Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-N!gHtY-
HV vaatleja

|
13.07.2006 00:35:56
|
|
|
ehh ma kahekümnes
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
13.07.2006 01:18:31
|
|
|
realgamer kirjutas: |
kas eestis on m'nda oma b2 serverit või on mõni tegelane (sed) kes kuskil mõllavad ,ei ole eriti eestlasi kohanud ? hea kui teaksid patch-dest ,mida installida mida mitte,sest stuffi on seal tõesti palju ,
küsimus -kuidas vastane paar pauku teeb ja mina terve magasini tühjendan aga surma saan mina? neil on mingid chiidid
olen hea lennukite ja kopterite peal ja mängutehnika on mul ka parim ,aga mõnes serveris mingi vend lihtsalt koguaeg laseb mind alla(kas tema lennuk pöörab minuomast paremini kui ma ära manööverdan?) neil mingid chiidid
olen tähele pannud et mõni vastane automaadiga kaugelt tõmbab mind paari lasuga maha ,kui mina snaipriga teda notin ,surma saaan jälle mina ,imelik ja neil mingid imelikud trikid et hüppavad pikali ja enne kui maad puudutavad teevad rullumise ja samal ajal lasevad ,mina seda suutnud ei ole -kust selliseid chiite saab? ausalt nende vendade vastu vist ei saa kuigi olen scooris ikka ees või vähemalt keskel
kas on mõni b2 tõsine tegija kellelt teemat küsida? |
Skooris oled sa ees või keskel tänu oma team pointidele. Mängides saad need nipid teada, kuhu lasta ja kui palju.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
serif
HV kasutaja

|
13.07.2006 02:47:14
|
|
|
inc kirjutas: |
kas eestis on m'nda oma b2 serverit või on mõni tegelane (sed) kes kuskil mõllavad ,ei ole eriti eestlasi kohanud ? hea kui teaksid patch-dest ,mida installida mida mitte,sest stuffi on seal tõesti palju ,
küsimus -kuidas vastane paar pauku teeb ja mina terve magasini tühjendan aga surma saan mina? neil on mingid chiidid
olen hea lennukite ja kopterite peal ja mängutehnika on mul ka parim ,aga mõnes serveris mingi vend lihtsalt koguaeg laseb mind alla(kas tema lennuk pöörab minuomast paremini kui ma ära manööverdan?) neil mingid chiidid
olen tähele pannud et mõni vastane automaadiga kaugelt tõmbab mind paari lasuga maha ,kui mina snaipriga teda notin ,surma saaan jälle mina ,imelik ja neil mingid imelikud trikid et hüppavad pikali ja enne kui maad puudutavad teevad rullumise ja samal ajal lasevad ,mina seda suutnud ei ole -kust selliseid chiite saab? ausalt nende vendade vastu vist ei saa kuigi olen scooris ikka ees või vähemalt keskel
Skooris oled sa ees või keskel tänu oma team pointidele. Mängides saad need nipid teada, kuhu lasta ja kui palju. |
Ja kas salatsemine on bfi taktikas mingi osa ?? // Headshotid ?? // Paremad relvad...
_________________ BF2 STATS Serif/911
X-FIRE |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
antti22
HV kasutaja
|
13.07.2006 03:43:15
|
|
|
need ei ole tsiidid vaid oskus...
ja rullub automaatselt ilma et sa ise arugi saaks kui liigud külge pidi ja pikali lähed, ise sa seda ei märka, teine näeb.
bf2 on puhtalt oskuse peal. muidugi on tsiitereid aga mitte eriti palju kuna PB on selline nuhtlus mis kontrollib isegi audio faile et ei saa võtta ära näiteks commanderi spottimise häält.
snipri vastu ak-101ga on suht lihtne kui on varjumise koht (nagu karkandis ida pool (usa poolt vaadatuna) on need puu alused) seal lihtsalt liigud üles alla ja "klitsid" nii et tema sulle ei saa pihta aga sina saad teda ilusti lasta 1 kuuli haaval, perfect.
kui midagi piinab siis võid kontakteeruda, infantry küsimustes saan vastata ise ja mida ei tea saan küsida klannikaaslastelt ja muult klanni rahvalt
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
13.07.2006 08:23:52
|
|
|
tsitaat: |
kas eestis on m'nda oma b2 serverit või on mõni tegelane (sed) kes kuskil mõllavad ,ei ole eriti eestlasi kohanud ? hea kui teaksid patch-dest ,mida installida mida mitte,sest stuffi on seal tõesti palju , |
Minu teada Eestis ei ole ranked servereid ja kui on nad miskised nikatsid klannide 8 vs. 8 mängimiseks. Ütleme ausalt et alla 64 mängijaga serveris pelamine ei anna õiget BF2 fiilingut. Uhage parem AA või CSS.
Installimisest:
1) Lase peale põhimäng
2) Edasi kõige viimane täis päts (full patch, hetkel 1.3)
3) Installeeri kõikvõimalikud paketid mis sa ostnud oled.
küsimus -kuidas vastane paar pauku teeb ja mina terve magasini tühjendan aga surma saan mina? neil on mingid chiidid |
BF2 on üldiselt vähe "chiite", PB hoiab asja üsna puhtana. Nii palju kui mina olen aru saanud, tuleks alati sihtida rindkere ülemisse otsa, ehk võimalusel tabada pead. Kuulivestitega mängija tahab kuni 7 kuuli pihta! saada enne kui kukub. Lase kaugelt üksiklaskudena nin kui sa just väga lähedal pole ja sul kuulipldujat pole, ürita kuule säästa, lastes valangutega.
olen hea lennukite ja kopterite peal ja mängutehnika on mul ka parim ,aga mõnes serveris mingi vend lihtsalt koguaeg laseb mind alla(kas tema lennuk pöörab minuomast paremini kui ma ära manööverdan?) neil mingid chiidid |
Usu mind, üle maailma on vähemalt n+1 mees kes on sinust mõlemas kategoorias paremad. Pealegi pole lennukid enam võrdsed. Näiteks hiinlaste J-10 on tõsine põrguingel - parim manööverdus (jah, J-10 pöörab end kiiremini kui teised lennukid, olgugi et sa liigutad klahve või oma hiirt sama moodi!) ja minu arvates ka raketid jälitavad vastats paremini (aga see võib olla ka vale). Samas USA lennukid on ühed hullemad.
olen tähele pannud et mõni vastane automaadiga kaugelt tõmbab mind paari lasuga maha ,kui mina snaipriga teda notin ,surma saaan jälle mina ,imelik ja neil mingid imelikud trikid et hüppavad pikali ja enne kui maad puudutavad teevad rullumise ja samal ajal lasevad ,mina seda suutnud ei ole -kust selliseid chiite saab? ausalt nende vendade vastu vist ei saa kuigi olen scooris ikka ees või vähemalt keskel |
Vahel tuleb tavarelvadega ka head-shot'e mis on täitsa normaalne. Mida paremad oskused seda rohkem neid pähe laskimisi "juhtub".
Mõni ikka vast. Loodan et aitas.
BF2 nõuab palju kiiret ja kainet mõtlemist (sõjas ilmselt se ongi nii) kuidas ellu jääda. See kes mängib ka peaga lisaks oma kätele, neid saadab ka edu 8)
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
13.07.2006 09:53:07
|
|
|
Eestis vaevalt et keegi raatsib raha raisata suurema ranked serveri tegemiseks... kambapeale oleks see nohu kokku saada ....kuid nagu näha ei suudeta siin väiksemateski asjades tihtipeale kokkuleppele jõuda Meie clan tegi ranked servu ja osalesin ise 20$ ga. Ja server vunkab.... Kui ehk mõni tõsiste tegijatega Eesti klann sooviks siis ei oleks tegelt see väga raske. Oli vist 16 mängijaga servu 50 so üle 3 ninapealt mis ei ole ju tegelikult mingi raha enam tänapäeval.Loodan et minu jutt sobis siia teemasse
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
eyelids
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
13.07.2006 10:58:39
|
|
|
Mina ei ole kaugeltki mitte enamus aga vaikselt iitsatan...TV2 serverites näit.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
13.07.2006 11:51:37
|
|
|
ise pelan ainult Rootsi Datorbutiken servudes
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
13.07.2006 12:14:54
|
|
|
Mina täiesti suvaliselt.. vaatan, kus ping normaalne on, sinna sisse lähen.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
13.07.2006 12:41:44
|
|
|
Paar küsimust..
1) Kuidas laskmise süsteem on? Nõusab sihtimist/üksiklaske või on suurem võimalus vastast maha nottida valanguga lastes? Ühesõnaga kuidas kuulid lendavad? Väga laiali?
2) Kas mängus on olemas see nurga-tagant-piilumise-süsteem? Et lähed ise nurga taha ja siis vaatad nurga tagant nii välja, et pea+natukene ülakeha on väljas - vastastel raskem tabada..
3) Läbi puitseina või traataia lendab kuul?
4) 1.3 päts on 400+ MB?
5) Online pelamiseks on tingimata vaja unikaalset cd-key'd vms?
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
13.07.2006 12:54:01
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
Paar küsimust..
1) Kuidas laskmise süsteem on? Nõusab sihtimist/üksiklaske või on suurem võimalus vastast maha nottida valanguga lastes? Ühesõnaga kuidas kuulid lendavad? Väga laiali?
2) Kas mängus on olemas see nurga-tagant-piilumise-süsteem? Et lähed ise nurga taha ja siis vaatad nurga tagant nii välja, et pea+natukene ülakeha on väljas - vastastel raskem tabada..
4) 1.3 päts on 400+ MB?
5) Online pelamiseks on tingimata vaja unikaalset cd-key'd vms? |
1) yxiklasud/ 2-3'sed burstid
2) Ei
3) traataia lendab, puitseina, ei tea
4) Jah, algversioonist p2tsib kohe 1.3'ks
5) ei pea, juhul kui keegi samal ajal selle cd-key'ga ei pela
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
13.07.2006 13:08:08
|
|
|
thebull kirjutas: |
Marduuhin kirjutas: |
Paar küsimust..
4) 1.3 päts on 400+ MB?
5) Online pelamiseks on tingimata vaja unikaalset cd-key'd vms? |
1) yxiklasud/ 2-3'sed burstid
2) Ei
3) traataia lendab, puitseina, ei tea
4) Jah, algversioonist p2tsib kohe 1.3'ks
5) ei pea, juhul kui keegi samal ajal selle cd-key'ga ei pela |
Kuulipilduriga saab läbi plek seina/aia ilusti.
Ise mängin muidu enamasti Battlefield Gotland servudes.
|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
13.07.2006 14:08:52
|
|
|
inc, kõik relvad lasevad läbi pleki
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
2 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
re1ska
HV vaatleja
|
13.07.2006 17:17:42
|
|
|
Minu teada Eestis ei ole ranked servereid ja kui on nad miskised nikatsid klannide 8 vs. 8 mängimiseks. Ütleme ausalt et alla 64 mängijaga serveris pelamine ei anna õiget BF2 fiilingut. Uhage parem AA või CSS. |
Ise oled paras nikats! 64 playeriga server on kõige haigem minu arust!Seal mehed siblivad kogu aeg ringi, eriti veel kui on karkand.
Ma ise mängin põhiliselt non ranked n1ce serveris kus on inf only.Ja vot seal on tase kõrge!
|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
13.07.2006 17:25:28
|
|
|
ja mängitakse vaid roughly 1/4 mängust. võid ju sama häst tõesti taguda AA ja CS i. l2p peaks siinkohal ütlema, bf2 ei koosne ainult jalamehest ja püssist.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
13.07.2006 17:30:36
|
|
|
Kas enda kasutaja salasõna annab kuskil muuta?
|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Roger10
HV kasutaja

|
13.07.2006 18:21:42
|
|
|
minuteada ei anna!
Muide kes viitsib võib ESFi lehele kobida ja seal esimest uudist lugeda. Lisainfot ka foorumis. See siis uue tournamendi kohta. Ise olen juba liitunud ja lisaks minule veel 2 eestlast. Soojenduseks mainin et lahingud hakkavad olema 30 vs 30, seega kes kaifib 64 seid servereid peaks olema huvitatud.
_________________ Origin = J6mpsikas |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
13.07.2006 20:12:10
|
|
|
re1ska kirjutas: |
Minu teada Eestis ei ole ranked servereid ja kui on nad miskised nikatsid klannide 8 vs. 8 mängimiseks. Ütleme ausalt et alla 64 mängijaga serveris pelamine ei anna õiget BF2 fiilingut. Uhage parem AA või CSS. |
Ise oled paras nikats! 64 playeriga server on kõige haigem minu arust!Seal mehed siblivad kogu aeg ringi, eriti veel kui on karkand.
Ma ise mängin põhiliselt non ranked n1ce serveris kus on inf only.Ja vot seal on tase kõrge! |
Hooah !!olen seda taset näinud...kes hüppab kõrgemale...lol!!! Tulin just ühest ja soovitasin neil enemy territory alla tõmmata.... :DKarglemise mängud on ju eraldi olemas milleks BF2 te ära solkida... 8v8 ilma transpordita...ainult püstolitega,,,,ainult nugadega,,,,
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
13.07.2006 20:15:49
|
|
|
disgrace to the game.
anuh mis teha kui oskamatud koos on, kes autode tankide transportide helikopterite lennukite paatide jms sõdida ei oska...
aga tegelt, vaatame asja heast küljest, ajutut kahuriliha ka vaja
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
antti22
HV kasutaja
|
13.07.2006 20:33:38
|
|
|
painkillah kirjutas: |
disgrace to the game.
anuh mis teha kui oskamatud koos on, kes autode tankide transportide helikopterite lennukite paatide jms sõdida ei oska...
aga tegelt, vaatame asja heast küljest, ajutut kahuriliha ka vaja  |
tankide, autodega, helikatega ja nendega oskab igaüks sõita, see on lihtne, eriti publicus. publicus need kes lasta ei oska võtavad endale mingi tanki ette ja siis arvavad et omavad. ja see on siis huvitav?
n1ce server on selleks et parandada laskmis oskust ja infantry vs infantry sõdimis oskust kuna inf on väga suur osa nn "competetive" bf2 maailmas, palju võistlusi on infi põhised ja isegi tava mängus tavaliselt tankid ja asjad ei oma, vaid kõik on infi kaelas. n1ce servus ollakse tavaliselt ajal kui pole piisavalt mehi koos või pole vastast et inf pcw-d teha. see kui sina seal owni saad ei tähenda et seal tanki ja masinatega oskamatud koos oleks. sa saaksid nendega ka owni enamuselt kindlasti
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
13.07.2006 20:42:12
|
|
|
antti22 kirjutas: |
painkillah kirjutas: |
disgrace to the game.
aga tegelt, vaatame asja heast küljest, ajutut kahuriliha ka vaja  |
tankide, autodega, helikatega ja nendega oskab igaüks sõita, see on lihtne, eriti publicus. publicus need kes lasta ei oska võtavad endale mingi tanki ette ja siis arvavad et omavad. ja see on siis huvitav?
n1ce server on selleks et parandada laskmis oskust ja infantry vs infantry sõdimis oskust kuna inf on väga suur osa nn "competetive" bf2 maailmas, palju võistlusi on infi põhised ja isegi tava mängus tavaliselt tankid ja asjad ei oma, vaid kõik on infi kaelas. n1ce servus ollakse tavaliselt ajal kui pole piisavalt mehi koos või pole vastast et inf pcw-d teha. see kui sina seal owni saad ei tähenda et seal tanki ja masinatega oskamatud koos oleks. sa saaksid nendega ka owni enamuselt kindlasti  |
Tahate aimi ja muud sellist staffi parandada,mängige Project reality-d. http://www.realitymod.com/
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
13.07.2006 20:50:08
|
|
|
Tegelikult BF2 südame moodustabki kõikide süsteemide/masinate koostöö. Mismoodi osatakse kõigi vidinate võimalusi ära kasutada oma tiimi heaolu nimel - see ka võidab. Minu pärast võiks ka ainult jalaväe kaardid olla, ilma soomusmasinate ja helikopteriteta, aga jällegi võiks asi 60 mängija kanti jääda. See et kaks või neli squad'i üksteise vastu sipsivad, pole ka jälle see mille jaoks BF2 loodud on. Pealegi võiks jalaväe puhul kuulide damage per lask ka suurem olla (näiteks nagu AA's).
Samas kui tiimitöö klapib võib ju ka igatsugu saasta sees mängida ...
viimati muutis Le Inc 14.07.2006 14:21:10, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
13.07.2006 20:50:33
|
|
|
absoluutselt ei huvita ka kui tähtis see inf osa sinu arust on.
isegi seal BF TV matis oli masinate osakaal suur.
ma mängin BF2 just selleks, et oleks vaheldus. kui viskab inf üle, sõidan, või lendan. või rallitan ja üritan alla ajada vendi. misiganes.
ei ole elu sees "knife/inf/gun only" servudes mängind, jaeimängi ka.
aga selle realitymodi proovin ära.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
13.07.2006 21:09:45
|
|
|
lennukid on suhtelised.. kehvim on F35B aga usakate F18 on täiesti võimeline J10-e eest ära manööverdama.. näiteks Wakes kui USMC vallutab China lennuvälja ja sinna spawnib USA lennuk siis see on F18 ja seda on J10-ga juba raskem alla lasta kuna ta manööverdab oluliselt paremini
Project Realityt ma proovisin aga sellel on sama häda mis enamusel BF2 modidest.. servereid kuigipalju on aga pole neis mängijaid.. kui on mängijaid siis need on enamasti kuskil ilge pingiga servudes
viimati muutis aht0 13.07.2006 21:11:57, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|