Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIA GT Racing Game märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 23.07.2006 21:47:05 vasta tsitaadiga

ega fullis sul graafika enam paremaks ei lähe.
Aga jah.. lootsin tõsiselt paremat... see on hetkel nagu täpipealt sama osa mis esimene... mitte midagi ei leidnud uut kui uus menüü :S väga haige thumbs_down.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eckh
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.07.2006 12:57:14 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
ega fullis sul graafika enam paremaks ei lähe.
Aga jah.. lootsin tõsiselt paremat... see on hetkel nagu täpipealt sama osa mis esimene... mitte midagi ei leidnud uut kui uus menüü :S väga haige thumbs_down.gif

Mida seal siis nii väga uut oleks pidanud olema ? Mingi mõttetu story-line nagu TOCAs? Autode tuunimisvõimalus nagu NFS-is ? Come on, see pole seda tüüpi mäng. Up-to-date rajad, up-to-date autod, parandatud/täiustatud füüsika, ajakohastatud graafika - need on täiendused mida selle mängu sihtgrupp ootab.

Graafika on parem kui GTR-is, ainult pime või väga pealiskaudne inimene ei pruugi seda näha.
GTR

GTR2

Erinevalt TOCA3 release-ile eelnenud photoshopitud reklaamshottidele, mis erinesid lõpp-produktist nagu öö ja päev, on GTR2 graafika vähemalt seninähtu põhjal täpselt see, mis paistis varasematel screenshottidel. Replayd vaadates ei tundu auto enam tee kohal hõljuvat vaid on ilusti teega kontaktis. Graafikamootor on paremini optimeeritud, max seadetel jookseb mäng oluliselt kõrgema fps-iga ja sujuvamalt kui GTR.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 24.07.2006 13:13:44 vasta tsitaadiga

eckh omg... kust sa sellised ideed välja võlud. GTR oli väga norm ja nii nagu olema peab. Story line pole tõesti vaja ja tuunimine? wtf nagu see on FIA poolt toetatud ju. Enivei täpselt sama ikkagi... see mida sa leidsid, et on uut noo komoon.. laske lihtsalt suurem patch välja siis :S see pole absull midagi erilist mille eest 700.- küsida
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
eckh
Kreisi kasutaja

sõnum 24.07.2006 14:24:24 vasta tsitaadiga

FIA litsents maksab Simbin-ile üsna kena kopika, mida nad update välja laskmisega kuidagi tagasi ei teeniks. 700.- küsimisega on nagu on, mängude tootjad on kasumit taotlevad ettevõtted ja kui tarbijad on nõus maksma, siis on selline tegevus turusituatsiooni loogiline tagajärg, tuleta kasvõi EA F1-99, F1-2000, F1-2002, F1-99-2002 challenge-t meelde, rääkimata FIFA, NHL ja NBA seeriatest, mida igal aastal silmagi pilgutamata uute mängudena välja lastakse, kusjuures muudatused võrreldes eelneva aasta versiooniga on veelgi minimaalsemad.

Ok, ma küsiks siis nii: kas sa enne pisut tõsisemalt sõita proovisid kui kirjutasid et midagi muutunud ei ole ? Ma ei räägi siin klaviatuuriga 'all assists on' sõitmisest vaid korraliku force-feedback rooliga tundide kaupa testimisest, et saada oma eelmisest parimast ringiajast järgmised 0,1-0,2 sekundit maha, või katsetamisest mitu ringi ja mis tempos saab täis kütusepaagiga sõita hard-slick, medium-slick või soft-slick kummidega. Kui sa seda ei teinud (tegelikult oleks ka 5-10 ringist katsetamisest piisanud), siis ma ei imesta et sul jäi tähele panemata asjaolu, et autode käitumine on midagi hoopis erinevat GTR-ist. Selle üle võib vaielda kas kummide pidamine on liiga hea või mitte (mulle tundub et on), aga auto tunnetamise osas on GTR2 igal juhul suur samm edasi. GTR-is lihtsalt ei tekkinud sellist sidet autoga, et oleks iga hetkel teadnud täpselt mis parasjagu toimub, seetõttu olid sõiduvead äärmiselt kerged tulema. GTR2-s on auto käitumine visuaalse, FF ja soundi tagasiside kaudu väga täpselt ette ennustatav, see aitab näiteks külglibisemisse sattumisel auto ilusti tagasi tuua.

Graafikast ma rohkem eriti ei tahaks rääkida, aga soovitan proovida ka õhtusel kellaajal sõita kui põike madalal on, samuti vihmaga ning öösel. Nüansse on palju, mis võrreldes GTR-iga teistmoodi on.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 01.08.2006 21:15:08 vasta tsitaadiga

kas keegi netist selle mängu demo tiride on proovinud? 2 korda olen selle ~310mb demo ära tõmmanud ja mõlemad korral on kettale salvestunud kuskil 230mb fail (esimene kord zipiga pakituna, teine kord exena), mis execute'des loomulikult errorit annab ning midagi installida ei õnnestu! ei mõista, mis jama sellega on icon_confused.gif
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
eckh
Kreisi kasutaja

sõnum 01.08.2006 21:42:33 vasta tsitaadiga

ei mäleta et oleks probleeme olnud, proovi tõmmata näiteks siit
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 01.08.2006 21:44:06 vasta tsitaadiga

cocpit view on ikka thumbs_up.gif
tagasi üles
wa666ou
HV veteran

sõnum 01.08.2006 22:17:06 vasta tsitaadiga

jah, kui päike on madalal või näiteks vihmaga peegeldused asfaldil jms, on väga kihvt
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 02.08.2006 17:29:04 vasta tsitaadiga

eckh, tõmbasin sinu soovitatud lehelt veelkord faili ära, seekord tundub, et suurus oleks nagu õige, kuid käivitamisel endiselt täpselt sama probleem icon_confused.gif
täpsemalt siis "the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program" ise tõmbasid sealtsamast sama faili alla ja asi toimis ilusti???

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
dexter666
HV veteran
dexter666

sõnum 02.08.2006 18:19:20 vasta tsitaadiga

proovisin ka antud demo ära. Mängitavuselt on päris hea aga demo ammendas küll ennast väga ruttu.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 85
tagasi üles
marko-
Kreisi kasutaja

sõnum 30.09.2006 10:15:30 vasta tsitaadiga

imelik, kuid pimedas sõites fps umbes -15, ja kui lähen race weekendisse sõitma, siis seal mul alati pime, ehk on võimalik kuskil vajutada sinna kus on päeval sõitmine ?
wa666ou
HV veteran

sõnum 30.09.2006 11:40:47 vasta tsitaadiga

kas seda mängu kusagilt osta ka juba saab?
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
eckh
Kreisi kasutaja

sõnum 30.09.2006 15:10:04 vasta tsitaadiga

UK poed hakkavad müüma 5-6 oktoobril, Saksamaal juba müüakse, nt. amazon.de. Eestis pole veel näinud.
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 01.10.2006 17:50:27 vasta tsitaadiga

Väga thumbs_up.gif mäng, kahju et ei ole head rooli et maksimumi võtta. Radasi võiks rohkem olla, Suzuka näiteks
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 01.10.2006 19:58:28 vasta tsitaadiga

Mulle kohe üldse ei meeldi icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 3 :: 28
tagasi üles
Defeee
HV kasutaja
Defeee

sõnum 01.10.2006 20:55:38 vasta tsitaadiga

klahvidega oli jube imelik...
Aga rooliga proovides oli suhteliselt parem.
Aga ikkagi on olnud sellest midagi paremat.
Juba keeramine oli imelik.. olin viltu rajal siis auto kiskus end kuidagi sirgeks.. väga kahtlane..
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 01.10.2006 21:56:05 vasta tsitaadiga

Defeee kirjutas:
klahvidega oli jube imelik...
Aga rooliga proovides oli suhteliselt parem.
Aga ikkagi on olnud sellest midagi paremat.
Juba keeramine oli imelik.. olin viltu rajal siis auto kiskus end kuidagi sirgeks.. väga kahtlane..

omfg võta need abid maha siis icon_smile.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
marko-
Kreisi kasutaja

sõnum 02.10.2006 14:25:35 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif
nuppudega ja seestvaatega parim thumbs_up.gif

NATAS999
HV Guru

sõnum 18.06.2007 20:52:14 vasta tsitaadiga

Hoba, leidsingi selle teema üles, vana teema küll suht, aga mõned küsimused kellel full version olemas.
Graafika - kuidas ma vihmaga läikiva asfaldi saaks? DX9 on peal ja kõik asjad on mängust video sätete alt kah full peal, va. varjud.
24h sõit - keegi seda kah sõitnud on 24h, ilma pausideta ja ikka real-time, mitte mingi 24min vms?
School - on seal üldse võimalik kõik need kuldrattad kätte saada? Ma kurvide juures suht kinni, hairpinni ei suuda kuidagi ära teha, seda esimest, nagu "beat the instructor" ei tule välja ja selle pidurdamise juures sai kah jamatud suht kaua ja siis selle, um, 180kraadise kurvi juures oli kah tükk tegemist nii selle sini-puna-valge möginaga kui ilma, et 0.3 seci kiirem olla. Või nuh, teglt ma suht n00b sellel alal, rohkem nfs-ga harjund icon_lol.gif
N-GT vs GT - Kumba klassiga lihtsam sõita on?

Mul peale siduri kõik assistid maas, kuna pole siduripedaaliga komplekti (logi momo racing on) ja käiku vahetan selle step-shift või mis iganes see kand on, üles alla käib aint. A kuidas neil päriselt on seal see käiguvahetamine? Selle lotus elisel paistab kah selle kangiga olema, aga on seal mõni masin, millel nende "lapatsitega" vahetatakse, või kõik kangiga ja aint üles-alla või mõnel masinal seal H-shifter kah olemas? Ja kuidas see vahetamine käib, ei saa nagu aru niimoodi, et kas käib nii, et lükkad kangi ette ja siis käik üles, või vastupidi, pildi järgi ei oska vaadata seda nagu :S või on see sõitja oma käe järgi pandud? Tahaks ikka võimalikult reaalselt seda asja ajada seal icon_rolleyes.gif

Ja siis sry, et kaevata julgen siin, see ple eriti populaarne vist? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 18.06.2007 20:53:06 vasta tsitaadiga

hangi endale analog clutchiga roolikomplekt, sisse-välja siduriga on elunusper midagi sõita ja no, olgem ausad, ükski simu ei ole simu ilma selleta.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 18.06.2007 21:15:12 vasta tsitaadiga

Ma kõigepealt ikka harjutan ja vaatan seda asja, vb kaob huvi ära jälle vahepeal :S ja enne on plaan uus arvut osta ja siis ehk vaatab seda rooli asja. Analoog clutch? On selliseid üldse? Kui ostmiseks läheb siis ilmselt G25 komplekt ja sellel vist ikka kõik andurid digitaalsed nagu momo racingul. Vähemalt tundub küll et on, kuna pole siiani hüplema hakand ükski telg. Selle aja peale, mis ma seda rooli kasutand olen, peaks potekad juba suht väsind olema, vähemalt 1 rool ja 2 joysticku selle nahka läind.

Kuna siduripedaali pole, siis ei hakka seda ka mingi nupuga "tallama" ja on auto clutch peal.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 27.06.2007 14:36:08 vasta tsitaadiga

G25l on ju analog clutch
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 15.08.2007 15:04:58 vasta tsitaadiga

kas keegi tarkpea ei viitsiks beer_yum.gif eest joonistada Sauga rada GTR2 jaoks?
oleks hea kuivalt harjutada icon_smile.gif
Alustuseks võiks olla väike ring http://www.wirx.ee/porsche/saugal/z06_vs_911tt_saugal.jpg
3dmax-i kasutamine ja mõni proge veel ning valmis peaks ta saamagi.

Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 15.08.2007 15:35:29 vasta tsitaadiga

wirx, ma ei usu et õlle eest küll keegi viitsib, see on tegelt suht keeruline teema, eriti võimalikult elutunnetusliku raja tegemine icon_smile.gif
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 15.08.2007 16:50:51 vasta tsitaadiga

no see ei olegi mingi rahaline projekt...oma lõbuks rohkem...õlle on alustamise motivaatoriks pigem icon_wink.gif
Teeks isegi, kuid 3dmax pole käpas ja ei ole kahjuks ka sellist aega

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIA GT Racing Game mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.