Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
emty
HV Guru

|
10.08.2006 14:22:50
|
|
|
see on mingi jamajutt, et ei tohi teise avatari kasutada...ma saan aru kui tegu on t6esti v2ga unikaalse avatariga, siis muidugi...aga kui ma v6taks n2iteks sm Marduuhin'i v6i sm kjaups'i avatari, mis andke andeks kui valesti pakun, ei ole kumbki nende endi joonistatud vaid netiavarustest leitud, ja lisan sinna mspaintis kolm yhepikslist rohelist t2ppi, teen avatari kahest servast yhe pikslirea v6rra v2iksemaks, on see juba ainulaadne ja mitte keegi ei saa seda keelata...
v6i olen ma millestki valesti aru saanud?...
ja samas v6ivad mitmed inimesed kasutada selliseid levinud ja yhesuguseid avatare nagu "amd", "bmw", "intel" jne...see peaks ka minu valestiarusaamise korral "plagiaadiks" ja "teise avatari kasutamiseks" ymbernimetuma...
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
m/v: challenger, sportage |
|
Kommentaarid: 459 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
10.08.2006 14:52:39
|
|
|
... nagu ma juba vastuses nimet' kasutajale kirjutasin, pole siinkohal tegemist niivõrd omandi või plagiaadiküsimusega, kui emotsionaalse sooviga massist natike erineda, selleks ju need avatarid mõeldud ongi. Avatari funktsioon muutuks ju mõttetuks, kui neid pidevalt sama foorumi ulatuses ristkasutatakse ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
ploom
HV vaatleja

|
10.08.2006 15:01:39
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... nagu ma juba vastuses nimet' kasutajale kirjutasin, pole siinkohal tegemist niivõrd omandi või plagiaadiküsimusega, kui emotsionaalse sooviga massist natike erineda, selleks ju need avatarid mõeldud ongi. Avatari funktsioon muutuks ju mõttetuks, kui neid pidevalt sama foorumi ulatuses ristkasutatakse ... |
sa üldse saad aru oma jutust !?
ehk ma siis ennem kui panna avatari - pean vaatama üle 18 000 kasutajate profiile, et veenduda, et keegi ei kasuta ?!
https://foorum.hinnavaatlus.ee/memberlist.php?mode=&order=ASC&start=18525
kes pede seda välja mõtles ?! las ta ise tsekkab
|
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
10.08.2006 15:06:27
|
|
|
... mis 18k kasutaja läbi vaatamisest sa räägid ? Su avata oli ju 1:1 copy-paste alliance avatarist, isegi foorumi poolt genereeritud registrinumber oli täpselt sama või juhtus see kogemata ?
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
10.08.2006 15:07:55
|
|
|
ploom kirjutas: |
DigeBeni kirjutas: |
... nagu ma juba vastuses nimet' kasutajale kirjutasin, pole siinkohal tegemist niivõrd omandi või plagiaadiküsimusega, kui emotsionaalse sooviga massist natike erineda, selleks ju need avatarid mõeldud ongi. Avatari funktsioon muutuks ju mõttetuks, kui neid pidevalt sama foorumi ulatuses ristkasutatakse ... |
sa üldse saad aru oma jutust !?
ehk ma siis enne kui panna avatari - pean vaatama üle 18 000 kasutajate profiile, et veenduda, et keegi ei kasuta ?!
https://foorum.hinnavaatlus.ee/memberlist.php?mode=&order=ASC&start=18525
kes pede seda välja mõtles ?! las ta ise tsekkab |
Esiteks, lõpeta sõimamine ja kasutajate halvustamine Vastasel juhul saad bänni
Teiseks, kõiki avatare loomulikult ei jõua kontrollida, kuid kui selline asi avastatakse ja sellele tähelepanu juhitakse, siis HV nii kirjutatud kui kirjutamata reeglite järgi peab hilisem sama avatari kasutaja oma avatarist loobuma ja muu avatari valima.
Kui sulle selline reegel ei meeldi, siis keegi ei sunni sind HV-d kasutama. Kuid kodukorrast ja reeglitest peab kinni pidama
Muuseas, see on ka nüüd reeglites mustvalgelt kirjas
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=89881
tsitaat: |
Kellegi teise avatari kasutamine autori loata on keelatud. Teiste avataride kasutamine on keelatud, kehtib reegel "kes ees, see mees".
Erandiks on galerii avatarid. |
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
10.08.2006 15:10:28
|
|
|
emty kirjutas: |
see on mingi jamajutt, et ei tohi teise avatari kasutada...ma saan aru kui tegu on t6esti v2ga unikaalse avatariga, siis muidugi...aga kui ma v6taks n2iteks sm Marduuhin'i v6i sm kjaups'i avatari, mis andke andeks kui valesti pakun, ei ole kumbki nende endi joonistatud vaid netiavarustest leitud, ja lisan sinna mspaintis kolm yhepikslist rohelist t2ppi, teen avatari kahest servast yhe pikslirea v6rra v2iksemaks, on see juba ainulaadne ja mitte keegi ei saa seda keelata... |
segaduste ja väärtõlgenduste vältimiseks on see nüüd ametlikult HV-s keelatud
HV valuutakalkulaator |
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
10.08.2006 15:25:10
|
|
|
Tanel kirjutas: |
emty kirjutas: |
see on mingi jamajutt, et ei tohi teise avatari kasutada...ma saan aru kui tegu on t6esti v2ga unikaalse avatariga, siis muidugi...aga kui ma v6taks n2iteks sm Marduuhin'i v6i sm kjaups'i avatari, mis andke andeks kui valesti pakun, ei ole kumbki nende endi joonistatud vaid netiavarustest leitud, ja lisan sinna mspaintis kolm yhepikslist rohelist t2ppi, teen avatari kahest servast yhe pikslirea v6rra v2iksemaks, on see juba ainulaadne ja mitte keegi ei saa seda keelata... |
segaduste ja väärtõlgenduste vältimiseks on see nüüd ametlikult HV-s keelatud  |
kuskohas see nüüd ametlikult kirjas on?...
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
|
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
10.08.2006 15:36:50
|
|
|
"Kellegi teise avatari kasutamine autori loata on keelatud. Teiste avataride kasutamine on keelatud, kehtib reegel "kes ees, see mees". " kui see lause, siis siin pole uue kasutaja jaoks s6nakestki selle kohta, et v2hesel v6i mingil m22ral muudetud avatari ei v6i kasutada...ja sedagi pole kirjas, et mitteainulaadse ja laialtkasutatava avatari autor ei ole siinne foorumikasutaja...ja kui ei tohi olla sama avatar, siis mismaalt l2heb piir sama ja sarnase vahel?...n2iteks yhel on amd logo, teisel amd logo aga kiri "amd" on teisel erineva tooniga kuid sama v2rvi...see tuleks ka ikka kuidagi kirja panna...
|
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
10.08.2006 15:47:13
|
|
|
peaks olema midagi sellist, et teise foorumikasutaja loodud avatari ei tohi teadlikult ja tahtlikult kopeerida ega kasutada...kui see avatar on aga k2ttesaadav k6igile kasutajatele(ehk siis kellegi kolmanda isiku poolt loodud ja k6igile avalikuks kasutamiseks antud n2iteks) ei saa seda lihtsalt keelata...see ajendaks nii8elda "vanemaid olijaid" ehk neid "eesolevaid mehi" stamppildikeste asemel ainulaadseid avatare kasutama...
v6ib ju tunduda kauem olnute ahistamisena aga samas kui te kaugemale vaatama hakkate, saate ehk m6tte sisust ka aru...
k6igest minu pool krooni...
|
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
10.08.2006 16:06:52
|
|
|
ja siis jõuame su enda jutu juurde ringiga tagasi,et võtame aluseks isiku poolt enda loodud avatari.muudame seda paari piksli võrra ja ....
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
10.08.2006 16:21:12
|
|
|
alliance kirjutas: |
võtame aluseks isiku poolt enda loodud avatari.muudame seda paari piksli võrra ja .... |
ei poolda küll hetkel seda lapsiku jutu ja k2itumisega kasutajat, kes siin probleemi alguseks on, kuid mitte ykski REEGEL ei keela seda teha...see ei ole enam sinu avatar, kui seda on isegi kasv6i yhe piksli v6rra muudetud...siis on tegu lihtsa plagiaadiga, mida t6esti ykski kirjutatud seadus ei keela...kirjutamata seadusi ei pruugi aga uued kasutajad teada...
|
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
10.08.2006 17:19:22
|
|
|
... kui vaadata üldist olukorda avataride osas, siis polegi see väga hull nn. stampavatare polegi ülemäära palju kasutuses:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewonline.php
... ja reeglina on valdavalt kõigil, kes aktiivsemalt foorumit kasutavad, olemas ka niivõrd-kuivõrd unikaalne avatar juba olemas ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
10.08.2006 17:29:28
|
|
|
SEEGA.arvan et taneli praegune sõnastus on HV foorumi jaoks väga asjalik.
milleks suruda neid nn autorikaitse raamidesse.<<<nagu öeldud ,keegi ei sunni kasutama foorumit.
foorumites aga tihtipeale kehtivad omad reeglid ja kodukord.
autori õiguste teemadel saab vaielda yhes teises teemas,näiteks siin https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=22348&highlight
tsitaat: |
kirjutamata seadusi ei pruugi aga uued kasutajad teada.. |
võib teha ju väikse paranduse et uuele kasutajale saadetaxe antud asjas hoiatus,millega kaasneb antud avatari eemaldamine ja soovitus uue otsimiseks.st et ei karistata koheselt.
_________________ --- |
|
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
10.08.2006 22:20:26
|
|
|
alliance kirjutas: |
arvan et taneli praegune sõnastus on HV foorumi jaoks väga asjalik.
milleks suruda neid nn autorikaitse raamidesse. |
ja siis tuled piuksuma, kui keegi su avatari varastab, seda t88tleb ja kasutab...see asi tuleks ikka konkreetselt 2ra keelata...
|
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
12.08.2006 00:08:24
|
|
|
mis sind vaevab.
minu arust keelatigi ära.avatari copy paste ja muutmist on siin ennegi toimunud.siiani on moded sellega ilusti hakkama
saanud ,ja ma ei kahtle et ka edaspidi saavad.
rohkem ma sõna ei võta.ei viitsi oma närve ohkijate peale kulutada.
side lõpp
_________________ --- |
|
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eddi
HV veteran

|
12.08.2006 00:54:00
|
|
|
Btw, ma juba mingil kahel kasutajal näinud üsna pikka aega sama avatari. Otsin praegu.
_________________ M: Arvutijuppe ( 2x ddram 256mb, video, korpus, mobo )
M: WV Passat 1993a. Lisainfo PS ! |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
12.08.2006 04:21:18
|
|
|
eddi100 kirjutas: |
Btw, ma juba mingil kahel kasutajal näinud üsna pikka aega sama avatari. Otsin praegu. |
kui nad pole "kokku põrganud" või see neid muul viisil ei häiri, siis las olla
Ei tasu ise nokkima hakata
HV valuutakalkulaator |
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|