praegune kellaaeg 22.06.2025 22:23:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sahib
HV veteran

|
26.05.2006 02:10:28
|
|
|
Kaks lehma jalutavad kõrbes.
"No küll siin on ikka libe"
" ?! "
"Vaata kui palju liiva on visatud!"
_________________ Mõtet harutades võib jõuda mõttetuseni ... |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
26.05.2006 03:18:00
|
|
|
Q: Kuidas saada yhe käega blondiin puu otsast alla...?
A: Lehvita talle!
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
connor
HV kasutaja
|
26.05.2006 14:02:37
|
|
|
Bush on visiidil ühes pisikeses algkoolis. Lõpuks küsib siis et kas kellelgi on küsimusi ka.
Üks väike poiss tõstab käe, ning Bush küsib mis poisi nimi on.
"Kenneth"
"Ja mis küsimused sul on?"
"Mul on Teile kolm küsimust:
1. Mis sai massihävitusrelvadest Iraagis?
2. Miks Te alandasite rikaste makse?
3. Kas vastab tõele et Te võltsisite mõlemail valimistel tulemusi?"
Just sel hetkel heliseb kell ja Bush lubab küsimustele vastata pärast vahetundi.
Vahetund saab läbi ja Bush küsib:
"Kuhu me siis jäime? kellelgi oli vist küsimus?"
Tõstab hoopis teine poiss käe püsti.
"Mis su nimi on?"
"Larry"
"Ja mis su küsimus on?"
"Mul oleks viis küsimust:
1. Mis sai massihävitusrelvadest Iraagis?
2. Miks Te alandasite rikaste makse?
3. Kas vastab tõele et Te võltsisite mõlemail valimistel tulemusi?
4. Miks helises kell 20 minutit enne tunni lõppu?
5. Kus on Kenneth?"
Kuuldud sõbralt..
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
26.05.2006 14:43:48
|
|
|
Mees saab surma ja läheb taevasse.
Seal on Jumal, kes juhatab mehe läbi hiiglasliku ruumi, täis kellasid.
Mees uurib: "Mida need kellad kujutavad?"
"Igal inimesel maakeral on siin oma kell", seletab Jumal, "Iga minut kujutab ühte valet, mida inimene öelnud"
Mees uurib kellasid ja näeb ühte, mis näitab täpselt 12.00
"Kelle oma see on?"
"See on Ema Teresa, tema pole oma elus iialgi valetanud"
Mees laseb silmadega üle kellade ja näed üht, mis näitab 12.05.
"See on Rooma Paavst, tema on oma elus 5 korda valetanud"
Mees küsib siis, et kas ta G.W Bush'i kella saaks näha.
Jumal vastab selle peale: "Kahjuks ei saa, Jeesus viis selle oma kontorisse ventilaatoriks".
Ei oska kuulmsie järgi eriti kirja panna. Allikaks oli õde.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
fedja
HV Guru

|
28.05.2006 13:03:38
|
|
|
Kuulsin eile sellist jutustust:
tsitaat: |
Mees kõnnib dunglis, järsku hüppab pöösast terve hõim välja ning piiravad ta ümber, hõimupealik küsib - surm või tsumbulumbu ?
Mees mõtleb, et surra nagu ei taha ja valib tsumbulumbu, seejärel võtavad kõik hõimu mehed tema järel ritta ja harrastavad anaalseksi, kui kõik lõpetanud on, lastakse mees minema, vaevalt elus, longib ta edasi, järsku hüppab põõsast välja uus hõim, sama küsimusega - surm või tsumbulumbu, mees on ahastuses ja valib surma, hõimupealik mõtleb ja otsustab - surm läbi tsumbulumbu! |
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
28.05.2006 16:24:54
|
|
|
Õpetaja palub õpilastel tunnis kirjandit kirjutada.
Tagapingist ütleb üks poiss: "teate, ma olen nii väsind eilsest seksuaalvahekorrast, et ma ei jõua kirjutada"
Õpetaja ütleb: "kirjuta siis teise käega"
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
28.05.2006 22:44:57
|
|
|
mees läheb apteeki ja ütleb apteekerile, et ta ämm on väga haige, et kas neil oleks mingit ravimit. Apteeker mõtleb natuke ja ütleb et on küll, selle ravimi nimi on püssirohi
Isa ja poeg jalutavad pargis ja näevad kahte koera seda suurte koerte asja tegemas. Poeg küsib
isa käest, et mis nad seal teevad. Isa mõtleb ja ütleb, et tagumine koer lükkab esimest kodu
poole. Poeg: "Siis on hea, et ema eile kraanikausist kinni hoidis, muidu oleks postiljon ta
postkontorisse lükanud
Miks blondiin kella aknast alla viskas? Ta tahtis näha kuidas aega surnuks lüüa.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
madex
HV kasutaja
|
29.05.2006 15:13:37
|
|
|
me@homeq kirjutas: |
Miks blondiin kella aknast alla viskas? Ta tahtis näha kuidas aega surnuks lüüa. |
Tegelikult on niimoodi:
Miks blondiin kella aknast alla viskas?Ta tahtis näha kuidas aeg lendab.
Miks blondiin haamriga kella peksis?Ta tahtis näha kuidas aega surnuks lüüa.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
01.06.2006 14:04:44
|
|
|
Pärast pikka tüli otsustab naine kohvreid pakkima hakata. Meest huvitab, et mida see tähendab. Naine teatab sellepeale, et ta jätab mehe maha ja kolib New Yorki, kuna isegi sealsed prostituudid teenivad 500 dollarit selle eest, mida tema oma mehe heaks siin kodus teeb.
Järgmisel päeval kui naine lahkuma hakkab, märkab ta et ka mees on oma kohvrid pakkinud. Naine uurib mehelt, et kuhu see omakorda läheb. Mees vastab, et läheb naisega kaasa selleks, et näha kuidas on võimalik New Yorgis 1000 dollariga aastas ära elada...
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarc
HV Guru

|
01.06.2006 20:01:54
|
|
|
Two cannibals are eating a clown. One turns to the other, and says "Does this taste funny to you?"
_________________ Pakkumistes arvestan, et kodanik asub Tallinnas Tondil, kui profiilis pole märgitud teisiti.
Prosed, mälud, kettad, lcd-d, wifid, wwanid, laadijad ja muu. PS-is lähem inf. |
|
Kommentaarid: 840 loe/lisa |
   |
4 :: |
637 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
01.06.2006 21:38:13
|
|
|
Maine mehele: "Vaata kallis, reklaam tõesti ei valeta. Pärast pesemist muutus su särk lumivalgeks."
Mees vastu:"Mulle meeldis ta palju rohkem ruudulisena!"
Allikas: Miki Hiir
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
02.06.2006 08:55:56
|
|
|
At a world brewing convention in the States, the CEOs of various Brewing organizations retired to the bar at the end of each day's conference.
Bruce, CEO of Fosters, shouted to the Barman: "In 'Strylya, we make the best bladdy beer in the world, so pour me a Bladdy Fosters, mate."
Bob, CEO of Budweiser, calls out next: "In the States, we brew the finest beers in the world, and I make the King of them all; gimme a Bud."
Hans steps up next: "In Germany ve invented das beer, verdamt. Give me ein Becks, ya ist Der real King of beers, danke."
Paddy, CEO of Guinness, steps forward "Barman, would ya give me a doyet coke wid ice and lemon. Tanks."
The others stare at him in stunned silence, amazement written all over their faces. Eventually Bruce asks, "Are you not going to have a Guinness, Pat?"
Paddy replies: "Well, if you fookin' pansies aren't drinkin', then neither am I".
-------------
Three construction workers (an Italian, a Mexican, and a Redneck) were sitting on a steel beam at the top of a skyscraper they were building. It was lunchtime. The Italian worker opens his lunch box and sees that he has spaghetti and meatballs.
"Son of a bitch", he says, "spaghetti and meatballs again. Everyday it's spaghetti and meatballs. I swear if I get spaghetti and meatballs again tomorrow I'm going to commit suicide by jumping off this building".
The Mexican worker opens up his lunch box and sees a burrito. "Damnit", he says, "another damn burrito, I'm so tired of burritos, If I have to eat a burrito again tomorrow I'm going to jump off of this building and commit suicide".
The Redneck worker opens his lunch box and sees a bologna sandwich. "Shit!!!, another damn bologna sandwich. If I get another bologna sandwich tomorrow, I'm going to commit suicide".
The next day during lunch hour, they are sitting on the same steel beam. The Italian worker opens his lunch box and finds spaghetti and meatballs. Without saying a word he closes the box and throws himself off of the beam and drops twenty floors to his death. The Mexican worker opens his box, finds a burrito, closes the box and jumps to his death. The Redneck worker opens his box and finds a bologna sandwich, closes the box and jumps to his death.
A couple of days later the families of all three workers meet at the cemetery just after the funerals. The Italian worker's wife was crying.
"Oh, if only I had known how he felt about the spaghetti and meatballs, I could have fixed him a muffalotta, and he would still be here today.
The Mexican worker's wife said "I could have fixed my husband a taco or an enchilada, and he would be here with me today".
There was a moment of silence while everybody was waiting for the Redneck worker's wife to comment.
"Don't look at me", she said, "He fixes his own lunch".
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
04.06.2006 16:27:16
|
|
|
Google kirjutas: |
In Computer Heaven:
The management is from Intel,
The design and construction is done by Apple,
The marketing is done by Microsoft,
IBM provides the support,
Gateway determines the pricing.
In Computer Hell:
The management is from Apple,
Microsoft does design and construction,
IBM handles the marketing,
The support is from Gateway,
Intel sets the price. |
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
05.06.2006 17:43:56
|
|
|
Ilusal suvisel päeval andis noor ilus nais-õpetaja asendustundi 6'ndale klassile.
Tal oli varuks suur ülesanne ja niisiis ta alustas kirjutamist kohe ülevalt kõrgelt otsast tahvlil kui järsku oli kuulda vaikset irvitamist klassi tagumisest otsast.
Õpetaja pööras kiiresti ümber ja küsis:
"Peeter. Mis siin nii naljakat on?"
"Ma just nägin ühte teie sukapaeltest!" irvitas Peeter.
"Välja minu klassist!" oli õpetaja maruvihane, "Ma ei taha sind 3 päeva siin näha!"
Olles maha rahunenud õpetaja pöörab ennast tagasi tahvli poole. Taibates, et ta on unustanud ülesande pealkirja, kergitab ta end veel kõrgemale tahvli kohale. Ja jälle on kuulda, nüüd veel valjemat, irvitamist klassist.
Õpetaja pöörab end uuesti ringi ja küsib:
"Toomas, mis siis nüüd nii naljakat on?"
"Ma nägin mõlemaid teie sukapaelu!" oli Toomas õnnest lõhkemas.
Jälle õpetaja pühaviha täis ja karjub:
"Välja minu klassist! Seekord on karistus veel tõsisem, 3 nädalat õppetööst kõrvaldatud!"
Piinlikust tundes ta pöörab ennast tagasi tahvli poole kui ta kogemata pillab maha oma kriidi. Ta kummardab, et seda üles korjata kui jälle on kuulda seekord juba valjut naeru ja itsitamist.
Ruttu ta pöörab ennast ringi ja näeb, et väike Juku jalutab klassist välja.
"Ja kuhu sa nüüd enda arust lähed?" küsib õpetaja.
"Selle järgi mida ma just nägin, võib minu koolipäevad lõppenuks tunnistada!"
e: suvi
viimati muutis Shelby-SV 06.06.2006 17:51:14, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
06.06.2006 11:24:05
|
|
|
Sekspoes:
"Näidake mulle seda naist seal..."
"Palun."
"Aga millal valmistatud?"
"Hmm... aa siin on kirjas - jaanuar 2005."
"Seega Kaljukits - ei sobi..."
YLBEst...
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
06.06.2006 18:27:40
|
|
|
Vanal heal ajal oli nii:
Tüdruk ja poiss:
1.Esimene silmapilk
2.Sõbrad...
3. Armumine
4...armastus..
5. esimene riid...
6. lahkuminek
Nüüdisajal:
1.Pildile hinne 7
2.Pildile hinne 10
3.Sõbralist
4.VIP staatus
5.Väljavalitu
6.Esimene 1
7.Bloklist
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
07.06.2006 05:11:22
|
|
|
madeinussr, õpi tsiteerima
Aga nüüd on vist Venemaal suuremat maavärinat oodata.
Nixoni külaskäigu ajal Nõukogude Liitu demonstreeris Breznev talle uusimat traadita telefoni, millega sai võtta otseühenduse põrguga. Nixonile anti kõne, see maksis 27 kopikat.
Ameerikasse tagasi tulnud, rääkis Nixon nähtust, ent selgus, et USA-s on taoline telefon ammu leiutatud. Nixonil õnnestus uuesti põrguga rääkida. Arve oli aga 12 000 dollarit.
Nixon oli hämmelduses: "Kuidas nii? Seal maksis vaid 27 kopikat."
Talle tehti selgeks, et seal oli see võrgusisene kõne. |
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
XCX
Kreisi kasutaja

|
07.06.2006 07:56:56
|
|
|
Kindlasti siit läbi käinud, aga siiski
Kaks pede jooksevad kodupoole, üks küsib: "miks me jookseme üldse?"
Teine vastab:"Kes ees see mees!"
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
5 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
daddario
HV kasutaja
|
07.06.2006 10:44:49
|
|
|
Võib-olla olnud,aga:
Notsu küsib Puhhilt: "Kuhu me lähme?"
Puhh : "Metsa sigu ke**ima."
Notsu: "Aga kui sead ära jooksevad?"
Puhh: "Si**a sa mul jooksed!"
_________________ daddario@debianx:~$ |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
07.06.2006 11:55:37
|
|
|
hullumajas doktor hakkab õhtul koju minema.. hull tuleb verise kirvega vastu. doktor siis küsib, et mida kuradit sa selle kirvega tegid. hull vastu, et hahahaa, homme hommikul saab nalja, valvur ärkab üles pea öökapis |
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/110_112/article.php?id=13095106
meenus ühel töökaaslasel delfi uudist lugedes
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
alecoqprem
Kreisi kasutaja

|
07.06.2006 18:29:24
|
|
|
3 naist arutavad omavahel, et mis asend neile voodis kõige rohkem meeldib...
Esimesele meeldib rohkem peale olla. Teine räägib et talle meeldib tavaliselt all. Kolmas siis ütleb, et talle meeldib rodeo poos.
Teised siis kohe pärima, et mis kuradi asi see rodeo on??
Naine siis seletab, et ronib ilusasti mehele kaksiratsi otsa, siis ütleb, et tal on aids ning vaatab kui kaua sadulas püsib.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
07.06.2006 19:55:16
|
|
|
Meeste loogika
Mees mängib seksika neiuga striptiisi peale kaarte.
Mees juba kolm mängu järjest võitnud ja neiukese ilusamad kohad on peagi paljastumas.
N: Kuidas sa koguaeg võidad?
M: No vaata, mul on paigas prioriteedid, loogiga ja strateegia.
Prioriteediks on sind võita, loogika aga ütleb, et ma mängin hullult kena neiuga.
N: Aga mis see strateegia on?
M: lõpus kõik trumbid enda kätte jätta, muidu paned veel plehku.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
08.06.2006 08:22:22
|
|
|
Ilmselt on seda meilitsi juba teisedki saanud, aga ikkagi
Meeste hullud päevad on algamas!
---------------
Kogu maailma mehed, keda erutab lähimate nädalate jooksul vaid ja ainult jalgpall, on kirja pannud asjad, mida sel elutähtsal perioodil kodus teha tohib ja mida mitte. Nimekiri on soovitatav välja printida ning kinnitada mõne nähtava koha peale.
1. Alates 9.juunist kuni 9.juulini pead sa lugema läbi kõik spordirubriigi uudised, et teaksid, mis MM-il toimub ning oleksid võimeline vestlustes osalema.
Kui sa seda ei tee, siis on oodata kurja pilguga vaatamist või siis ignoreeritakse sind täielikult. Ära proovigi kaevata tähelepanupuuduse üle.
2. Jalgpalli MM-i ajal on minul ehk mehel eesõigus televiisorile, eranditult.
3. Ma ei pane pahaks, kui sa mängu ajal teleka eest läbi lähed seni, kuni sa teed seda roomates ja ilma mind segamata
Kui sul on plaanis lahtiriietatult teleka ette seista, siis veendu, et rõivad käeulatuses oleksid, sest mul ei ole tõesti aega sinuga pärast arsti juurde minna või sind põetama hakata.
4. Mängude ajal olen ma pime, kurt ja tumm välja arvatud juhtudel, kui ma palun tuua endale lisajooki või sööki. Kui sa arvad, et ma sel ajal olen suuteline sind kuulama, ust avama, telefonile vastama või last rahustama, siis sa eksid ja rängalt.
5. Oleks päris hea mõte hoida külmikus tagavaraks vähemalt kaks kuuspakki õlut pluss hulganisti head-paremat söögikraami.
6. Palun mitte teha naljakaid grimasse, kui mulle sõbrad külla tulevad, et koos mängu vaadata. Tasuks selle eest on sul lubatud kasutada televiisorit öösel kella 12 hommikul kella 6-ni.
7. Palun sind kogu südamest: kui sa näed mind ahastamas, kuna minu meeskond on kaotamas ära ütle kunagi "saa sellest üle, see on ju vaid mäng" või "pole hullu, küll nad teinekord võidavad jälle". Sellised asjad muudavad mind veelgi vihasemaks.
8. Sa oled teretulnud vaatama mänge minuga koos, kuid rääkida on sul võimalik minuga vaid siis, kui mängus on vaheaeg ja reklaam jookseb või kui ma skooriga rahul olen.
9. Ütle oma sõpradele edasi, et nad ei sätiks oma lapse sündi, ristseid, sünnipäevasid või muid lastega seotud üritusi, mis minu tähelepanu nõuavad, MM-i ajale, sest:
a) ma ei lähe sinna;
b) ma ei lähe sinna ja
c) ma ei lähe sinna.
10. Igaõhtused spordiuudiste kokkuvõtted on sama olulised kui mäng ise. Ära proovigi mulle öelda, et "sa juba nägid päeval seda mängu, miks me ei võiks nüüd mõnda teist kanalit vaadata..".
11. Jäta ütlemata hüüdlaused stiilis: "Jumal tänatud, et MM on vaid korra iga nelja aasta tagant!" vmt.
Täname tähelepanu eest,
Lugupidamisega,
Maailma mehed
|
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
12.06.2006 14:10:47
|
|
|
Jäi ette Delfis anektoote puudutav hala, kus oli särav kild. Autoriks, arvatavasti laksu all olev, Mart Tamm:
Aga nali peaks meid tabama ootamatult nagu riigipea ihupiimasse kastetud keskmise jäikusastmega rõõskroosa viirutatud seitsmetolline anaaltapp, mis meie peanupukesi tabades teeb süütult toink ja võbiseb ootusärevalt.*
allmärkus:
* Antud väljend on esitatud üksnes sümboliseerimaks ootamatust. Tegemist ei ole sugulisi väärastumusi propageeriva või ühegi riigipea au ja väärikust ründava märkusega. Samuti ei ole tegemist iseseisva tekstilise üksusega, millel on kirjanduslikud-, huumori-, originaalsus-, või misiganes muud taotlused. |
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
12.06.2006 15:49:10
|
|
|
A husband wrote the following letter for his wife and left it on the
dining room table:
"To My Dear Wife
You will surely understand that I have certain needs that you, being 54
years old, can no longer satisfy. I am very happy with you and I value you as a good wife. Therefore, after reading this letter, I hope that you will not wrongly interpret the fact that I will be spending the evening with my 18 year-old secretary at the Comfort Inn Hotel. Please don't be upset.
I shall be home before midnight."
When the man came home late that night, he found the following letter on the dining room table:
"My Dear Husband,
I received your letter and thank you for your honesty about my being 54
years old. I would like to take this opportunity to remind you that you are
also 54 years old. As you know, I am a math teacher at our local college. I would like to inform you that while you read this, I will be at the Hotel
Fiesta with Michael, one of my students, who is also the assistant tennis
coach.
He is young, virile, and like your secretary, is 18 years old. As a
successful businessman who has an excellent knowledge of Math, you will
understand that we are in the same situation, although with one small
difference - 18 goes into 54 a lot more times than 54 goes into 18.
Therefore, I will not be home until sometime tomorrow."
edit: lisan veel
Lähevad kaks talumeest mööda maanteed.
Järsku sõidab neist mööda kolm peata jalgratturit...
Üks talumees, teisele:
"Tohhoo krt, mis pull see nüüd siis on!?"
"Ma arvan Karla, et sa peaksid vist vikati teisele õlale panema."
Venemaa, miilitsakool.
Lõpueksamiteks antakse praktiline ülesanne, seinas on kolm auku - ümmargune, kolmnurkne ja kandiline ning eksaminantidele ulatatakse kolm kujundit - kera, kuubik ja püramiid ja need palutakse aukudest läbi panna.
Vastavalt ülesande lahendusele jagatakse lõpetajad Eriti Arukateks ja Eriti Tugevateks.
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|