Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
coolmode
HV kasutaja

|
12.06.2006 20:34:08
|
|
|
Ma ei tea ma tavaliselt saan ikka Aviatoriga ja heliga 10 killi ikka . Ja kui hästi läheb siis isegi 20-30 kanti
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
12.06.2006 20:50:30
|
|
|
Demo minu teada pätsitud pole nii et seal lennukitega lennata on kui olla vanajumala seljataga ... pea võimatu oli neid rakettidega alla niita. Ainuke tõsine variant oligi teise lennuki kuulipritsiga. Ühe vahepealse pätsiga jälle oli nii et mida iganes lennuki suunas lasksid see ka kohale jõudis, raketid tegid ime asju, mõni lausa joonistas kaheksaid taevas, pööras end täisnurga all ja tegi muid loodusseadusi eiravaid trikke. Praegu on asi üsna mõnusasti tasakaalus.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
12.06.2006 20:57:34
|
|
|
coolmode kirjutas: |
Ma ei tea ma tavaliselt saan ikka Aviatoriga ja heliga 10 killi ikka . Ja kui hästi läheb siis isegi 20-30 kanti |
Siis lihtsalt halbade kogemuste põhjal ürita mõnest servust eemale hoida. Ehk pedekatel on kindlad servud teiste peedistamiseks??!!
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
pupsik
Kreisi kasutaja

|
12.06.2006 20:59:03
|
|
|
väike üleskutse
Kasutage näiteks avalikes servudes (HV) prefixi nime ees siis lihtsalt mõnus siinseid tegelasi ära tunda
Ise olen põhiliselt TV2 s
|
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
1 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sonar
HV vaatleja
|
13.06.2006 15:47:15
|
|
|
Lõbu hakkab sealt mängust vaikselt kaduma ning julgen seda soovitada vaid masohhistidele, kellele meeldib 10x järjest surra mõne lennuässa vm tropi käe läbi. Õnneks ei lenda sellised kaugele, kui oma teammate väikse c4 lennukile ahtrisse istutab
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuriloom
HV kasutaja

|
13.06.2006 15:58:13
|
|
|
Sonar kirjutas: |
Lõbu hakkab sealt mängust vaikselt kaduma ning julgen seda soovitada vaid masohhistidele, kellele meeldib 10x järjest surra mõne lennuässa vm tropi käe läbi. Õnneks ei lenda sellised kaugele, kui oma teammate väikse c4 lennukile ahtrisse istutab  |
Igalpool ka asi nii hull pole, siiani ma küll korralikult saand mängida ja teamworki saand ka teha suvalistega, lennukisse eriti ei kipu, meeldib rohkem maapeal tegutseda kui siis ainult transporti vaja kusagile, helika gunman ka hea vaheldus muidugi aga seljuhul piloot peab hea olema.
mäng meeldib väga mulle igatahes(y)
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Roger10
HV kasutaja

|
13.06.2006 16:22:35
|
|
|
Tulge ikka proffide sekka !
Kajastame ka teisis bf2 seotud uudiseid!
_________________ Origin = J6mpsikas |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
FeZ
HV kasutaja
|
13.06.2006 16:39:17
|
|
|
lendamist harjutage kõigepealt single playeris ikka Muidugi ajab mõne parema mängija vihale kui keegi algaja ronib kopteri piloodiks või gunneriks, endalgi olnud kogemusi kus tüüp ei oska vaadata/lasta või siis kumbagi teha ja lihtsalt naudib ilma. Tavaliselt teamkillitakse sellised ära, sest rääkimine ei aita.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
13.06.2006 16:51:57
|
|
|
Roger10 kirjutas: |
Tulge ikka proffide sekka !
Kajastame ka teisis bf2 seotud uudiseid! |
Kergejõustiku proffide???
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.06.2006 17:11:51
|
|
|
FeZ kirjutas: |
lendamist harjutage kõigepealt single playeris ikka Muidugi ajab mõne parema mängija vihale kui keegi algaja ronib kopteri piloodiks või gunneriks, endalgi olnud kogemusi kus tüüp ei oska vaadata/lasta või siis kumbagi teha ja lihtsalt naudib ilma. Tavaliselt teamkillitakse sellised ära, sest rääkimine ei aita. |
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
13.06.2006 17:53:16
|
|
|
ei ole siin midagi suuri silmi teha, paljud on ikka täie tõsidusega asja juures ja kui ikka mingi molu pärast on kopter hõivatud või mõni "naudib niisama sõitu" ning oleme kaotusseisus, siis pole tema karistamine mingi haruldus. Tõsi ta on, get a life või ikkagi tegemist on mänguga aga siis ei aita nautijal muud, kui vahetada serverit, sest tegemist on tõsiste mänguritega(sõjameestega). Ennast ikka ajavad närvi need algajad, kes ei taha/oska esmaabi või kuulipakke anda. Karju ennast siniseks või hüppa talle jalgadega pähe, aru ta ei saa. Tankid, lennukid on nö väga vajalikud, kuid tavaliselt mõeldud neile, kes tahavad easyscoorida või on jalameestena pussud, loomulikult on ka neid kes saavad mõlemal alal ilusti hakkama, kuid on mehi, kes igas serveris, igal ajal, rabavad tanki/lennuki/heli ja see on ainuke nende sihtmärk - saada see. Eriti haige on vaadata, kui selliseid on mitu serveris; üleval poole keegi kirjutas juba, et mingi järjekord on lennukil taga
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi!
viimati muutis Marek Säde 13.06.2006 17:57:46, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
13.06.2006 17:53:33
|
|
|
Linnapea kirjutas: |
ei ole siin midagi suuri silmi teha, paljud on ikka täie tõsidusega asja juures ja kui ikka mingi molu pärast on kopter hõivatud või mõni "naudib niisama sõitu" ning oleme kaotusseisus, siis pole tema karistamine mingi haruldus. Tõsi ta on, get a life või ikkagi tegemist on mänguga aga siis ei aita nautijal muud, kui vahetada serverit, sest tegemist on tõsiste mänguritega(sõjameestega). Ennast ikka ajavad närvi need algajad, kes ei taha/oska esmaabi või kuulipakke anda. Karju ennast siniseks või hüppa talle jalgadega pähe, aru ta ei saa. :DTankid, lennukid on növäga vajalikud, kuid neile, kes tahavad easyscoorida või on jalameestena pussud. |
Asi on kindlasti tõsine meeste puhul kes on otsustanud ribbonit või badgei või medalit kätte saada kus on raundi killide nõue!!!
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
13.06.2006 18:39:20
|
|
|
Nali naljaks aga Ea De official 11 (ma mängin koguaeg seal) oli wake islandi map ja lennuki järjekorras oli 8 tüüpi ja mingi tüüb sai lennukile esimesena siis keegi lasi ta M95 maha ,siis too tüüp hüppas lennuki siis järgmine tüüp pani talle C4 lasi õhku ta ja nii nad järjest lasid siis viskas üle mul ja panin C4 kõik täis lasin nad õhku ja läksin minema .Muideks kui näete sellist meest lennukit või helikat ootamas nagu Mrfista siis minge heaga ära sest see tüüp kui lennukile või helikale ei saa laseb M95 sind lihtsalt maha.üks nipp ka kuidas Tv guid misseliga pihta saada seda Tv guid misselit saab juhtida kui klõpsida objektiivi peale hästi kiiresti siis ta lendab ilusti ja saad killi.Alguses on raske aga küll pärast käppa saate.Edu mängimisel
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.06.2006 18:47:44
|
|
|
teamkilli eest vasta päid ja jalgu ei saa?
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
FeZ
HV kasutaja
|
13.06.2006 19:10:46
|
|
|
üks nipp ka kuidas Tv guid misseliga pihta saada seda Tv guid misselit saab juhtida kui klõpsida objektiivi peale hästi kiiresti siis ta lendab ilusti ja saad killi.Alguses on raske aga küll pärast käppa saate.Edu mängimisel  |
seepärast see ongi tv GUIDED missile .
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
13.06.2006 19:52:34
|
|
|
londiste kirjutas: |
teamkilli eest vasta päid ja jalgu ei saa?  |
Otse loomulikult saab!!Ja ma usun et kui admin. seda pealt juhtub nägema siis võimalik et BANNi kah Ma ütlesin TV2 ühele vennale kes mu BTRi pärast 2 x maha lasi 2x idioot ja sain Banni.Kirjutasin servus antud e-mailile , seletasin ,vabandasin,lubasin-hoiatati,noomiti ja võeti bann maha ,seda kõike 12 tunni jooksul .Sõltub siiski mida teed,ettekavatsetud teamkill eriti räigel kombel ja Admini nähes võib võrduda kicki või banniga.
viimati muutis Erik_Est 13.06.2006 19:55:19, muudetud 1 kord |
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
13.06.2006 19:52:44
|
|
|
FeZ kirjutas: |
üks nipp ka kuidas Tv guid misseliga pihta saada seda Tv guid misselit saab juhtida kui klõpsida objektiivi peale hästi kiiresti siis ta lendab ilusti ja saad killi.Alguses on raske aga küll pärast käppa saate.Edu mängimisel  |
seepärast see ongi tv GUIDED missile . |
oot kas vasaku hiire nupuga klõpsin lihtsalt ja siis juhi hiirega või? Polegi süvenenud...
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
13.06.2006 20:20:35
|
|
|
Kui mängu alustan ja juba kuskil serveris sees olen, siis alguses jõnksutab nii 2-3 minutit. Mängin edasi ja lõpuks on see lagg täitsa kadunud. Millest on see tingitud? Mälu vähesusest?
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
13.06.2006 20:22:56
|
|
|
inc kirjutas: |
Kui mängu alustan ja juba kuskil serveris sees olen, siis alguses jõnksutab nii 2-3 minutit. Mängin edasi ja lõpuks on see lagg täitsa kadunud. Millest on see tingitud? Mälu vähesusest? |
Võimalik,mul oli enne teise gb panekut sama lugu. Lihtsalt laeb end tasapisi üles.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
13.06.2006 21:02:29
|
|
|
Erik_Est kirjutas: |
londiste kirjutas: |
teamkilli eest vasta päid ja jalgu ei saa?  |
Otse loomulikult saab!!Ja ma usun et kui admin. seda pealt juhtub nägema siis võimalik et BANNi kah Ma ütlesin TV2 ühele vennale kes mu BTRi pärast 2 x maha lasi 2x idioot ja sain Banni.Kirjutasin servus antud e-mailile , seletasin ,vabandasin,lubasin-hoiatati,noomiti ja võeti bann maha ,seda kõike 12 tunni jooksul .Sõltub siiski mida teed,ettekavatsetud teamkill eriti räigel kombel ja Admini nähes võib võrduda kicki või banniga. |
mh..keda kotib ban miskis suvalises pubis ?
ja tv-guided juhitakse hiireklõpsuga, mitte liigutamisega
inc kirjutas: |
Kui mängu alustan ja juba kuskil serveris sees olen, siis alguses jõnksutab nii 2-3 minutit. Mängin edasi ja lõpuks on see lagg täitsa kadunud. Millest on see tingitud? Mälu vähesusest? |
mälu vähe, settingud kõrged
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.06.2006 21:32:14
|
|
|
ban on asi, mis peaks kottima ka suvalises pubis. mis kuradi suhtumine see selline on?
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
13.06.2006 21:34:31
|
|
|
servereid on ju sadu. kui ühes mingi idiootsed adminnid on, kes kohe väike asja pärast ära bannivad, siis suht mõttetu server ju. mine mujale
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Johan11
HV kasutaja

|
13.06.2006 23:20:00
|
|
|
madness vana tv äss:D
Igatahes 1Gb on nüüd selle mängu jaoks liiga vähe Uus patch otsustas asja...
ja kui iga tk päras bännima hakataks, siis on seal servus midagi mäda jah
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.06.2006 23:36:41
|
|
|
okei, ilmselt mind see mäng siiski ei huvita.
kurat, kas te tüübid nagu irl sõjas ka omi mehi notiksite?
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Johan11
HV kasutaja

|
13.06.2006 23:49:10
|
|
|
irl sõjas on ka igal sõduril omad ülesanded mida nad okavad ka teha, ja seal ei ole järjekorda iga tanki, lennuki või kopteri taga
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|