Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
18.06.2006 14:37:36
|
|
|
mängu sees antakse teada et sa oled nakatanud. Tegelase Haiguste tab i all on kah kirjas haigus jms värgid (et oled vampiir). Aga eks siis kui vampiiriks saad avastad ise kuidas asjad toimuvad. Saad kenasti lisa questi teha et sellest vampiiri värgist lahti saaks kui soovid.
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
18.06.2006 15:07:28
|
|
|
seda ikka teate, et kui tõrvik kätte võtta läheb muukimine kergemini.
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
18.06.2006 15:12:11
|
|
|
Linnapea kirjutas: |
seda ikka teate, et kui tõrvik kätte võtta läheb muukimine kergemini. |
Ei
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
18.06.2006 15:35:13
|
|
|
Linnapea kirjutas: |
seda ikka teate, et kui tõrvik kätte võtta läheb muukimine kergemini. |
Mismõttes? Ma pole midagi sellist täheldanud, et lausa eraldi script on tõrvikuga muukimises Vahelejäämise tõenäosus on aga küll suurem - oled ju paremini nähtav teistele.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Buratino
HV kasutaja

|
18.06.2006 16:40:50
|
|
|
mul on nüüd selline case, et olen vamp, see dark gilid vend, ütles,et kui tahad vastu myrki, mine imperial city sinna magia vendade juurde, aga seal on mul mingi questi pärast visati välja, nüüd kui liituda tahan, pean 20 vampiiri ja 20 kellegi teise südand koguma, et ta nagu ei lase mind ennem jutule, aga olen kuulnud, et 3 päeva jooksul vastumyrki ei saa, siis ongi vampiir, a see ei sobi
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
18.06.2006 16:45:41
|
|
|
Buratino kirjutas: |
mul on nüüd selline case, et olen vamp, see dark gilid vend, ütles,et kui tahad vastu myrki, mine imperial city sinna magia vendade juurde, aga seal on mul mingi questi pärast visati välja, nüüd kui liituda tahan, pean 20 vampiiri ja 20 kellegi teise südand koguma, et ta nagu ei lase mind enne jutule, aga olen kuulnud, et 3 päeva jooksul vastumyrki ei saa, siis ongi vampiir, a see ei sobi |
hm ma ikka olin suht kaua vampiir ennem kui vastumürgi sain. Ehk siis suht pikka aega otsisin vastumürgi jaoks taimi jms jura kokku.
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
18.06.2006 16:55:45
|
|
|
Mul vedas selle vampiiriasjandusega kuna olin high level ja soulgemmid asjad olid kõik olemas.Sellegipoolest questibug pani näkku kus kui vanamutile õiges järjekorras asju ei anna siis muutub quest ilma konsoolikäsuta võimatuks lõpetada.Samuti ei saand ma aru sellest, et peale seda kui selle vampiiekrahvi naisele selle rohu ja stuffi viisin siis peala kogu jama peaksin nagu rääkima selles rohelises rüüs naisega, et mingit rewardi saada aga ta ei arva asjast nagu üldse midagi.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
18.06.2006 17:20:12
|
|
|
kas ma lugesin kusagilt raamatust või keegi ütles mulle seal mängus, ei mäleta enam aga tõrvik paneb luku vedrud sujuvamalt liikuma, proovige järele.
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
voltc
HV kasutaja
|
18.06.2006 17:39:06
|
|
|
suhteliselt loogiline tegelikult, valguse käes on päriselt ju ka oluliselt kergem peenet käsitööd teha kui näed, mida teed 8)
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
20.06.2006 10:25:34
|
|
|
Ehh, see mäng ikka suudab lõbusalt üllatada. Eile pidin ühe vennikese maha lööma. Mitu korda lõppes see üritus nõnda, et kuna mina ründasin esimesena, tormasid linnavalvurid mulle ligi ja arreteerisid. Siis ootasin, millal see sell linnast välja läheb ja ründasin teda seal. Jäin jälle valvuritele pihku. Load game ja uuesti.
Madistasime selle tüübiga siis seal, tema ajas mind oma mõõgaga taga ja mina taganesin ning pritsisin tuld. Üheltmaalt vaatasin, et jälle raisus vist asi, sest jooksime mingist valvurist mööda. Aga oh üllatust, valvur ei teind must väljagi (kuigi oleks pidanud, sest mina alustasin kaklust) vaid haaras mõõga ja lõi selle vennikese maha. Bounty sain ikkagi kakluse algatamise eest, aga aint 40 ühikut.
Veits hiljem, ühes teises linnas. Seal pidin ära killima mingi vennikese, kes legendi järgi oli valvurid kinni plekkinud, nii et nood teda ei rünnanud. Hakkab sell mind siis oma vibuga killima, lennutan fireballe vastu. Üheltmaalt tabas kutt vist kogemata mingit linnaelanikku, seepeale sekkusid ka valvurid, kes hakkasid teda peksma. Lõpuks löödigi tüüp valvurite poolt maha aga sellega ei olnud kino veel läbi. Nimelt olid valvurid vist suures hasardis ka üksteist tabanud. Igatahes viis neist jätkasid usinalt omavahel taplemist. Kahene ja kolmene punt, vibude ja mõõkadega. Kaklemise käigus lõid nad maha veel mingi süütu külatänaval jalutaja. Lõpuks jäid ellu ainult üks vibumees ja üks mõõgakeerutaja. Vibumehel ilmselt sai asjast villand ning ta jalutas oma postile tagasi. Mõõgavend aga ei saanud rahu, jooksis talle järgi ja raius surnuks. Vibumees ei teinud kogu peksmise ajal teist nägugi, lihtsalt seisis ja lasi end hakkida.
Minu jaoks oli see lõbus ja tulus. Korjasin langenud valvurite nodi kokku ning parseldasin maha.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
20.06.2006 10:29:25
|
|
|
Nuh osasid selliseid questiahve saab tappe kahtemoodi.Üks variant on nähtamatuna kuskilt varjust laksata vibuga tüübile.Teine variant kui tüüp ise kallale ei taha tulla on tüübiga rääkida ja paukuda niikaua kuni tüübil kopp saab ja relva haarab
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
hiiemae
HV kasutaja

|
20.06.2006 15:22:40
|
|
|
mul jäid kameeleoniks tegevad kindad (kuid 30dmg endale tegev päeval kandes kätte ja äkki varahommikul vaatan wt... elusid läheb
kas naabermaadele ei saa üldse minna? (hammerfall, valenwood jne)
_________________ %HOMEDRIVE%%HOMEPATH% |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Buratino
HV kasutaja

|
20.06.2006 15:22:53
|
|
|
mul on seal samas osas hoopis selline teema, et vend peaks kodus olema, aga ei ole, tervepäeva passisin toas, venda ei tule, nool näitab, et peab majas olema ja instruktsiooon ütles sama asja, tyybi nimi on Khajiit J,Ghasta, panen oma lapsele ka sellise nime
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
20.06.2006 15:39:35
|
|
|
Ot, kas see polnud mitte see karate vend, kes passib oma maja keldris, salajases treeningruumis? Keldri luuk on varjatud mingit vaibarullidega.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
20.06.2006 16:26:23
|
|
|
Bastardo kirjutas: |
Ot, kas see polnud mitte see karate vend, kes passib oma maja keldris, salajases treeningruumis? Keldri luuk on varjatud mingit vaibarullidega. |
Jah seesama peaks olema.Kuna osades kohtades eri leveli kõrgust ei näita nool nii ,et kui oled valel siis on punane siis jääbki mulje, et juba oled õiges kohas ja midagi ei juhtu aga tegelt saab veel kuhugi minna.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
20.06.2006 16:57:56
|
|
|
Sellega oli mul kah muhe võitlus. Kitsas ruumis ei saanud ta eest kuidagi ära ja ta peksis mu pilbasteks(Noh, ma olen ju ikkagi maag, mitte mingi warrior). Teisel katsel kutsusin sõbra appi, ehk summasin ruumi mingi ilgelt suure ning jälgi peletise ja lasin tollel selle karate mehe ära taguda.
Lõbus-lõbus mänguke. Ehk tehakse sellele mingeid lisapakette kah, nii nagu eelmisele Morrowindile.
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.06.2006 17:02:05
|
|
|
nagunii tehakse sellele mingi exp ja mode kuhjaga. Ei usu et tüübid niikaua vaeva nägid sellise mängu mootori jms värgi tegemiseks et ainult üks mäng sellel välja lasta.
Samas jah: mõnusam on inimesi maha lüüa nõnda et ajad nad närvi et nad sulle kallale tuleks. Mul ühes misioonis tappis valvur hoopis selle vennikese maha kelle ma maha pidin lööma
Tegelt suht ajuvaba et kohe kallaletungi eest valvurid tappa annavad. Võiks samuti vangi visata vms.
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
20.06.2006 17:41:13
|
|
|
No aga ega valvurid ju tulegi sind kohe tapma, kui oled kellelegi kallale läinud, alles siis haaravad nad mõõgad, kui sa vanglasse keeldud minemast. Vähemalt minul on see alati nii olnud. Aga mine tea, äkki see siis sõltub su feimist ja rassist või veel millestki muust.
EDIT: A mismoodi te neid tüüpe närvi ajate siis? Kordate üht-sama küsimust lõputult?
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.06.2006 17:44:03
|
|
|
Bastardo kirjutas: |
No aga ega valvurid ju tulegi sind kohe tapma, kui oled kellelegi kallale läinud, alles siis haaravad nad mõõgad, kui sa vanglasse keeldud minemast. Vähemalt minul on see alati nii olnud. Aga mine tea, äkki see siis sõltub su feimist ja rassist või veel millestki muust.
EDIT: A mismoodi te neid tüüpe närvi ajate siis? Kordate üht-sama küsimust lõputult? |
Pean silmas teisi kodanikke kes mängu maailma sisustavad. Ise olen alati valvuritega hakkama saanud (kui igav siis löön maha või jooksen minema)
Ee ma ajasin kaks tüüpi nõnda närvi mängus (ei mäleta mis mõrva misioon oli kas blach hand oma vms) et küsisin igasugu küsimusi mis neile ei meeldinud. Või siis ähvardasin vms. Igatahes närvi nad läksid ja kallale tulid 8)
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
20.06.2006 20:41:08
|
|
|
Kui liigapalju si**a keerad siis oled nö.selline, et "we cannot let you live" ja siis ei visatagi vangi vaid tapetakse maha.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.06.2006 20:45:45
|
|
|
Auron kirjutas: |
Kui liigapalju si**a keerad siis oled nö.selline, et "we cannot let you live" ja siis ei visatagi vangi vaid tapetakse maha. |
Ma pean silmas teisi kodanikke mitte ennast. EHK siis need kes mööda linna ringi liiguvad jms toimetusi teevad. Need alati lüüakse maha mitte ei võeta kinni vms ei kao ära. Mul jah pidevalt küsitakse: kas raha, vang või peksa. Nuh ja lihtsam valida: jookse minema viis. Või siis niisama igavusest neid maha nottida.
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
20.06.2006 20:47:43
|
|
|
Kuidas Sa jälle õigluse poolele saad? Läheb kalliks ju
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.06.2006 20:49:56
|
|
|
flameas kirjutas: |
Kuidas Sa jälle õigluse poolele saad? Läheb kalliks ju  |
quick save: load... ja siis tapmise asemel põgenemine ja end vabaks ostmine thief's quilt kaudu
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Buratino
HV kasutaja

|
21.06.2006 13:27:01
|
|
|
olen imelikus situatsioonis, nimelt olen Fort Griefi kindluses kinni (Brafili linna juures vees väike saar), ukse kohta, ütleb, et avaneb kusagilt mujalt, aga konkreetselt ei ole seda muud kohta, käisin ka maaall kaks korda veenudumaks, et teist teed välja ei saa, sisse sain ma ka nii,et avasin selle ukse väljast, mingi kang, aga sees pole seda kangi pole ja nüüd nagu olengi kinni siin, reisida teatvasti ka ei saa sellisest locationist, või on midagi lihtalt kahesilma vahele jäänud, hämming üldiselt, äki mäng paneb segast, see värav oleks pidand lahti jääma,
|
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
21.06.2006 13:37:50
|
|
|
Hmm. Kas sa oled seal seoses missiooniga või niisama jalutasid sisse?
Põhimõtteliselt on forti sisse minnes paari sammu kaugusel paremalpool uks. Ukse taga on ka kang millega värava lahti saab.
Kui sa oled seal seoses ühe missiooniga, siis saab selle võtme viimase orci käest keda sa nottima pead väljas.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|