Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Hexik
HV vaatleja

|
11.02.2003 14:28:54
heli saamine videomakist arvutisse |
|
|
selline mure, et mul vaja lindistada paar helijuppi videokassetilt arvutisse. Mul nagu kõik vajalik tehtud, aga millegipärast heli ei tule(heli ei tule üldse videomakist arvutisse ja samas muusikakeskusega ühendades kõik töötab). kui ühendan cd pleieri line in-i siis kõik töötab ja saan lindistada. Videomakk ise on ka täiesti uus ja teleka taga tuleb heli ka. tahaks teada, mida teha, äkki kellelgi on sarnane asi juhtund.
|
|
tagasi üles |
|
 |
s.p.o.c.k
HV kasutaja

|
11.02.2003 15:27:54
|
|
|
Kas sa Multimedia Properties alt oled vaadanud, et "Record" lehel oleks linnuke "Line-in" ees? Kas sa oled videomaki line-ini üldse ühendanud? Ja kas line-ini helinivoo on reguleeritud kõrgemaks kui ümmargune null?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hexik
HV vaatleja

|
11.02.2003 15:31:08
|
|
|
s.p.o.c.k kirjutas: |
Kas sa Multimedia Properties alt oled vaadanud, et "Record" lehel oleks linnuke "Line-in" ees? Kas sa oled videomaki line-ini üldse ühendanud? Ja kas line-ini helinivoo on reguleeritud kõrgemaks kui ümmargune null? |
jah. kõik need on mul täpselt samamoodi nagu sa kirjutasid(line-in ees linnuke, videomakk ühendatud, ja helinivoo on kah kõrge). Sellepärast ma siia paningi küsimuse, sest ise ei suutnud midagi välja mõelda enam.
|
|
tagasi üles |
|
 |
s.p.o.c.k
HV kasutaja

|
11.02.2003 16:02:20
|
|
|
Kas telekaga ja arvutiga ühendades on ühendusviis erinev? Näiteks telekaga ühendad läbi koaksiaalkaabli, aga arvutiga läbi audio-video kaabli? Kui erinev, siis on ehk videomaki audioväljundiga midagi lahti. Kas sa pruugid mingit scart-adapterit selleks, et videost heli kätte saada? Ja kust pärineb juhe, mis videomaki audio (ilmselt RCA?) 3,5-milliseks audiosisendiks teeb? Kas poest või tinutasid ise?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mots
HV kasutaja
|
11.02.2003 16:49:16
Re: heli saamine videomakist arvutisse |
|
|
Hexik kirjutas: |
selline mure, et mul vaja lindistada paar helijuppi videokassetilt arvutisse. Mul nagu kõik vajalik tehtud, aga millegipärast heli ei tule(heli ei tule üldse videomakist arvutisse ja samas muusikakeskusega ühendades kõik töötab). kui ühendan cd pleieri line in-i siis kõik töötab ja saan lindistada. Videomakk ise on ka täiesti uus ja teleka taga tuleb heli ka. tahaks teada, mida teha, äkki kellelgi on sarnane asi juhtund. |
ole siis hästikaval ja lase läbi muusikakeskuse arvutisse - saad passi keerata ja puha
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Butcher
HV kasutaja

|
12.02.2003 12:54:20
Re: heli saamine videomakist arvutisse |
|
|
mots kirjutas: |
Hexik kirjutas: |
selline mure, et mul vaja lindistada paar helijuppi videokassetilt arvutisse. Mul nagu kõik vajalik tehtud, aga millegipärast heli ei tule(heli ei tule üldse videomakist arvutisse ja samas muusikakeskusega ühendades kõik töötab). kui ühendan cd pleieri line in-i siis kõik töötab ja saan lindistada. Videomakk ise on ka täiesti uus ja teleka taga tuleb heli ka. tahaks teada, mida teha, äkki kellelgi on sarnane asi juhtund. |
ole siis hästikaval ja lase läbi muusikakeskuse arvutisse - saad passi keerata ja puha |
line in on tavaliselt 500mV ja ilma erilile "passita" keskuse asemel tuleks sellisel juhul kasutada eelvõimendit või equalaiserit, kuigi lihtsam on muidugi keskust kasutada( kus seda eelvõimendit ikka tänapäeval saab Ma ise lindistan ka videomaksist arvutisse, võtan keskuse tagant juhtme ära panen selle CRA -> 3,5 headphone jacki juhtme vahele ja pistan line in'i ja nagu ok peaks olema - uskumatu et sul nii on et keskusega töötab ja line in mitte !? isegi tahaks teada milles asi
viimati muutis Butcher 13.02.2003 10:51:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
commer
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 894 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
690 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hexik
HV vaatleja

|
22.02.2003 13:32:35
|
|
|
nüüd sain juba korda..poest anti mulle scart sisend mitte väljund ja sellest siis probleem tekkiski.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|