Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ropskar
HV vaatleja
|
20.06.2006 14:48:56
Välised ja kaasaskantavad kõvakettad. |
|
|
1)Kas te oskaksite pakkuda mulle välised kõvakettaid, mida saab ka kaasas kanda ja vajadusel teistele arvutitele taha ühendada.
Välistest kõvaketastest eelistaksin ma alates 100GB algavaid kuni 200GB-dini või rohkem. Hind ei tohiks olla üle 2000 kr!
2)Kas see on võimalik, et enda arvutist paned failid välisele kõvakettale, siis lähed sõbra juurde ühendad kõvaketta tema arvutisse ja siis laed failid oma sõbra arvutisse?
3)Kumb kõvaketas on nagu kvaliteetsem ja mis erinevused neil on, välisel ja sisesel kõvakettal?
4)Ja kas sisese kõvaketta saab ka mingisse eraldi ostetud spetsiaalsesse karpi panna, mille tagajärjel saab seda kasutada välise kõvakettana?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
20.06.2006 17:36:45
|
|
|
ma ei saa teisest punktist aru. selleks ju välised kettaid tehaksegi. ja väline kõvaketas ongi sisene ketas karbis
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ropskar
HV vaatleja
|
20.06.2006 20:31:18
|
|
|
Teises punktis ma mõtlesin seda et kas on võimalik faile oma arvutist sõbra arvutisse "transportida" välise kõvaketta abil? Või peab sõbra arvutis olema installitud mingid välise kõvaketta draiverid?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sixkiller
Kreisi kasutaja

|
20.06.2006 20:36:54
|
|
|
Windows peaks ära tundma NTFS ja FAT32 formaadid
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
21.06.2006 01:05:12
Re: Välised ja kaasaskantavad kõvakettad. |
|
|
Ropskar kirjutas: |
1)Kas te oskaksite pakkuda mulle välised kõvakettaid, mida saab ka kaasas kanda ja vajadusel teistele arvutitele taha ühendada.
Välistest kõvaketastest eelistaksin ma alates 100GB algavaid kuni 200GB-dini või rohkem. Hind ei tohiks olla üle 2000 kr!
2)Kas see on võimalik, et enda arvutist paned failid välisele kõvakettale, siis lähed sõbra juurde ühendad kõvaketta tema arvutisse ja siis laed failid oma sõbra arvutisse?
3)Kumb kõvaketas on nagu kvaliteetsem ja mis erinevused neil on, välisel ja sisesel kõvakettal?
4)Ja kas sisese kõvaketta saab ka mingisse eraldi ostetud spetsiaalsesse karpi panna, mille tagajärjel saab seda kasutada välise kõvakettana? |
1) Kõige soodsama hinnaga (ja ka kena välimusega ning kvaliteetne) on hetkel WD "My Book" väliste ketaste seeria. Ning kui ise karbist ja tavalisest lauaarvuti kettast tahad kokku panna, siis samuti soovitaks WD kettaid ja siis karp juba omal valikul. Kui 120 või 160GB rahuldab, siis saab isegi sülearvuti kettaga väga väikese ja vastupidava välise ketta, kuid see tuleb juba kallim.
2) Jah.
3) Täpselt samad kettamudelid on tegelikult. Üks on lihtsalt karpi pandud (ning karbis oleval on lühem tehasegarantii määratud, sest tehas kardab et see ketas saab siis kasutaja poolt rohkem põrutada ja kukkuda).
4) Jah.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ropskar
HV vaatleja
|
21.06.2006 16:29:58
|
|
|
Kust ma saaksin selliseid karpe osta siis, kugu saaksin kõvaketta panna, ja siis seda välise kõvakettana kasutada.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
21.06.2006 16:42:27
|
|
|
Ropskar kirjutas: |
Kust ma saaksin selliseid karpe osta siis, kugu saaksin kõvaketta panna, ja siis seda välise kõvakettana kasutada. |
Ordi, ATF, K-Salong, mitmed väiksemad müüjad...
Näiteks see karp:
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Varia/32210/
Peamine, et kui karp on ATA, siis ka ketas olgu ATA, kui karp on SATA, siis muidugi SATA ketas. Mingit headuse vahet neil kahel variandil pole.
3,5" ketastele mõeldud karbid, juhul kui kasutad lauaarvuti ketast ning 2,5" karbid siis kui sülearvuti ketast.
USB või USB+FW väljundid on juba olenevalt sellest, mida ise eelistad või vajad.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|