Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 312, 313, 314  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
coolmode
HV kasutaja
coolmode

sõnum 31.05.2006 10:36:36 vasta tsitaadiga

Inside view sõijaliste helikopteriga transporidga välist.Lennukitega seest vaatega.Ma olen juba lennukitega päris pro ytleks.Sain eile 27 killi ning 3 surma ja parim aviatori juht olin.Surma sõlmega pääseb ära kui kasutada järelpõletid.Ma ka ei osanud alguses lennata aga see hakkab vaikselt käppa saama thumbs_up.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sotamees
Kreisi kasutaja
sotamees

sõnum 31.05.2006 16:26:17 vasta tsitaadiga

Üli lahe on lennata silla alt, teha napikaid jne. Lahe on ka väga ligidal veel lennata ja ripsakaga vett puutuda (kui ära puudutad on lennukil üle poole elusid läind ja põleb)

Lahe on ka teiste lennukeid alla lasta, ning kõrgelt kõrgelt otse suunas maa poole vurada ja teha üli napikas. icon_wink.gif
Ja ongi isu jälle mul lennata , läen mängima. Ja kui kellelgi baf2 originaal plaati müüa siis PS mulle.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.05.2006 16:55:56 vasta tsitaadiga

sotamees kirjutas:
Üli lahe on lennata silla alt, teha napikaid jne. Lahe on ka väga ligidal veel lennata ja ripsakaga vett puutuda (kui ära puudutad on lennukil üle poole elusid läind ja põleb)

Lahe on ka teiste lennukeid alla lasta, ning kõrgelt kõrgelt otse suunas maa poole vurada ja teha üli napikas. icon_wink.gif
Ja ongi isu jälle mul lennata , läen mängima. Ja kui kellelgi baf2 originaal plaati müüa siis PS mulle.

Üldiselt vähegi normaalsetes kohtades on sul sellist taktikat kasutades juba 30 sekundi pärast kellegi rakett tagumikus. Madalalt lendavat lennukit kõrgemalt tabada on väga lihtne, ehk rakett jälitab vastase lennumasinat väga hästi.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 01.06.2006 00:53:49 vasta tsitaadiga

Ei jaksa siin tervet teemat läbi lugeda, seega küsin järgmist:
Kas on ka aktiivseid eestlastest koosnevaid klanne, kui jah, siis kust leiaks selle klanni kohta rohkem infot ja mis kriteeriumid on liitumisel?
Teiseks huvitab kus serverites rahvas enamasti mängib (siin teemas aktiivset rahvast pean silmas)?
Mänguga olen nüüd saanud juba põgusalt (põgusalt=20h, hetkel kapral ja ~20h pärast seeru) tutvuda ja peab nentima, et täitsa huvitav jah...huvitaval kombel vajab oluliselt rohkem harjumist kui senised online shooterid, mida ma mänginud olen. Osade mappide peal tundub, et õhuväed on julmalt tugevaks tehtud ja maapeal pole muud teha kui lennukitelt "kukkuvate" pommidega vastu pead saada. K/D ratio on hetkel üsna vilets, ise loodaks eelnevate mängude kogemuse põhjal vähemalt 3.0 icon_confused.gif
Profiil kah kui kedagi huvitab:
http://bf2s.com/player/71297845/

EDIT: Teamworki harjutamine pakub kõvasti huvi aga nendes üldistes servudes on suht raske mingi "normaalse" seltskonna peale sattuda.

viimati muutis Cyberlord 01.06.2006 01:01:16, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 01.06.2006 01:00:31 vasta tsitaadiga

Cyberlord, http://www.esf-clan.pri.ee/index.php
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 01.06.2006 05:08:02 vasta tsitaadiga

Cyberlord kirjutas:
Ei jaksa siin tervet teemat läbi lugeda, seega küsin järgmist:
Kas on ka aktiivseid eestlastest koosnevaid klanne, kui jah, siis kust leiaks selle klanni kohta rohkem infot ja mis kriteeriumid on liitumisel?
Teiseks huvitab kus serverites rahvas enamasti mängib (siin teemas aktiivset rahvast pean silmas)?
Mänguga olen nüüd saanud juba põgusalt (põgusalt=20h, hetkel kapral ja ~20h pärast seeru) tutvuda ja peab nentima, et täitsa huvitav jah...huvitaval kombel vajab oluliselt rohkem harjumist kui senised online shooterid, mida ma mänginud olen. Osade mappide peal tundub, et õhuväed on julmalt tugevaks tehtud ja maapeal pole muud teha kui lennukitelt "kukkuvate" pommidega vastu pead saada. K/D ratio on hetkel üsna vilets, ise loodaks eelnevate mängude kogemuse põhjal vähemalt 3.0 icon_confused.gif
Profiil kah kui kedagi huvitab:
http://bf2s.com/player/71297845/

EDIT: Teamworki harjutamine pakub kõvasti huvi aga nendes üldistes servudes on suht raske mingi "normaalse" seltskonna peale sattuda.
Olen eestlane lääne klannis kuhu kuulub 100 inimese ringis.On kah oma server jne. icon_biggrin.gif Mängitakse BF2 te BF 1942 te ja MOH-i. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
FeZ
HV kasutaja

sõnum 01.06.2006 15:11:40 vasta tsitaadiga

lahe klann sul siis 100 inimest ja puha icon_razz.gif.
aga cyberlord, et oleks minu teha siis ma ei laseks alla 80h miinimum experienciga tüüpe klanni ligi icon_razz.gif. VÄGA palju on erinevust publicus mängimisel ja näiteks klannisõjal + publicus rahvas koguaeg tõmbab ringi unlockidega mis paar kuuli ja korras, aga clanwaril mök mök miks enemy ei sure icon_razz.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 01.06.2006 15:36:53 vasta tsitaadiga

FeZ kirjutas:
lahe klann sul siis 100 inimest ja puha icon_razz.gif.
aga cyberlord, et oleks minu teha siis ma ei laseks alla 80h miinimum experienciga tüüpe klanni ligi icon_razz.gif. VÄGA palju on erinevust publicus mängimisel ja näiteks klannisõjal + publicus rahvas koguaeg tõmbab ringi unlockidega mis paar kuuli ja korras, aga clanwaril mök mök miks enemy ei sure icon_razz.gif
Vaatasin igaksjuhuks hetkeseisu üle icon_biggrin.gif icon_redface.gif 90 on praegu. Kah peetakse sõdasid iga nädal,on pikemad turniirid jagatakse virtuall ribboneid ja muud sellist stuffi.
tagasi üles
FeZ
HV kasutaja

sõnum 01.06.2006 16:43:38 vasta tsitaadiga

publicus pelate ja saate riboneid icon_razz.gif?. Iga nädal sõda...sa suht kuival siis icon_biggrin.gif pea igapäev ikka peab, saad skilli icon_razz.gif
tagasi üles
gansta
HV veteran
gansta

sõnum 01.06.2006 20:34:35 vasta tsitaadiga

proovisin kah siis vahepeal esf iga liituda aga tundub et suht mõttetud klänn... hoiavad liiga endasse... kõik mängivad suvalt , kusiganes , jne...
huvitav kas keegi oleks liituja kui ise üks klänn püsti panna ???
ise olen mänginud 2a stabiilselt bf 1942, ja nüüd siis mõni 4 kuud stabiilselt bf 2 te ja ei ütleks et halb mängija olen top 10s olen alati....
aga et siis oleks rahavast ???
kui huvi siis keegi võiks ps i saata ja korraldaks midagi ja kui isegi häid mängijaid oleks siis võiks rahvaga lännile minna. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 81
tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 01.06.2006 20:45:09 vasta tsitaadiga

Ma nüüd päevakse esf`is olnud ja tundub, et gangsta väited võivad õiged olla...liiga vara veel muidugi otsustada nii lühikese aja põhjal.
Ise oleks käpp küll kui saaks mingi korralikult aktiivse pundi kokku. Ise ootan just sellist seltskonda, kus ollakse nõus vajadusel ja võimalusel aitama ning ka
õpetama, mitte, et igakord kui midagi küsid või valesti teed, siis pead ennast idioodina tundma.
tagasi üles
Brom
HV kasutaja
Brom

sõnum 01.06.2006 20:47:27 vasta tsitaadiga

Gangsta, nalja teed? Oma klanni ei saa sa eales kokku. ESFis on väga lihtsad reeglid, et klannielust osa saada. Ole teamspeagis nii tihti, kui võimalik sees (24/7), postita foorumis ja mängi klanniliikmetega publicus. Mida tähendab suvalt mängimine? Enne, kui me su CWle laseme on meil vaja teada, et sa midagi oskad. Paljugi meil ette tulnud juhtumeid kus mängija paistab olevat igati sobiv, kuid CWl ei tea squadhoppingust, ega muudest kirjutamata reeglitest midagi.

Mina olen sind teamspeagis väga vähe näinud. Näita ennast meile ja sind aksepteeritakse.

Rõhutan, et teamspeak on ESFi jaoks tähtsaim tööriist. Siin me määrame mängijaid, arutame kõiksugu teemade üle ja vahetame värsket infot, samuti kui publicus mängitakse siis ollakse teamspeagis vastavas kanalis.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vanake
HV kasutaja
vanake

sõnum 01.06.2006 20:49:58 vasta tsitaadiga

Aga pange siis reeglid kirja, mitte ärge mängige kirjutamata reeglite põhjal?
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
FeZ
HV kasutaja

sõnum 01.06.2006 21:15:58 vasta tsitaadiga

voh jah gansta pane klann püsti icon_smile.gif Aga vaata, et aktiivsed olete ikka icon_razz.gif Mitte nagu ATEC kunagi oli, midagi ei oska ja lihstalt seepärast et klanni tag ees oleks tehti klann, mõni Üksik oskas ikka lasta ka icon_smile.gif. Kuigi gansta miks ma sind näinud ei ole nor kodukal pole sa kirjas icon_razz.gif, mingi teise nickiga?.
Ja cyberlord, tõesti, liiga vara et midagi otsustada icon_razz.gif samahästi oleks võinud sa mõelda enne kui apply nuppu vajutasid.
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 01.06.2006 21:19:20 vasta tsitaadiga

FeZ kirjutas:
publicus pelate ja saate riboneid icon_razz.gif?. Iga nädal sõda...sa suht kuival siis icon_biggrin.gif pea igapäev ikka peab, saad skilli icon_razz.gif
Üks sõda kestab tegelikult vähemalt 3 päeva ,harilikult nädal icon_biggrin.gif ma ei väljendanud ennast ennem päris õieti. Lisaks on veel samal ajal käivad tournaments 1v1 jms asi. Tegevust inimestele kes viitsivad on ropult.Kehva on ainult see et timezone ei klapi. Promot ma sellele clanile ega org. ei hakka. ESF i reklaamist piisab siin ma arvan icon_biggrin.gif .Kel huvi saab mulle PS saata eks ma annan lingi kus ise kõike näha saab. Kedagi ei KUTSU!!! icon_biggrin.gif
tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 01.06.2006 21:35:18 vasta tsitaadiga

gansta ja cyberlord, teeme teami, ma olen ka käpp! Ma kujutan juba ette, et olemasoleva klanniga liitumine on paras piin ja tunneks ennast nagu must lammas valgete sees. Ma arvan, et saaksime huvitava kogemuse, kui teeksime ise kõik läbi, ilma suurte õpetajate ja ninatarkadeta. thumbs_up.gif
Brom
HV kasutaja
Brom

sõnum 01.06.2006 21:39:40 vasta tsitaadiga

vanake kirjutas:

Nii nagu elus eksisteerib elementaarseid reegleid siis samuti ka sõjas on omad reeglid.

Linnapea, raha on, et server rentida, veebileht teha ja 3 liiget kahjuks pole millekski piisav.
tagasi üles
Dogers
HV vaatleja
Dogers

sõnum 01.06.2006 21:53:10 vasta tsitaadiga

aa. okei siis.
usun, et te ei püsi kaua, ESFi liidrina tean juba mida tähendab klanni ülalhoidmine, algselt tegin seda päris üksi, nüüdseks on väga paljudele tekkinud oma ülesanded ( public relations , webmaster, wararranger ) etc.
no muidugi, proovida võib alati. icon_smile.gif ainult et top teamiks saamiseks on vist nüüd juba hilja.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 01.06.2006 21:54:48 vasta tsitaadiga

Brom kirjutas:
vanake kirjutas:

Nii nagu elus eksisteerib elementaarseid reegleid siis samuti ka sõjas on omad reeglid.

Linnapea, raha on, et server rentida, veebileht teha ja 3 liiget kahjuks pole millekski piisav.

Kuidas oleks, kui suhtleme ja lepime kokku mingid ajad ning harjutame koos avalikus multiplayer serveris? Koduleht ja raha on üleliigsed. Olen näinud mitmeid klanne harjutamas ühe lukus/mittelukus teami all avalikus servus ja proovinud nende teami jälgida ja osavõtta tööst. Aga nii palju, kui on klanne, on ka erinevaid tasemeid ja korralikku teami tööd kohtab 50%. Ja mind isiklikult huvitab esialgu nauding teamist, eriti kui tead, et saad kedagi usaldada, vastast üle kavaldada, võta taktikaga, sest tead mis teamikaaslane teeb jne. Kui team töötab siis alles võiks teise klanni vastu üles astuda.

viimati muutis Marek Säde 01.06.2006 21:58:44, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Brom
HV kasutaja
Brom

sõnum 01.06.2006 21:58:26 vasta tsitaadiga

Avalikus serveris? Kolmekesti ei saa mitte midagi teha, publicus mängimine ei ole absoluutselt võrdne CWdega. Lukustate squadi ja jälgite teist squadi? Paras nali. 3 mehega ei tehta infantry sõdasigi, selleks läheb vaja 4 ja infantrys loeb kõigest oskus sihtida mitte strateegia.
tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 01.06.2006 22:00:51 vasta tsitaadiga

no otsime veel mõned mehed, kui ei piisa. Ja sihtimine pole vähe tähtis, kuid tähtsam on töö peaga beer_yum.gif
Brom
HV kasutaja
Brom

sõnum 01.06.2006 22:03:47 vasta tsitaadiga

Leiate piisavalt mängijaid? Ei taha eriti uskuda, et üle supiklanni skilli saate, tugevaid mängijaid kes on "vabad" Eestis pmst polegi. Mida tähendab töö peaga? Infantrys on sihtimine kõige tähtsam, et mees maha saada.
tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 01.06.2006 22:07:01 vasta tsitaadiga

Huvitav kas keegi on maininud, et tahetakse mingit super "l33t" clani teha?`Lihsalt nö. amatöörid kes üritavad koos maailma avastada:P Võibolla ESF`i viga (mitte halvas mõttes) on see, et (parandage kui eksin) enamik aktiivseid tegelasi on suht "vanad kalad", kelle jaoks on palju meie jaoks arusaamatuid asju iseenesestmõistetavad.
Anyway...mingit foorumitasandil sõda pole nüüd sita asja pärast küll mõtet algatada. Igatahes...keegi ei tee kedagi maha, tulemused ju räägivad Teil enda eest, ja kahtlemata owniksite meid ribadeks...kogemuste vastu ei saa (skilli peab ka muidugi olema).

viimati muutis Cyberlord 01.06.2006 22:08:52, muudetud 1 kord
tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 01.06.2006 22:09:28 vasta tsitaadiga

Töö peaga = strateegia, üllatused, kavaldamised, suhtlemine, psühholoogiline staff jne
Dogers
HV vaatleja
Dogers

sõnum 02.06.2006 00:42:37 vasta tsitaadiga

commander näeb kõike, üllatada on raske. icon_wink.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 312, 313, 314  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.