Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Djomka
Kreisi kasutaja
|
16.07.2006 01:31:23
|
|
|
võibolla oli relvale death peale pandud?
auron räägib tõtt, alguses tõmba kõik magicus endale 100 peale ära, siis pane relvale ja statustesse peale. GF'i slotid ürita nii jätta, et kõikidel oleks ikkagi lootust statuse asjadesse ka boonuseid saada. Ja muidu, peamehel on ju see criticali löök ka, PS peal oli vähemalt, et ühte plokki tuli vajutada ja siis tegi iga kord löögi criticali. Aga jah, FF8 mul niiväga peas pole, et ma mäletaksin, mis charid sul selleks ajaks olemas on ja mis spelle sul võimalik saada on jne
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Final Aap
HV vaatleja

|
16.07.2006 02:18:31
|
|
|
Kas mitte ei saanud kuidagi seda triplet maha võtta cerberuselt (dispel) või sai talle üldse reflecti panna ennem ja triple tuleb sulle? Ei mäleta eriti, aga esimene kord mängides jäigi Cerberus tapmata
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
1 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaufman
HV vaatleja

|
16.07.2006 02:25:40
|
|
|
Njah, ma tegi ära ikkagi. Kaua läks aga asja sai. Mingil kombel ta omale tükk aega Tripelit ei pannud ja siis oli suht kerge alguses.
Nüüd aga uus koht vaja teha. Kolmanda plaadi alguses on vaja üles leida see Whide SeeD ship. Edea ültes küll kus ta on aga ei suuda leida seda. Sattusin hoopis mingisse torni kus oli 30 minutit aega, et mingi asi läbida. Ei saanudgi pihta seal mis teha tuli. Aeg läbi ja game over. mis sealt saab muidu kui ära teha?
Imelik on see, et kui ma PSi peal mängisin siis jäi mul mäng umbes selles kohas seisma ja ma polnud selle ajaga pooli asju saanud ega näinud.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
16.07.2006 03:02:35
|
|
|
white seed ship on edea maja juures, pead gardeniga liikuma, ta oli kuskil natuke varjus meres, ümbritsetud saarterägastikuga
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
16.07.2006 11:12:08
|
|
|
kaufman kirjutas: |
Njah, ma tegi ära ikkagi. Kaua läks aga asja sai. Mingil kombel ta omale tükk aega Tripelit ei pannud ja siis oli suht kerge alguses.
Nüüd aga uus koht vaja teha. Kolmanda plaadi alguses on vaja üles leida see Whide SeeD ship. Edea ültes küll kus ta on aga ei suuda leida seda. Sattusin hoopis mingisse torni kus oli 30 minutit aega, et mingi asi läbida. Ei saanudgi pihta seal mis teha tuli. Aeg läbi ja game over. mis sealt saab muidu kui ära teha? |
Selles tornikohas annab kahte asja saada. Esiteks odini ja teiseks tonberry GF'i. Odini saamiseks pead enne kui aeg otsa saab jõudma ta trooniruumi ja ta ära taguma. Tonberry GF'iks saamiseks pead tapma ilma alast välja minemata 20 tonberryt ( võibolla oli ka 30, ei mäleta täpselt) kuni ühelatmaalt tuleb võitlus tonberry kuinigaga kes on ilgemalt suur tonberry, tambid selle ära ja voila. Kõige lihtsam on nii teha, et omale HP statti mingi hirmus hea boostiva asja panema ja siis laskma näiteks squallil ja zellil HP kollaseks minna, et koguaeg saaks limit break'i panna.
White seed ship on jah seal saarerägastikus ja ühe sellise saarekese taga kuhu nagu ilma ise kaamerat keeramata ei näe.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Torque
HV vaatleja
|
16.07.2006 11:17:32
|
|
|
alast võib välja minna küll kui tonberysi tapad ise käisin küll vahepeal savemas väljas siis tapsin edasi jälle..
|
|
tagasi üles |
|
 |
kaufman
HV vaatleja

|
16.07.2006 15:08:56
|
|
|
Okei, tänud. Eks ma pärast proovin siis
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
-the-pro
HV vaatleja

|
17.07.2006 12:59:09
|
|
|
tsitaat: |
Final Fantasy III gameplay.
|
Jou see oli kole.
Teadsin et lugu on kehv aga ka mäng graafiliselt nii halb .
|
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
17.07.2006 14:29:10
|
|
|
Ma loodan, et sa teed nalja...
Sama hästi sa võiksid teatada, et võileivagrilliga on ülimalt piinarikas SMSe saata, sõrmed pärast alati villis.
Teisisõnu. Platvormiks on NDS, RAMi on 4 MB, tekstuurifiltrid puuduvad ning ekraani resolutsiooniks 256×192 ja diagonaaliks 7,7 cm. Järeldus: Square-Enixis töötavad täiesti geniaalsed graafikud ja optimeerijad. Ja see mäng näeb oma koduplatvormil väga hea välja.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
17.07.2006 17:11:42
|
|
|
Ma ei tea, graafika sama mis IX ja kõik kiidavad seda. Üldse on graafika sellisel mängul nagu Final fantasy teisejärguline, sest põhiline on ikka stoory ja eriti võitlemissüsteem, mis suudab mängial pinged sees hoida.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
-the-pro
HV vaatleja

|
18.07.2006 13:55:03
|
|
|
Ma loodan, et sa teed nalja...
Sama hästi sa võiksid teatada, et võileivagrilliga on ülimalt piinarikas SMSe saata, sõrmed pärast alati villis.
Teisisõnu. Platvormiks on NDS, RAMi on 4 MB, tekstuurifiltrid puuduvad ning ekraani resolutsiooniks 256×192 ja diagonaaliks 7,7 cm. Järeldus: Square-Enixis töötavad täiesti geniaalsed graafikud ja optimeerijad. Ja see mäng näeb oma koduplatvormil väga hea välja.
|
sry minu viga ajasin DSi N64jaga sassi.
Ma ei tea, graafika sama mis IX ja kõik kiidavad seda. Üldse on graafika sellisel mängul nagu Final fantasy teisejärguline, sest põhiline on ikka stoory ja eriti võitlemissüsteem, mis suudab mängial pinged sees hoida.
|
Nagu JOU again minuarvates on Squaresoft FF7me ja FF8ga teinud suure graafilise edasihüppe.Sõber vaatas ühte FF9sa videot netis ja arvas et see on PS2he mäng sest video graafika on .
Hea graafika ongi see mis tõmbab võhikuid mängude juurde.Paljud inimesed vaatavad ennem mis graafika mängul on ja alles siis hakkavad vaatama mis seal mängu juures veel huvitavat on.
Ei taha su väidet ümber lükata ,sest olen ise ka sea meelt ,aga heale graafikale ongi FFie müük nii suur.
Sooviksin FF8ga natuke abi PuPu questi koha pealt.
Olen leidnud kõik esimese kolm kohtumispaika aga pole leinud seda ,mis on kuskil Trabidias(kas keegi saaks täpsustada mis kohas nimeleiselt ja selle osas)Näiteks:Timber Forest-lõunas
Ei tea ka ,kus on viies UFO,kui olen leidnud esimesed 4.
Tean,kus on viimane kohtumispaik PuPUga ,kust on võimalik saada PuPu card.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
18.07.2006 16:21:49
|
|
|
PuPu
Look for UFOs to pass by during a battle in the following places (you must have Diablos' "Enc-None"):
1. Outside Winhill Town
2. Mandy Beach, northeast of Timber
3. Heath Peninsula, east of Trabia Garden
4. Kashkabald Desert
After sighting all four, fly the Ragnarok to the rocky cliffs above the Chocobo Shrine. Encounter a UFO and defeat it. Then, head to the crater where Balamb Garden used to be. You will encounter a PuPu. Feed him five elixirs and you will be rewarded. Its only a level 5 card, but is definitely the hardest card to find.
---------------------------
loodetavasti leiad pupu üles ja saad selle kaardi kätte
ja graafika poole pealt, kõige suurem edasihüpe oli FF7, kus võitlusstseenide ajal muutus graafika täielikult.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaufman
HV vaatleja

|
18.07.2006 16:57:40
|
|
|
Nii, sain just Bahamut GFi, tolle kaktuse sain kah just ära ja nüüd lähen Edeni järele. Kus see Eden asub üldse? Bahamuti lähedal kuskil?
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
-the-pro
HV vaatleja

|
18.07.2006 17:23:33
|
|
|
sa pead umbes tund aega passima ja siis sa saad sealt kohast ,kust bahamuthi said vee alla minna.
Seal on palju kange ja nuppe mille abil saad uksi lahti teha.Vaata ,et enne viimasesse lifti(see oli vist lvl6 minekut jääks sul 10 steam powerit(neid punktid mida sa kasutad uutele levelitele minekuks)alles .Peale lifti minekut suundu alla ja seal on võimalik võidelda Ultima Weaponiga,drawi talt eden ja siis tapa ta ära.Sul võib tekkida probleeme,eriti,kui sul pole väga tugeva rünnakuga Squalli.Strateegiaid Ultima Weaponi beatimiseks on mitu, aga mulle meeldib:Irvine-item-aura stone-Squall.Squall-renzokuken-lionheart.
Sulle sobivat strateegiat on suht raske anda ,sest FF8 on palju erinevaid mooduseid mida ja kuidas teha.
Proovi : www.gamefaqs.com
aitähh ka Djomkale
viimati muutis -the-pro 18.07.2006 17:24:27, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
18.07.2006 17:29:29
|
|
|
Just nii, Bahamuti lähedal ta asub, aga Edeni pead sa drawiga saama Ultima Weaponi käest samast kohast
EDIT: kirjuta küll vähe, aga ette jõutakse ikka
PS: Ultima Weapon minu meelest niiväga raske polegi üldse olnud, vat Omega Weapon on see, kellele ma pole ka ära teinud. Iseenesest oleksin lõpuks talle ära teinud, olin juba peaaegu valmis levelite ja muude asjade poolest, aga näed, pole viitsinud edasi mängida ja enam ei oska kohe mitte öelda, mis strateegiat ma tahtsin Omega Weaponi peal katsetada ja ei oska kuidagi vana strateegiaga edasi ka minna
EDIT2: just lugesin, et kasvõi kui sul jääb eden sealt toomata, siis sa saad Ultimecia's Castle'is selle drawida niikuinii Tiamati käest
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
-the-pro
HV vaatleja

|
18.07.2006 17:32:51
|
|
|
EDIT: kirjuta küll vähe, aga ette jõutakse ikka
|
Oleksid lihtsalt võinud proovida aura kõigile peale ja siis holy war trial.Hea ja kindel viis kasutan sõna killida (sest tappaga tuli mingi smile ette ) Omega.
EDIT: ultimat tappes saad 100ultima stone,mille abil saad 100 ultima magicut ,mis on kiireim viis seda teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kaufman
HV vaatleja

|
19.07.2006 00:14:06
|
|
|
Eks ma proovin siis kohe. Enne peab siis tunnike ootama. Saab tolle teise GFi saamisega jamada. Aga jah Lion Heart on väga lahe asi.
//oeh, ma küsin siis jälle. Mida tuleb seal Odini juures teha. Seal jõudsin ma nii kaugele, et sain selle trepi lahti ja sain minna sinna tippu kus üks kuju on ühe punase silmaga. Edasi ma ei oska küll nüüd midagi teha.
//vahet ei ole enam. mängu tegin läbi. lõpp oli nagu väga kerge. lossis tapsin ära 2 kolli ja siis kogemata läksin juba ultimecia lossi. ja väga lõdvalt tegin selle ära. olemas oli Limitid ja siis mingid abilityd. siis oli juba suht kerge. tavalise rünnakuga tegid nad pisavalt dammi. lõpuks olid kõik (Irvine, Quistis, Selphie) ühe elu peale ja tegid lõpuni välja limiteid. Irvine sai koguaeg 1000 elu juurde, kui vastane ründas. oeh, liiga kerge oli see lõpp.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
19.07.2006 19:39:28
|
|
|
Gilgameshi kaardist saad refineda 10 holy war trialit mis kogu kamba paneb surematuks. Omega weaponi kas peksad ära - ise kasutrasin squalli oma lionheartiga, irvinet AP kuulidega ja quistist kellel hea limit break ehk kõigile aura ja haste, shell, protect peale. Veel on võimalus selphie (oli vist) limitiga the end'i panna ja siis kahh vsjoo.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
19.07.2006 19:48:13
|
|
|
selphie limitiga oli ju nii, et seda "The End" limitit kohe mitte mina pole sealt kätte saanud...igatahes, ega see char mulle väga ei istunud ka, kui päris aus olla
aga mulle meeldisid FF7's rohkem kõik need Weaponid, millegipärast jätsid sümpaatsema mulje...ja muidugi FF9's oli osma ka alguses suht raske, aga lõpuks käis asi päris kergelt juba kui teadsid, mida ta millal teeb (ainult see käis pinda, et ta sai mitu korda ühe käigu ajal castida )
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
19.07.2006 20:03:34
|
|
|
FF VII weaponid olid kõik kotid. Ultimast üldse ei räägi ja teised KOTR'ga ikkagi liialt lihtsad.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
19.07.2006 20:19:54
|
|
|
jah, kui sa panid mime ja W-Summon jne jne peale, siis olid kõik bossud lihtsad, kui sul need summonid olemas olid, aga mina pole seda strateegiat ühegi bossu peal kasutanud. Erilist sümpaatsust mulle Summonid pole pakkunud, ainukesena kasutasin W-Item nippi, aga muidu midagi sellist pole kasutanud, kõik weaponid sai ikka käsitsi Omnislashi ja teiste limititega ära
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Final Aap
HV vaatleja

|
20.07.2006 00:21:51
|
|
|
Oot sa tapsid kõik weaponid ff7-s summoneid panemata, ainult limititega?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
1 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
20.07.2006 01:35:40
|
|
|
Ei, ma ei salli Summoneid kasutada, aga ma ütlesin, et ma ei kasutanud 12xKOTR'i ja sellised huvitavaid asju, millega tapab vist iga bossu maha ilma mingite probleemideta...Emeraldi juures pole enda teada summoneid üldse kasutanud ja Ruby juures oli vahest ikkagi vaja, täpselt ei mäleta, sest see juhtus ikka päris tükk aega tagasi
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
20.07.2006 08:36:17
|
|
|
Final Aap kirjutas: |
Oot sa tapsid kõik weaponid ff7-s summoneid panemata, ainult limititega?  |
Ka seda on tehtud
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
20.07.2006 10:12:49
|
|
|
Mirage kirjutas: |
Final Aap kirjutas: |
Oot sa tapsid kõik weaponid ff7-s summoneid panemata, ainult limititega?  |
Ka seda on tehtud  |
Loogish, et ka nii on tehtud. Lihtsalt teoreetiliselt pole midagi võimatut ja summonitega teeb asja kiiremini. Selles kas üldse ära teeb või mitte pole ju niikuinii küsimus.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|