Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
softis
HV Guru

|
23.05.2006 09:22:15
|
|
|
Lõppu hakkad siis jõudma kui sa sinna alla saad minna, kus seda tüdrukut kinni hoitakse.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
301 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
23.05.2006 22:12:21
|
|
|
Ma lasin selle naelapüssiga mehe ükskord peadpidi redeli külge kinni ja krt enam üles ei saanudki redelist ronida, ei aidanud muudkui load game aga iva oli selles, et viimane save oli ammu tehtud
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
UrmoZ
HV Guru

|
23.05.2006 22:34:34
|
|
|
virx, norm värk, aga miks need pildid sellised on?
_________________ Tehinguid ei ole võimalik teha vahemikus 3. - 13. juuli.
Amazon - will not buy! |
|
Kommentaarid: 219 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.05.2006 22:49:38
|
|
|
pildid on vast sellepärast sellise heledad et kellelgi on mingi vana crt mille heledus piixus ja selle tarvis on mängu seest heledust juurde kõvasti pannud.
Kunagi juhtus endal fearis selline asi: http://hot.ee/platinumcdrw/veider.jpg (pilt on sutsu suur)
ehk siis tüübi enda jalgadega tegemist
Samas jah: fear is neid peatpidi, vms X kohta pidi naelutatud X kohta on piidavalt juhtunud seega need suht tavalised nähtused. See suht tavaline et mehed peatpidi seinas ripuvad. Kurb aga et teatud olukorras mäng selle laiba seinast otsustab ära koristada kuigi tal on mälu piisavalt et seda seal hoida.
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
24.05.2006 16:08:22
|
|
|
angel kirjutas: |
pildid on vast sellepärast sellise heledad et kellelgi on mingi vana crt mille heledus piixus ja selle tarvis on mängu seest heledust juurde kõvasti pannud.
Kunagi juhtus endal fearis selline asi: http://hot.ee/platinumcdrw/veider.jpg (pilt on sutsu suur)
ehk siis tüübi enda jalgadega tegemist
Samas jah: fear is neid peatpidi, vms X kohta pidi naelutatud X kohta on piidavalt juhtunud seega need suht tavalised nähtused. See suht tavaline et mehed peatpidi seinas ripuvad. Kurb aga et teatud olukorras mäng selle laiba seinast otsustab ära koristada kuigi tal on mälu piisavalt et seda seal hoida. |
Päris Nummi pilt
endalgi juhtus niimoodi, et tüüp lamas ja enda jalg oli näos
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV veteran
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
27.05.2006 09:29:07
|
|
|
Damn, jälle F.E.A.R. lollitab. Singleplayeris ma ei saa loadida enam, viskab välja kui laetud on aga multiplayerit saan ilusti mängida... Mis jura see on?
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
30.05.2006 23:13:23
|
|
|
See ei ole vabandus et cheetida. Aga peamine et võrgu mängus ei cheeti. Aga lihtsalt SP mängus ra rikud oma enda mängu elamuse ära sellega.
Mis sa arvasid et ma kohe hakkasin FPS is kõmmutama? Esimene full 3D fps oli mul Return To Castle Wolfesntein ja mul ikka võttis aega ennem kui esimesest mehest mööda sain pärast aga muutus asi suht rambo mängimiseks ehk siis sai asi selgeks ja kohe oli teine minek.
Seega proovi ilma cheetiteta läbi teha. See easy tase oli FEAR is ropp lihtne
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
31.05.2006 07:25:58
|
|
|
Lol ega see tema jaoks ju mängu valuet ei langeta. Ta pelab minu ostetud mänguga. Aga kas keegi ei saa mind siis aidata?
tsitaat: |
Damn, jälle F.E.A.R. lollitab. Singleplayeris ma ei saa loadida enam, viskab välja kui laetud on aga multiplayerit saan ilusti mängida... Mis jura see on?
|
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.05.2006 12:07:31
|
|
|
amddude kirjutas: |
Lol ega see tema jaoks ju mängu valuet ei langeta. Ta pelab minu ostetud mänguga. Aga kas keegi ei saa mind siis aidata?
|
|
cheetimine rikub mängu elamuse ära ja punkt. Paljud sündmused jms kohad jäävad nägemata. Ei tekki tunnet et mäng pakuks pinget. Ma cheetiga suht jooksen selle feari vabalt lihtsalt läbi ilma suremata ning nuh mingi 1h vast saaks sellest gameplayd kuna kaua see võtab aega need lühikesed levelid läbi joosta. Ja see easy tase on tõsiselt ropp lihtne. Ja mängus on selline nn "ametlik cheet" nagu pidev save ja load
Proovi uusimat patchi ehk. Kusagil tweak quidist lugesin et see koopia kaitse mis fear il peal on võib vahest jura kokku keerata ja mängust välja visata.
Kui ma ei eksi siis lugesin ma seda siit: http://www.tweakguides.com/FEAR_1.html
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
31.05.2006 16:59:21
|
|
|
Kasuta no-cd patche üksikmängus. Originaalkoopia omanikul on õigus neid legaalselt ka kasutada.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
31.05.2006 18:40:34
|
|
|
angel, mul see jura tekkiski 1.05 pätsiga.
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
31.05.2006 19:03:42
|
|
|
Huvitav millised kohad mul selle poolpiduse "god" cheatiga nägemata jäid??? Kas mõni skisofreenikust peategelase viirastus??? Ei usu millegi pärast. Ja milline elamus kogemata jäi? Lihtsalt 5 aastat sain varem mängu läbi BIG DEAL Tõesti ei paku pinget ühes ja samas kohas 999 korda järjest surma saada ja siis joosta kimaga checkpointini, lootes, et see ikka enne järgmist 100 liikmelist võitmatut kampa tuleb. Mul kulux ilma cheatideta mingi selle (no offence) crapi läbimiseks tõesti mingi mitu kuud, aga niikaua ei viitsi ka 1 fpsi taguda. Mulle pakub pinget rohkem tegevus, ehk selline adventure pool asjast ja just need (õõõõvastavad) nägemused.
PS. 1h ei saa kuidagi seda mängu läbi joosta puht füüsiliselt, kuna ikka liiga palju savemisi ja cutscenesid jne. Mul kulus 1. korda cheatidega mingi 12h umbes, aga kõmmutasin ikka ka korralikult
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
spikhoff
HV veteran
|
31.05.2006 19:12:05
|
|
|
Cooler(-10), Sul jäid pingeid tekitavad kohad nägemata...
Näiteks mina... Mingise keskmise raskusasmega mängisin feari (ILMA KOODIDETA) poolepeale umbes 5-6 tunniga... Ja see ei ole mitte kuidagi mitu kuud... 8)
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
31.05.2006 19:47:57
|
|
|
Küsin siis uuesti: Millised pingeid tekitavad kohad jäid nägemata?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.05.2006 20:05:26
|
|
|
mängus on pidevalt save võimalus seega ei näe mingit probleemi et peab checkpoint to checkpoint paaniliselt panema.
Aga kui sulle fps id ei meeldi siis miks mängid? Mina näiteks adventure point and click mänge ei mängi kuna tunduvad igavad minujaoks aga neid ma crapiks kah ei kutsu. Seega FEAR i crapiks kutsuda on suht solvav mängule. Sa ei ole õiget saasta siis näinud kui seda FEAR i crapiks kutsud
Mis jäi nägemata kui cheedid peal?
Nuh minuarust siis ei on 0% piget ja põnevust. Selline tunne et oled jumal mängu maailmas ja keegi sind ei puudu. Relval saavad kuulid otsa? Ah keda kotib panen cheeti peale ja korras. Vastaseid on ropult palju : vahet pole seisan seal keskel nende nina all ja kõmmutan jne jne
Ehk siis ilma cheetideta on kusagil nõnda: enne kui tormad mõtled mida teha et vastane maha võtta. Kuidas kuule hoida. Vaatad et elusid jätkuks. Otse vastaste tulejoonele ei jää. FEAR is on AI Seega taktikaliselt mängides ja oma liigutusi plaanides (kuigi jah mapid olid väiksed aga siiski) nägi ka kuidas AI tööd tegi. Seega sul jäi AI osa suht nägemata mida see suutis teha. Tunnistan ülesse et raskemal raskusastmel oli suht piix kuidas AI suutis mind maha võtta piirates mind ümber või siis kasutades mu hulljulgust ära.
Seega ikkagist rikkud sa cheetimisega oma SP mänguealmuse ära. Ise kasutan alles siis cheete kui mäng läbi ja niisama lollitada vaja ja uurida mis kus kuidas saab. Või siis äärmisel juhul siis mõnes väga jaburalt koostatud mängus ja väga jaburas kohas korra panen ammo cheeti peale kuna lihtsalt kuule ei ole mängus piisavalt või siis ma loll raiskasin neid liialt.
Aga jah kui aru ei saa siis pole midagi teha. ainult siis ÄRA sõima mängu pasaks kui ei mängi seda nagu mõeldud või siis ei meeldi FPS laadsed mängud.
Seni ühed meeldejäävamad FPS id ongi FEAR (oma AI poolest ja graafika ja gameplay) ning FarCry (samuti AI, Graafika, gameplay ning SUURED mapid) olnud. Nee on sellised mis midagi nagu uutset on pakkunud. Aga on veel häid ja väga häid fps e aga lihtsalt need ei paista silma millegagi mida ennem nagu eriti näinud ei ole.
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
spikhoff
HV veteran
|
31.05.2006 20:18:38
|
|
|
angel, olen sinuga päri
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
01.06.2006 10:35:39
|
|
|
Ahh ära kraaksu angel Mis mingi ulmehardi peal nii on nagu ilgelt kõva mängida kus asi käib a'la nii: tatataa quicksave, tatatataa krt quickload, ratatatatataa krt quickload ja nii mitu korda kuni jälle joppab nii nagu tahaks ja siis jälle quicksave ja järgmiste vastasteni ja jälle samamoodi?See nagu osad mehed COD'is kõvatasid ,et nemad ikka üüberhardi peal teevad, et aint nii ülikõva ja siis samamoodi, et mõnes kohas mingi 20 korda loaditakse.Selline asi on nürimeelsus ehk siis kus kui ei saaks sekundis korra nüridalt quickloadi võtta oleks ammu ka laia lõuaga vennal game over.See, et ollakse surematu ei tähenda, et peab keset vaenlasi paigal seisma ja neid tuimalt laskma.Samuti fearis eriti nagu kuule kokku hoida otseselt ei anna.Lihtsalt mõttetult mitte raisata annab ehk siis mitte ülearu kurat teab mida täristades.Nuh mingi easy peal võiks küll suuta läbi teha ilma chiitideta jne.aga kui ikka on liiga raske siis parem nautida mingi god chiidiga ikkagi mängu kui jätta kalli raha eest ostetud mäng riiulisse niisama seisma.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
01.06.2006 10:50:35
|
|
|
mis sa virised. Ma ütlesin et kui raske on siis saab kasutada pidevalt save ja load i. Ma EI öelnud et mina seda kasutan pidevalt. Seega su jutt läks nüüd puta BS kätte 8)
Mina proovisin kah korra cheete fearis ja ma suht igav tundus kõik. Kõmmutasin terve toa ühe hoobiga puhtaks ja kogulugu. Mingit AI ma küll ei näinud vms tegevust ainult laibad vedelesid. Ehk siis cheetidega võin ma selle lühikese mängu väga lõdvalt läbi joosta suht lühikese ajaga.
FEAR is annab kuule kokku hoida. Mis jaoks siis head shot tehtud on ja mis jaoks siis seal jalgade ja kätega tappa saab nagu niisama nalja pärast ? Kui ikka kuule ei ole siis saab ka niisama hakkama ja lisabki suhtsu raskust mängule. Tava vastastest saab fearis väga vabalt jagu aja maha aeglustamise ja jalgadega vehkimisega. Easy t ma fear is proovima ei hakanud panin kohe normal peale kuna üldjuhul on easy tasemed suht "kärbitud" ehk siis liiga tugevana võid end tunda ja sageli AI le on selgeks tehtud et liiga vägivaldseks minna ei tohi. Ja kui mäng on liiga raske siis tähendab see ainult seda et kas see mäng ei ole sinu jaoks. Või siis sa lihtsalt oled koba.
Pealegi mis mõte on mängul kui ta kerge on. Mina isiklikult jälestan juba neid mänge mis tänapäeval välja lastakse ja mis on jube lihtsa map ehitusega ja väga kerge üld ehitus. FEAR is õnneks AI ei cheeti nagu seda mõndades teistes mängudes märgata on seega midagi rasket seal ei ole kusagilt otsast. Lihtsalt peab mõistust kasutama.
Aga kui hakkama ei saa siis ei tasu mängu süüdistada. Saan aru kui suuremosa inimesi ei saa hakkama ja mängu AI paneb ilget cheeti (aka aim bot ainult pea küljes sul kinni ja mööda AI ei lase kunagi). Ehk siis võtkem siis lihtsamad mängud nagu tetris vms esimesel raskus astmel.
kurb et tänapäeva mängud ajuvabalt lihtsa ülesehitusega on. FEAR is on isegi seda sutsu tunda. Liiga lihtsaks ja titekaks on kogu see värk minemas. Varste polegi midagi kuna inimesed lollistuvad ja varste on mäng: üks ruum. Mine ühest otsast teise. Ja game over. "blondiini" kari kurat
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
01.06.2006 11:36:53
|
|
|
angel kirjutas: |
mis sa virised. Ma ütlesin et kui raske on siis saab kasutada pidevalt save ja load i. |
Ja mina küsisin, et kas nii peaks väga pingetpakkuv olema mängida kui koguaeg laodis ja seivi vahet klõpsutad nigu segane?
Mina proovisin kah korra cheete fearis ja ma suht igav tundus kõik. Kõmmutasin terve toa ühe hoobiga puhtaks ja kogulugu. Mingit AI ma küll ei näinud vms tegevust ainult laibad vedelesid. |
Mina ei näe fearis nii või teisiti mingit imepärast AI'd.See, et vastane teeb mingit 3 võimalikku skriptitud asja küll erilist AI taset ei näita.
Ehk siis cheetidega võin ma selle lühikese mängu väga lõdvalt läbi joosta suht lühikese ajaga. |
Ja mis tähtsust sellel on?Resident evilit näiteks omal ajal mis hirmus kõva mäng oli andis kahh mitmeti mängida, "kobad" nii 7 tundi, mõni eriti sündmustey ja olukordade nautja lausa ligi 20 tunid.Ise sai alla pooleteist tunni kahh läbi tehtud. Pole ju nagu tegu RPG'ga kus iga tegelase juttu rahulikult läbi lugedes nagu palju suurema ime ja stoori osaliseks saad.
FEAR is annab kuule kokku hoida. Mis jaoks siis head shot tehtud on ja mis jaoks siis seal jalgade ja kätega tappa saab |
Headshot igast mängudes on pigem tehtud lihtsaimaks nö.reaalsuse tekitamiseks kui kuulide kokku hoidmiseks.Muidugi teoreetiliselt annab igas mängus kuule kokku hoida, ka näiteks quake 3'es jne. kui põhimõtteliselt melee attacki kasutada.
Ja kui mäng on liiga raske siis tähendab see ainult seda et kas see mäng ei ole sinu jaoks. Või siis sa lihtsalt oled koba. |
Kui mäng on liialt raske siis pigem tuleb leida viis kuidas seda ikka nautida ilma ajunussita saaks (ega igaüks pole noor poisuke kes mingit mängu viitsib elevendi kannatusega niikaua taguda kuni eriti mäster skillZ) ja miks mitte seda teha kui selle eest on makstud?Nihhuijaa kui keegi ostab autio siis oleks imelik ,et keegi komas läheb dikteerima talle mis lõhnaga lõhnakuusk peab masinas olema.Oma tuba oma luba.
FEAR is õnneks AI ei cheeti nagu seda mõndades teistes mängudes |
LOLZ ega muidugi mitte.Mõistusega ongi tegelt nii, et näiteks 100 meetri pealt kottpimedasse alasse nähakse ja tulistatakse snaipri täpsusega, alati teatakse kustpoolt player läheb jne.
Aga kui hakkama ei saa siis ei tasu mängu süüdistada. |
Keegi ei süüdistagi mängu aga kuna mäng on kõigest mäng siis ta võiks olla mõnusalt tehtav ja fun olla, muidugi raskusastmetega.Muide olgu mäng milline tahes - üleüldiselt titekas on ta ikkagi.Ei maksa arvata, et kui telekamäng mille taga plõksid on eriti raske siis selle mängu oskamine sust eriti mehise ja tegija mehe teeb.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
01.06.2006 12:22:58
|
|
|
Ehehh, see oli jah suht pull, et ma mingi megatossusees ja siis gaasimaskidega kollid saavad pihta koguaeg mulle ja pimedas kah Ja see crap oli (no offensega) ehk siis nagu "crap" või crap Nagu anti-crap vms Njh, eks ma siis kunagi kui võimekamaks oma masina saan, siis proovin uuest ja ilma cheatideta kuna siukest pilti, mis mu masin näitab seda mängu mängides ajab ausalt silmad valutama (liiga sakiline ja üldse enamvähem kõik-low-peal veab mängitavalt välja) et juba graafika pärast ei paku pinget sohita läbi joosta see värgendus. Umb nagu väiksed lapsed mängivad tsõsstõssi (CS:S) kooliarvutite peal irw
Ja siis olid seal ju need suured kollid, kellele jalaga tapmine ei aitand ja kuule läks ikka liiga mecikult ja siis kui ära tüütasid need pässid, siis sai niisama naadiga neile koha kätte näidatud.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
01.06.2006 12:28:02
|
|
|
fear is on AI erinev. Vähemalt oskab oma keskkonda kasutada ja ringi liikuda mitte ei ole pidevalt ühes kohas. Teatavasti FEAR is suutis AI mängijat ümber piirata ja talle seljatagant läheneda kui samal ajal teised vennikesed ees hädas olid. Iga kohtumine AI vastasega on omamoodi erinev. Ta suudab mingil määral oma keskkonda ära kasutada ja ei jää lolli näoga seisma kui teda lastakse. AI ei ole niivõrd skriptitud kui seda näiteks CoD 2 oli julmalt näha. Seega FEAR i ja FarCry AI on seni suht parimaid mida nähtud FPS mängus kuna oskab teha kah midagi huvitavat ja see teebki kohati mõne jaoks mängu nn "raskeks".
Aga ikkagist teadagi et cheetid rikuvad mängu ära. Kui mängud tekitavad pinged vms reaksiooni siis ära mängi ja tegele millegi muuga. FEAR on liiga lihtne mäng et seal ilmtingimata cheetida. Keegi siin teemas minuteada ütles et mingi väike õde vms olend suutis isegi feari läbi teha easy modi peal ilma õieti suremata. Seega njah...
Pealegi ega mäng ühe juttiga läbi ei pea tegema. Ja elevandi kannatusest on asi kaugel. Ütlen veelkord FEAR ON KERGE. Proovi korra ilma patchita Sin Eposhit 1 (jah mäng on aegunud ja kohati pask) ja siis saad aru mis tähendab jura mäng ja mida tähendab AI cheet. Samas patciga parandati minuteada see viga vähemalt seal mängus kuna paljud ütlesid et mängu AI cheedib (aim bot oli pähe liimitud).
Ja loodan et keegi ei arva et fännan FEAR i vms BS. Lihtsalt räägin mis seal oli. Kui keegi soovib teada FEAR i suurt miinust siis: liiga lühike ja liiga lihtsad ja väiksed mapid olid mängus mis omamoodi pidurdas võimalust näha kas AI suudab midagi enamat.
Aga jah. Varste situtakse terve mängu maailm selle FUN jms juraga täis. Muudkui tuleb neid jurasid T ratinguga, mis ei kõlba kuhugi ja jube kerge kõik. Ehk siis tundub et maailm muutub aina lollimaks seega juba meelelahutus mängude kujul arvutil varste on juba täiesti jura
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
01.06.2006 12:43:39
|
|
|
CoD-is tapetakse massiga, et saadetakse peale mingi ühtlaselt neid fritsusi jaokaupa ja nagu mõttetu üldse neid killida jooxed niisama edasi (piltlikult)
Aga OK krt lükkan feari uuesti peale ja vaatan, kas ma suudan kudagi läbi teha esialgu easyga tsiitimata.
amddude: nüüd oled mingi paar nädalat fearita ja kogu lugu PUNKT.!
PS. Kas pätsi peab ka peale panema või mida see teeb üldse see päts mis ta mulle pakub enne peamenüüd?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|