Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Eddi
HV veteran

|
11.07.2006 02:32:32
|
|
|
kjaups kirjutas: |
EC jah maas ning varem probleeme polnud. Nett lihtsalt kaob 20-50 sekiks ära  |
Mul kah niimoodi. Lähen serverisse siis Connection Problem, 20-60 sek nett ära ja siis tagasi. Ja teises toas sahiseb telefon kah jõhkralt. Arvasin, et juhtmetega midagi sassis.
_________________ M: Arvutijuppe ( 2x ddram 256mb, video, korpus, mobo )
M: WV Passat 1993a. Lisainfo PS ! |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.07.2006 15:58:02
|
|
|
tsitaat: |
Ja teises toas sahiseb telefon kah jõhkralt. Arvasin, et juhtmetega midagi sassis.
|
ilmselt ongi, ADSL filter peab olema kõikidel telefonidel vahel, kui neid on mitu. kui ei ole siis DSL katkeb ning telefonil millel filtrit pole on sahin kõvasti kosta.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eddi
HV veteran

|
11.07.2006 17:34:56
|
|
|
eks ma räägin isale siis. Tänud!
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
clemm
Kreisi kasutaja

|
13.07.2006 12:57:07
|
|
|
krt, tän pettusin ja naersin haledalt elioni üle. nimelt sai tellitud emale töö juurde ärilahendus 1 pakett vms. ootuses, et elioni tehnik ta ülesse ka paneb. Ise tegin väljas tööd ja vaatasin, et oh, elioni tehnik tuli ja hea, paneb ära ja saab asju edasi konfima hakata. Hetk hiljem ema töökaaslane tuleb , et tule sisse, ta tahab midagi. Nimelt elioni vend oli ainult ruuterikarp näpus sisse sadanud, sellelauapeale pannud ja siis küsinud " kes teil selle siis teeb?". mul oli wtf? me ostame te käest teenust ja te tulete, et oh, kes teil selle ülesse paneb, ma ise ei oska, liiga keeruliseks läheb temajaoks vms :S ja siis hiljem läkski, vabandusega "mul on muid tegemisi" lihtsalt minema ull teenus nah, kuradi "vanakoolimees". hetkel kui muud üle ei jää, st nad ikka kohale tänase jooksul ei tule, siis ma panen ta ise ülesse ja saadan elionisse ülespanemise eest arve? krt, ise elioni tehnik ja ei oska ruuterit seadistada, ajab ikka vihale küll
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.07.2006 13:14:12
|
|
|
Päris koom lugu
Kas paigaldamise tasu oli eraldi või sisaldub see äripaketis? Kui viimane, siis ma läheks küll niipea, kui võimalik lippude ja plakatitega Elioni ukse taha protestima.
|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
   |
553 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkelf
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.07.2006 13:32:00
|
|
|
kes teil selle ülesse paneb, ma ise ei oska, liiga keeruliseks läheb temajaoks vms :S ja siis hiljem läkski, vabandusega "mul on muid tegemisi" lihtsalt minema ull teenus nah, kuradi "vanakoolimees". hetkel kui muud üle ei jää, st nad ikka kohale tänase jooksul ei tule, siis ma panen ta ise ülesse ja saadan elionisse ülespanemise eest arve? krt, ise elioni tehnik ja ei oska ruuterit seadistada, ajab ikka vihale küll
|
see on vastuvõetamatu, kui sul mingi märkki sellest mehest maha jäi nagu nimi lepingul vms. siis ole hea saada see mulle ps.i
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
clemm
Kreisi kasutaja

|
13.07.2006 19:05:33
|
|
|
niih, asi nüüd lõpuks lahenes sedasi, et paar tundi hiljem sõitis võrust ekstra vennike kohale ja paigaldas ära (koos portide suunamisega , mis oli vajalik teise projekti jaoks).
Kuid siiski, tuleb kohale elioni tehnik, ( sorri, nime kohta tõesti ei tea) ruuterikarp näpus ja siis ütleb ,et kesteil paigaldab. nii kui paigaldamisest juttu tuli siis tuli tal klimp kurku vist ja kadus. vähemalt hea seegi et leiti keegi kes paigaldab.
seda nalja saab küll nüüd vähemalt mõniaeg naerda
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.07.2006 23:07:07
|
|
|
vahel on siiski klientipoolt tellitud tootel nii imelikud kommantaarid juures, et ei saagi aru mida tahetakse ja kuidas, juhul kui teenindaja oli tellimisel küsinud, et kes ja kuidas paigaldab ning sellele vastavalt lisati teade, et klient teeb ise koduse töö siis võib teenindaja tõesti lolli nägu teha sest tema toob seadme ja ei tea mida teha vaja on, samas ka minimaalse määratud ajaga oleks võinud kliendi soovitu lõpuni teha, võibolla oli su ema seagaduses ja ei teadnud mida teha lasta? kõlab kuidagi lollilt, ma ei kujutaks ette kuidas tehnik lolli näoga otsa vaatab ja ütleb mul on kiire :S
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
clemm
Kreisi kasutaja

|
13.07.2006 23:20:08
|
|
|
indrekp, võibolla tõesti sai kilenditeenindaja tsipake valesti jutust aru aga siiski, elioni tehnik peaks suutma siiski ruuteri lihtsalt ära seadistada, ülejäänud tööd oleks saanud ma ise kah ära teha (portide suunamine jms.).
jah, ega minagi ei uskund ,et niimoodi öeldi aga kuna tema asja ei jaganud, ütles "mul on muud tegemist ja läks" positiivine see , et vähemalt leidis kellegi kes selle asja ära tegi.
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mooses
HV vaatleja
|
14.07.2006 09:40:49
|
|
|
elioni tehnik peaks suutma siiski ruuteri lihtsalt ära seadistada, ülejäänud tööd oleks saanud ma ise kah ära teha (portide suunamine jms.). |
Lisaks peab Elioni tehnik oskama teha kõike operatsioone sidekappides, keskjaamades, arvutites, digiboksides jne. Arvan, et sinu juurde saadeti valede oskustega mees. Kas selle põhjuseks oli klienditeenindajaga möödarääkimine (kuuldes sinu tarka juttu portidest ja suunamistest, eeldas ta kliendipoolset paigaldust), õige spetsialisti hõivatus, Elioni organiseerimatus või midagi muud, jääb vist teadmata. Oluline on, et paari tunni jooksul tehti asi korda. Positiivsema suhtumise korral võiks seda kui head näidet ja meeldivat üllatust esitleda. Sellist kohaletulekuga probleemi lahendamise kiirust suudavad pakkuda vähesed (IT) ettevõtted, pealegi on tegemist sisuliselt tasuta, "kauba peale" teenusega.
Olen Elioniga otseselt seotud, kasutan lauatelefoni
|
|
tagasi üles |
|
 |
mcst
HV vaatleja

|
14.07.2006 09:41:56
|
|
|
@@@ @?@?@ elion!!!
paar nädalad tagasi ehitasid minu majas korrusmaja interneti ja lõikasid mu STV kaabel läbi. ja nagu ütles STV tehnik niimodi on tehtud kogu kristiines. Mina küll ei taha sellise ISP kliendiks olla.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
14.07.2006 09:52:28
|
|
|
Ma kipun arvama, et see on pahatahtlik laim.Vastasel juhul nad võiks asja kohtusse nt. anda.
Viimane kaablisõda oli pikka aega tagasi juba ja siis see oli Starmani ja STV vahel ja siis oli läbilõikuja
STV.Kui midagi ongi nihu siis nad vaatavad seda oma rikutuse tasemel.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
14.07.2006 12:21:06
|
|
|
elan ise ka kristiines ja ka minu majas olid sildid, et elion ehitab korrusmaja netti... kaablit pole keegi läbi lõiganud... ma arvan pigem, et mcst on mõni kibestunud STV tehnik...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eddi
HV veteran

|
14.07.2006 19:48:51
|
|
|
Palju see ADS filter maksab?
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.07.2006 20:13:47
|
|
|
eddi100 kirjutas: |
Palju see ADS filter maksab? |
ADSL filter maksab olenevalt müügikohast 69 - 150kr
kui ühendada oskad siis võib kõik majas olevad telefonid ka läbi ühe filtri ühendada ning neid ei pea mitu olema, internet peab aga kindlasti otse liinilt tulema.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcst
HV vaatleja

|
17.07.2006 15:04:18
|
|
|
mks kirjutas: |
elan ise ka kristiines ja ka minu majas olid sildid, et elion ehitab korrusmaja netti... kaablit pole keegi läbi lõiganud... ma arvan pigem, et mcst on mõni kibestunud STV tehnik... |
mina pole STV tehnik ja sinu majas Elion veel ehitab ...
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
21.07.2006 16:21:48
|
|
|
elion sakib täiega
näide tehnotoest:
mul probleem sellega, et ühendust pole. helistan siis sinna ja küsin,et milles probleem. nende näha olevat kõik korras. no ühe korra ennem oli sama lugu ja kuigi alguses väideti, et kõik on korras, tuli pärast välja, et ikka oli nende kamm. no soovitasin siis neil siiski asi üle kontrollida, ja rääkisin ka eelmistest kogemustest. vastuseks tuli, et kustutage ühenduse ikoon ära, see võivat ühenduse tekitamist segada. ma siis seletan, et ühendus luuakse automaatselt ja eraldi ikooni logimise jaoks polegi. vastuseks, et kustutage ikka ikoon ära. ma siis pärima, et mis ikooni silmas peetakse. vastus algul umbes selline, et ma peaksin kõik deletema, mis võrguühenduseks vajalik. need võivat ühenduse loomist takistada. lõpuks lubati asi kellelegi edastada ja helistada, mida muidugi ei tehtud.
aga ühendus tuli iseenesest tagasi ja ükski ikoon segama ei hakanud
|
|
Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
25.07.2006 15:45:33
|
|
|
minupoolne austus elioni telefoniteenindajatele, kes suutsid vahelduseks ka nõu anda, mis tõesti aitas (modemile restart ja juhe seinast välja 1 minutiks - seda viimast polnud varem harrastanud).
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
27.07.2006 19:13:50
|
|
|
Timberg,
See on esimene asi mida tuleb proovida DSL modemite puhul, kuna palju tegureid on, mis takistavad DSL signaali jõudmist modemisse, seega vaja seda restartida. Kui DSL tuli ei põle või vilgub, siis on mõttekas tehnilise toesse helistada
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
27.07.2006 19:49:47
|
|
|
tänan Brian Welchi info eest aga kui 21 kuupäeval on mure ja lubatakse helistada ning kõne tuleb viimaks 25 kuupäeval, ei näita see just eriti head klienditeenindust.
vahet pole - esimesel võimalusel vahetan teenusepakkujat.
|
|
Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
abstainer
HV kasutaja

|
28.07.2006 01:59:40
|
|
|
Kuna mul oli tekkinud vajadust viia läppari (IBM R50e) garantiise, olin ma vaadanud internetist igaks juhuks järgi, kuidas mu garantiiga lood on, (ise ma viibin hetkel välismaal, seega mingeid ostudokumente kaasa ei ole) kus ma panin tähele, et Elion vana **** pani kuupäeva tagurpidi ... "2006-03-09", kuigi läppar oli ostetud 2005-09-03, ehk siis garantii peaks läbi olema 2006-09-03
Nii et praegu mul ilutseb seal "out of warranty". Kas keegi oskaks midagi pakkuda välja mida teha, probleem on selles, et ise ma olen praegu välismaal ja kõik ostudokumendid on Eestis, kuhu ma ei sattu veel niipea...
Ise ma arvan, et kuupäev oli tagurpidi pandud seepärast, et sinna kuhu sisestati oli ameerika formaat, neil minu arust on kuu ja päev vastupidises järjekorras
_________________ nobody's perfect |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
28.07.2006 03:22:51
|
|
|
Elioni kohta on viimasel ajal arvamus muutund negatiivseks.. pool aastat oli kõik korras, kuid digiTV tulekuga altes on jamasi olnud yhenduses.. küll katesktuis ja lihtsalt pikemalt ära olnud.. Ühe korra oli süü vandaalidel.
kuid näiteks viimati istus vend nädal aega ilma netita( paar nädalat tagasi umbes ). tekib kysimus mille eest me maksame.
Sai mitu korda helistatud teenindusse.. kus siis seletati modemile, arvutile resa teha ja pingi proovida. Need asja olid loomulikult kõik juba ammu proovitud, muidu ju ei helistaks teenindusse.
Siis kästi juba windowsile format peale tõmmata.. Ühesõnaga nemad väidavad et nende pool on kõik korras.
Kõige imelikum ongi see, et ping on olemas, aga aadress browserisse tippides ei saa yhendust saidiga.
kuid loetud päevad hiljem.. ilma windowsile formatit tegemata tuli nett tagasi lõpuks.
Hiljuti tekkis mõte, et võiks olla kahte sorti kliendi teenindust...
tavaline ja advenced... et ei raiskaks aega(raha) et telefoni kaudu seletatakse, kuidas pingida...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
28.07.2006 08:20:48
|
|
|
iceincube, selline kahte sort teenindus on olemas küll, aga sa ei oska vist suud lahti teha ja kysida, kas targemat ka on, tubli enamus on ikka tavakasutajaid. Palud lihtsalt edasi suunata, targemaid seal küll, kuid neid vähevõitu. Kliendil palutakse ikka enne asjad läbi proovida
kui su vend istus ilma netita nädal aega, mx ta siis varem teenindusse ei helistanud ja kysinud mis jama on, ms sa arvad et Elion jälgib kogu aeg iga inimese internetiühendust. Arvad et suvel midagi erilist on kui keegi ei kasuta kodus nett ca paar nädalat 8)
Kui endal mingi jama on siis ma küll ei häbene helistada ja kysida mis jama on, tõsi on et ootamine on meeletu (ise ple kunagi enne 15 min jaole saanud). Pannakse kirja ja tegeletakse asjaga. Riket arvestatakse selle esitamise päevast, mitte siis kui sl nett ära kadus, ikka teada peab andma ja kui järgmise päeva õhtuks ple asi korras siis võid alles raha kysima hakata ja pealegi keegi ei keela pretensiooni esitada ja kui ikka ei meeldi, ära kasuta
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
28.07.2006 09:11:30
|
|
|
no 1-2 päeva kannatas ära, siis helistas, ses mõttes jah, et kohe ei andnud teada.
Aga peale esimest korda teada andmist kulus põhimõtteliselt nädal peaaegu enne kui tagasi tuli. Pealegi meie liini peale jääb vähemalt üks inemene veel keda ma teame, nemad olid juba varem helistand nagu aru sain. no ja kui meie liinil on veel üks inimene kel pole neti siis tekib ikka kahtlus, et elioni kala, mitte kohaliku töömasina või modemi.
aga jah, selles on teil täiesti õigus, et kui ei meeldi ära kasuta...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|