Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Psych0
HV veteran
Psych0

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.08.2006 18:54:39 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
z@ke kirjutas:
uninstall selle shamanite jama peale..

Ehk täpsustad?

Kustutab mängu selle shamaanide jama peale icon_wink.gif

või kui sa mõtlesid, et põhjust täpsustada... siis las seletab ise icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Eddi
HV veteran
Eddi

sõnum 04.08.2006 22:52:36 vasta tsitaadiga

Tahaks ka seda mängu proovida, aga orikat ei jõua soetada icon_razz.gif
Keegi võiks plaati laenata või midagi. Saaks vastu laenutada AOE 3 orikat.

tagasi üles
Subu
HV veteran
Subu

sõnum 04.08.2006 23:16:01 vasta tsitaadiga

tasuta 10 päevane trial on ju täiesti olemas
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 56
tagasi üles
Eddi
HV veteran
Eddi

sõnum 05.08.2006 00:22:10 vasta tsitaadiga

Subu kirjutas:
tasuta 10 päevane trial on ju täiesti olemas
Kus ? icon_eek.gif
Saab kusagilt alla laadida ?
Minuarust on see täiega nõme maksta mängimise eest. Seljuhul peaks see mäng olema küll tipptasemel.

tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 05.08.2006 01:05:38 vasta tsitaadiga

10 päevase triali jaoks pidi kusagil registreerima, mängu enda failid võid tõmmata jumalarahus kust iganes mugavaks pead. Ma usun et väike google otsing aitab sind.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 05.08.2006 01:14:48 vasta tsitaadiga

eddi100 kirjutas:
Minuarust on see täiega nõme maksta mängimise eest. Seljuhul peaks see mäng olema küll tipptasemel.

World of Warcraft on tipptasemel, selles võid kindel olla. Kui natuke enda ümber ringi vaadata, siis selgub, et paljud head asjad on tasulised. Proovi seda nüüd kujutada.. kuidas blizzard suudaks 5mil mängija jaoks tasuta servereid jooksutada. See poleks majanduslikult just eriti otstarbekas.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 05.08.2006 03:59:08 vasta tsitaadiga

Link
Siin on siis see 10 day triali lehekülg
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
raixx
HV kasutaja

sõnum 07.08.2006 22:00:07 vasta tsitaadiga

Kui tellida Blizzardist mänguaega, kas siis antakse su "account"ile automaatselt mänguaega juurde, või antakse siis "activation key", millega saab aega juurde?

edit: muutsin sõnastust arusaadavamaks

viimati muutis raixx 08.08.2006 02:12:16, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
Eddi
HV veteran
Eddi

sõnum 07.08.2006 22:23:44 vasta tsitaadiga

Mis seal teie arust "nii" lahedat on ?
Kirjeldage mõnda "lahedat ja khuuli" asja. thumbs_up.gif

tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 07.08.2006 23:04:47 vasta tsitaadiga

Djomka kirjutas:
Link
imo pointless vaev ppl. Mõtelsin, et proovin ka selle "tipptasemel" mängu mille eest peab iga kuu maksma, et istuksid 24h arvuti taga nagu siis 5mil inimest teevad ja muud elu pole, sest wowis mina muud ei näe, kui eluröövlit. Aga üllatus, regamine tahab ikkagi krediitkaardi nri vms-t, jäigi pooleli see "trial" . thumbs_down.gif
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 07.08.2006 23:13:46 vasta tsitaadiga

crashsmash kirjutas:
Djomka kirjutas:
Link
imo pointless vaev ppl. Mõtelsin, et proovin ka selle "tipptasemel" mängu mille eest peab iga kuu maksma, et istuksid 24h arvuti taga nagu siis 5mil inimest teevad ja muud elu pole, sest wowis mina muud ei näe, kui eluröövlit. Aga üllatus, regamine tahab ikkagi krediitkaardi nri vms-t, jäigi pooleli see "trial" . thumbs_down.gif

irw, sinna võid sa deebetkaardi numbri ka kirjutada, keegi sult raha triali eest ei võta icon_razz.gif
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 08.08.2006 00:58:49 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
crashsmash kirjutas:
Djomka kirjutas:
Link

irw, sinna võid sa deebetkaardi numbri ka kirjutada, keegi sult raha triali eest ei võta icon_razz.gif
mul on ahvist mõistust rohkem, no function...ükskõik mis numbri kirjutansin, ikka ei saanud...kuu aega tagasi proovisin...
tagasi üles
Rain01
HV kasutaja
Rain01

sõnum 08.08.2006 01:43:37 vasta tsitaadiga

crashsmash kirjutas:
etc_Shelob kirjutas:
crashsmash kirjutas:
Djomka kirjutas:
Link
imo pointless vaev ppl. Mõtelsin, et proovin ka selle "tipptasemel" mängu mille eest peab iga kuu maksma, et istuksid 24h arvuti taga nagu siis 5mil inimest teevad ja muud elu pole, sest wowis mina muud ei näe, kui eluröövlit. Aga üllatus, regamine tahab ikkagi krediitkaardi nri vms-t, jäigi pooleli see "trial" . (n)

irw, sinna võid sa deebetkaardi numbri ka kirjutada, keegi sult raha triali eest ei võta :P
mul on ahvist mõistust rohkem, no function...ükskõik mis numbri kirjutansin, ikka ei saanud...kuu aega tagasi proovisin...
siin see välja tulebki :P vaese inimese mõtlemine ja...
Kellel raha pole ärgu vingugu... kui sa arvad et inimesed maksavad selle raha et 24h seal sees istuda siis sa eksid... ok ok keegi seda teebki aga see on nende enda valik.. blizz seda ei sunni :D
ma saan aru su jaoks on see suur raha ja tahaksid selle raha eest kõik saada... et selle pärast 24h seal olla? :P
ma maksan iga kuu selle eest raha... pole probleemi. Ma mängin seda paar tundi õhtu poolikul kui rahvas mingit eventi peab löön kampa ja minu jaoks väga hea meelelahutus
Kui sul on ajaga midagi targemat teha siis tee seda keegi ei suuni sind siin vinguma et see raha eest on jama.. ise pole proovinudki rääkimata julgemast seda krediitkaardi numbritki sisse löömast et 10 päeva tasuta pelada... ma ise proovisin ära selle mängisin 10 päeva tasuta ja vahi imet, raha ei võetudki :P... mõni õhtu mul lihtsalt pole oma ajaga kahjuks midagi peale hakata ja ma kas vaatan niisama telekat või mängin wow'i siis
aga mis mulle ei meeldi on see et keegi koguaeg vingub "see "tipptasemel" ja "tipptasemel" maksma ja "trial" (n)" kui see mäng su jaoks eluröövel on ära mängi seda PALUN!
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 10
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 08.08.2006 02:08:44 vasta tsitaadiga

Rain01 kirjutas:
crashsmash kirjutas:
etc_Shelob kirjutas:
crashsmash kirjutas:
Djomka kirjutas:
Link

siin see välja tulebki icon_razz.gif vaese inimese mõtlemine ja...
Kellel raha pole ärgu vingugu... kui sa arvad et inimesed maksavad selle raha et 24h seal sees istuda siis sa eksid... ok ok keegi seda teebki aga see on nende enda valik.. blizz seda ei sunni icon_biggrin.gif
ma saan aru su jaoks on see suur raha ja tahaksid selle raha eest kõik saada... et selle pärast 24h seal olla? icon_razz.gif
ma maksan iga kuu selle eest raha... pole probleemi. Ma mängin seda paar tundi õhtu poolikul kui rahvas mingit eventi peab löön kampa ja minu jaoks väga hea meelelahutus
Kui sul on ajaga midagi targemat teha siis tee seda keegi ei suuni sind siin vinguma et see raha eest on jama.. ise pole proovinudki rääkimata julgemast seda krediitkaardi numbritki sisse löömast et 10 päeva tasuta pelada... ma ise proovisin ära selle mängisin 10 päeva tasuta ja vahi imet, raha ei võetudki icon_razz.gif... mõni õhtu mul lihtsalt pole oma ajaga kahjuks midagi peale hakata ja ma kas vaatan niisama telekat või mängin wow'i siis
aga mis mulle ei meeldi on see et keegi koguaeg vingub "see "tipptasemel" ja "tipptasemel" maksma ja "trial" thumbs_down.gif" kui see mäng su jaoks eluröövel on ära mängi seda PALUN!

Ma pole öelnud et ma ei jõua mängu osta ja iga kuu selle eest maksta.
Ma pole öelnud, et see raha on minu jaoks suur. Aus olla, siis iga sent on suur raha mingis koguses.
Ei ma ei taha selle raha eest kõik saada.
Ajaga on targemat teha ja teengi.
Olen ma öelnud, et see on jama?
Kust sa võtad et ma ei julge krediitkaardi numbrit sisse lüüa et 10 päeva mängida? Ma ei oma sellist asja.
"tipptasemel" all ma ei mõelnud midagi halba, kuid ilma krediitkaarti omamata ei saa trialit proovida, eelmistes postides keegi mainis tipptasemel, aga tipptasemel mängul oleks ka tipptasemel võimalus kõigil proovida, mis osutub võimatuks ilma krediitkaarti omamata.
Eluröövel pole ta muidugi kõigile, kuid niipalju kui mina olen aru saanud, röövib see mäng enamus mängijatelt rohkem kui paar tundi mõni õhtu nädalas, sest leveleid on ju 60 kui ma ei eksi ja niipalju on avastada ja teha ja sõpradele järgi jõuda ja muidugi ei taheta ka rahal raisku lasta minna. Mõnele on see üldse töö...leveldada ja müüa siis acce. Terve ebay on täis seda ebatööd. Terved firmad palkavad töölisi, kes mängivad mängu, et mängusisest valuutat saada ja siis see müüakse läbi ebay maha.

Minul on vaese inimese mõtlemine, ning minul kui piiratud valuutaga inimesele tuleb see kasuks. Jätsin proovi pärast ostmata wowi ja näe üllatus, raha kulub kiiresti vajalike asjade peale ära. icon_eek.gif
Tore et sa ei pea mõtlema nagu vaeńe inimene, ei pea muretsema kas taskurahast ikka jätkub, rikas emme issi ostab kõik oma pojukesele...aprilia rollerid ja megatelefonid, rääkimata nike ja adidase kallimatest botastest ja videokaartidest ja megahiirtest. Aga näed, mina pean valima hinna, kvaliteedi ja välimuse suhte järgi asju poest, ma ei saa kallimaid asju, pean leppima yamahaxt125x-ga, kuigi tahaks dt-d, või arpilia 125 supermotardit. Kui mina telefoni ostma lähen, antakse mulle ikkagi piir.

Ma pole öelnud et see raha mulle suur on, kuid on, iga kuu ma ei raatsi maksta 200 krooni. Ja kujuta ette, isegi 25krooni on minu jaoks suur raha! icon_eek.gif oled sa varem selliseid inimesi näinud. tõesti. 500kroonine, või kallimgi mäng osta on ikka suur väljaminek.
Jah, see on suur raha ja ma vingun et peab iga kuu maksma, kuid tõesti, kuidagi peab ju pidama ülal viite miljonit mängijat.

viimati muutis Mario. 08.08.2006 02:21:23, muudetud 3 korda
tagasi üles
raixx
HV kasutaja

sõnum 08.08.2006 02:13:35 vasta tsitaadiga

Sooviks ikka teada, et
tsitaat:
Kui tellida Blizzardist mänguaega, kas siis antakse su "account"ile automaatselt mänguaega juurde, või antakse siis "activation key", millega saab aega juurde?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
Eddi
HV veteran
Eddi

sõnum 08.08.2006 02:15:39 vasta tsitaadiga

Sooviks ikka teada mis on mängus khuuli ?
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 08.08.2006 02:25:11 vasta tsitaadiga

raixx kirjutas:
Sooviks ikka teada, et
tsitaat:
kui sa krediitkaardiga maksad, siis läheb vist ikka üle su kontole, kui kuhugi peab sisestama konto andmed. Activation key kaarte saab osta poest.
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 08.08.2006 07:35:59 vasta tsitaadiga

ma olen lvl 60 ja aktiivselt raidivas guildis, käis täis kohaga tööl ja ikak jääb aega piisavalt üle et reaalses elus inimestega ikka näost näkku suhelda ja pisut alkoholi manustada. WoW pole mitte mingil määral eluröövel kui mõistust jagub.

tsitaat:

Acountile lihtsalt lisatakse aega.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 08.08.2006 12:21:31 vasta tsitaadiga

crashsmash kirjutas:
Rain01 kirjutas:
crashsmash kirjutas:
etc_Shelob kirjutas:
crashsmash kirjutas:
Djomka kirjutas:
Link

siin see välja tulebki icon_razz.gif vaese inimese mõtlemine ja...
Kellel raha pole ärgu vingugu... kui sa arvad et inimesed maksavad selle raha et 24h seal sees istuda siis sa eksid... ok ok keegi seda teebki aga see on nende enda valik.. blizz seda ei sunni icon_biggrin.gif
ma saan aru su jaoks on see suur raha ja tahaksid selle raha eest kõik saada... et selle pärast 24h seal olla? icon_razz.gif
Kui sul on ajaga midagi targemat teha siis tee seda keegi ei suuni sind siin vinguma et see raha eest on jama.. ise pole proovinudki rääkimata julgemast seda krediitkaardi numbritki sisse löömast et 10 päeva tasuta pelada... ma ise proovisin ära selle mängisin 10 päeva tasuta ja vahi imet, raha ei võetudki icon_razz.gif... mõni õhtu mul lihtsalt pole oma ajaga kahjuks midagi peale hakata ja ma kas vaatan niisama telekat või mängin wow'i siis
aga mis mulle ei meeldi on see et keegi koguaeg vingub "see "tipptasemel" ja "tipptasemel" maksma ja "trial" thumbs_down.gif" kui see mäng su jaoks eluröövel on ära mängi seda PALUN!

Ma pole öelnud et ma ei jõua mängu osta ja iga kuu selle eest maksta.
Ma pole öelnud, et see raha on minu jaoks suur. Aus olla, siis iga sent on suur raha mingis koguses.
Ei ma ei taha selle raha eest kõik saada.
Ajaga on targemat teha ja teengi.
Olen ma öelnud, et see on jama?
Kust sa võtad et ma ei julge krediitkaardi numbrit sisse lüüa et 10 päeva mängida? Ma ei oma sellist asja.
"tipptasemel" all ma ei mõelnud midagi halba, kuid ilma krediitkaarti omamata ei saa trialit proovida, eelmistes postides keegi mainis tipptasemel, aga tipptasemel mängul oleks ka tipptasemel võimalus kõigil proovida, mis osutub võimatuks ilma krediitkaarti omamata.
Eluröövel pole ta muidugi kõigile, kuid niipalju kui mina olen aru saanud, röövib see mäng enamus mängijatelt rohkem kui paar tundi mõni õhtu nädalas, sest leveleid on ju 60 kui ma ei eksi ja niipalju on avastada ja teha ja sõpradele järgi jõuda ja muidugi ei taheta ka rahal raisku lasta minna. Mõnele on see üldse töö...leveldada ja müüa siis acce. Terve ebay on täis seda ebatööd. Terved firmad palkavad töölisi, kes mängivad mängu, et mängusisest valuutat saada ja siis see müüakse läbi ebay maha.

Minul on vaese inimese mõtlemine, ning minul kui piiratud valuutaga inimesele tuleb see kasuks. Jätsin proovi pärast ostmata wowi ja näe üllatus, raha kulub kiiresti vajalike asjade peale ära. icon_eek.gif
Tore et sa ei pea mõtlema nagu vaeńe inimene, ei pea muretsema kas taskurahast ikka jätkub, rikas emme issi ostab kõik oma pojukesele...aprilia rollerid ja megatelefonid, rääkimata nike ja adidase kallimatest botastest ja videokaartidest ja megahiirtest. Aga näed, mina pean valima hinna, kvaliteedi ja välimuse suhte järgi asju poest, ma ei saa kallimaid asju, pean leppima yamahaxt125x-ga, kuigi tahaks dt-d, või arpilia 125 supermotardit. Kui mina telefoni ostma lähen, antakse mulle ikkagi piir.

Ma pole öelnud et see raha mulle suur on, kuid on, iga kuu ma ei raatsi maksta 200 krooni. Ja kujuta ette, isegi 25krooni on minu jaoks suur raha! icon_eek.gif oled sa varem selliseid inimesi näinud. tõesti. 500kroonine, või kallimgi mäng osta on ikka suur väljaminek.
Jah, see on suur raha ja ma vingun et peab iga kuu maksma, kuid tõesti, kuidagi peab ju pidama ülal viite miljonit mängijat.

Ole õnnelik et su vanemad saavad sulle uut yamaha xt125x lubada. Mina oleks sinuasemel küll rahul. Mina mängin wowi ja ei saa endale 50k ratast lubada. Arvatavasti pean kasutatud rs 125-ega leppima.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 08.08.2006 17:36:06 vasta tsitaadiga

millal ometi lõppeb see tüüpilise eestlase haige mõtlemine, et kõik mängud peavad tasuta olema (tasuta as piraat) 200kr kuus on 6kr päevas, mina isiklikult ei mõtle selle peale, et mul läheb 6kr kaotsi kui mõni õhtu ei mängi. milleks on vaja pidevalt hädaldada, et mäng maksab, kõik siin elus maksab samuti maksab bensiin sinu xt125x sisse, et sõita saaksid, miks sa selle üle ei hädalda?icon_razz.gif
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Rain01
HV kasutaja
Rain01

sõnum 08.08.2006 18:55:31 vasta tsitaadiga

crashsmash kirjutas:
...

kle vabandust jah hüppasin otse järeldustesse lihtsalt tundus mulle postitustest mis sinna kirjutasid nii... kuid posti lõpus ikka ütlesid seda või midagi mul läks teks juba kirjuks :P
ja kui sa veel tööl ei käi siis muidugi on rahaga vaja jäätist või midagi kasulikku ka osta
emme ja issi mulle seda kinni kahjuks ei maksa ja muud paska mis sa nimetasid ammugi mitte ma pean täiskohaga tööl käima ja wow on nagu korteri üürile ja internetile lisa arve lihtsalt... kui üle viskab või kui peaks rahast väheks jääma ei pea seda kuud maksma
tipptasemel asjadel peavad ka mingid piirid siiski olema... kui sa natuke seal lehel loed siis krediitkaardi numbri peab selle pärast sisestama et sa ei teeks neid accounte sinna nii palju kui tahaksid vaid see on siiski proovimiseks.
Võibolla tõesti keegi kes ei suuda ennast arvuti tagant ära lohistada ja pelab seda päevad läbi siis on see iseloomu viga või pole lihtsalt midagi muud peale hakata, see pole meie asi teiste asjadesse sekkuda, tuleb vaadata kuidas ise hakkama saad ja see mängimise töö on enamasti kuskil hiinlastel kes seda siis USA'le või kuhugi müüb, neid kutsutakse "chinise gold farmers" vms... sellest on migni video ka kus on filmitud kuidas see neil käib ja tehtud intervjuusid mitmes erinevas gold farmerite firmas või milleks neid kutsutigi :P kunagi netist vaatasin
point oli odavalt hiinas teenida kallilt usa's müüa vms
Sa pole muidugi midagi öelnud, kuid kui 200 krooni ei raatsi maksta siis ikka kuidagi tundub, et on suur raha ;P kuigi jah ega see väike ka pole, 25 eest saab juba palju asju :D
ja ega muidugi tuleb mõelda selge mõistusega kuidas siin maailmas paremini ellu jääda :)
etc_Shelob ütles õigesti, et kas kõik pole veel aru saanud et see mis internetist tasuta tõmmatud mängud on piraat teema ja ebaseaduslik
ja see, et iga kuu pead 200 krooni kuu eest maksma tähendab seda et see mäng ei asetse ainult sinu arvutis üksi vaid, et sa saaksid ülejäänud maailmaga seal elamusi jagada ja teistega koos mängida on tohutud masinad mis protsessivad iga su liigutust ja infot mis peavad päevad läbi sealt läbi käima ilma vigateda, varjutusteta ja tohutu kiirusega mis pole üldsegi odav lõbu... ja nagu ma enne ütlesin, keegi ei pea seda 200 krooni maksma ju kui ei meeldi

-edit-

eddi100, khuuli pead ise kogema :D selleks see 10 proovimise värk ongi
tiri ära ja kui mõni sõber on siis küsi kus ta seal asetseb tuleb alguses seal mängus sees juhendab võibolla natuke või otsid kellegi teise kellega seal koos queste või teab mis asju teha... ega seda niisama ära ei seletagi :)
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 10
tagasi üles
tsu
HV vaatleja

sõnum 09.08.2006 10:35:02 vasta tsitaadiga

Algul ei ole seal midagi teha. Põhi fun algab pärast triali kahjuks.
tagasi üles
FD
HV kasutaja
FD

sõnum 09.08.2006 11:58:34 vasta tsitaadiga

tsu kirjutas:
Algul ei ole seal midagi teha. Põhi fun algab pärast triali kahjuks.

just, aga saab hamba verele icon_smile.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 09.08.2006 12:12:30 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, mille üle see hala käib. Kes tahab mängida - mängigu; kes ei.. milles küsimus?!
Kui teil hakkab kuumaksust kahju, siis mängige piraatserverites ja rikkuge ära kks parimaid mängukogemusi, mida teile ükski mmorpg (gsldfjögdf) suudaks pakkuda. Samas.. 6 krooni pole mingi raha, jooge vähem limonaadi ja sööge vähem krõpse (ps. see komme on rõve) & isegi kui te tööl ei käi ning elate vanemate kulul.. jääb see raha üle.

Ostes välismaalt gamecarde (2 kuu kaart maksab eestis ca 400), peaks saama kusagil 300 krooni eest (või veel odavamalt) 60 päeva mängukaardi. Vaadake natuke ringi.. mõned eesti kodanikud teenivad sellega lisa taskuraha, et müüvad wowi kasutajatele gamecarde (350ga näiteks).

Oeh.. ei suuda mõista, kust osade kasutajate mõttemaailm ja suhtumine pärit on (kõik head asjad EI OLE TASUTA).
See pole enam isegi naljakas..
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 09.08.2006 13:12:09 vasta tsitaadiga

eino 6.- päevas ei ole ju mingi raha , kui ei meeldi maksta t6esti minge pelage näiteks oma precious diablos bs vms icon_smile.gif aga plx stop moaning icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.