Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ediss0n
HV kasutaja

|
30.07.2006 03:05:29
Tochiba läpakas ja "kajaeffekt" windowsis. |
|
|
Ehk siis Tochiba (jaa, ma tean et rõve saast) läpakas veelrõvedama kaasatulnud softiga. Mingist hetkest alates on windowsis kajaeffekt kõigel. Ei, kaja ei ole mõnel konkreetsel playeril, vaid on KÕIGEL.
winampis helitugevust kiirelt nulli keerates on veel korraks järelkaja kuulda.
Masinas on itunes, miski logitech webcam-crap ja kõik muu dumbuserist tavakasutajale vajalik pask.
Küsimus, kuidas kajast lahti saada? Uurisin isegi gspot'iga suvalise .avi helirenderdamise järjekorda moodulist moodulini. Peaks midagi sellekohast siia pastema vist.
Ideid? Mul on ainult ~16h selleks aega. Kuna pole minu läpakas ja kuna on TOSHIBA oma, siis reinstall ei tule kõnealla - -sellele raipele pole ju inimesemoodi drivereid saada - kõik on miski värviline "config-free-tilulilu crap"
_________________ :wq |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
zeppelin
Kreisi kasutaja

|
30.07.2006 03:09:10
|
|
|
Ega mikrofon juhuslikult sees pole?
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
1 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ediss0n
HV kasutaja

|
30.07.2006 03:17:06
|
|
|
esiteks ma ei pea ennast lolliks, teiseks puudub läpakal sisseehitatud mikrofon.
Edit:
Ma tean seda, et kunagi sai testitud lauamasinas miskit "i will record whatever you want" stiilis programmijuppi ning peale selle installi (ja restarti) oli quake 3's (ja ilmselt mujal ka) heli umbes 1 sekund nihkes (ilmselt tahapoole eksole).
Läpakas on hetkel minu käeulatusest väljas, kuid kas eksisteerib võimalus, et näiteks sesama crap webcammi soft laseb süsteemset heli endast läbi?
Miskit asjalikku viisi kontrollimiseks siiski?
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jossi 1
Kreisi kasutaja
|
30.07.2006 14:47:18
|
|
|
Üks võimalus, et helikaardi seadetes on lubatud "Enviroment", mis võimaldab heliefekte nagu kogu heli kostaks vannitoas, suures hallis, veeall, koridoris, jne. kontrolli, et enviroment oleks välja lülitatud.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
QWhite
Kreisi kasutaja

|
30.07.2006 14:49:36
|
|
|
ma ka nussisin taolise asjaga pikalt (kaja efekt absoluutselt igal programmil), ma arvasin ka et mingi helikaardi efekt on kuidagi tööle lülitunud, aga ei leidnud mingeid vähegi sarnaseid settinguid kuskilt üles.
aitas draiverite/tarkvara mahavõtmine ja uuesti peale laksamine
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
1 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ediss0n
HV kasutaja

|
30.07.2006 15:07:05
|
|
|
helikaardiks on miskit seoses ac97'ga ja volume control on üks win98'likemaid. Isegi advanced nupp puudub.
Kui volume control'ist master volumele mute visata, siis on heli järsult vait. Kui mute visata "wave" sliderile, siis jääb muusika vait ja "kaja" on veel korraks kuulda.
Hetkel nokin tõesti misit softi maha, mis teoreetiliselt võiks asjaga seotud olla.
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sleepyhead
HV kasutaja

|
30.07.2006 15:36:24
|
|
|
contol panelis, kui ma ei eksi oli miski sound controli asi...seal saad kajasid ja asju valida...pane disable...
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ediss0n
HV kasutaja

|
30.07.2006 18:12:34
|
|
|
Ei olnud.
Kontrollitud sai värskeltloodud kasutaja alt heli - sama.
Siis sai maha võetud logitechi miski veebika soft- ei miskit.
Siis sai kuskilt toshiba veebist sikutatud uued helikaardi driverid, need peale lastud ning asi läks paremaks St korda.
Läpakal on muuseas kleps peal kirjaga "SRS TRUSurround XT".
Seekord läks lihtsaks.
Kui nüüd leiaks ülesse koha, kust sai confida, et jahutamist ja vente silmas pidades oleks "silent" asemel võimalik "cool" vms konfida, siis asi ilmselt kuumast enam pilti tasku ei viskaks.
Topic closed.
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|