Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Logitech MX1000 - maailma esimene laserhiir. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
yodalr
Kreisi kasutaja
yodalr

sõnum 02.05.2006 21:40:12 vasta tsitaadiga

olen ise ka nüüd asja omanik, muidu korralik aga totaalselt häirib middle button, seda väga ebamugav clickata, ja scroll on ka kuidagi lõdva ja liialt krõbisev.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mcaff
Piiratud kasutaja
mcaff

sõnum 03.05.2006 12:09:25 vasta tsitaadiga

yodalr kirjutas:
olen ise ka nüüd asja omanik, muidu korralik aga totaalselt häirib middle button, seda väga ebamugav clickata, ja scroll on ka kuidagi lõdva ja liialt krõbisev.

kui ma ei eksi siis see alguse asi mul käis ka see krõgin närvidele aga pärast ei grõgise nii enam
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 104
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jorss
Kreisi kasutaja
jorss

sõnum 23.06.2006 10:41:49 vasta tsitaadiga

ainuke põhjus miks ma seda hiirt endale ostnud pole on see et asi töötab aku peal. Mul on kohe hirm nende akude vastu.
Vahest vaja kindlalt arvutit kasutada ja siis avastad et oi hiir ei tööta , aku tühi.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 57
tagasi üles
v6sa
HV Guru
v6sa

sõnum 23.06.2006 10:45:29 vasta tsitaadiga

jorss kirjutas:
ainuke põhjus miks ma seda hiirt endale ostnud pole on see et asi töötab aku peal. Mul on kohe hirm nende akude vastu.
Vahest vaja kindlalt arvutit kasutada ja siis avastad et oi hiir ei tööta , aku tühi.

No selleks peab ikka paras jorss olema et akut õigel ajal laetud ei saa!

elloruut
HV kasutaja
elloruut

sõnum 24.06.2006 14:43:58 vasta tsitaadiga

jorss kirjutas:

Selline võimalus muidugi jääb, ise ostsin ühe odavama (juhtmega hiire) juurde icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.06.2006 15:01:38 vasta tsitaadiga

Endal on selline asi juhtunud mingi 1-2 korda ja siis ka sellepärast, et mitu päeva järjest olen unustanud ööseks laadima jätta, kuigi 1 pulk näitab akut.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 24.06.2006 19:12:29 vasta tsitaadiga

jorss kirjutas:

... MX1000 puhul, ei tohiks see küll probleemiks olla, olemas on ju aku indikaator, mis aegsasti tühjenevast akust märku annab, seega ei tohiks ootamatusi ette tulla ...

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 25.06.2006 11:34:27 vasta tsitaadiga

Heh selle laadimisega ju see värk, et istud masinataga, näed, et krt aku tuli punane. Mõtled, et kui kinni panen masina siis panen laadima. No ja kui kinni paned siis juba muu mõte peas ja unustad ära. Järgmine päev kirud.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 25.06.2006 12:29:25 vasta tsitaadiga

... kui veel seda hiirt kasutasin, siis reeglina sopsasin hiire laadijasse pea iga õhtu ja punast tuld kuigi tihti ei näinudki. Pealegi, torkab see punane tuli piisavalt hästi silma, et peab ikka üsna hajameelne olema, kui seda ei märka ja eriti laisk, kui ei viitsi niipaljukestki, et hiirt laadijasse pista. Samas, saab hiire tarkvara panna aku tühjaks saamisest ka teavitama seega, pole nagu eriliselt esile toomist väärt probleem ...
mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 22.07.2006 17:06:18 vasta tsitaadiga

nothing important

viimati muutis mario20031 19.08.2012 05:04:36, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Trek
HV kasutaja
Trek

sõnum 23.07.2006 15:10:52 vasta tsitaadiga

mario20031 kirjutas:
nii täna niisama läksin jõhvi enterisse vaatama,et mis seal siis head on ja ma avastasin,et seal on üks must (superilus) MX1000.haarasin siis selle kätte ja läksin kassasse ning ostsin selle ära.minumeelest on tavakasutajale väga hea ja isegi photoshopiga piltide töötlemiseks sobib.aga üks asi,millejaoks see ei sobi see on Mozilla Firefox 1.5.0.4 ,asi selles et edasi ja tagasi nupp ei funksi,kas selline asi ainult minul või ongi nii,sest ie'ga proovides nupud töötasid.hiire soft muidu 2.14.107

tiri siit kõige uuem SetPoint. Sellega vist töötab isegi automaatselt Firefoxiga, aga kui mängid on kõige mõttekam SetPointist back ja forward panna generic buttoniteks (select task: other alt), sest muidu ei saa neid mängudes ka kasutada;)
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 24.07.2006 08:37:14 vasta tsitaadiga

nothing important

viimati muutis mario20031 19.08.2012 05:03:26, muudetud 2 korda
tagasi üles
metal
HV vaatleja

sõnum 24.07.2006 09:25:40 vasta tsitaadiga

mul oli G5 hiirega sama asi, nimelt ennem kustutas ff kõik mu bookmargid jms pease resa ära nagu ta armastab teha, nii et arvan et seda see mul põhjustaski, ühesõnaga reinstallisin ff'i ja kõik oli korras
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Trek
HV kasutaja
Trek

sõnum 24.07.2006 12:13:50 vasta tsitaadiga

mario20031 kirjutas:
genereric button ehk see on eestikeeles muidu üld nupp,aga mida sellega mängudes teha saab?praegu ma sain need ka tööle,aga sellega,et paning numbrikombinatsiooni alla Alt+Left ja Alt+Right

Generic button on põhimõtteliselt nupp, mille Windows (eeldusel, et sa kasutad Wini, Linuxi puhul ei tahtnud enamus nuppe toimida:P) automaatselt määrab (kui SetPointi üldse ei installi, siis toimivad need nupud samamoodi). Ehk siis antud juhul igal pool täiesti toimivad back ja forward ning mängudes tuntakse neid ära kui mouse button 4 ja 5. Alt+left/right on kindlasti töötav, aga samas siiski ehk mitte kõige mõistlikum lahendus;) seega soovitan ikkagi genericuks panna nad (vähemalt proovi ja sa ei kahetse:D).
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
roostevaba
HV veteran
roostevaba

sõnum 24.07.2006 13:47:01 vasta tsitaadiga

julgen seda hiirt soovitada - isegi käis pojaga vannis ära:D töötab nagu ennemuiste icon_lol.gif
mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 29.07.2006 23:55:04 vasta tsitaadiga

uue softiga töötavad juba jah firefoxiga niisama ja paningi generic button'ks.uue softiga on see hea ,et kaheksast nupust 6 saad panna oma soovi järgi tegema seda mida ise tahad.
hiir ise on ka suht täpne ja see millepärast sai ostetud,et hea suur ja mugav ning sobib suurele käele thumbs_up.gif.olen ka üks nendest,kes seda hiirt soovitavad icon_wink.gif
tagasi üles
mina2t
Kreisi kasutaja

sõnum 04.08.2006 17:20:38 vasta tsitaadiga

Ostsin ka selle hiire millegip2rast.
Kus kurat on cd toetusega linuxi jaoks???? icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif
Saan kasutada p6him6tteliselt 3 nuppu ainult... ja ylej22nud on silmailuks.
kodulehelt ka sellist asja ei leidnud icon_evil.gif
lootsin saada juhtmevaba hiire omanikuks, j22b juhtmeid v2hemaks. Tuli v2lja, et nüüd on veel yks niigi v2hestest pistikupesadest veel kinni ja pluss juhe mis tuleb arvutist.

Hoiatus, laserit silma pole m6tet lasta l2hedalt, mul on tykk aega silm juba nii nagu oleks eredasse valgusesse vaadanud.... icon_cry.gif

Samas teisest toaotsast(suuuuuur tuba) ilusti kuuletub.

Isiklikult kasutaksin vist heameelega dfruiti 85 kroonist hiirt edasi. aga kui sai kulutus tehtud, tuleb 2ra harjuda icon_wink.gif

Isiklikult soovitaksin v6tta katseaja kui v6imalik. ja teha kindlaks kas on veel vaba m6ni seinakontakt ja kas sobib yldse selline asi pidevalt t66tamiseks.
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
yodalr
Kreisi kasutaja
yodalr

sõnum 04.08.2006 17:58:34 vasta tsitaadiga

pm. on mul probleeme leviga, mingi 1m pealt kaob ära juba ja hiir ei taha korralikult töötada. Soovitan uuemat ver. osta. mingi 900 vms.
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 04.08.2006 18:11:06 vasta tsitaadiga

yodalr kirjutas:
pm. on mul probleeme leviga, mingi 1m pealt kaob ära juba ja hiir ei taha korralikult töötada. Soovitan uuemat ver. osta. mingi 900 vms.

Sa ju alles ostsid hiire? Mul 2005 jaanuarist ja küll sellist viga pole. Äkki defektiga?
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
mina2t
Kreisi kasutaja

sõnum 04.08.2006 19:21:17 vasta tsitaadiga

yodalr kirjutas:

7-8m varjus vabalt t66tab probleemideta,kaugemale ei saanud minna, sein tuli ette. vaata ehk sul mingid teised elektroonilised asjad liiga l2hedal saatjale. lehepeal hoiatati et 20cm peaks laud sellestkohast puhas olema kus saatja on. V6i siis defektiga.
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 16.08.2006 22:48:26 vasta tsitaadiga

mina2t kirjutas:
7-8m varjus vabalt t66tab probleemideta,kaugemale ei saanud minna, sein tuli ette. vaata ehk sul mingid teised elektroonilised asjad liiga l2hedal saatjale. lehepeal hoiatati et 20cm peaks laud sellestkohast puhas olema kus saatja on. V6i siis defektiga.

Kui päris täpne olla, siis öeldi, et peab elektroonikast puhas olema (kõlaritest, monitoridest ja muust). Minul toetub vastu monitori ja häda pol midagi, töötab ka teisest toanurgast. Üldiselt mulle see agregaat meeldib -- mõnusalt raske, samas tundlik ja aku peab kah kaua vastu. Ma olen juba harjunud ellega, et loobin õhtul enne magama minekut asja pesasse -- kuigi ma tegelikult arvan, et asi peaks ilma selletagi päris kaua vastu.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 6
tagasi üles
Alan B'Stard
Kreisi kasutaja
Alan B'Stard

sõnum 16.08.2006 23:07:01 vasta tsitaadiga

mina2t kirjutas:
vaata ehk sul mingid teised elektroonilised asjad liiga l2hedal saatjale. lehepeal hoiatati et 20cm peaks laud sellestkohast puhas olema kus saatja on.

21. sajandil ikka veel seadmed olemas, mis signaale ilma veakontrolli ja veaparanduseta vahetavad ja häirevaba eetrit eeldavad ??!! icon_eek.gif

Nüridus ei sure ka eales.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 17.08.2006 00:02:04 vasta tsitaadiga

Krt siis minu oma nässus või? Igatahes kui juhe on ühes puntras hunnikus hakkab hiir jamama, kui juhtme "sirgu" tõmban töötab ideaalselt...
Alan B'Stard
Kreisi kasutaja
Alan B'Stard

sõnum 17.08.2006 00:20:52 vasta tsitaadiga

attrs kirjutas:
Krt siis minu oma nässus või? Igatahes kui juhe on ühes puntras hunnikus hakkab hiir jamama, kui juhtme "sirgu" tõmban töötab ideaalselt...

Logitechi inseneridel hoopis peas miskit nässus....

Aga see, et raadiosageduslik mürataust on eri situatsioonides erinev, ei tohiks üllatada. Mul oli ka mingi X-10 Mouseremote, mis tööl töötas isegi läbi seina, kodus ei levinud aga meetri kauguselegi.
Sellele kirjutas mingi hakkaja kodanik lõpuks oma draiveri, mis mingil määral müra ignoreeris. Alles draiveris seda teha on muidugi totrus, aga mis teha, kui ametlikud tooteinsenerid lambad on.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 17.08.2006 08:35:00 vasta tsitaadiga

... mis juhtmest MX1000 puhul räägitakse ?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Logitech MX1000 - maailma esimene laserhiir. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.