Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
piimaPAKK
HV kasutaja

|
03.06.2006 13:59:51
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Winterwind kirjutas: |
oijah - mul ka see demo ei funka ja loobib CRC errorit - see nn fix ei funka ka |
Ma 70% kindel, et viga ATI kaardis Ma ei tea miks aga nVidial alati olnud parem kokkusobivus mängudega. |
Demo töötab ideaalselt mu ATI'ga.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
03.06.2006 15:46:33
|
|
|
Sakslastel on katus ära sõitnud aga mina küll kahtlen selles diablo löömises.Grafa on kindlasti jah ilusam kui diablos ja sacredis - lol.Samas väga kahtlen kas titan questis peale stoori läbimist seda mingit maagilist asja on mis veel vähemalt samakaua mängimas hoiab.Erinevaid tegelasi pole, saab aint valida mis tüüp su tegelane rohkem läheb jne.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
03.06.2006 16:02:34
|
|
|
Pealegi vähemalt demo oli kuidagi aeglane ja kolle oli liiga vähe ja nad on liiga ettearvatavad.
Diablo löömise osas on mu panused hetkel HellGate: Londoni peal.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
03.06.2006 17:42:59
|
|
|
Cyberlord kirjutas: |
s4nder kirjutas: |
Oijah, see demo, mis tõmbasin, on vist vigane. Ühtki kirja mängus pole, ainult "Tag not found" ja "Target not found" igal pool. Ka reinstall ei aidanud.
Graafika on päris kena, jookseb hästi ja liikumine on üsna loomulik. Rohkem öelda ei oska selle vigase demo pärast. Eks tõmban mujalt uuesti. |
Ära tõmba uuesti!
Lahenduse probleemile leiad:
http://vnboards.ign.com/titan_quest_general_board/b23058/96681656/p1/?0 |
Alguses proovisin parandada, lisades failidesse
language = ... tühiktühiktühiktühik jne. ( et teiste optionitega võrdusmärk ühele joonele panna )...English |
Tulemus - midagi ei läinud paremaks
Lisasin lihtsalt
tulemus - kõik korras.
Igal juhul mäng üsna sõltuvust tekitav. Võibolla aeglane küll, ent mulle meeldib see - saab vabalt mängu kõrvalt lõunastada näiteks, ei pea kümne küünega klaveris kinni olema.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
04.06.2006 10:37:03
|
|
|
TanElofJ kirjutas: |
Lisasin lihtsalt
tulemus - kõik korras. |
mul ei funka siis ka... st töötab aga kõik on tag not found..
ja ilma kirjadeta on ikka megas*tt mängida okse
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krizto
Kreisi kasutaja

|
04.06.2006 10:41:03
|
|
|
kui ma ei eksi, siis see language tuli paika panna my documents kaustas olevas mängu folderis
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
04.06.2006 10:44:25
|
|
|
Krizto kirjutas: |
kui ma ei eksi, siis see language tuli paika panna my documents kaustas olevas mängu folderis |
nagu ma sellelt lingilt välja lugesin siis lisaks sellele ka install folderis..
tegin mõlemat ja ikka tage pole
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
UUS
HV kasutaja
|
04.06.2006 22:26:13
|
|
|
mul piisas my documentsis language seadistamine ja kohe läks käima!! mängisin siis selle demojupi läbi ja pole viga köitis küll Ja ei ole ta midagi nii aeglade ! vend sibab nii et vähe pole
Ootab siis täis versiooni!!
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
05.06.2006 20:08:40
|
|
|
Homme peaks välja tulema vist vää?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
07.06.2006 00:57:13
|
|
|
Sorry, ajuvääratus, mul oli meeles et 6ndal :S
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
04.07.2006 15:45:05
|
|
|
Nuh keegi muljetada ei tahagi?
Endal selle "prooviversioon" hetkel küll...krt kuskilt eestist pole seda osta ka
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
05.07.2006 15:15:24
|
|
|
Ma just tahtsin küsida, et kas seda müügil on kuskil. Demo järgi tundub korralik Diablo kloon olevat küll
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liuskur
HV kasutaja

|
05.07.2006 16:48:42
|
|
|
Ei tea kas on Diablo koopia sest ei ole diaablot ise kunagi mänginud aga mäng on muidu 3D in 2D, see tähendab et kaamerat muuta ei saa kuid objektid on 3D-s, põhimõtteliselt on tegu üli kiire hack and slashiga kus maag omab täielikult. midagi ise mõelda vaja ei ole, jooksed liini mööda edasi, tapad, teenid expi ja korjad asju ning pidevalt täiendad enda varustust. Kõik Side questid asuvad sinu Main questi teekonnal ees, nii et edasi tagasi siiberdamist eriti ei ole. Skilli süsteem midagi uudset ei paku ning itemite süsteem on võetud sacredist.
Enda arvamus: Täiesti mõttetu mäng aga olles suur RPG fänn ja midagi muud põnevat praegu mängida ei ole siis on see hea ajaviide
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
05.07.2006 17:31:11
|
|
|
Ise kahh veel fulliei oma kuna ei tea kust saaks Kuskilt p..august kahh tellida ei viitsi. Demo tundus siuke nii ja naa. Ei andnud õiget aimu sellest kuihästi see item drop süsteem töötab ja kuihästi suuteline ta genema on igast cool stuffi.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liuskur
HV kasutaja

|
05.07.2006 18:53:20
|
|
|
ma olen level 29 64-st maximumist ning ei ole veel ühtegi seti kokku saanud, praegu on 2 osa neljast setist koos. Muidu olen veel saanud ka Warriori ja Rangeri seti juppe kuid mis kasu mul neist maagiga on
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
05.07.2006 19:01:31
|
|
|
Liuskur, räägi kuda selle nö.equipmentiga lood on ,et kui mingiks kindlaks affiks omale tegelase teed (näiteks maag) kas siis hakkad mingit rüüd ka kandma ja käes saua või ikka seljas miski plate armor ja käes sword/axe jne.? Kas class only itemid kahh?
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
05.07.2006 19:25:08
|
|
|
Auron kirjutas: |
Liuskur, räägi kuda selle nö.equipmentiga lood on ,et kui mingiks kindlaks affiks omale tegelase teed (näiteks maag) kas siis hakkad mingit rüüd ka kandma ja käes saua või ikka seljas miski plate armor ja käes sword/axe jne.? Kas class only itemid kahh? |
Class only itemid ikka
Töenäoliselt saab onlines palju lihtsamini rare asjasid kui singleplayeris...sest sarnaselt diblale peaks ka seal kollid ja dropid kangemaks muutuma, mida rohkem rahvast ühes serveris on. Ise olen level 29 hetkel ja pole ka seti koos aga mänguga olen üpriski rahul.
|
|
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liuskur
HV kasutaja

|
05.07.2006 19:28:28
|
|
|
Auron kirjutas: |
Liuskur, räägi kuda selle nö.equipmentiga lood on ,et kui mingiks kindlaks affiks omale tegelase teed (näiteks maag) kas siis hakkad mingit rüüd ka kandma ja käes saua või ikka seljas miski plate armor ja käes sword/axe jne.? Kas class only itemid kahh? |
Lihtne küsimus vajab pikemat seletust
Skillid on seal Masteryd, neid saab valida 2 tükki, teise ja kaheksanda leveli ajal. Masterid on põhimõtteliselt nagu sinu klassi areng, ehk siis kui valid 2 masteryt on su character automaatselt mingis osas hübriid. Mina valisin Strom ja Nature Masteryd, arvan et võid ise järeldada mida need teha saavad . Igal masteryl on 32 levelit, levelit võttes peale uue characteri leveli saamist saad sa endale statsidesse vastavalt Mastery klassile punkte juurde, näiteks Storm annab iga leveliga 4 intelligenci, 1 dexteryiti ja natuke energyt juurde.
Nii, minul on hetkel 360+ intelligenci ja ma olen alles poolel teel levelit maksimumist(siin on ka itemite boonused). Põhimõtteliselt ma saan kanda väga algelisi meele asju kuid strenght on mul madal(54, dexterity on 94) ning enamus Meele asju mida ma leian vajavad 150-200 str levelit. Warrior + Mage hübriidi mina ei usu, arvan et jääb mees liiga nõrgaks. Sama moodi on ka Ranged asjadega, mingeid madalamaid ranged asju ma saaksin kanda aga see ei tooks eriti tulu. Algul mõtlesin et teeks mage + ranged hübriidi kuid nägin et ilma korraliku healimiseta ma hakkama ei saa ning kaheksanda leveli juures võtsin ma Nature mastery milles on heal sees(Teinekord lihtsalt Health potioni joomisest ei aita sest see ei heali instantli vaid elu kasvab teatud kiirusega ning monsterid võivad tappa kiiremini siis tarvis kiirelt healida mis on instant).
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
05.07.2006 23:31:52
|
|
|
Näpin ka fulli ja asi üllatavalt hea, pelan veits rohkem et mingit uldisemat ülevaadet teha..
Mäng on pärast väikest vaatlust, ülatavalt hea, väga mugav relvi võrrelda ja asju müüa.
Erinevalt enamusest mängudest algab asi päris huvitavalt (videod). Kohe kutsub sellest osa võtma.
Graafika on väga hea, öösiti liigub veits kehvasti
Heli on hea, aga oleks oodanud eax tuge
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
06.07.2006 00:26:03
|
|
|
Mjaa tegin esimese raskusastme läbi just ja natuke jõudsin järgmist ka proovida...täitsa tore. Tundub, et see mingi asi seal ikka on olemas, mis kutsub uuesti samu asju läbi tegema otsast peale. Itemid on järgmises nö. levelis juba märgatavalt võimsamad ja nagu diblaski resistanced kukuvad charril kolinal.
|
|
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liuskur
HV kasutaja

|
06.07.2006 08:59:01
|
|
|
Noname kirjutas: |
öösiti liigub veits kehvasti  |
Seda ma ei ole küll täheldanud.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
06.07.2006 09:25:29
|
|
|
Cyberlord, räägi kas asi läheb ka kiiremaks võrreldes demoga?
Või äkki hakatakse kollidega üle ka uputama?
Mulle sellist tüüpi mängud ei meeldi kui ei teki sellist kaootilist tunnet
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liuskur
HV kasutaja

|
06.07.2006 09:38:52
|
|
|
piimaPAKK kirjutas: |
Mulle sellist tüüpi mängud ei meeldi kui ei teki sellist kaootilist tunnet  |
Mitmetes kohtades on uputused , see et alguses sa kolme matsi koos näed ainult on täiesti alguse asi, hiljem on vastaste laagrid kus on 40-50 vastast
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
06.07.2006 09:39:28
|
|
|
piimaPAKK kirjutas: |
Mulle sellist tüüpi mängud ei meeldi kui ei teki sellist kaootilist tunnet  |
Minumeelest tuleb neid kolle ikka lõpupoole vägagi palju...korra nagu tundus, et järgmine raskusaste läks kiiremaks ka aga võibolla oli see hilisest kellaajast tingitud
|
|
   |
449 |
|
tagasi üles |
|