Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 870, 871, 872  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
erick
HV Guru
erick

sõnum 13.06.2006 16:11:29 vasta tsitaadiga

Holy crap, see teema läheb väga ebakonventsionaalseks kätte ära icon_lol.gif

Keep up the good work icon_razz1.gif thumbs_up.gif

Kaniyodrift, icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.06.2006 17:32:06 vasta tsitaadiga

voltc kirjutas:
Auron, su jutust on ikka väga räigelt aru saada, et sa oled päris saamatu kui ilmast rääkida.
Kus kohas Eestis rullod normaalseid naisi saavad? Anna andeks, aga need tibinid on väga
mööda, kes rullodega ringi tõmbavad, sellest järeldangi, et su süda ihkab 3nda seeria bemmi
ka veel peale kiire arvuti icon_biggrin.gif 8)

Raizk icon_biggrin.gif kus ma ütlesin,et sellised naiskad normaalsed on?See oli naljaga pooleks eriti kontrastne selline näide.Muide mis kuradi pärast ma mingit 3 seeria risu peaks ihkama icon_lol.gif

Kaniyodrift, OHHSARAISK icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Kurat kas kuskiltmaalt piir ka jookseb icon_lol.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 13.06.2006 17:47:22 vasta tsitaadiga

See ReZi trance vibrator eksperiment on jah klassikaks kujunenud juba teatud seltskonna hulgas. Kusjuures täitsa tore pill on, ühel foorumikasutajal on see asjandus täiesti olemas ja mul oli õnne seda tema pool põhjalikult testida. icon_smile.gif

voltc, konkreetne toode on ainulaadne ning töötab üksnes mängu ReZ PS2-versiooniga. Vibratsioon, mis selles tekib, pole konstantne, vaid tuleneb mängus toimuvatest sündmustest. Kõik need USB-pardlid jms aga saavad USB-pordist üksnes voolu ja ei võimalda sugugi samasugust sünergiat kahe teotahtelise inimese vahel, nagu viidatud artiklist lugeda võisime... Nii et see võrdlus polnud just väga kohane minu meelest.

Aga muidu, laske edasi samas vaimus, palun - hea vaheldus siinikiiruse teemalistele tiraadidele!
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 13.06.2006 18:07:05 vasta tsitaadiga

Kaniyodrift kirjutas:
mingi xbox juba pleikariga siin ei konkureeri

See aga on hetkel 1UP'is töötav Jane Pinckard, kes erinevalt Jessica Chobot'ist väga häid asju kirjutab. Kahju ainult, et kõigele vaatamata see artikkel tõenäoliselt tema tuntuimaks kirjatükiks jääb, igaveseks ja igavesti.

Ta on minu arust päris cute ka :> Aga see tuleneb tema eksootilisest päritolust (pool jaapanlane, pool ameeriklane, kui ma ei eksi).
vabarna kirjutas:
voltc, konkreetne toode on ainulaadne ning töötab üksnes mängu ReZ PS2-versiooniga.

Väike parandus siinkohal, nimelt töötab ta ka Space Channel 5 part 2-ga ning, nii kummaline kui see ka pole, Zettai Zetsumei Toshi seeria mängudega (tuntud mujal maailmas nimede Disaster Report ja SOS: The Final Escape all).
erick kirjutas:
DODONPACHI peaks selle teemaga muidugi jällegi lähemalt kursis olema, tänu oma überteadmistele Jaapani popkultuurist ;)

Sa oled juba teine inimene kes arvab et ma tean midagi teemast, millest ma midagi ei tea :(

Aga sul on õigus. Jaapanis on mängude otakud ebapopulaarsed, sellal kui mänguvõõras Eestis on selline hobi kohati lausa eksootiline. Selline arusaam sõltub muidugi mängumaitsest ka.

Koreas on jah muidugi veidi eriline olukord, aga tõeliselt populaarsed on seal ka ainult üksikud, nagu nt. kurikuulus SlayerS'boxer', kelle fännklubis on rohkem liikmeid kui Tallinnas elanike. Aga tasub silmas pidada et need mehed on tõeliselt head ning nende tasemel jõudmine on väljaspool tavainimeste võimeid. Muidugeimerid on Lõuna Koreas sama silmapaistmatud kui mujal maailmas.

Ning, noh...

... boxer ei näe just halb välja ka. Muid Lõuna Korea progeimerid võite leida siit.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 13.06.2006 18:15:39 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:
Kusjuures täitsa tore pill on, ühel foorumikasutajal on see asjandus täiesti olemas ja mul oli õnne seda tema pool põhjalikult testida. icon_smile.gif

Põhjalikult testisid? icon_lol.gif Toppisid sinna kus päike ei paista ve icon_question.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 14.06.2006 10:22:15 vasta tsitaadiga

Jah, Auron, ma toppisin selle sinunäolisele voodoo-nukule õõnsusse, kus tavalistel inimestel on cerebrum, aga temal oli tühi koht.

Ontopic: EGMi kõlakatenurk sosistab, et Ninja Gaiden Black tuleb PS3-le, vahendab gamefront. Kas see klassik tõesti üritab ja ka suudab pakkuda konkurentsi Heavenly Swordile, näitab vast juba järgmine aasta.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 14.06.2006 12:37:38 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:
Ontopic: EGMi kõlakatenurk sosistab, et Ninja Gaiden Black tuleb PS3-le, vahendab gamefront. Kas see klassik tõesti üritab ja ka suudab pakkuda konkurentsi Heavenly Swordile, näitab vast juba järgmine aasta.

When we asked about the PlayStation 3 and Nintendo Wii, Itagaki simply stated that he would look at both consoles once they've hit the market and then decide at that point what projects he will make available to each.
source: GameDaily 05/06/2006
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 15.06.2006 22:53:02 vasta tsitaadiga

serect icon_lol.gif

http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/ps3-controller-spelling-mistake

kotakust jälle :p
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 01.07.2006 03:19:25 vasta tsitaadiga

krdi kabe video "Eight Days" mängust :
http://thatvideosite.com/view/2368.html
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
martenpalm
HV vaatleja
martenpalm

sõnum 03.07.2006 19:30:28 vasta tsitaadiga

Enne 2007 ei tasu uut telekat osta icon_wink.gif PS3 kasutab HDMI 1.3 mis tuleb telekatele alles järgmise aasta alguses.

http://hdmi.org/press/pr/pr_20060622.asp
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 03.07.2006 22:16:30 vasta tsitaadiga

martenpalm kirjutas:
Enne 2007 ei tasu uut telekat osta icon_wink.gif PS3 kasutab HDMI 1.3 mis tuleb telekatele alles järgmise aasta alguses.

http://hdmi.org/press/pr/pr_20060622.asp

HDMI peaks olema ainult 60GB'sel ehk kallimal variandil. http://eu.playstation.com/ps3/

switch
HV veteran

sõnum 07.07.2006 16:44:35 vasta tsitaadiga

seda lugedes jääb mulje , et Killzone'i traileri moodi asja ikka real time'is ei tule icon_rolleyes.gif

tsitaat:
We'd previously seen PlayStation 3 in "realtime" action in three demonstrations - the stunning Metal Gear Solid 4 trailer taken into a simulation to show off game engine and graphics, Sonic the Hedgehog's realtime demo at TGS, and also a realtime demo of Sega's Fifth Phantom Saga, also at TGS (all available to watch below). Based on what we've now played for ourselves, we can answer a question we all asked back at E3 2005. Does PS3 really look like the Killzone trailer? No way. Does it look like Metal Gear Solid 4? Sure, near enough, although now that it's on near-final hardware, things just need a little polishing to look as complete as what was shown by Kojima-san in September.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 135
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 07.07.2006 17:13:08 vasta tsitaadiga

switch kirjutas:
seda lugedes jääb mulje , et Killzone'i traileri moodi asja ikka real time'is ei tule icon_rolleyes.gif

tsitaat:
We'd previously seen PlayStation 3 in "realtime" action in three demonstrations - the stunning Metal Gear Solid 4 trailer taken into a simulation to show off game engine and graphics, Sonic the Hedgehog's realtime demo at TGS, and also a realtime demo of Sega's Fifth Phantom Saga, also at TGS (all available to watch below). Based on what we've now played for ourselves, we can answer a question we all asked back at E3 2005. Does PS3 really look like the Killzone trailer? No way. Does it look like Metal Gear Solid 4? Sure, near enough, although now that it's on near-final hardware, things just need a little polishing to look as complete as what was shown by Kojima-san in September.

praegu jah mitte aga hiljem kui progejad Celliga rohkem harjunud on võib midagi parematki tulla.

reitz90
HV kasutaja

sõnum 24.08.2006 17:36:24 vasta tsitaadiga

Mul oleks küsimusi. Ma pole kunagi ps'i, xbox'i ega teist konsooli peale iidse NES'i omanud, niiet ei tea nendest eriti midagi. ps3 kasutab blue-ray'd, aga kas saab ka cd ja dvd pealt mänge mängida?
Ja kas on nende peal üldse?
Kas ma saan arvuti monitoriga mängida?
Või peab arvutiga ühendama kuidagi? (usb?)
Kui ma tirin netist näiteks mingi ps3 demo, kas ja kuidas ma saan selle ps peale?
Kas ps peal peab ka mängu installima või saad lihtsalt plaadi sisse panned mängida?

Küsimusi tuleb arvatavasti veel. Ma tõesti ei viitsi kõiki neid lehekülgi läbi lugeda.
Küsin, sest võibolla ostan ka.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 24.08.2006 18:59:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:
ps3 kasutab blue-ray'd, aga kas saab ka cd ja dvd pealt mänge mängida?
Peaks saama kuna PS3 yhildub nii PS2 kui vist ka PS1 m2ngudega, nood kasutasid vastavalt DVD'd ja CD'd.
tsitaat:
Mis on?
tsitaat:
Mingi nipiga kindlalt saab. V6imalik et pead mingi vahejupi ostma selleks.
tsitaat:
Kui ma tirin netist näiteks mingi ps3 demo, kas ja kuidas ma saan selle ps peale?
PS3'e v6id otse v6rku yhendada. Tal on t2isv22rtuslik OS peal ning v6id sellega tirida. T6en2oliselt saab ka yle LAN'i transportida faile PC ja PS3'e vahel.
tsitaat:
Kas ps peal peab ka mängu installima või saad lihtsalt plaadi sisse panned mängida?
Eks neid m2nge ole igasuguseid. Kui k6vaketas on by default k6igi komplektidega kaasas siis t6en2oliselt on palju selliseid m2nge kus tuleb osad asjad kettale installida.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 24.08.2006 19:06:53 vasta tsitaadiga

reitz90 kirjutas:
Mul oleks küsimusi. Ma pole kunagi ps'i, xbox'i ega teist konsooli peale iidse NES'i omanud, niiet ei tea nendest eriti midagi. ps3 kasutab blue-ray'd, aga kas saab ka cd ja dvd pealt mänge mängida?

PS3 on backwards compatible PS2'e (CD ja DVD) ja PS1'ga (CD), st. et tema peal saab lisaks PS3'e mängudele mängida ka kõiki PS2'e ning PS1'e mänge. Lisaks sellele saad sa vaadata temaga Blu-Ray filme, DVD filme, kuulata CD'sid ning ka, uh, SACD'sid. Arvutimänge sa tema peal jooksutada ei saa.
reitz90 kirjutas:
Või peab arvutiga ühendama kuidagi? (usb?)

Ainult siis kui su monitor HDMI'd toetab, muidu tuleb sul hankida VGA box'i-nimeline apparaat (viimast ei soovitata eriti, kvaliteet olla nigel).

USB ei ole kvaliteetseks videoedastamiseks üldse sobilik.
reitz90 kirjutas:

Netist saad sa (tõenäoliselt) konsooli kaudu tõmmata, kuid milline see teenus olema saab ning mihuke selle kasutajaliides on, pole veel selge. Idee järgi peaks demode laadimine tasuta olema. Mingit netist tõmbamist ja plaadile kirjutamist sa teha ei saa.
reitz90 kirjutas:

Paned lihtsalt plaadi sisse ja mängid.

Tseki PlayStation 3'e wikipeedia sissekannet detailsema info jaoks. Ning teine soovitus oleks mõni sõber otsida kellel mõni uuem konsool olemas on ja vaadata, kas mängud ikka meeldivad, sest PC ja konsoolimängud erinevad teineteisest tunduvalt.

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 28.08.2006 11:44:23 vasta tsitaadiga

ps3 ei asenda minu arvates arvutit. Pigem preaguseid media centereid, ning on nendega ka ühes hinas. Kahju et sony oma uuest puldist loobus. Samas, juhin tähelepanu sellele, et käivad kuulujutud, et esimesed prototüübid, mis mängu loojatele saadeti, ei sisaldanud venti, kuid lõppeversioonis pandakes siiski sisse, kuna pipe ei suuda ära jahutada korralikult. Ning kas see on tösi, et symbiani telefonidele on saada kohe kohe jupp, mis lülitab ps3 sisse kui telefoniga lähedale tuled, ning automaatselt välja?
tagasi üles
JediMihkel
HV veteran
JediMihkel

sõnum 28.08.2006 12:25:43 vasta tsitaadiga

oot, kui spekuleerida, kui mul oleks praegu juba PS3 olemas siis see mu praegusel telekal üldse ei hakkaks töölegi või ?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 28.08.2006 12:34:32 vasta tsitaadiga

hakkab küll, kuid see oleks kui sõite ferrari F1 kruusateel...
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 28.08.2006 22:13:19 vasta tsitaadiga

link :: PS3 downgraded again

tsitaat:
We can't tell you why the GPU lost nearly 10% of it's clock, it could be an NVidia screwup,
or it could be Sony/Cell. Either way, it just became much less of an overwhelming value,
but you get a DRM infected drive for 'free' either way.

tsitaat:
You teh sux0r 2 sae teh PS3 is not going to teh r0x0r! Yew lie, yew 360 luvr.
U teh sux! U maek thing up, go die!!!1111one!1!!!1 heheheheh

w00t?
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 28.08.2006 23:11:22 vasta tsitaadiga

PS3 astub teel maailma kõige ülehinnatumaks konsooliks endiselt pikki samme, I see icon_neutral.gif
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 28.08.2006 23:42:28 vasta tsitaadiga

Uudis pärineb Inquirer'ist, mis on kordi kollasem kui SLÕL. Enne kui mõni ametlik allikas midagi kinnitab pole muretsemiseks põhjust.
madness
HV veteran
madness

sõnum 28.08.2006 23:47:08 vasta tsitaadiga

http://ve3d.ign.com/articles/728/728629p1.html

Cryteki sõnul on next-gen konsoolid üldse liiga nõrgad et Crysis'i sugust mängu jooksutada icon_smile.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 29.08.2006 07:59:36 vasta tsitaadiga

Ei usu hästi, et asi oleks arvutusvõimsuse puudumises. Samuti pole konsoolid ju DirectX-i limitatsioonidega piiratud (v.a. Xbox 360 ehk, aga ma ei näe mingit põhjust, miks seal DX-i upgradeda ei saaks). Celli võimsusest me üldse ei räägi.

IMHO on põhjus ühene ja selge - 512MB (360) või 256+256MB (PS3) RAMi jääb lihtsalt liiga väheseks mängu jaoks, mille miinimumnõudeks on vast 1GB RAM ja recommended speciks 2GB.

Vanad pleikarid vedasid oma kraami talutavalt välja vaid tänu sellele, et nende mängude resod ei ületanud 640x480, mis lubas tekstuuride detailsuse arvelt kõvasti ruumi kokku hoida. 1280x720 ja 1920x1080 resode puhul sellised trikid enam ei tööta - just nagu Oblivionigi puhul, on developerid sunnitud tekstuuride detailsust omajagu alla keerama, et tekstuurid RAMi ära mahuks.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.08.2006 10:58:52 vasta tsitaadiga

eric kirjutas:
Ei usu hästi, et asi oleks arvutusvõimsuse puudumises.
Küll aga mälu läbilaskes. Lubage meelde tuletada et XB omab video ja prose peale kokku ~3x vähem mälu läbilaset kui ainult x1950, kui ei arvesta toda 10M lokaalmälu. Kui see juurde panna siis võib vast arvestada ~2x väiksema mälu läbilaskega. PS3'ga on lood suts paremad. Videol on ~3x vähem läbilaset kuid seeest omab Cell ~2.5x rohkem mälu läbilaset kui keskmin PC. Toda mälu saab ka RSX üsna vabalt kasutada viies summaarse mälu läbilaske umbes 1.3x väiksemaks x1950 omast.

DX'i upgrademine on suht-koht keeruline, kui mitte võimatu. Praegu peaks XB peal olema midagi dx9 ja 10 vahepealset. Kuna raud rohkemat ei toeta siis pole ka erilist mõtet seda uuendada.
PS3 ei oma mitte mingisugust DX'i tuge. Too kasutab hoopis OpenGLES'i ehk siis mõttetutest iganditest puhastatud OpenGL'i. Usun et ka tolle uuendamine on umbes sama keerukas, kui just ei tehta draiverite uuendusi-parandusi mis näiteks offloadivad osad asjad Cellile.
erick kirjutas:
IMHO on põhjus ühene ja selge - 512MB (360) või 256+256MB (PS3) RAMi jääb lihtsalt liiga väheseks mängu jaoks, mille miinimumnõudeks on vast 1GB RAM ja recommended speciks 2GB.
Ära alahinda mängude tegijaid icon_smile.gif

GTA:SA
PC miinimumnõuded:
* 1GHz Intel Pentium III or AMD Athlon CPU, 256MB RAM, 8x DVD-ROM drive, 3.6GB hard disk space, 64MB DirectX 9.0 compatible graphics card, DirectX 9.0 compatible sound card, Microsoft Windows 2000/XP

PS2 specid:
32M ram
4M vram
Proseks 300MHz spetsiaalne 128bit vektorprose, kaudselt sarnane Celli SPU'le
GPU 150MHz eriotstarbeline

Ehk siis nagu näha ei tohiks mälu vähesus eriliseks probleemiks olla. Saadakse hakkama ~8x väiksema rami ja 16x väiksema vramiga, kui vaja. Ma pole küll ise näinud kuidas PS2 peal GTA jookseb kuid olen kindel et tekstuuride resot küll ~8x väiksemaks ei tõmmatud (näit. 256x256 asemel 64x64 pikslit). Pealegi nagu mina olen aru saanud siis suurt osa XB mänge ei renderdata 1080i peal vaid veidi väiksema resoga ning venitatakse vastavalt piisava suuruse peale. Keegi devidest kunagi rääkis et probleemiks on pisut liiga väike 10m mälu kuhu ei taha asjad hästi ära mahtuda.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 870, 871, 872  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.