Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Final Fantasy märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 23.06.2006 15:39:24 vasta tsitaadiga

-Tan- kirjutas:
aga netis mõnes kohas pole? või keegi ise ei müü...????

eBay.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kultus321
HV vaatleja

sõnum 23.06.2006 17:15:43 vasta tsitaadiga

Uurisin veidi seda FFVII-Didge of Cerberus.

Tuleb välja PS2-le 22 augustis

http://www.gamespot.com/ps2/action/dirgeofcerberusfinalfantasyvii/index.html?q=final%20fantasy ---Mõned gameplay movied siis(asuvad all pool veits)
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 23.06.2006 18:25:10 vasta tsitaadiga

kultus321 kirjutas:
Uurisin veidi seda FFVII-Didge of Cerberus.

See mingi shooter, kus saab Vincentiga ringi joosta ja tulistada. oi kui kihvt yawn.gif

Final Aap
HV vaatleja
Final Aap

sõnum 24.06.2006 01:40:27 vasta tsitaadiga

Ikkagi äge. RPG elemente on ka ja see kõik toimub mulle nii armaks saanud Final Fantasy VII maailmas thumbs_up.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 6
tagasi üles
kaufman
HV vaatleja
kaufman

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.07.2006 15:00:07 vasta tsitaadiga

Tahtsin küsida Final Fantasy X-2 Platinumi kohta.
Et kui hea see on? Graafika, heli, meelelahutus vms.
Et on mõtet osta see paarisaja krooni eest.

Muidu endal oli olemas FF8. Haigelt meeldis aga ei jõudnud läbi teha kuna mäng kadus ära.
Kolmanda plaadi lõpus olin kinni.
Poodides kah ei müüda seda enam minu arust.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 03.07.2006 15:34:00 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
-Tan- kirjutas:
aga netis mõnes kohas pole? või keegi ise ei müü...????

eBay.

Noh kui sa sealt selle tellid siis sa maksad selle eest ikka VÄGA VÄGA palju mõtöle palju posti kulud tulla võivad kui se sealt eestise saadetakse icon_biggrin.gif kui seda üldse võimalik siia tellida on irw
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 3 :: 28
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 03.07.2006 17:17:58 vasta tsitaadiga

H!tman kirjutas:
Noh kui sa sealt selle tellid siis sa maksad selle eest ikka VÄGA VÄGA palju mõtöle palju posti kulud tulla võivad kui se sealt eestise saadetakse icon_biggrin.gif kui seda üldse võimalik siia tellida on irw

Kuule irwik, tavalise PS2 mängu postikulu UKst on reeglina ca 3 naela (kui veab, siis vähem; kui end tillist lased tõmmata, siis rohkem). Ning minu kogemuste järgi shipivad umbes 75% müüjatest asju ka Euroopasse. Mina ise mujalt kui eBay'st ja netipoodidest mänge ei telligi kuna igal juhul tuleb hind umbes poole odavam, kui mitte rohkem.
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 03.07.2006 17:37:06 vasta tsitaadiga

Mõttetu osta sellist vanad mängu. icon_rolleyes.gif Arvad, et kui sul on orginaal disk siis töötab paremini arvutil? icon_lol.gif

ah muide, sai hiljuti FFX läbitehtud ja kõikidest osadest mida ma mänginud olen FF6,7,8,9,12 ja X-2 oli see kõige halvem. Süzee oli ekstreem ebahuvitav, karakterid olid kõik jobud, maailmas vabalt ringikäia ei saanud, videod olid kõik igavad ja combat system ei istunud. Vaenlased olid ka pea koguaeg ühesugused. Minu jaoks kõige halvim osa üldse. icon_mad.gif

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 04.07.2006 01:09:24 vasta tsitaadiga

ahvilõust kirjutas:
Mõttetu osta sellist vanad mängu. icon_rolleyes.gif Arvad, et kui sul on orginaal disk siis töötab paremini arvutil? icon_lol.gif

Üsna lame viis piraatlust propageerida.
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 04.07.2006 03:05:47 vasta tsitaadiga

ahvilõust kirjutas:

ah muide, sai hiljuti FFX läbitehtud ja kõikidest osadest mida ma mänginud olen FF6,7,8,9,12 ja X-2 oli see kõige halvem. Süzee oli ekstreem ebahuvitav, karakterid olid kõik jobud, maailmas vabalt ringikäia ei saanud, videod olid kõik igavad ja combat system ei istunud. Vaenlased olid ka pea koguaeg ühesugused. Minu jaoks kõige halvim osa üldse. icon_mad.gif

Fännidele oli FFX kindlasti suureks pettumuseks. Sarnase näita võib tuua RE sarjast, kus RE4 tegi läbi uuenduskuuri ja lõppkokkuvõttes polnud survival horrorist enam midagi järel. Kahjuks eelistatakse nüüd ainult ilusat graafikat sisule. Mängude tegijatel kulub enamus ajast nö. kena pildi joonistamisele, sügav sisu on tänapäeval teisejärguline. Minu meelest on kogu mängutööstus jõudnud loomingulisse kriisi ja on omadega hetkel täielikus ummikus. Mitte midagi uut ega originaalset, ainult järjed nüüdseks klassikaks saanud mängudele. Miks ei tehta enam selliseid mänge nagu seda oli Deus Ex 6 aastat tagasi? Mõelge selle peale, mõtelda on vaja...
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 04.07.2006 10:12:36 vasta tsitaadiga

dstar kirjutas:
Fännidele oli FFX kindlasti suureks pettumuseks. Sarnase näita võib tuua RE sarjast, kus RE4 tegi läbi uuenduskuuri ja lõppkokkuvõttes polnud survival horrorist enam midagi järel. Kahjuks eelistatakse nüüd ainult ilusat graafikat sisule. Mängude tegijatel kulub enamus ajast nö. kena pildi joonistamisele, sügav sisu on tänapäeval teisejärguline. Minu meelest on kogu mängutööstus jõudnud loomingulisse kriisi ja on omadega hetkel täielikus ummikus. Mitte midagi uut ega originaalset, ainult järjed nüüdseks klassikaks saanud mängudele. Miks ei tehta enam selliseid mänge nagu seda oli Deus Ex 6 aastat tagasi? Mõelge selle peale, mõtelda on vaja...

Jälle see sama hala :)

Resident Evil 4-a Gamerankings'i keskmine on 95% ning isegi EDGE andis talle 9 punkti ning las ma ütlen sulle, EDGE ei anna lihtsalt visuaali põhjal 9 punkti. See et mäng pole enam 100% survival horror ei tähenda automaatselt seda et mäng halvem on, või seda et mängu puhul visuaali rohkem eelistatakse kui sisu. Kui sa ainult sellise pilguga kogu tööstust vaatad, siis on sul viimane aeg mängimine üldse pooleli jätta, sest sind pole võimalik rahuldada. Sama kehtib ka su Deux Ex'i näite kohta: selliseid mänge pole tõesti mõnda aega tehtud kuna tööstusel vaja paar loomingulist takistust ületada, kuid Deux Ex pole hea mängu alus.

"Mitte midagi uut ega originaalset"... seda teemat on siin varem juba lahatud ning alati on jõutud selgele järeldusele, et tehakse küll uusi ja originaalseid asju, lihtsalt suur osa neist asjadest pole tavajorsile käeulatuses: kas siis on vaja mäng importida USAst või veelgi enam, jaapani keel selgeks õppida. See aga ei välista seda, et netis lihtsalt tuulates midagi head võib leida. Alati võib, tuleb lihtsalt töinamine katki jätta ja uurima hakata.

Tegelikult ma ei tea miks ma üldse vaevun sinuga vaidlema, korra ma vist juba tegin seda ning nähtavasti ei lugenud sa isegi läbi seda mida ma kirjutasin.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.07.2006 14:57:49 vasta tsitaadiga

DODONPACHI seda ju dstar ütleski, et asi on pettumuseks fännidele. Teoreetiliselt võib teha mingi final fantasy jalgpalli mis kui jalgpallimäng on iseensest hea aga mis final fantasyna ei ole ju see. Endal samamoodi oli FFX'ga, et olid seal sellised üleper*e laskmised mis tegid asja nagu lõpupoole mõttetuks ja nuh ei tekkind seda special connectionit asjaga. Parim FF on ja usutavalt ka jääb olema FF VI.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 04.07.2006 16:04:32 vasta tsitaadiga

OT. continues...

Olukord võib olla kehv, aga mitte lootusetu. Hetkel on üks mäng tegemisel, mis võib tulle väga hea ja omapärane - Bioshock. Loodetavasti tuleb sellest arvestatav järglane System Shock 2'le. Aga muidu...Öelge veel mõni mäng, mida tõepoolest tasub oodata. FF12, RE5, Silent Hill 5, GTA 4? Mitte midagi uut! Imporditud mängud ei ütle mulle midagi, ei ole selleks piisavalt hardcore gamer.
Saan täiesti aru, mille eest RE4 oma punktid sai - graafika ja võimsate bosside eest, aga see on ka kõik. Võrreldes nt. RE2 storyline või RE1 atmosfääriga oli RE4 ikka täiesti tühi ja hingetu, suurtele massidele suunatud üksluine shooter. Pealegi on ju selgeltnäha, et algselt oli plaanis teha üldse Devil May Cry järjekordne osa, aga siis muudeti otsust ja tehti kiiruga RE meenutav mäng ja löödi RE4 silt karbile. Samamoodi tehti Silent Hill 4 osaga. Puhas fännide petmine...
Hiljuti tõmbasin Deus Ex demo, et veenduda kas mäng ikka oli nii hea nagu seda mäletan. Intro muusikat kuulates ja Vabadusesamba all ringi joostes polnud mõtet enam selles kahelda. Parim näide mängust, kus sisu on graafikast olulisem.
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 04.07.2006 17:09:54 vasta tsitaadiga

OK, ma ei hakka teie kummagagi vaidlema RE4 koha pealt kuna ma pole seda ega ühtegi ta eelkäijat mänginud. Ka ei ole mul tahtmist ega isegi viitsimist mõista teie mõlema suhtumist positiivsetesse frantsiisisestesse arengutesse, aga...
tsitaat:
Olukord võib olla kehv, aga mitte lootusetu. Hetkel on üks mäng tegemisel, mis võib tulle väga hea ja omapärane - Bioshock. Loodetavasti tuleb sellest arvestatav järglane System Shock 2'le. Aga muidu...Öelge veel mõni mäng, mida tõepoolest tasub oodata. FF12, RE5, Silent Hill 5, GTA 4? Mitte midagi uut! Imporditud mängud ei ütle mulle midagi, ei ole selleks piisavalt hardcore gamer.

... ma ei saa absoluutselt aru mida sa vingud et innovatsiooni pole kui sa ei viitsi seda isegi otsida. Jah, Eesti poelettidel on seis üsna niru (samas, nägin täna poes R-Type Final'it ja Mr. Moskeeto't müügil) ning masside maitse pole just kiita (UKs on müügitabelite tipus igast FIFA mängud, NFS või mõni litsentsipahn), see aga ei keela sul mingit viisi ise veidi aega kulutada selle peale, et endale sobivaid ja huvitavaid mänge välja otsida. Ning ei, see ei eelda Jaapani keele oskust. Minu arust ei ole sul mingit õigust viriseda kui sa muud ei tee kui käed rüpes istud ja kõike läbi oma roosade nostalgiaprillide vaatad ja vanaeide moodi vigised, et küll ikka vanasti oli parem.

Innovatsiooni on alati olnud, kord rohkem, kord vähem, kuid ta on alati olemas olnud. Ta tuleb lihtsalt välja otsida.
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 04.07.2006 17:49:02 vasta tsitaadiga

Rahune maha ja too parem mõni hea näide oma imporditud mängudest. Ma tahaks ka teada, mis krdi superhäid mänge sa tead, et need väärivad otsimist. JA miks peaksin ma võtma tõsiselt inimese arvamust, kes pole RE4 mänginudki, aga samas usaldab pimesi Gamerankingut ja võtab osa teemast, mida ta ei tunne? Just face it - mul on õigus ja sina leiad alati põhjust minuga mitte nõustuda, seega ei vii see jutt tõepoolest mitte kuhugi. Viu-viu rsk!
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 04.07.2006 19:09:08 vasta tsitaadiga

Ma tõin Gamerankingsi keskmise välja kuna ma olen arvamusel, et ühelegi mängule ei anta nii kõrgeid punkte lihtsalt hea visuaali eest. Ma olen veendunud, et tegemist on kõrgakvaliteedilise mänguga. Sellele lisandub veel EDGE'i 9 punkti, mis on väge kõrge summa kui EDGE hindamisskaalat silmas pidada. Mul ei olnud tahtmist vaielda mängu implitsiisete omaduste üle kuna ma ei tea neid, aga ma olen veendunud, et ta on hea mäng ja oluliselt kõrgemal keskmisest. On teatud arvustajaid ja ajakirju/veebilehti, kelle autorite arvamust ma usaldan piisavalt, et ka enda arvamust selle järgi vormida, ilma mängimata. Ning kui ma näen, et minu puuduvad kogemused takistavad mul diskussiooni jätkamast, siis ma tõmbun sealt välja, nagu ma ennist ka just tegin. Ma ei usalda punkte pimesi, mul on omad kindlad parameetrid mille järgi ma kõikidesse mängudesse suhtun ja ma leian et need on objektiivsemad kui sinu omad, sest su mentaliteet on puudulik ja liigsubjektiivne.

Niisiis. Ma ei viitsi enda sõnastust parandada hetkel ja jään lootma, et sa aru saad mida ma silmas pean.

Tegelikult ma lihtsalt ei kannata vingujaid. Nad on nii tüütud. Võib-olla on see peamine põhjus miks ma sulle niiviisi nähvasin. Andestust.

Mängud, uuumm... nooh, ok, mõned hiljutised siis:

Nintendo Bit Generations seeria (ilmumata) - vastupandamatu.
Zettai Zetsumei Toshi 2 * - järg väga innovatiivsele mängule.
Mother 3 * - S@turn
Contact * - grasshopper manufacture whoop whoop
ZUN'i Touhou seeria 2D shootereid - softcore
CAVE'i 2D shooterid (enamik neist on PS2'le porditud, varasemad ka Saturnile või PS21'le) - hardcore
Kenta Cho mängud - techcore

* mitte mängitav ilma jaapani keele oskuseta.

Ja neid on veel ja veel. Ma olen kindel et sul on endal kasvõi kohalikel poelettidel hulk häid mänge kahe silma vahele jäänud sest sa isegi ei tea mida sa otsid. Arvan ma.
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 04.07.2006 19:32:06 vasta tsitaadiga

kle DODONPACHI sa võid oma tetristega kuu peale minna. Sa vist ainult selliseid mänge mängidki, RE ja SH taolistest mängudest sa ei tea mitte tuhkagi, fps-st ma ei hakka rääkimagi . Siin räägitakse ikka normaalsetest mängudest, mitte sellistest old school või muidu imelikest mängudest, mida ainult sinusugused mängivad.

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 04.07.2006 19:44:00 vasta tsitaadiga

Olgu peale, asi selge. Lõpetame selle OT. Tegelikult päris huvitav on jälgida kuidas ühest väikesest negatiivsest
kriitikast FFX suunas areneb jutt kuhugi kaugele importmängude avarasse maailma. Üllatuslikult pean tunnistama, et jaapani keelt ma ei valda (ei või olla!) ja nagu viisakale ning mõistlikule inimesele kohane hoian ma teemas, mida ma ei valda suu lukus. Jääksin ikkagi inglise keele juurde edasi, kui lubate.
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 04.07.2006 20:43:26 vasta tsitaadiga

ahvilõust kirjutas:
kle DODONPACHI sa võid oma tetristega kuu peale minna. Sa vist ainult selliseid mänge mängidki, RE ja SH taolistest mängudest sa ei tea mitte tuhkagi, fps-st ma ei hakka rääkimagi . Siin räägitakse ikka normaalsetest mängudest, mitte sellistest old school või muidu imelikest mängudest, mida ainult sinusugused mängivad.

...

Annan alla.
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 04.07.2006 20:45:14 vasta tsitaadiga

ahvilõust, sellise kasutajanime kohta on sul hämmastavalt vähe enesekriitikat, poleks uskunudki. icon_smile.gif

Aga teemast rääkides, Final Fantasy III jaapani box-art:

Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
sushimees
HV kasutaja

sõnum 05.07.2006 20:11:23 vasta tsitaadiga

Looks nice. FF IX artwork oli ka taolise stiiliga. Mõnes mõttes ongi tore, et nad uuendavad vanasid osasid handled süsteemidele, sest mulle ka iseenesest ei meeldinud FF X, kuna tundus jube futuristlik ja tegelaste riietused läksid käest ära. Loodan, et Square-Enix teeb veel vanasid osasid DS'ile, siis maybe saab endale ka üks soetatud.

Nüüd kus ma juba siin teemas jälle olen, räägiks FF XIII. Mäng tundub jube sarnane FF X'le. Futuristlik still jällegi, kuid see on hea + et lõpuks on ka peategelaseks võetud keegi naissoost. Lugesin, et nad kavatsevad natuke püsima jääda FF XIII juurde, seda näitab ka FF XIII Versus, mis pidi olema rohkem selline action-stiilis mäng. Kahjuks ma seda mängu proovida ei saa, sest PS3 jääb ostmata oma hinna poolest.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 05.07.2006 22:33:29 vasta tsitaadiga

sushimees kirjutas:
+ et lõpuks on ka peategelaseks võetud keegi naissoost.

Sorry, aga:
GAF/Dorimaga kirjutas:
Tetsu Tsukamoto who has previously worked on FFX-2 is taking care of weapons design.
The scenario is complete at 80%.
Vehicles will be in the game and the team is considering to use the motion detection functions of the PS3 pad.
The two yellow strips on the girl's left shoulder express a rank and a social status.
There will be usual exploration of cities and conversations with non playing characters.
The woman in the trailer is probably not the main character however the developers want to give a prominent role in the game to a strong, independent woman.

Mulle piisab sellestki. Peaasi et enam Yuna-laadseid tegelaskujusid ei ole, ma ei kannatanud teda välja.
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 06.07.2006 06:20:25 vasta tsitaadiga

Yuna, Aeris, Rinoa...minu meelest olid kõik nemad just mõtet edasiviivaks osaks, story põhiliseks elemendiks. Aga see on puhtalt minu arvamus icon_wink.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 06.07.2006 11:41:50 vasta tsitaadiga

Djomka kirjutas:
Yuna, Aeris, Rinoa...minu meelest olid kõik nemad just mõtet edasiviivaks osaks, story põhiliseks elemendiks. Aga see on puhtalt minu arvamus icon_wink.gif

See mis osa neil stooris oli siia ei puutu. Mind lihtsalt ärritab see abitu lamba (white mage lawl) stereotüüp mis nii domineeriv on JRPG'des ning eriti FF'ides. Kõige jubedam on see, et enamik naismängijad lausa kaifivad selliseid tegelaskujusid ja leiavad et nende täielik suutmatus iseenda eest seista ja moraalselt korrektseid otsuseid vastu võtta muudab neid "armsaks".
tagasi üles
-the-pro
HV vaatleja
-the-pro

sõnum 06.07.2006 12:04:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

On ainult mäng olemas, mille nimi on Dirge of Cerberus. Filmi pole tehtud selle kohta.

Tõesti pean vabandama .Tegelikult nägin FF7 DoC trailerit ja seal oli FF7Ac graafikaga videod arvasin et need on mingist filmist miss tuleb mänguga koos välja aga tegelikult on need videod mängust.
tsitaat:

Mõned uued pildid Final Fantasy III remake'ist NDS-le. FFIX-st ja FF:CC-st inspireeritud kujundus valmistab mulle headmeelt ning kuna ma pole algupärast FFIII kunagi mänginud (ametlikult see polegi vist inglise keeles ilmunud), ootan uusversiooni kannatamatult.

Ära oota uusversiooni.Selle stoori on halb.Arvatavasi halvim stoori koos FF2-ga(mis mulle isiklikult üldse ei meeldinud)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Final Fantasy mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.