Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  America's Army märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 258, 259, 260  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Speedee
HV kasutaja
Speedee

sõnum 17.07.2006 21:50:32 vasta tsitaadiga

Juhan88 autos on nüüd istmed olemas icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Juhan88
HV Guru

sõnum 17.07.2006 22:05:16 vasta tsitaadiga

Speedee kirjutas:

8)
beer_yum.gif beer_yum.gif

Vaatan nüüd SF mappe kah xD

Erik_Est
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.07.2006 23:10:57 vasta tsitaadiga

Speedee kirjutas:
Heheee...... thumbs_up.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
JediMihkel
HV veteran
JediMihkel

sõnum 21.07.2006 00:39:19 vasta tsitaadiga

Tegelikuses, ma olen mitu korda mõelnud, kas postitada siia kurja posti või mitte....ja lõpuks ikkagi postitan oma negatiivse arvamsue mängust, kes ei soovi ei pea seda lugema.

1.Mäng on ülipassiivne, kogu kaart on campereid täis, kõik cambivad, ja kui sina üritad mingit mitte campijat mängida siis oled 100 % kohe (1-2 min) jooksul surnud
2. Nagu wtf ? Oled teise vaenlasega kitsas tunnelis koos, mõlemal on full autod käes ja siis toimub mingi hullem täristamine 3 meetri pealt, tulistatakse mingi 40 - 50 kuuli ära ja võidab see kellel suurem salv on.
3.Kuigi mõlemal on suht KOGU aeg teine vend kirbul, nii sitta kvaliteediga ei saa isegi USA püssid olla.
3. Ja kui läheb kuidagi sitasti kohe mingis servus, saad teammate poolt või siis mingi juhusliku naadi poolt esimesel mindil surma ja siis on ju hästi tore 9 min mune sügada ennem kui uuesti mängida saad.
4. Mingit taktikat ei saa ka seal TS 2ga aretada, ühega proovisin, see nägi välja umbes selline : Oot tule sinna ja viska sealt naat ma kohe sealt siis tulis......piix piixu Surma sain mingid fucking camperid jälle rsk:, ja sinna see kogu "tiimitöö" läkski ja mäng ja mehed liiguvad ikka üli bugiselt, isegi robotid liiguvad sujuvamalt,
5. Ja alla hüppates kõrgelt, maandud, astud juba 2-3 sammu edasi ja saabub alles see maandumis mütakas, et vend teeb ohh ja pilt vahest viskab punast.
6. Ja ameerika sõjaväe tase on ikka tegija kui 4 meetri kõrguselt hüppad railile teed ohh ja jooksed edasi.
7. Kui kellegi ära tapad ei saa sellest õieti arugi, kõrval see text mis jookseb sealt ka ei jõua lugeda mis juhtus kus ja millal kuna see liigub mingi spämmi pärast nii kiiresti.
8. Osadel relvadel on sihikud väga häirivalt udused, nagu mingit supermarjot pelaks
9.Need treeningud on ka ikka sellsied et....ggrrrhh eriti see SF esimene test, ala jutustad seal mingi 30 min tüüpidega ja kuulad seda möla siis Läheb test perse kuna mingid jumala mõttetud ja mängus (ka päris elus) mitte vaja olevad teadmised mis sa pead lihstalt pähe tuupima, siis ju täiesti tore kui kukkud läbi ju...

Ma tean seda et osadele paljud põhjused tunduvad tottakad ja raudselt hakatakse rääkima et ükski mäng ei ole reaalne jms jne - kuid need on põhjused miks mina seda mängu ei mängi enam....Ma olin Ja oleksin siiamaani True Cod 2 fänn (sellel ei ole ühtegi seda viga mis ma rääkisin AA kohta) kui ma poleks oma videot maha müünud ja praegune video ei saa selle mänguga hakkama.

Peace......ja palun väga kurjalt minusse siis mitte suhtuda
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
Ernits
HV veteran
Ernits

sõnum 21.07.2006 01:01:34 vasta tsitaadiga

3.Kuigi mõlemal on suht KOGU aeg teine vend kirbul, nii sitta kvaliteediga ei saa isegi USA püssid olla. <-- JediMihkel

Selle kohta ütleks niipalju, et kui sa oled mänginud Wolfensteini, siis oled sa teadlik, et pika valanguga on sitem pihta saada kui lühikese valanguga. Ei ole mõtet jäljendada märulifime, kus mees laseb automaadist valanguga 20 matsi headshottidega maha. Pigem lase ühe kuuli kaupa ülakehasse, soovitavalt pähe. Sihtimine on ka tore omadus.
Campimise koha pealt niipalju, et mida rohkem sa koos camperitega mängid, seda edukamalt õpid sa neid maha võtma, samas ka kiiremini reageerima ja tulistama ka liikuvate objektide puhul.
Edu sulle mängus ja ma soovitan soojalt, ära viska mängu käest. Tegu on ühe parima FPS-iga, mida ma näinud olen thumbs_up.gif
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 86
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 21.07.2006 01:46:24 vasta tsitaadiga

JediMihkel kirjutas:
Tegelikuses, ma olen mitu korda mõelnud, kas postitada siia kurja posti või mitte....ja lõpuks ikkagi postitan oma negatiivse arvamsue mängust, kes ei soovi ei pea seda lugema.

1.Mäng on ülipassiivne, kogu kaart on campereid täis, kõik cambivad, ja kui sina üritad mingit mitte campijat mängida siis oled 100 % kohe (1-2 min) jooksul surnud
2. Nagu wtf ? Oled teise vaenlasega kitsas tunnelis koos, mõlemal on full autod käes ja siis toimub mingi hullem täristamine 3 meetri pealt, tulistatakse mingi 40 - 50 kuuli ära ja võidab see kellel suurem salv on.
3.Kuigi mõlemal on suht KOGU aeg teine vend kirbul, nii sitta kvaliteediga ei saa isegi USA püssid olla.
3. Ja kui läheb kuidagi sitasti kohe mingis servus, saad teammate poolt või siis mingi juhusliku naadi poolt esimesel mindil surma ja siis on ju hästi tore 9 min mune sügada enne kui uuesti mängida saad.
4. Mingit taktikat ei saa ka seal TS 2ga aretada, ühega proovisin, see nägi välja umbes selline : Oot tule sinna ja viska sealt naat ma kohe sealt siis tulis......<b>piix</b> <b>piixu</b> Surma sain mingid fucking camperid jälle piix:, ja sinna see kogu "tiimitöö" läkski ja mäng ja mehed liiguvad ikka üli bugiselt, isegi robotid liiguvad sujuvamalt,
5. Ja alla hüppates kõrgelt, maandud, astud juba 2-3 sammu edasi ja saabub alles see maandumis mütakas, et vend teeb ohh ja pilt vahest viskab punast.
6. Ja ameerika sõjaväe tase on ikka tegija kui 4 meetri kõrguselt hüppad railile teed ohh ja jooksed edasi.
7. Kui kellegi ära tapad ei saa sellest õieti arugi, kõrval see text mis jookseb sealt ka ei jõua lugeda mis juhtus kus ja millal kuna see liigub mingi spämmi pärast nii kiiresti.
8. Osadel relvadel on sihikud väga häirivalt udused, nagu mingit supermarjot pelaks
9.Need treeningud on ka ikka sellsied et....ggrrrhh eriti see SF esimene test, ala jutustad seal mingi 30 min tüüpidega ja kuulad seda möla siis Läheb test <b>piix</b> kuna mingid jumala mõttetud ja mängus (ka päris elus) mitte vaja olevad teadmised mis sa pead lihstalt pähe tuupima, siis ju täiesti tore kui kukkud läbi ju...

Ma tean seda et osadele paljud põhjused tunduvad tottakad ja raudselt hakatakse rääkima et ükski mäng ei ole reaalne jms jne - kuid need on põhjused miks mina seda mängu ei mängi enam....Ma olin Ja oleksin siiamaani True Cod 2 fänn (sellel ei ole ühtegi seda viga mis ma rääkisin AA kohta) kui ma poleks oma videot maha müünud ja praegune video ei saa selle mänguga hakkama.

Sa oled juhtunud mängima lihtsalt valedes serverites ja algsetes mappides!! Campereid tapetakse ja kickitakse...Kuid campimine ..olgem ausad võib olla ka osa taktikast... icon_smile.gif Kiire teksti kohta nii plju et see tahab lihtsalt harjumist...usu mind see on olnud probleemiks algusel 100% mängijatest... icon_biggrin.gif Mäng on hea ja staazikamad mängijad ehk teavad kes kuuluvad näiteks USA clannidesse....seal on plju USA tegevväelasi ,reservväelasi palju on vietnami veterane...mäng ei ole kehva ..usu!!!Lihtsalt on pasaaugud mis võivad muljet vahel alla kakkuda... icon_smile.gif
tagasi üles
Juhan88
HV Guru

sõnum 21.07.2006 08:23:37 vasta tsitaadiga

JediMihkel kirjutas:

3. Ja kui läheb kuidagi sitasti kohe mingis servus, saad teammate poolt või siis mingi juhusliku naadi poolt esimesel mindil surma ja siis on ju hästi tore 9 min mune sügada enne kui uuesti mängida saad.
4. Mingit taktikat ei saa ka seal TS 2ga aretada, ühega proovisin, see nägi välja umbes selline : Oot tule sinna ja viska sealt naat ma kohe sealt siis tulis......<b>piix</b> <b>piixu</b> Surma sain mingid fucking camperid jälle piix:, ja sinna see kogu "tiimitöö" läkski ja mäng ja mehed liiguvad ikka üli bugiselt, isegi robotid liiguvad sujuvamalt,
9.Need treeningud on ka ikka sellsied et....ggrrrhh eriti see SF esimene test, ala jutustad seal mingi 30 min tüüpidega ja kuulad seda möla siis Läheb test <b>piix</b> kuna mingid jumala mõttetud ja mängus (ka päris elus) mitte vaja olevad teadmised mis sa pead lihstalt pähe tuupima, siis ju täiesti tore kui kukkud läbi ju...

2. Sihtida tuleb, mitte suvalt täristada icon_wink.gif
3. Ei pea ju mängus ootama. Mina panen väljun mängust: win klahv+tab ja käin sel ajal netis...loen HV-d ja postimeest thumbs_up.gif
4. Smoke grenaded visake ikka enne...siis ei näe keegi teid lasta.
7. Minu meelest on tekst paraja kiirusega. Pole ükski info lugemata jäänud. tabiga saab ju rahulikumas kohas üle ka vaadata.
8. Varemalt oli sihik ju üldse selline, et läbi tillukese augu nägid vaenlase ja kõik sihik oli terav ja musta värvi...nüüd see viga parandatud ja näeb natuke ka mujale...just selle udususe efekti pärast.
9. Nõustun.

beer_yum.gif beer_yum.gif

tanelmees
HV vaatleja

sõnum 21.07.2006 08:46:29 vasta tsitaadiga

JediMihkel kirjutas:

1. Kõik oleneb mapist. Teatud mappides esimesed 2-3 minutit ei tasugi midagi teha. Ootad ja vaatad, kuidas algajad jooksevad surma. Reeglina selles mängus kolm varianti. Esimene taktika jooksed lihtsalt nii kiirelt punktist A punkti B. Vahest töötab ja map saab kiirelt läbi. Reeglina töötab ainult paar korda, kuna järgmine round kaitse juba leechib rushereid. Teine taktika on kõige enamlevinum ja lollikindlam. Alguses passid ja nuusid niisama ringi. St. loed reporte ja kuulmise järgi avastad, kus vastased sipsivad. Peale 2-3 minutit hakkad vaikselt liikuma. Siis kah viskad tossu ja ei jookse kohe peale, vaid natuke edasi, spurt tagasi jne. Kolmas taktika on puhas campimine. Seda ei soovita, kuna võid kicki saada, kuid aeg-ajalt satud mingite eri noobidega mängima, kes kõik 30 sekundi jooksul surnud on.

2. Tulistamine on skill, mis tõuseb ajaga. Minul pole probleemi vastast kahe-kolme kuuliga maha võtta, isegi kui vastasel full automaat on. Ja tunnelis olles tulistan ainult siis, kui olen kindel, et keegi seal on või et oma mehi kuskil seal ees ei sibli.

3. Pead jälgima tulistamise puhul seda täpsus skaalat paremal. Mida kõrgem seda täpsemad lasud. Kui see nullis on parem üldse punnu teha, muidu ei saa jah 5m pealt ka kellelegi pihta. Ligemal kui 5m ära kasuta sihikut. Samuti skill on üsna tähtis. Rinna piirkonda või headshottida on kõige mõttekam. Liikumine kulub ka marjaks ära ja vastase liikumise ette arvamine. Alla honor 40 kõik tüübid liiguvad ühte moodi. Üle selle kuni 60 vennad juba liiguvad paremini. 60+ hakkab juba topelt lohku tõmbamine. Tehakse pettemanöövreid jne tegelikult just liigutakse nimelt nagu noob jne. Sina arvad, et ta käitub nagu proff ja arvad tema järgmist liigutust, tema aga üllatab sind hoopis noobiliku käitumisega ja taktikaliselt on ta sulle juba ära teinud. Päris kõrgklassi puhul toimub juba 3 x pettuskeem.

4. Põhiline on lugeda reporte ja reportida vastastest. Report aegub ca 30 sekundiga. Kuna reeglina teadjamad lasevad kuskilt törtsu ära ja vahetavad postitsiooni. Liikumine jms on tehtud nii reaalseks kui võimalik. Üks reaalsemaid simusi, mis eales tehtud.

5. Alla kukudes/hüpates mul toimub küll laks kohe, mitte hiljem. See et hiljem punaseks lähed tähedab, et oled viga saanud ja vajad medicut, kui kohe seda ei saa "veritsed" punaseks.

6. Ei oska kommenteerida

7. See tuleb ajaga, kus jõuad lugeda kõike infot, jälgida salve seisukorda, tulistada, granaati visata ja samal ajal reporte trükkida ja ellu jääda. Väga palju infot saavad just teised neist kirjadest, mis üleval liiguvad.

8. Oled päriselt laskmas käinud? Pane üks silm kinni ja proovi vaadata läbi sihiku 400m kaugusele, minu meelest mängus on see isegi liiga heaks tehtud.

9. Treeningud on tehtud just selle jaoks, et usas jms kasutavadki seda mängu simulatsioonina ennem kui minnakse metsa alla sõda mängima. Hea teooria jne. Õpetajatel tööd vähem.

Kokkuvõtteks algajatele on ta raske, edasijõudnutele tõeline nauding. Mänginud seda mängu ca 4 aastat ja vist on ja jääb ainukeseks mänguks millest ära ei tüdine.
tagasi üles
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 21.07.2006 11:29:53 vasta tsitaadiga

See, et laks hiljem tuleb ja sa valanguga otse sihtides pihta ei saa on ka sellest tüütust LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAgist, mis päris hulka aega ka mulle on pinda käinud. Ei tea kas serveritelt tulev ühendus kehvemaks jäänud või mis... See ei ole juba konkreetselt mängu viga. Treeningute kohta ütleks nii palju, et poiss ära vingu. Mulle lähevad sellised treeningud vägagi peale, mis jäljendavad võimalikult palju reaalset sõjaväge. Testi tegemine andis just sellise korraliku reaalsuse tunda ja hea oli sisse elada mängu. Nagu oleksidki seal klassis, treeningu ajal icon_smile.gif. Kui kohe surma saad ja 9 min mune sügad, siis võid sama hästi ka päev otsa seda edasi teha. Kui ikka surma saamist ei väärtustata, siis ega midagi paremaks ei muutu. Codis ja CS-is võid seal oma jänese hüppeid teha ja surmasaamisele vilistada, kuid siin poiss ela kõige pealt mängu sisse, kui sa seda ei oska, siis arvatavasti see mäng pole sinu jaoks.

Muude asjade koha pealt ütleks, et üks vingumine lihtsalt. Ma võiks teiste analoogsete võrgu mängude, eriti CS-i kohta raamatu kirjutada, kuidas ma ühe või teise asja kallal vinguks. Kui rahvale peale läheb, siis pole midagi teha. Keda kotib... Ning selles sa eksid väga rängalt, kui ütled, et AA-s ei ole võimalik taktikaid kasutada. Ütleks kohe ropult selle peale. Ma ise olen ilma TS-ita puhtalt trükkides ja veel täiesti suvalistega sellist meeskonnatööd arendanud, et endal ka pärast hea on ning uusi AA sõpru juurde saades. Muidugi seda juhtub harva, kui ollakse kohe valmis kaasa tulema käsklustega jne, kuid selleks peab enne ennast tõestama mängus, et oled võimeline teistele õigeid otsuseid edasi andma ja ka iseseisvalt hakkama saada. Sellist vingumist pole veel kellegi suust kuulnud, nagu siin nägin Jedi... poolt.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
JediMihkel
HV veteran
JediMihkel

sõnum 21.07.2006 14:00:18 vasta tsitaadiga

Erksxx, BS ma ei vingunud, ma avaldasin arvamust mängu kohta, ma ütlesin et ei pea läbi lugema seda, ja eks see ole eluaeg nii olnud : Iga Li*u kiidab oma.
Ja tohib küsida ? millest sa nii närviliseks lähed ? Kui sa oled seda juba ca 4 a mängind siis sa oled seda vingumist juba piisavalt kuulnud ja sul peaks sellest juba "pohhui" olema.

Mõned faktid : Ma ei ole kunagi CS-si mängind, Ma ei ole kunagi Wolfi mängind, Jah ma olen päris püssiga lasknud, sihtind ja tulistand.
Ma ei jahi reaalsust (autokates on reealsus lahe) Aga püssikates....Kui tahan reaalsust siis lähen sõjaväkke ja Iraaki icon_biggrin.gif
Ma lihtsalt ei ole seda tüüpi et suudan istuda vaikselt oma nurgas ja üht ust valvata 5 min, pärast 1 min ma juba torman ise sealt uksest sisse icon_lol.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 21.07.2006 14:10:06 vasta tsitaadiga

tahaks näha et sa iraagis rõõmuga sama teed icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
davidco
HV veteran

sõnum 21.07.2006 14:24:58 vasta tsitaadiga

Rushimine on väga mõnus, aga tavaliselt ei leidu seal selliseid teamikaaslasi, kellega jooksed julmalt peale ja 1-2min on kõik surnud, aga kui siukestega kokku saad, siis on lõbu laialt - eriti sf hospital, extraction ja dockside. Samas sulle võib ka see olukord meelehärmi teha, kuna nad nii kibedad, et sa ise e suudagi kedagi tappa või kui suudad vaenlase nina alla sattuda, siis ta campib kuskil nii tobedas kohas, et tõmbab su maha. Mäng on algul ikka väga raske. Kahjuks cheatereid ka liigub pidevalt, mis teeb asja nutusemaks, aga kui ikka kõvasti oled mängind, siis ikka järjest mõnusam on mängida, kuna skill kasvab ja cheaterid ka ei koti sind. Mulle pole eriti shooterid meeldind, aga see on ikka viimase peal mäng, kuna igast strateegiaid ja rallisimusid (mis mulle shooteritest rohkem meeldivad) pole ma küll nii kaua mängind. 1 asi mulle ka ei meeldi, kuna versioonis 2.3 (või 2.4) lendasid granaadid minu teada kaugemale, kui uuemates versioonides. Kui see muudatus tagasi tuleks, siis oleks küll super.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 87
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 21.07.2006 15:03:22 vasta tsitaadiga

Endal mul hakkab viimanegi skill ära minema kuna mängin ka paljusid teisi mänge(nupudki ajan segi) aga osalen kõigis clani ettevõtmistes...... Ja siin eelnevatele härradele......Iraak ei ole püssiga ringi jalutamine sigarett hammastevahel ja sõpradega lollide naljade tegemine.... icon_smile.gif Võib juhtuda et istud hoopis kuskil roadblockis ja värised oma hingepärast oodates kust poolt nüüd RPG laks tuleb..... thumbs_up.gif icon_confused.gif ???
tagasi üles
Speedee
HV kasutaja
Speedee

sõnum 21.07.2006 16:15:45 vasta tsitaadiga

JediMihkel kirjutas:
Jah ma olen päris püssiga lasknud, sihtind ja tulistand.

BS, Jedi. Need, kes on päris relvast tulistanud või mänginud kas airsofti või paintball-i oskavad lugupidada AA-st. Peale seda, kui sa oled AS või PB mänginud ei ütle sa mitte ühte paha sõna campijate kohta (isegi, kui oled tulihingeline ründaja) - kaitsmine on lihtsalt osa lahingust.
Võib-olla pole sa saanud mängida õigete AA mängijatega ja ei tea, mida tähendab meeskonna töö AA-s. Muidu oli su tekst praktiliselt virisemist täis, ma ei viitsi neid punkte isegi kommenteerida.

viimati muutis Speedee 21.07.2006 16:19:12, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 21.07.2006 16:18:01 vasta tsitaadiga

muu jutu vahele küsiks et mis on viimane versioon linuxile ja kas sellele veel servereid on?
tagasi üles
aanz
HV kasutaja

sõnum 21.07.2006 18:29:08 vasta tsitaadiga

mis see aa ja aa:sf hind kokku tuleb? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 21.07.2006 18:45:29 vasta tsitaadiga

aanz kirjutas:
mis see aa ja aa:sf hind kokku tuleb? icon_rolleyes.gif

mis hind..? icon_confused.gif
kui sa pead mingi imenipiga silmas mängu hinda, siis see on tasuta... icon_rolleyes.gif

aanz
HV kasutaja

sõnum 21.07.2006 18:47:26 vasta tsitaadiga

oi krt, ma olen kogu aeg mõtelnud et mingi hind ikka, aga kodukat uurides aa-l tundu endale kah, et tasuta, aga ei tahtnud uskuda seda, ok panen siis downloadima selle asjanduse icon_lol.gif thumbs_up.gif beer_yum.gif
tagasi üles
Ernits
HV veteran
Ernits

sõnum 21.07.2006 21:16:27 vasta tsitaadiga

aanz, kui soovid, võid tellida DVD peal. See variant on eelkõige dial-upi kasutajatele, kellel kuluks kuu aega, et mäng alla saaks. Maksad ainult kohaletoimetamise tasu ja tooriku eest icon_wink.gif
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 86
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 21.07.2006 21:52:41 vasta tsitaadiga

Frankie666 kirjutas:
aanz, kui soovid, võid tellida DVD peal. See variant on eelkõige dial-upi kasutajatele, kellel kuluks kuu aega, et mäng alla saaks. Maksad ainult kohaletoimetamise tasu ja tooriku eest icon_wink.gif

Mis mote sellel on.Kui sul dial-up on siis pole ju motet netti uldse mangima ronida.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 21.07.2006 23:26:47 vasta tsitaadiga

niih, selgitasin välja et viimane linuxi versioon on 2.5 ja üleüldse viimne AA ver on 2.6. Ehk keegi viitsib kiiresti järgi vaadata palju 2.5 servereid üldse on? Ei viitsi esialgu emuleerima hakata icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 21.07.2006 23:43:59 vasta tsitaadiga

JediMihkel kirjutas:

irw .
1.see polegi cs ei mõlemad tiimid peaks peale jooksma 30 sec jooksul.
aega on ~~10 minutit , enamvähem üheskohas olemine mingi ~~5 min on täiesti normaalne. kui aega mingi 1 minut järel on ja tüüp ikka passib , alles SIIS võid vinguda , et on camper.
oleneb ka pooltest!
2. õpi sihtima , ära lase selle kollase junniga ... kui sihtida oskad saad kõik killid 1-5 kuuliga , võid terve tiimi ka ära tappa ühe salvega (oleneb pingist muidugi)
see , et sa selle acogi või ironsightsi peale paned , ei tähenda veel , et sa peaks nüüd kohe maha saama.
HINGAMINE on ka oluline, kuigi mulle tundub , et keegi seda eriti ei kasuta. kahju küll.
3.kannatus , vaata telekat või söö , loe foorumit. kui ei meeldi mängi unreal tournamenti mis on ka väga hea mäng.
4.sul pole siis "tiimi" või klanniga üldse vedanud.leia mingi hea TWL clan ( näiteks in$ ) ja mängi nendega.publicus on seda teamworki jah natuke vähe isegi siis , kuna on tracker , honor...
a vot kui mängid twl sõda mingi top5 ladderis teise klanni vastu , siis on mäng hoopis teine!
5.nojah no comments :p füüsikat annab veel arendada jah icon_biggrin.gif
6.icon_biggrin.gif
7. noh ma ei tea , osta prillid vms.peaksid ju nägema kui vastane sihiku ees pikali kukub :p
8.poh ei sega üldse ju.
9.nojah kasuta walkthrough kui nii arvad.medic testid näiteks võivad päris elus kindlasti kasulikud olla.need on TÕESED.
see community on seal natuke persse kukunud ... kõik lamereid täies , kes mölisevad , et hackid , spammivad üht asja koguaeg... need "boom headshot" ja "pwned" bindid on ka suht masendavad.. muutub koguaeg CSiks . hirm lausa rsk icon_biggrin.gif
cod 2.. noh igalühel oma maitse.. mulle näiteks ei meeldinud , oli peal mingi päev ainult
icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 22.07.2006 07:38:21 vasta tsitaadiga

Medicu testi osas on walkthroghi kindlasti vaja inimestel kel inglise keelega probleeme ja kel väga palju kannatust pole.....ise ei teadnud vanasti walkthroughi olemasolust ega inglise keelest eriti midagi(mis ei tähenda et ma nüüd mingi hull filoloog oleks,kuid tänu mängudes suhtlemisele oskan vist 300% rohkem kui ennem) ....läks läks vist 2-3x ennem kui joppas ja läbi sain icon_smile.gif
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 22.07.2006 10:47:17 vasta tsitaadiga

Kuidas selle HV clanniga on, millest esimese posti lõpus räägitakse? Et iga mats võib sinna ennast regada ja tag'i ette panna või ainult kutsega? icon_idea.gif
EDIT: Miks ma kuidagi M24 treeningule completed staatust ei saa? Lasen ilusti selle valge junni all orus maha ja tüüp õnnitleb seal.. Panen save results.. uploadib nagu ära ilusti.. Aga menüüs on ikka staatus "saadaval" icon_neutral.gif
EDIT2: Samas sellel lehel näitab, et tehtud on. icon_rolleyes.gif

aanz
HV kasutaja

sõnum 22.07.2006 15:30:50 vasta tsitaadiga

hmmm, imelik...tegin tolle esimese marksmanship patchi ära experdi peale, aga uut trainingut lahti ei tulnud

no krt, kuuendat korda teen, experdi peale, aga ei midagi, ikka ei tule uut lahti[neist 3 korda, nii, et mitte ükski kuul ei lähe märgist mööda]

ma vaatan, et ma pole siin ainus kellel see jama...krt, tahaks juba online-i minna, aga no ei saa icon_cry.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  America's Army mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 258, 259, 260  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.