praegune kellaaeg 22.06.2025 13:55:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
yann
HV vaatleja

|
24.02.2003 15:29:24
Kas kellelgi on kogemusi 7V3A emmega? |
|
|
Küsimus nimelt selline.Kas saab 7V3A emmel PCI ja AGP kiiruse lukku panna.Millegi pärast FSB 150<lööb registri sassi. Kas probleem võib olla emmes?
|
|
tagasi üles |
|
 |
KosMa
Kreisi kasutaja

|
24.02.2003 19:01:12
|
|
|
Jutt käib vististi Canyon'i tootest... kasutan ka ise seda ja endal oli sama probleem, et ei saanud PCI ja AGP siinide kiirusi FSB kiirusest eraldi määrata... mul lasi veel 150 korral wini (XP HE) sisse ja kui ei koormanud, siis töötas ka stabiilselt, kuid koormates tegi kohe restardi ja seega tuli mul FSB'd alandada... alguses seda PCI/AGP probleemi ei teadnudki, kuid kui sandra'st lasin emme info ekraanile, siis ütles seal ka, et mul PCI ja AGP natuke liialt kõrgetel sagedustel töötavad... sööstsin siis ka BIOS'e kallale ja lappasin ka manuaali läbi, kuid midagi positiivset ma sealt selliste võimaluste kohta kahjuks ei leidnud... selle emmega tuleb lihtsalt vist vähemaga leppida...
_________________ marmer - minu pere tagasihoidlik kodukas ja
lingikogu ... |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
yann
HV vaatleja

|
24.02.2003 19:39:31
|
|
|
KosMa kirjutas: |
Jutt käib vististi Canyon'i tootest... kasutan ka ise seda ja endal oli sama probleem, et ei saanud PCI ja AGP siinide kiirusi FSB kiirusest eraldi määrata... mul lasi veel 150 korral wini (XP HE) sisse ja kui ei koormanud, siis töötas ka stabiilselt, kuid koormates tegi kohe restardi ja seega tuli mul FSB'd alandada... alguses seda PCI/AGP probleemi ei teadnudki, kuid kui sandra'st lasin emme info ekraanile, siis ütles seal ka, et mul PCI ja AGP natuke liialt kõrgetel sagedustel töötavad... sööstsin siis ka BIOS'e kallale ja lappasin ka manuaali läbi, kuid midagi positiivset ma sealt selliste võimaluste kohta kahjuks ei leidnud... selle emmega tuleb lihtsalt vist vähemaga leppida...  |
palju sull 3Dmark 1700+ga on ja mis kordaja on? Mul 6300 ja 12,5. Huvitav oleks võrelda sama konfiga GF4MX440i-7500ga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KosMa
Kreisi kasutaja

|
24.02.2003 20:17:59
|
|
|
Pean nentima, et mu tulemused igalpool testides on üsna masendavad ja ega ei oskagi midagi asja parandamise nimel ette võtta...
Nimelt on mul jah originaal XP 1700+, kuid hetkeseis on siis järgnev:
Arvutiga:
CPU - AMD XP 1900+ (1584MHz = FSB on 144 ja kordajat pole ise muutma hakanud, kuigi seda teha saaks - kõrgema FSB korral peaks ju mitte ainult prose vaid terve süsteemi jõudlus parem olema)
RAM - 256MB PC2100 (kuna FSB 144, siis mälu töötab antud juhul 288MHz)
VGA - Point of View RADEON 7500 64MB DDR (originaal röötas mem230[460] ja core270 peal, kuid praegu töötab mem245[490] ning core 295 peal)
HDD - Maxtor 20GB 7200rpm
sain ma 3DMark2001SE'ga tulemuseks viletsad 4911 punkti... ise arvan, et antud juhul jääb kõik selle videokaardi taha = süsteemi nõrk koht... ma olen üsna kindel, et mõne parema firma RADEON 7500 annaks tublisti parema tulemuse
_________________ marmer - minu pere tagasihoidlik kodukas ja
lingikogu ... |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|