Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Dr.Peep märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 58, 59, 60  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ceemic
24/7@kalal
ceemic

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.07.2006 15:22:01 vasta tsitaadiga

reedel tellisin prose(oli vaid soome laos) ja pr juba käes thumbs_up.gif
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Creat_1
HV veteran
Creat_1

sõnum 12.07.2006 00:31:49 vasta tsitaadiga

ceemic kirjutas:
reedel tellisin prose(oli vaid soome laos) ja pr juba käes thumbs_up.gif

jah, seal nad liigutavad end kiiresti
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Megadux
HV kasutaja
Megadux

sõnum 13.07.2006 10:43:58 vasta tsitaadiga

Tellisin sealt emaplaadi, prose ja video. Ükshaaval, peale eelneva kauba kätte saamist (kuller vaatas pärast juba imelikult icon_biggrin.gif ). Kõik kaubad toodi paari päeva jooksul kohale. Väga positiivne. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.07.2006 16:20:15 vasta tsitaadiga

Niisiis, ma saatsin oma videokaardi garantiisse neile just paar minti tagasi. Ootame uut thumbs_up.gif Nimelt täpipealt sama viga, mis siin: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=189320

Kodus ei lasknud 3DMark2003 tulemust anda ja tööjuures 3DMark2006 lõpus lihtsalt skoori nägin vms ja siis musta ekraani palju nagu oleks mingit refreshi vaja aga kui pilti liigutama hiirega hakkan hakkab monitor vilkuma ja lõpuks pangestub masin täielikult.
Mingi tore patsiga noormees võttis ilusti vastu kaardi.. andsin mingi hunniku A4 paberimajandust ka kaasa.
Täpselt sama veaga üks vend tuli meile garantiisse oma 7600GT videokaardiga ja vahetasin ümber lõpuks ning vennal nüüd kõik ok.
Vaatame siis kaua Dr.Peepu garantii teenindus läheb ja kui hästi nad GNT vendadega läbi saavad icon_smile.gif

Muidu mängud kõik ok aga 3dmark nagu pees... samas kui seda linki lugeda, mis andsin siis mõnel vennal algul üks 3dmark ei töötanud siis veel mõned ja siis mängud... ja siis lõpuks suri üldse ära. icon_rolleyes.gif mingi kahtlane viga... icon_rolleyes.gif

PSPS!! Kui lugeda alumisi tistaate siis mul oli samuti sama jura... sõbrants pelas ööläbi kolmap (neljap varahommik) NFS Most Wantedit... tavaliselt FPS seal 80 juures põhjas graffi ja FSAA 8xS peal. Aga kui ärkasin mingi 07 aegas siis vaatasin, et misasja... fps on 30 :S ja nii stabiilselt... ok mõtlesin, et mingi kala... SLI katkes nagu vms... hakkan mängust välja minema ja laks... sama pull... osa windowsi pilti näen ja osa must täiega nagu oleks mingist mängust välja tulnud ja ragistaks mälu aga kui mingit nähtavat ikooni liigutama hakkasin hakkas pilt vilkuma ja masin pani pange.

edit: pilt siis, mis tööjuures tegin http://www.zone.ee/wrc2006/1/2x7900GTX/faultycard.JPG

tsitaat:
CraptacularOne
Ancient Guru - 3,836 posts

Videocard: X1900XT CF H20 / 7900GT SLI H20
Processor: E6700 Conroe / FX-60 / Opteron 165
Mainbord: Intel 975XBX / DFI LP UT SLI DR
Memory: 2GB Crucial Ballistix DDR2 PC2 6400
Soundcard: SB X-Fi XtremeMusic 24 bit
PSU: 700w OCZ GamerXstream

--------------------------------------------------------------------------------

If you card is one of the affected bad ones than no it will only get worse as time passes. Personally, why would you want a card that dosen't work in all situatoins? You're only setting yourself up for a dissapointment. You did pay over $400 for it. And it should work in whatever you app you run it in. That would be like buying a car that 2nd gear doen't work in. Will it still drive? Sure, but that's not want you paid for now is it?

tsitaat:
If you get that flashing desktop then its the problem of the card. Its the early signs of problems.

For me i ran FEAR first time on my second new card (yes second card..first one crapped out aswell), i ran FEAR 2xAA 1280x960 ress...fps was fine then out of no where fps dropped 50% and started crapping out..i turn AA off and it went into complete smooth again...when i exit the game..flashing desktop/and after that its ****ed up. I had to underclock memory to 600 to make it work and even then its still ocationally screwing up..

At times i wish i got the 7950 as they work pretty well right off th box..the 7900gtx has been the worst headache and probably the worst pc related item i have ever purchased in my entire life..lucky for me the good folks at Leadtek have been keeping me informed and the new 7900GTX that nvidia is releasing as saying having "ROHS" compliant are the fixed GT/GTX cards. The memory on these are replaced completely to support 2.0V/1.2ns. The Samsung memory that comes are rated 1.8V and the GTX apperently runs these memory at 2.0V which is why the memory dies after some use or heavy application use.

Also just FYI, i can run CS:S fine at default clock speeds (Dust map) but VST with water/etc hangs the system or causes it to show problems. After the GPU is pushed to its limits when you run other applications that use the full GPU power it starts showing problems.

I cauld run CS:S 650/800 on De_Dust no problem @ full FPS. But i cant run VST, i cannot run Oblivion i cannot run FEAR i cannot run TRL i cannot run Quake 4 without showing major problems or massive fps drops and all funny **** in the screen.BF2 also ran fine aswell but shows up problems after 30-40 mins of gaiming..

Oh yea Titan Quests completely craps the card.

Best way to push the card is to run loops in 3dmark06 or for a game get FEAR max everything up and just run arround. Quake 4 same story..Make sure to run full high ress max as possible and all max settings and this will push the cards.

Once leadtek gets back to me about how to replace the card i will decide if i want to go for the 7950 or the x1900xtx or get the new GTX..personally i am very dissapointed with nvidia..and sadly this is comming from getting 2 gtx cards..some are on there 4th or 5th card..

Though the new cards seem to be showing promising results. eVGA forums has alot of info for those who follow up on whats going on with the cards..what eva evga gets is what everyone else is getting..

The entire new GT/GTX cards with fully ROHS compliant support is a smoke screen for the ****ed up versions.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 21.07.2006 16:40:08 vasta tsitaadiga

Mul kah järgmine keiss Peebuga,TÄITSA PIIX värk on selle kompaniiga(napi aastaga on see urgas minu suus muutunud sõimusõnaks) thumbs_down.gif
Kui asjaajamised toimuvad läbi Zebra siis võtab otsustamine ja vahetus aega max nädal,siis PEEBU aka Beestingu härrad ei vaevu isegi teavitama õige aegselt(max 10 päeva jooksul V.Õ.S) mis asjast saab saanud on icon_eek.gif
Tegemist Rumblebad-iga(wireless) ja helistasin kuu hiljem vanad ütlesid et kuskil garantiis on ja lubasid teavitada>>arva ära ,kas on helistatud icon_idea.gif
Edaspidi olgu või asjad seal tasuta aga mina sealt ei osta enam isegi venti arvutile rääkimata 200+ eegust väljaminekut icon_razz.gif icon_neutral.gif icon_cry.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
mOnster
Kreisi kasutaja
mOnster

sõnum 23.07.2006 17:20:07 vasta tsitaadiga

ma jäin küll rahule, tellisin x850XT ja toodi viisakalt päevapärast kohale ja kõik okei icon_smile.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 76
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 25.07.2006 14:02:04 vasta tsitaadiga

Hmm, mul enamus arvuti kasti sisust sealt tellitud. Loodame, et mul nende garantiiteenust vaja ei lähe! Siiamaani on kõik korras (3x sülitan üle vasaku õla)!
tagasi üles
wuuzi
HV kasutaja
wuuzi

sõnum 25.07.2006 18:35:32 vasta tsitaadiga

miks peebus odavaid mälusid pole? kõik mingid kingstonid icon_confused.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 25.07.2006 18:43:55 vasta tsitaadiga

wuuzi, mingid M-TECid on ju seal ~730eek 512mb. kuid enne olid need samad mälud midagi ~550eek. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
ReV13
HV vaatleja
ReV13

sõnum 27.07.2006 19:28:31 vasta tsitaadiga

Garantii kohta ei oska ma küll midagi kosta, kuid klienditeenindus on netipoe kohta üllatavalt hea icon_biggrin.gif Eile kell pool kaksteist andsin tellimuse sisse ja täna kell kolm oli pakk ukse taga thumbs_up.gif Ainult, et kulleril oli vist raskusi õige ukse leidmisega, helistas ette ja läksin koridori vastu(elan kahe paraadnaga kahekorruselises majas)
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 28.07.2006 15:14:15 vasta tsitaadiga

bizpak on kamp idusid

tallinn->kuressaare kuller helistab mulle neljap. hommikul 8 paiku, et asukohta täpsustada
päeva jooksul pakki kohale ei ilmu
õhtul helistasin, vastus 'ei jõudnud' (3km kuressaare-kuivastu maanteest...)
bixpakist uurides selgus, et pakk reisis tallinna tagasi...
lubati homme hommikut

ja doctorpeepus juba miski aasta või rohkem viskab mozillat kasutades peale hanzanetis 'tagasi kaupmehe' juurde vajutamist ette aknakese mysql vms erroritega...

samas kinnitati makse sellegipoolest kiirelt ära ja kaup oli samal päeval märgitud ka väljunuks icon_smile.gif

der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 29.07.2006 00:25:40 vasta tsitaadiga

Vara tahavad ära tuua jah. Sain ka ükskord kell 08.30 kõne ,aga õnneks polnud asi asukoha täpsustamises vaid kuller oli maja ees.
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 31.07.2006 16:10:57 vasta tsitaadiga

Enivei mul keiss väga putsis!
Ei soovita suht kellelgi sealt asju tellida, kes veel mingit garantiid saada loodavad. Viisin kaardi sinna remonti, et paneb pange 3dmarki lõpus nagu suht paljudel on selline probleem selle kaardiga olnud. Võeti kõik vastu, ei kontrollitud isegi kaarti vastuvõtmisel. Siis paar päeva hiljem GNT vend teatab mulle, et seeria nr pole kaardi pea ja kõik icon_evil.gif Nagu mida kulli?? Kui ma kaardi sinna viisin oli 100% see seeria nr seal ilusti olemas. Vastuvõtja oleks pidanud mu kaarti kontrollima st pakendist välja võtma ja üle uurima enne kui vastu võtab aga seda ei tehtud ja nüüd süüdistatakse, et ma olen ise asja ära kaodanud. Jeez... tõsiselt nagu väga vihane olen hetkel. Eelmise X1900XTX kaardiga oli sama lugu kui GNT-sse saaatsin... kõik oli 100% olemas peal aga sealt teavitati, et asja pole peal. For fuck sake.. pean kohtusse minema? Hakkab üle nagu viskama... võiks nagu vastu tulla ja ümber vahetada asja 100% on see kaart sealt ostetud enivei... masendav ausalt öeldes.. mõtlen mida edasi teha icon_neutral.gif Lihtsalt mingi paberilipiku pärast... mis oli 100% kindlalt kaardi peal kui remonti viisin ainult vastuvõtja ei viitsinud või tahtnud seda kaarti isegi sealt karbist välja võtta vastuvõtmise ajal... minu süü nüüd? Osta mingi 8000.- eest garantiita kaart... mis on vigane...

tagasi üles
Roger10
HV kasutaja
Roger10

sõnum 31.07.2006 16:15:42 vasta tsitaadiga

nõudke kaarti remonti andes et nad töölehele kirjutaksid et kood selline ja kleebis alles ja allkiri. Siis asi nende vastutusel. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
sebast
HV kasutaja
sebast

sõnum 31.07.2006 16:20:00 vasta tsitaadiga

ja 2 korda oled saanud niimoodi tünni? pead ette vaatama kui edaspidi viid, siis laskma kaardi ülevaatama ja laskma kirjutada teatis sinule, et üleandmise hetkel vastab kaart nõuetele.
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 31.07.2006 16:31:48 vasta tsitaadiga

sebast kirjutas:
ja 2 korda oled saanud niimoodi tünni? pead ette vaatama kui edaspidi viid, siis laskma kaardi ülevaatama ja laskma kirjutada teatis sinule, et üleandmise hetkel vastab kaart nõuetele.

Minu loogika ütleb siiski vastupidist. Kui kaart garantiinõuetele ei vasta, siis ei tohiks teda üldse vastu võttagi ja kliendile kohe teada anda, et ilma seerianr. puudub. Mitte nii, et pärast keegi helistab ja ütleb, et seerianrit pole.

Edit: ehk siis selle asja jälgimine peaks olema müüja/firma asi kohe kontrollida.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 31.07.2006 16:36:33 vasta tsitaadiga

Täpselt, seda tean ka ise kuna töötan arvuti firmas. Nii ma seda asja igatahes ei jäta. Õppigu kontrollima tooteid icon_mad.gif Saaks aru, et tegu oleks mingi odava asjaga, et ei ole vaja kontrollida toodet... või, et suur arvuti näiteks ja ei hakka kohe sisse ronima aga for god sake tõin ju videokaardi karbiga... väga kallis kaart ja isegi ei raatsitud lahti teha ja seda kontrollida... oleks ma siis ise näinud, et tõepoolest kleepsu pole siis oleks ma koju koos kaardiga läinud ja mõtlema kuhu see kaduda võis aga ma tean, et mul oli ta 100% seal kaardi peal ilusti olemas!
Arvata on, et Tarbijakaitsesse minek... ehk hakkavad tööd paremini tegema siis icon_confused.gif

tagasi üles
mcaff
Piiratud kasutaja
mcaff

sõnum 31.07.2006 16:37:36 vasta tsitaadiga

Nu nii ma ise ka seda ei jätaks,kõigepealt ma helistaks kuhugi /kuhu aga ma ei tea kuid rääkiks sellele inimesele kes seda garantii jama ajavad selgitaks ilusti ära 8) ja kui siis ka abi ei sa siis seaduste poole pöörduma või nende bossile helistama icon_lol.gif
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 104
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 31.07.2006 16:47:35 vasta tsitaadiga

Nad ei saa aru, et nad oleks pidanud enne seda üle kontrollima... neile ei lähe see pähe. Ma ei oleks üldse praegu siin kui seda kaarti oleks seal garantii leti peal uuritud ja öeldud, et näe sul pole seeria nr... ma oleks siis kohe tagasi tööle pöördunud selle kaardiga... aga nii ka ei saa, et võetakse vastu ilma mingisuguse uurimiseta.. see on nii, et toon mingi LCD monitori remonti, vend võtab vastu ja hiljem helistab mulle, et sul pole midagi siin sees... et nagu kui keegi seal remondis kaotab mingi asja ära siis võiks tunnistada mitte oma rida ajama hakata.

Teist korda juba nii vastu võetud kaart aga enam nii ei jäta kah.... alguses XTX aga sellel tuldi õnneks vastu... suured tänud teatud firmale, kes olid nõus vahetama siiski toote ümber samas antud firma Beestinguga see kõik nii tore pole ja aina vihasemaks jätab mind.

tagasi üles
sebast
HV kasutaja
sebast

sõnum 31.07.2006 16:50:34 vasta tsitaadiga

kõige mõistlikum oleks sul antus olukorras helistada ülemustele. Kui sealt ka midagi taremaks ei muutu, siis pole sul sedapuhku midagi teha rohkem. Kuna sa ei suuda ju tõestada et see seeria nr. enne oli seal peal
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 31.07.2006 17:06:17 vasta tsitaadiga

Mis selle ülemuse nr on üldse?
Ja kas nendel on siis rohkem õigust? Seda oleks KOHAPEAL PIDANUD TEGEMA, kaart karbist välja, kaardi pealt kirjutama seeria nr ja kõik!! Vähe närvi ajab praegu.

tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 31.07.2006 17:18:55 vasta tsitaadiga

Ma rääkisin ammu ,et sinna ei tohi oma jalga tõsta garanii asjus icon_evil.gif
Nagu mul,vanad hakkasid süüdistama X700-ga,et ma olevat ära võtnud sellel kaardi core radika mis asub teisel pool coret icon_eek.gif Peppu krt mingu kui kaardil core peal algselt mingi termo teibi junn icon_idea.gif
Ühesõnaga mina sain oma asjad pela suut möla korda ja vahetasid kaardi välja aga mõistusetu ajukepushka käis icon_evil.gif icon_redface.gif
Ja sellest moraal ära osta sealt,kust korra oled tagant saanud thumbs_up.gif
PlatoonSgtElias, Kurb on lihtsalt lugeda ,et sull selline summa seisab mingite äbarike ja Vabariigi seadusi eiravate vendade käs icon_rolleyes.gif Ole hea ja vii asi ikka tarbijakaitsesse välja(see on juba karjuv ülekohus) thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Mul kajuks praegugfi sel RumbleBad Wireless thumbs_down.gif Varsti saab 40 päeva täis icon_eek.gif icon_confused.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
mcaff
Piiratud kasutaja
mcaff

sõnum 31.07.2006 17:33:19 vasta tsitaadiga

Kui kuidagi ei sa siis süüdista vastuvõtjad thumbs_up.gif sest ikka isegi k-arvutisalongis vaadati mul üle, kui see inimene sul vastu võttis siis järelikult asjal oli peal edasi võib arvata, et tegu on ma ei ole kindal mõne lolli vieaga mille parandamine ei maksa midagi ja pistab selle kaardi ennda tasku/samas ega sa kellegagi tülli pole läinud kuna sa töötad arvuti poes siis eesti on väike siin võib iga üks käkki keerat aha näed see mees tegi mule käki kui midagi toob keera asi talle peese ja nii tutvuste tutvused tehakse, aga hästi uskuda ei tahaks, et firma käsib neil teha nii nu nad saav ju nii kasu icon_razz1.gif .Segane tekst aga loodan, et saad aru ja kui ülemus paukuma hakkab siis räägi seda vastuvõtu värki, kas mitte ei ole nii, et dr.peep viib oma jupid bestingu garantiise ja keegi seal bestingus pidi nii loll olema, et ta ei saand mitte muffigi aru ju mingi jobu sinna tööle pandud
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 104
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 31.07.2006 17:35:40 vasta tsitaadiga

mingi paber on ikka, et kaart garantiisse antud?
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 31.07.2006 18:26:27 vasta tsitaadiga

Niih, jõudsin koju. Mul on see garantii tsekk või see avalduse leht käes koguaeg... NIMELT LUGESIN:

Seadme nimetus: Club3d gf7900 GTX PCI-E 512
Kategooria: Komponendid
Garantii: JA

ja nüüd pange tähele!!

S\N: 200605032xxx

Mida kurat nad plõksivad... neil on seeria nr ju olemas.. vastuvõtja isegi kirjutas selle üles. Tra mul on NIII SIIBER!!! Keegi saab privada mulle AS Beestingu omaniku nr vms? Lihtsalt ma lähen tarbijakaitsesse vms muidu. Tra, õppige tööd tegema.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Dr.Peep mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 58, 59, 60  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.