Kuidas sa seal mängus muidu omale raha teenid ja oma alluvatex laevu palkad jne? Walkthrough leidsin ülesse ja sain sealt missioonist edasi aga et nuh endale upgreide teha jne et mul raha juba otsas Oskad aidata? _________________ S.W.A.R.Z.A
Osta odavalt ja müü kallilt. Herron's Nebulas on Space Fueli tehas. Istu selle tehase läheduses ja oota, kuni nad on tootnud piisavalt, et hind oleks 700 ringis. Siis osta kogu kraam sealt ära ja müü seal samas süsteemis traiding centerisse (Argon Traiding center vms.) või mõnda piraadi baasi maha. Kuna ATC ja piraadi jaamad ostavad seda kraami 1250.- siis teenid iga ühiku pealt 500.- kasumit. Lähim piraadibaas on Ore Belt-is põhja värava taga (u 80 km). Kui Ore Beltist naased, siis võta sealt odavalt (kui üle 12.- on siis ära võta) mõni Enegrgi Cell kaasa ja müü Space Fueli tehasele, kuna see on nüüd tühi ja ostab seda kõrgelt.
Selle värgiga pead ette vaatame, kuna see kraam on ebaseaduslik, ning kui sind skännitakse ja see avastatakse pead kogu kraami välja heitma. Teeni piisavalt raha, et kaubalaev osta, ning hakka jaamale aineid tooma ja asju välja vedama.
mängus on buge ka vahepeal vähenenud ?
viimati kui mängisin suutsin tunniga oma laevast lahti saada nii, et enam tagasi sellesse ei liikunud enam mees, laev jäi lihtsalt docki tühjalt
Laevu müüakse Argon Primes - Argon Shipyardis. Ja mis asja ma kindlalt oskan öelda? Seda kus space fuel distillery on? Suhteliselt keskel Herrons Nebula süsteemis.
viimati kui mängisin suutsin tunniga oma laevast lahti saada nii, et enam tagasi sellesse ei liikunud enam mees, laev jäi lihtsalt docki tühjalt
lol...tee omale käsud selgeks enne kui mängima hakkad ja ära aja mingit kuradi bugi juttu siin
lol...tee omale käsud selgeks enne kui mängima hakkad ja ära aja mingit kuradi bugi juttu siin
see ei olnud ainuke probleem, asi lihtsalt crashis väga palju oma soovi järgi
Ja enne kui ära unustan, neile kes veel ei tea siis mingid ajad tagsi oli ka välja tulnud 2.0.02 patch lisandus sis igast toredat manti sellega. Laevu ja Bala Gi research missions. _________________ Rolling Thunder
Mina sain oma isendi Tallinna kaubamajast. Pärast seda pole seal seda enam näinud.
Pigem tasub natuke oodata kuna varsti peaks ilmuma superbox koos kõigi X-seeria mängude ja populaarsemate mod'idega.
mina sain endale nii X3R kui X3TC andricost uuena. Mõlema puhul muidugi siis, kui nad alles-alles olid ammu välja tulnud. Kust praegu saab ei oska kahjuks öelda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.