Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Naljatilk
HV kasutaja

|
13.08.2006 19:14:11
"Väike anekdoot" |
|
|
miks tõsteti see üle vaba mikrofoni alla?
kui tahate väita, et anekdoodid on enamjaolt teemast mööda rääkimine siis kogu see naljakad juhtumised on lihtsalt duubeldus vabast mikrofonist.
samas on naljakates juhtumites selline teema nagu "Naljakad juhtumised mängudest", mis sobiks seega ju mängufoorumi alla.
mulle küll meeldib naljakate juhtumiste alafoorum, aga kui sedaviisi saab ju kõik teemad sealt liigitada millegi muu alla ja seega võiks minu nägemist mööda, kas tõsta anekdoot tagasi naljakate juhtumiste alla või liigitada kõik ümber.
[ora mu p*rses ei ole põhjustatud raha puudumises, HV-OT puudumine, vaid selles, et kogu raha on tänu pangakaardi kadumisele sulas ja ei ole võimalik omale muretseda HV-OT kasutajaõigust muud moodi kui pangaülekandega, ID-kaardiga ei saa ka autoriseerida, sest puudub vastav kaardilugeja.]
_________________ Vaata pilti |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terminator III
HV veteran
|
13.08.2006 20:37:08
|
|
|
tsitaat: |
ID-kaardiga ei saa ka autoriseerida, sest puudub vastav kaardilugeja.
|
Kristiine keskuse interneti kohvikus ID-kaardi lugeja täitsa olemas. 10.- 10minutit ja idendi ära
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
15 :: |
21 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
13.08.2006 20:53:07
|
|
|
ma ei ole ka teemade jagamisest "naljakate juhtumiste" ja "vaba mikrofoni" vahel aru saanud, aga ei häiri ka midagi tegelikult
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naljatilk
HV kasutaja

|
13.08.2006 20:56:27
|
|
|
Terminator III kirjutas: |
tsitaat: |
ID-kaardiga ei saa ka autoriseerida, sest puudub vastav kaardilugeja.
|
Kristiine keskuse interneti kohvikus ID-kaardi lugeja täitsa olemas. 10.- 10minutit ja idendi ära  |
ei ole kahjuks aega sellise asjaga tegeleda, sest olen tööl kaua ja siis ei taha enam kuhugi Kristiinesse ennast autoriseerima minna.
(tean et vingun liialt aga ma ei saa sinna midagi parata.)
_________________ Vaata pilti |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
14.08.2006 11:52:22
|
|
|
Vabas mikrofonis on kõik mis ei puuduta arvuteid ehk möla, ülejäänud HV püsib seega mölast puhas (st puhtam )
Kui on soovi ajada nisama juttu (möla) sis pöördud Vabasse Mikrofoni.
Kui soovid harida/võrrelda/naerda/jagada kogemusi arvuti/audio/elektroonika/HV teemadel sis selleks on ylejäänud foorum.
Kirjutasin võimalikult arusaadavalt
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.08.2006 12:01:20
|
|
|
Ükskord pead nagunii uue pangakaradi hankima. Kui seda teed saad ka teenust osta.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|