Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Shuttle AK32A plaadist? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
nubagady
HV kasutaja

sõnum 22.02.2003 22:21:11 Shuttle AK32A plaadist? vasta tsitaadiga

Kui keegi omab sellist emaplaati või oskab miskit tarka selle kohta öelda, siis palun võtku sõna!
Plaan osta see plaat ja xp1700+ ning panna tööle esijalgu sdram mäluga. Mõned plaadid, mis toetavad nii sd kui dd ram-i kuulu järgi ei taha töötada sdramiga hästi. Kuis lood sellega? Praegu olemas ka 150W toiteplokiga korpus. On võimalik tööle panna või jääb väheseks?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
me_
Kreisi kasutaja

sõnum 22.02.2003 22:26:19 Re: Shuttle AK32A plaadist? vasta tsitaadiga

nubagady kirjutas:
Kui keegi omab sellist emaplaati või oskab miskit tarka selle kohta öelda, siis palun võtku sõna!
Plaan osta see plaat ja xp1700+ ning panna tööle esijalgu sdram mäluga. Mõned plaadid, mis toetavad nii sd kui dd ram-i kuulu järgi ei taha töötada sdramiga hästi. Kuis lood sellega? Praegu olemas ka 150W toiteplokiga korpus. On võimalik tööle panna või jääb väheseks?

mul oli Shuttle AK35GTR (kah KT266A kiibil) plate üxvahe ja performance DDR-ga oli küll kosmiliselt hea :)
Mingi @150mhz mäludel tegi Sisoft sandras ära samad skoorid, mis samadel mäludel Soltek SL75DRV5_KT333 (isegi nimetatud kiireks plaadiks) @ 180mhz.
Samas 150W toitega jooxutamise võid küll ära unustada, mul näiteks Shuttle AK35GTR isegi Enlight 250W, 1 HDD-ga, võrgukaardi ja TNT2-ga tegi lambist reboote jne...
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
nubagady
HV kasutaja

sõnum 23.02.2003 01:18:40 vasta tsitaadiga

jah seda mina isegi mõtlesin et jääb väheseks 150W. aga noh proovi vast saaks või? kui minimaalselt asju taha panna. või mis?
äkki keegi oskab välja arvutada selle. noh et palju miski nõuab. siis saaks ju teada umbkaudu.
tagasi üles
me_
Kreisi kasutaja

sõnum 23.02.2003 11:23:23 vasta tsitaadiga

nubagady kirjutas:
jah seda mina isegi mõtlesin et jääb väheseks 150W. aga noh proovi vast saaks või? kui minimaalselt asju taha panna. või mis?
äkki keegi oskab välja arvutada selle. noh et palju miski nõuab. siis saaks ju teada umbkaudu.

kalkulatsioonid siin küll ei tohiks aidata, ja mul eelpool nimetatud Shuttle mobol Enlight 235W ei suutnud isegi pilti ette manada..
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
nubagady
HV kasutaja

sõnum 23.02.2003 13:36:38 vasta tsitaadiga

me_ kirjutas:
nubagady kirjutas:

kalkulatsioonid siin küll ei tohiks aidata, ja mul eelpool nimetatud Shuttle mobol Enlight 235W ei suutnud isegi pilti ette manada..

Aa ega vist proovimine liiga te ka millelegi ju. Ei lähe käima lihtalt! Või kuis?
tagasi üles
hullmees
HV kasutaja
hullmees

sõnum 23.02.2003 20:44:53 vasta tsitaadiga

Oman antud mobo aga mul istub asi 300W toiteka otsas. Kasutanud mingi 3 nädalat ja asjaga ülirahul. See mida K`s müüakse on versioon 2.1 (tunduvalt parem kui V1.x). Mul töötab ta ka SDRAM`iga 2*128 PQI (nendega laseb mul Duron M 1200 kellata 1470Mhz`ni, DDr`iga pole veel proovinud). FSB`d saab muuta 100>166, et prose maha ei põleks saad valida omal soovil mingi temperatuuri. Ei viitsi kõike ette lugeda !!! icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Shuttle AK32A plaadist?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.