Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vananematu
HV veteran

|
04.04.2006 19:40:03
Darkstar One [kosmose simulaator] |
|
|
Developer: Ascaron
Publisher: Ascaron / CDV Software Entertainment
IGN jutt ja pildid
rohkem pilte
tsitaat: |
DarkStar One delivers fast-paced action within a vast and authentic universe, spectacular graphics, freedom of choice, a gripping story and the power to save the federal galaxy from its nemesis! |
Kogu aeg oodatud kosmose mänge, eelnevalt meelde jäänud Freelancer, Eve-online ja X3, mis kõik on väga head.
Väga ootan uusi kosmose teemalisi üllitisi.

|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran
|
04.04.2006 19:42:38
|
|
|
kõigist neist on Freelancer suurim meistriteos olnud.
jään ka seda ootama 8)
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zajats
HV kasutaja
|
29.06.2006 21:54:32
|
|
|
Minu meelest on ikka parim olnud Privateer. Freelancerit proovisin aga kuidagi lahja oli. Võibolla juba lubjakaks ka jäänud.... Aga selle proovin ka kindlasti ära. Saksakeelne juba väljas, homme tuleb ka ingliskeelne demo.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
30.06.2006 17:57:50
|
|
|
CnZ kirjutas: |
kõigist neist on Freelancer suurim meistriteos olnud.
jään ka seda ootama 8) |
Vaidleks vastu, eve - online on suurim meistriteos. 25 000 inimest korraga online ühes serveris, koge see liitudevaheline poliitika... massiivne ühesõnaga.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
30.06.2006 18:21:09
|
|
|
link :: mängu enda kodukas
morgoth, olgem ausad, eve online ei ole kosmose simu, seal ikka palju enamat kui laevaga ringi tiirutamine ja vaenlaste nottimine või missioonide täitmine(kahjuks juhtimine ja sõdimine on selline nagu ta on...). mäletan kui betatestisin seda EVE't mõni aasta tagasi siis mul karp jäi lahti, kuradima ilus oli...
siiski, eve on MMOG ja see on ikkagi midagi muud.
huvitaval kombel on minu jaoks see aasta suht vähe huvitavait mänge olnud(usun et ma pole ainus) ja sai vahepeal ikka vanu asju riiulist võetud ja läbi mängitud. Freelancer oli yks neist
ja siis mõtlesin et kurat, pole ammu juba mingit head kosmose simu saanud proovida... Darkstar One paistab normaalne asi tulemas, piltide ja videote põhjal mida näinud olen, samuti developerite lubadused suht positiivsed. loodab igatahes paremat.
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
30.06.2006 18:24:24
|
|
|
Tuleb midagi freelanceri, freespace sarnast?
Kui tuleb, siis peab järgi uurima. Polegi eriti uusi spacesim'e silma hakanud. Muidugi need oldschool omad olid parimad ikka.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
jansaman
HV kasutaja
|
01.07.2006 08:04:42
|
|
|
Darkstar One Demo väljas!
Filename:
darkstardemofulleng.exe
Author:
Ascaron [more]
Size:
919.21 MB (963862191 bytes)
Date:
2006-06-30 11:56:35
http://www.fileshack.com/
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
01.07.2006 19:09:18
|
|
|
Minutipärast demo käes 8) eks siis näis. Olen ammu juba oodanud asjalikku kosmosesimu aga pärast Frelancerit pole nagu midagi meelepärast ilmunud.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
jansaman
HV kasutaja
|
04.07.2006 18:10:49
|
|
|
Mõned päevad demo näppinud. Suht Freelanceri sarnane. Graafika on sama aga profiilis oleva masina tõmbab täis graafikaga kooma(varjud maha ja korras). Mulle Freelancer meeldis ja meeldib ka Darkstar One!
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
04.07.2006 22:31:30
|
|
|
Proovisin ka siis ära. Väga asjalik kosmose simu minu arvates üle pika aja. Kahjuks paistab see olevat singel player only oma mänguomaduste poolest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Coolest
HV veteran
|
05.07.2006 00:43:29
|
|
|
kui meeldivad kosmose m2ngud, m2ngi kindlalt space rangers 1,2...ylik6va
PS see venelaste oma muidu, aga ingliskeelne
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
05.07.2006 02:29:04
|
|
|
Mäng ise oli täitsa pandav.. Muidugi kui palju ma seal oma 256MB vahemäluga venida viitsisin.. Igatahes selline mõnus featuur võiks olla nagu Freelancer'is oli, et tühikuga saad vahetada, kas liigud hiirega või saad kursoriga mujale minna ilma laeva liigutamata.. Selles pelas peab tühikut all hoidma, kui tahad midagi muud näppida. Harjumise asi.
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
jansaman
HV kasutaja
|
05.07.2006 08:38:21
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
Mäng ise oli täitsa pandav.. Muidugi kui palju ma seal oma 256MB vahemäluga venida viitsisin.. Igatahes selline mõnus featuur võiks olla nagu Freelancer'is oli, et tühikuga saad vahetada, kas liigud hiirega või saad kursoriga mujale minna ilma laeva liigutamata.. Selles pelas peab tühikut all hoidma, kui tahad midagi muud näppida. Harjumise asi. |
Jah täpselt! See tühiku jama ajas alguses segadusse. Veel on segaseks tehtud automaatne maandumine. Trampisin kõik klahvid läbi aga ei suutnud leida seda mis mind laevast välja viiks ehk siis mulle meeldiks vahepeal mängida nn tagantvaates. Ja krt kas planeetidele ei saagi patseerima minna? Ega ka freelanceris planeetidel midagi erilist teha ei saanud aga ikka...... .
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
05.07.2006 09:56:05
|
|
|
Mind aga häirib see, et need piraadid on pandud sellise multifilmi häälega rääkima. Pealegi on neile välja mõeldud vist ainult kolm fraasi. Aga muidu on lahe mäng küll. Kas see on samade tegijate poolt toodetud, kes Freelanceri tegid? Kui ei, siis võiks küll plagiaadis süüdistada.
Aa....mis mulle veel ei meeldinud, oli see, et oma kosmoselaeva ei saa mõne teise vastu vahetada, nii nagu Freelanceris. Samas...Freelanceris sai kah üsna kähku parima laeva kätte ja siis polnud põhjust selle asemel enam uut osta. Loodan et full versioonis tuleb ka võimalus erinevate huvigruppide heaks tööd teha, mitte et saad oma ülesanded ainult terminalist.
...ja see käib kah pinda, et kui laserkiired vastase leva tabavad, käib mingi pling-pling-pling-pling. Ning vastase tabamine on kah liialt lihtsaks tehtud, sa ei pea ise mõistatama, kui palju sa pead sihtmärgist ettepoole sihtima, et vastast tabada, seda näitab mingi punane kastike. Noh, selle võib muidugi andeks anda - ikkagi kosmosetehnoloogia Aga jah, see piu-piu-piu...see häirib.
Igatahes jään fulli ootama.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel)
viimati muutis Bastardo 05.07.2006 14:14:04, muudetud 2 korda |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
05.07.2006 13:03:05
|
|
|
Bastardo kirjutas: |
Kas see on samade tegijate poolt toodetud, kes Freelanceri tegid? Kui ei, siis võiks küll plagiaadis süüdistada. |
ei tea mille alusel? äkki syydistaks siis enamuse kosmosesimude valmistajaid plagiaadis? 1985 aastal oli selline mäng nagu Elite ZX Spectrumil(ka Ataril ja Commodorel ja kindlasti veel mõnel platvormil), enamustes kosmosesimudes on olemas samad featured . neid kosmosesimusi on ju tehtud PC peale oma mõnikymmend erinevaid.
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
05.07.2006 13:42:39
|
|
|
Noh..ma olen ka teistsuguseid kosmosesimusid näinud. Aga see on ikka väga täpselt maha viksitud. Ma ei räägi featuuridest ja funktsioonidest, ma räägin GUI-st.
EDIT: Mitte et see halb oleks, et Freelanceri pealt on maha puksitud. Hea asi väärib ikka kordamist. Asi on saanud tänapäevase graafika ja...
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel)
viimati muutis Bastardo 05.07.2006 14:05:42, muudetud 1 kord |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
05.07.2006 14:04:09
|
|
|
Graphical user interfacest räägid?
Freelancher vs Darkstar One
Ainuke sarnane asi mis ma leidsin oli üleval olev bar ja target sight.
Mõttetu on mingi freelancheriga võrrelda... Mäng on mäng ja kui ei miski meeldi, ära siis mängi.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
05.07.2006 14:11:50
|
|
|
tsitaat: |
Mõttetu on mingi freelancheriga võrrelda... Mäng on mäng ja kui ei miski meeldi, ära siis mängi.
|
Oi, Andykas anna andeks. Ma ei teadnud, et see on siin mängu ülistamise teema. Tõesti palun vabandust. Aga katsu üle saada sellest, eks. Ma tean üht head psühholoogilist nõustajat, kui tahad numbrit, siis saada PS.
Edit: Noh, sarnasus on ju täiesti olemas.
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
05.07.2006 14:29:39
|
|
|
Aga muidu on lahe mäng küll. Kas see on samade tegijate poolt toodetud, kes Freelanceri tegid? Kui ei, siis võiks küll plagiaadis süüdistada. |
Freelancer - Microsoft Games?
Darkstar One - Ascaron Entertainment?
Aa....mis mulle veel ei meeldinud, oli see, et oma kosmoselaeva ei saa mõne teise vastu vahetada, nii nagu Freelanceris. Samas...Freelanceris sai kah üsna kähku parima laeva kätte ja siis polnud põhjust selle asemel enam uut osta. |
Darkstar'is saab ju laeva pidevalt upgradeda.. Ja mitte ainult relvade jms ostmisega.. Asteroidide seest artifactide korjamisega leidis igast huvitavaid juppe.. OT: Freelancer'is oli miske mõnus laks kunagi, kui ma just endale lightfighteri ostsin, siis sain 1-2 levelit juurde missioonidega ja tuli see koht, kus uue heavy fighteri (mis oli ~1,5x parem, kui eelmine) sai kõigest 1'500$ eest kätte (Eelmine maksis ~100'000$)
Loodan et full versioonis tuleb ka võimalus erinevate huvigruppide heaks tööd teha, mitte et saad oma ülesanded ainult terminalist. |
Mängus sees oli vist selline tabel.. No mitte tabel vaid graafik vms.. Et näitab, kuidas on sinu suhted ühe või teise grupiga (bounty hunters, pirates, jne [miske 6 või 8 tükki oli]).. Selle järgi järeldan, et _peaks_ saama igaühe "heaks töötada"..
...ja see käib kah pinda, et kui laserkiired vastase laeva tabavad, käib mingi pling-pling-pling-pling. |
Tõesti igaüks peaks märkama, kas ta saab pihta või mitte.. Muidugi rakettidega oleks küll hea, kui häält vms teeks, kui pihta saab, sest alati pole võimalust jälgida seda..
Ning vastase tabamine on kah liialt lihtsaks tehtud, sa ei pea ise mõistatama, kui palju sa pead sihtmärgist ettepoole sihtima, et vastast tabada, seda näitab mingi punane kastike. Noh, selle võib muidugi andeks anda - ikkagi kosmosetehnoloogia  |
Freelancer'is/Freespace seeriates on selline asi koguaeg sees olnud.. Hard vms setingutega võiks saada sellist asja maha võtta muidugi, aga mis seal ikka. Naudi kuni võimalus on..
Igatahes jään fulli ootama. |
Andykas kirjutas: |
Ainuke sarnane asi mis ma leidsin oli üleval olev bar ja target sight. |
Natukene muudetud kujundust ja liigutatud erinevatesse kohtadesse.. Freelanceri stiilis nupud, mis on üleval keskel ilmuvad paremal ainult, siis kui neid kasutada saab..
Freelancer vs. Darkstar One teema võiks kuskile võitlustandrisse vms alafoorumisse teha.
EDIT: Ai nüüd läks pikale.
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
06.07.2006 11:59:02
|
|
|
miks keegi ei meenuta hea sõnaga sellist kosmose-simu nagu Wing Commander? selle vastu ei saa siiani ükski ju.
Btw: Chris Roberts kes selle mängu tegija oli, tegi ~peale 5ndat osa oma firma Digital Anvil mis lasi välja Starlancer ja hakkasid tegema Freelancerit, mille peale Microsoft lihtsalt ostis nad ära
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
06.07.2006 12:22:48
|
|
|
Digital Anvil was purchased by Microsoft in 2000.
In November 2005, Microsoft will be "redeploying" the employees to its Microsoft Game Studios headquarters. The finalization will end by January 31, 2006.
source http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Anvil
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran
|
06.07.2006 13:05:57
|
|
|
Freelancer tehti 2003 ja sel ajal ei olnud veel mingit "redeploying" värki; ehk siis Anvil tegi iseseisvalt tiitlit.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|