Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
taurix
Piiratud kasutaja
taurix

sõnum 24.06.2006 22:10:19 vasta tsitaadiga

..::iguana::.. kirjutas:
taurix kirjutas:
selle "ime protection"'i saab kinni keerata.

kiire pilguga ei leidnud küll sellist kohta. oli vaid see et kas see on sees, või siis oli miski nimekirja võimalus vms.., et ära küsi aint nende ja nende programmide kohta kas on vaja lubada või mitte... seekohevägapäristüütu

kontroll paneeli all kuskil oli. kuna mu raud talle ei meeldinud, siis sai k2rmelt kinga

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Flavius
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 29.06.2006 22:02:54 vasta tsitaadiga

Microsoft Ultimate Windows Vista Keyboard Announced
tsitaat:
...keyboard is aimed at making your Windows Vista experience even more pleasurable...
tagasi üles
snOOp--
Piiratud kasutaja
snOOp--

sõnum 30.06.2006 02:45:17 vasta tsitaadiga

Ammu 2ra proovitud Windows.... M6tetu m2lu s88dik thumbs_down.gif
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 09.07.2006 08:36:32 vasta tsitaadiga

Teeks nüüd ühe positiivsema postituse kui eelmise härra oma icon_smile.gif
Õues on nii palav ning tervis ei ole ka just hiilata icon_neutral.gif Niisiis, et toas aega surnuks lüüa otsustasin ka seda "imeasja" proovida. Olen lugenud palju positiivset vastukaja Beta build 54xx kohta, on see tõsi, et tegemist on enam-vähem stable versiooniga?
Kas keegi on saanud nende http://www.nvidia.com/object/winvista_32bit_beta1.html nforce3 driveritega alates Beta 2st interneti ühenduse sisse icon_question.gif
Windows Vista Upgrade advisor kisendab, et Network driverid nforve3 platele ei ole. Paari päeva eest lasti küll välja Nforce 4 driverid, on tulemas ka 3ele?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.07.2006 08:22:11 vasta tsitaadiga

ok mul nüüd ka see vista iso olemas aga mida ma sellega edasi teen.Mul daemon tools ka arvutis ja kui panen mount image siis tuleb suur rida erinevaid kaustu ette.Kust ma setup.exe leian.Sorry kui on liiga dumbass küsimus icon_redface.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 10.07.2006 18:13:13 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
ok mul nüüd ka see vista iso olemas aga mida ma sellega edasi teen.Mul daemon tools ka arvutis ja kui panen mount image siis tuleb suur rida erinevaid kaustu ette.Kust ma setup.exe leian.Sorry kui on liiga dumbass küsimus icon_redface.gif

Pead bootima ja siis cdkey sisestama.. eks ise tead kust seda saada icon_razz1.gif
Enivei kasutaja "LauriTed" täpselt sama asja tegin päev tagasi eile icon_biggrin.gif Täna nüüd proovin põhjalikult läbi ja soran seal ringi nata... lasen uuesti peale kuna ketas otsustas tõrkuma hakata.. vaene 40Gb Seagate ikkagi.. vana juba, päris pea kettale ei taha lasta kuna windows juba siin 5kuud vana ja super tõhus veel icon_smile.gif ei usu ise ka!
Üks asi hakkas kohe rängalt häirima... nimelt tahtsin salvestada nagu "Save As" siis väga nõme tabel tuli ette ja mitte nagu see mini explorer enam... mingi enamvähem nagu Address bar IE-s. See häirib kõige enam. Siis ikoonide suurused on Liiga suured... kui tahaks samasuuri kui default WinXP-l... st View as Icons siis need on ikka kohmatult suured veel icon_sad.gif ja details vaade üldse ei meeldi.. mingi häkkeri vaade icon_lol.gif erm muidu paistis ok.. imestasin õnneks ja rahunesin maha, et DFI Experdi onboard sound card driverid leidis kenasti üles ja absull kõik icon_smile.gif nVidia display driveriga oli probleeme nata ainult.
Ahjaa, üks asi veel.. nimelt kui vajutan desktopi wallpaperi peal paremat klahvi ja tahan display optioni siis viskab hoopis mingi suure tabeli ette kust valid mida tahad teha jne.. suhteliselt nõme

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.07.2006 19:08:29 vasta tsitaadiga

[quote="PlatoonSgtElias"]
tomorrow kirjutas:

PlatoonSgtElias kirjutas:
Pead bootima ja siis cdkey sisestama.. eks ise tead kust seda saada icon_razz1.gif

panen daemon toolsist mount´image ja siis boodin icon_question.gif .Või pean selle iso plaadile kõrvetama ja siis bios-est first boot device cd rom ja siis läheb setup käima või icon_question.gif .Ma suht toores selles asjas kah icon_redface.gif.Ühtlasi kas 36gb raptor on piisav sellele vistale või kukub kisendama et vaja suuremat icon_smile.gif
tagasi üles
LauriTed
HV Guru

sõnum 10.07.2006 19:16:38 vasta tsitaadiga

Nforce 3 neti driverid ei olnudki vaja. Lihtsalt add new connection ja nett jookseb sujuvalt ja kiiresti thumbs_up.gif
tagasi üles
iguaan
HV veteran
iguaan

sõnum 10.07.2006 22:12:59 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

võtad näiteks nero lahti ja sealt valid burn image
või kui siis daemoniga, siis moundid selle iso ära ja teed neroga copy cd
või kui on daemoniga mounditud siis lihtsalt teed selle plaadi lahti ja otsid setup.exe vajadusel kasuta search'i
tagasi üles
mkj2006
HV kasutaja

sõnum 10.07.2006 22:49:19 vasta tsitaadiga

taurix kirjutas:
..::iguana::.. kirjutas:
taurix kirjutas:
selle "ime protection"'i saab kinni keerata.

kiire pilguga ei leidnud küll sellist kohta. oli vaid see et kas see on sees, või siis oli miski nimekirja võimalus vms.., et ära küsi aint nende ja nende programmide kohta kas on vaja lubada või mitte... seekohevägapäristüütu

kontroll paneeli all kuskil oli. kuna mu raud talle ei meeldinud, siis sai k2rmelt kinga

Control Panel>User Accounts and Family Safety>User Accounts>Change Security Settings
UAC eest linnuke ära.
tagasi üles
LauriTed
HV Guru

sõnum 10.07.2006 23:24:25 vasta tsitaadiga

Kõige lihtsam on muuta .ISO imagid by default avatavaks Neroga.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 11.07.2006 12:25:11 vasta tsitaadiga

Üks küsimus veel.. privage vastus.
Nimelt kas saan kuidagi asja kasutada rohkem kui 30 päeva... see activation juradus. icon_smile.gif
Üks asi muidu paistab eriti lahe olema.. ple veel proovinud aga lugesin.

tsitaat:
If the product is not registrated online or by phone SOME features will be disabled

Et nagu saab notepadi kaustada näiteks? Väga pro oleks icon_smile.gif kuna WinXP ei luba üldse sisse logida ja mitte midagi teha

edit: Niisiis, sain testi masina peale vista ja uurin nüüd põhjalikult icon_smile.gif Asi tundub aina talutavam kui seda näpitseda ja hakkab meeldima isegi.. disain on väga kaunis. Ikoonide suurust thank god saab ise muuta hiirega sliderit liigutades thumbs_up.gif teed nii suured või väiksed kui soovid icon_biggrin.gif
Üks asi veel... kuda ma saan desktopil ikoonide peal liikumise selle valguse ära võtta või selle suure kohmaka varju, mis tekib ikoonide taha nii kui peale liigun hiirega.. see jätab lapsiku mulje natukene.
Aga jah.. mida rohkem uurin ja puurin seda rohkem meeldib icon_eek.gif Passiivis X1600PRO põleb aga julmalt irw

edit2: Irw, vähe hea... Windowsis saab nüüd teha kiiruse testi "Performance Rating and Tools" Control Panelis icon_smile.gif Noh, et oled nata n00b ja tahad teada mida uuendada jne... See annab 10palli süsteemis punkte.

Masin:

tsitaat:
Intel Pentium 4 Dual Core 805 2.66GHz 4.8p
2x512Mb DDRII 533MHz 3.8p
X1600PRO 4.1p
GPU memory 256Mb 4.2p
HDD 300Gb 4.0p

Tulemus kaunis 3p icon_lol.gif ei tea miks kolma andis aga jah... tahaks kodus juba testida icon_razz1.gif

edit3: Wow... DirectX 10 peal ka icon_eek.gif

edit4: Jee, Save Target As-i valikus oli Browse veel.. selle noolepeale vajutades tuli uus moderne browser välja icon_smile.gif kena kena.
Siis üks programm ütles errori kuna dx9 peal polnud ja kohe hakkas siis Windows laadima, et Windows is searching for a solution to the problem.. 5sekundit ja ohoo vastus icon_biggrin.gif

"A problem caused the program to stop working" icon_lol.gif ei oleks arvanudki

tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 11.07.2006 13:56:38 Re: Win FD Pro vasta tsitaadiga

eddi100 kirjutas:
Priit Pavelson kirjutas:
On keegi Win FD Pro-d näppinud? Kui toores see olla võib veel?
What the f_ _k ?
Räägi lähemalt sellest midagi.

See on mingite suvaliste tüüpide poolt modifitseeritud Windows XP plaat lihtsalt.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 11.07.2006 15:32:56 vasta tsitaadiga

Öelge mis jama on.. tahan Daemon Toolsi peale lasta eksole aga kui restardi teen, et see oma spets driverid saaks installimise ajaks siis enam windowsi ei lähe...

Windows\System32\Drivers\sptd.sys

0xc0000428

The image has cannot be found in the system catalogs. THe image is likely corrupt or the victim of tampering.

:S

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.07.2006 15:45:14 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Öelge mis jama on.. tahan Daemon Toolsi peale lasta eksole aga kui restardi teen, et see oma spets driverid saaks installimise ajaks siis enam windowsi ei lähe...

Windows\System32\Drivers\sptd.sys

0xc0000428

The image has cannot be found in the system catalogs. THe image is likely corrupt or the victim of tampering.

:S

sptd on põhjus.mingi kernel värk ei sobi windowsi kerneliga ja mul oli sama jama aga panin non sptd versiooni ja kõik töötas.Sa installi alguses ei saand teadet et sptd mingi blaa-blaa ei sobi sellega ja võib põhjustada probleeme.Mul küll viskas selle teate
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 11.07.2006 15:51:34 vasta tsitaadiga

Saad linki anda 4 versioonist ilma selleta?
tagasi üles
YRO
HV kasutaja
YRO

sõnum 11.07.2006 22:07:32 vasta tsitaadiga

Mul oli see neetud Vista masinas nn tripleboot konfis: XP, XP64 ja Vista. Tarkvaratõrgete ja muude asjade tõttu jooksis aga XP totaalselt ummikusse (XP64 oli juba varem ning seda ma enam ei kasutanud) nii, et nõudis Repair Reinstalli. Seda alustades muutus kõvaketas lihtsalt unknown partitioniks. Andmed on ketta peal alles, aga parte enam ei tunnista. Kas keegi suudab öelda, mis variandid sellest jamast välja tulla on? GetDataBack for NTFS tooks muidugi andmed tagasi, aga programmid ja muud vidinad muutuvad kasutuskõlbmatuks. Huvitav kas Vista install plaadilt tooks vähemalt partitsioonitabeli tagasi?
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 11.07.2006 22:33:06 vasta tsitaadiga

järsku on abi:
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 11.07.2006 22:44:27 vasta tsitaadiga

Ehk aitaks keegi siis mind ikkagi.. kust ma selle õige Dame Toolsi ilma lisata saan?
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 11.07.2006 23:46:02 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias, kas ta mitte installi ajal seda valida ei lase? kas koos või ilma.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 12.07.2006 01:51:08 vasta tsitaadiga

Ei lase.. icon_sad.gif
tagasi üles
Markspoiss
HV veteran

sõnum 13.07.2006 17:35:21 vasta tsitaadiga

hmm kas keegi oskab öelda mis jama on?:S et hakkan installima I: kettale seda asja ja see kukub midagi lõugama.. peast ei mäleta täpselt mida aga umbes nii et ei saa ketta poole pöörduda või ei leia sealt mingeid andmeid:S vaatasin et seal saab installida mingeid drivereid ka kettale kas selles võib asi olla?:S
HV veteran
maka1

sõnum 14.07.2006 02:11:36 vasta tsitaadiga

Vista Beta 5384 Install Error Code 80070241 käib juba närvidele .Proovisin plaadiga ja Daemons tool-ga ei midagi ikka see sama mula ees.Milles probleem icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Vtiger
HV vaatleja

sõnum 14.07.2006 03:40:08 f*ck m$ vasta tsitaadiga

Longhorn on pohimoteliselt küll parem.... arvutitootjate jaoks.
Windows laseb valja uue patchi, paneb selle nimeks "new OS" laseb sellel resursse narida ja varsti muutub see uueks standardiks, ja koik peavad oma arvutid upgradima....
Mis seal toesti paremad vorreldes xp ga olema saab, peale skinne - ei tea, ag neid nii kui nii saab lahedait xp jaoks tommata... voi sii linux'i uue KDE'ga installida icon_razz.gif
Aga muidu on see longhorn vark uks suur marketing scam, mis siis microsoft muidu teeks, kui ta midagi "uut" ei muuks lol.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 14.07.2006 07:40:50 vasta tsitaadiga

maka1 kirjutas:
Vista Beta 5384 Install Error Code 80070241 käib juba närvidele .Proovisin plaadiga ja Daemons tool-ga ei midagi ikka see sama mula ees.Milles probleem icon_rolleyes.gif

ei läinud minulgi peale esimese iso tirimist installimine kuidagi.Kui algas failide failide kopeerimine ja nii 2% oli kopeeritud, siis tuli samuti mingi error, et installi ei saa jätkata.
Kasutasin RW plaate, seega võtsin teise plaadi, ei midagi paremat.Sai ikka igasugu trikke proovitud. Igal Vista paigaldamise katsel sama jama samal paigaldusprotsessi hetkel.
Ja mis siis välja tuli lõpuks, Kasutan tavaliselt ISO tõmmise kirjutamiseks vabavaralist DVDdecrypterit ja see ei suutnud Vista iso kirjutamisega lihtsalt hakkama saada.
Kirjutasin Neroga ja Vista paigaldamine läks probleemideta.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.