Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rainwall
HV vaatleja

|
04.06.2006 21:17:53
palun abi soltek SL-75DRV5 |
|
|
niisiis probleem järgmine mul on 5.1 kõlarid kuid ainult 2 neist mängivad ja 3 neist on täiesti vait aga ma tahaksin et round sound töötaks täielikult mitte ainult paar kõlarit niisiis otsisin netist ja kasutasin everesti et leida audio driverit mis toetaks 5.1 heli kuid ei midagi kas keegi teab soltek SL-75DRV5 driverit mis toetab 5.1 ka ja mida oleks võimalik alla laadida mul on nigu kõikjal muusika setingute all pandud 5.1 heli kuid ikkagi ei tööta....
palun aidake
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
04.06.2006 21:31:45
|
|
|
isegi draiveritega kaasas olnud programmiga ei saa teistesse kõlaritesse üldse häält? hea soovitus oleks natukene veel kulutada ja siit foorumist paarisaja krooni eest mõni pci helikaart osta. näiteks creative soundblaster
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
06.06.2006 16:42:56
|
|
|
rainwall, kui sa muusikat kuulad, siis see kostubki vaid esimestest kõlaritest ja bassikast. Kui tahad tõesti 5.1 heli nautida, siis DVD käima või mõni mäng, mis seda toetab.
Kuid su jutust on võimatu aru saada sedagi, kas su riistvara võimaldab 5.1 heli
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.06.2006 21:48:35
|
|
|
need draiverid ilmselt. as good as it gets.
otselink.
edit: ei pruugi pädeda. osa solteki lehtedest paistab maas ka olema. loe emaplaadi manuaali.
+ what vidget said.
esimene asi oleks soundidraiveritega kaasas olnud softiga testida kas kõik kõlarid häält teevad. niipalju kui mina näinud olen, on kõigil miski rohkem või vähem kahtlane kõlaritetestimissoft olemas.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
112233
HV kasutaja
|
08.06.2006 00:24:41
Re: palun abi soltek SL-75DRV5 |
|
|
rainwall kirjutas: |
... kas keegi teab soltek SL-75DRV5 driverit mis toetab 5.1 ka ja mida oleks võimalik alla laadida mul on nigu kõikjal muusika setingute all pandud 5.1 heli kuid ikkagi ei tööta....
palun aidake |
see emaplaat ei oma integreeritult 5.1 heli olgu driverid kui vinged tahes ,et kõik kõllid piuksu teeks on vaja vähemalt 5.1 helikaardi soetamise peale mõtlema hakata.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|