praegune kellaaeg 19.06.2025 19:41:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Draax
HV veteran

|
11.04.2006 12:24:23
|
|
|
miga, kui vähegi võimalik, vali Saturn-pakett. Ma küll ei tea kuidas selle Saturniga männikul on, et kas saab või ei...
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
11.04.2006 15:35:42
|
|
|
ahjaa...kurat seda SATURN KODU+ ma ei pannud tähelegi...see sutsu parem UL poolest ja hind ka normaalne, kuid vaadates leviala, siis männikul on ainult "turvateenistus" esindatud Aga ikkagi, et kas modem tuleb STV käest osta või saan olemasolevaga hakkama ?
EDIT: Oskab keegi nõu anda, et mis pakett või teenuspakkuja valida, et ühendus jääks ikka 2mb ja oleks odavam, kui Elion Asjaga päris kiire!
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
12.04.2006 11:45:44
|
|
|
miga, eeldusel, et sa soovid, et see ühendus sind alt ei veaks, siis jää elioni juurde... muidu vali täpselt nii kuidas soovid (näiteks kirjuta kõik nimed wordi ja pane näpp peale, kirjuta väikestele paberilehtedele ja tõmba kaabust välja)
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
12.04.2006 12:49:58
|
|
|
mks kirjutas: |
miga, eeldusel, et sa soovid, et see ühendus sind alt ei veaks, siis jää elioni juurde... muidu vali täpselt nii kuidas soovid (näiteks kirjuta kõik nimed wordi ja pane näpp peale, kirjuta väikestele paberilehtedele ja tõmba kaabust välja) |
ei-ei...asi otsustatud, lähen Starmanile üle. STV on liiga kahtlane ja starman kõlbab küll...sama ühendus, mis mul praegu, kuid 399.- kuus
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viktor
Kreisi kasutaja
|
29.04.2006 22:43:27
|
|
|
nu stv-l on minu kogemustel ja ka teiste omi vaadates saturn väga bro mõni muu pakett kah teenindus nii nägu on,jätab soovida samas säärase hinnaga mida veel tahta. EI tasu iga kord STV-d maha teha. elioon on monopoolne ja elioon = kvaliteed ja kah mitte alati stv aga = tava tarbiale soodne net ja lisaks ka kui veab hää staffiga ftp servu.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
timothy
HV kasutaja

|
13.07.2006 10:03:37
|
|
|
Jupp aega juba stv netti kasutanud ja ei mingeid probleeme.. nüüd aga otsustasin võtta stv TRIO paketi. Kodulehel (eesti keeles vähemalt) ei ole eriti inffi. Näiteks seda, kas mu praegune (vanem) kaabelmodem töötab ka trio paketi korral (4mb nett, digiTV ja telefon). Digibox tuleb muidugi rentida. Korra väideti klienditeenindusest, et kui trio paketti soovin, siis on kaabelmodemi rent KOHUSTUSLIK, ükskõik, kas mul on modem omal või ei. Supporti saadetud maili peale öeldi, et ei ole kohustuslik. Jälle kõne supporti ja öeldi, et on kohustuslik, kuna tavalised kaabelmodemid ei kõlba (põhjendati sellega, et kuna on vaja ka telefoni ühendus installeerida, on vaja teistsugust modemit??)
Kas oskab keegi kommenteerida, kas ja miks on ikkagi vaja mingit teistsugust modemit. Või on kellelgi kogemusi stv trio paketiga. Mul on tunne, et stv-st aetakse mulle udu, sest iga kõne ja emaili peale on erinevad vastused neil varnast võtta.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
sarvik
HV kasutaja

|
14.07.2006 12:47:07
|
|
|
Kuna STV kasutab VOIP tehnoloogiat siis ühendatakse too telefon ka modemi külge. Kui sinu praegune modem seda ei toeta (telefonipistikut modemil pole) siis tuleb modem välja vahetada. Kui telefoni kasutada ei soovi ja võtad selle paketi ainult neti jaoks siis ehk nad lubavad sama modemi jätta, seda aga peaks juba nende käest ikka teada saama.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|