Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
taifunk
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Flavius
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
fedja
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
29.05.2006 03:10:16
|
|
|
fedja, mingi paari minuti pealt kerisin algusesse tagasi, kuna tundus väga mac osi moodi... võttis natuke aega enne kui kohale jõudis... aga siis sai alles naerda väga hea video ikka vääääga hea
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
31.05.2006 13:11:05
imelik vea teade vista installiga. |
|
|
vea teade siiis on selline http://www.zone.ee/djkivi/tiitlita.bmp ise ma küll aru ei saa, mis tal on üle või puudu
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.05.2006 13:31:19
|
|
|
link :: Error Code 80070241
Tundub ,et proovid installida Vista b2 ,jah Kas installid otse WinXP peale või biose kaudu ikka
Sealt 3 lingist peaks vastuse kah leidma,endal pole aega lugeda
|
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
31.05.2006 14:00:55
|
|
|
üritasin wini peale installida. miski pärast vista ei boodi ennast plaadilt.
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.05.2006 14:22:10
|
|
|
Ei saagi niimodi panna,pead bootima plaadilt,tahad tee ennem mingi suurusega partitsioon(10gb) valmis ja siis biosest annad ette selle part-i
|
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
31.05.2006 14:33:39
|
|
|
dreamx kirjutas: |
Ei saagi niimodi panna,pead bootima plaadilt,tahad tee enne mingi suurusega <b>ketta sektsioon</b>(10gb) valmis ja siis biosest annad ette selle part-i  |
pole varem säärast asja teinud, äkki teed puust ja punasest ette.
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.05.2006 14:43:07
|
|
|
Lähed biossi> mingi klahv del või f2(mis sul on ma ei tea proovi) siis vali boot order või devices (from CD) saved ära ja resa Siis kast peaks bootima plaadilt ja jälgi ekraanile tulevaid kirju(loe rahulikult mida sulle öeldakse ja järgi juhiseid)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
31.05.2006 14:45:25
|
|
|
Vista beta on ette nähtud betatestijatele ning neile pakub MS ametlikku supporti.
Lisaks on vista teema siin foorumis juba olemas kus neist asjadest on korduvalt räägitud.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.05.2006 14:54:47
|
|
|
Ho Ho,
No aga visanud siis link sinna teemasse ,miks lihtsalt postitad siia.
Tegu uue kasutajaga ja seal Longhorn vms. teemas on suht võimatu orienteeruda.
Kui keegi tunneb ,et see postitus on liiast võib vabalt eemaldada
|
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
31.05.2006 14:58:46
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Vista beta on ette nähtud betatestijatele ning neile pakub MS ametlikku supporti.
Lisaks on vista teema siin foorumis juba olemas kus neist asjadest on korduvalt räägitud. |
sory aga ma ei ole nii tark nagu sina!
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
31.05.2006 15:01:56
|
|
|
dreamx kirjutas: |
No aga visanud siis link sinna teemasse ,miks lihtsalt postitad siia. |
Kuna ilmselgelt on tegu ametliku beetatestija ning MSDN subscriberiga mitte suvalise vennikesega kes kusagilt on beta hankinud siis peaks MS talle üsna kiirelt vastama kui ta neilt ainult küsiks. Miks peaks mina hakkama teise firma eest supporti pakkuma
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.05.2006 15:08:52
|
|
|
tsitaat: |
Miks peaks mina hakkama teise firma eest supporti pakkuma
|
Oot support ja link,on eri asjad ja kas see pikem teema on sinu loodud HV-s,et sa tunned ennast kuidagi ahistatuna
|
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
31.05.2006 15:24:04
|
|
|
Varsti saavad seda proovida kõik inimesed. Office 2007 on juba avalik ja suvalisele inimesele ilusti proovimiseks antud. Vista peaks proovimiseks tulema sel või järgmisel nädalal kõikidele inimestele
|
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
31.05.2006 15:30:35
|
|
|
SurfData kirjutas: |
Varsti saavad seda proovida kõik inimesed. Office 2007 on juba avalik ja suvalisele inimesele ilusti proovimiseks antud. Vista peaks proovimiseks tulema sel või järgmisel nädalal kõikidele inimestele  |
oled kindel?
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
31.05.2006 15:37:07
|
|
|
ärihai kirjutas: |
SurfData kirjutas: |
Varsti saavad seda proovida kõik inimesed. Office 2007 on juba avalik ja suvalisele inimesele ilusti proovimiseks antud. Vista peaks proovimiseks tulema sel või järgmisel nädalal kõikidele inimestele  |
oled kindel? |
vista veel 100% kindel pole...mainitud on lähinädalaid aga office võta ja kraba
http://www.microsoft.com/office/preview/beta/getthebeta.mspx
Expiration Date
All 2007 Microsoft Office system Beta 2 software has an expiration date of February 1, 2007. After expiration, 2007 Microsoft Office system Beta 2 will continue to work in a reduced functionality mode that limits your options and operations.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
31.05.2006 15:43:40
|
|
|
Support ja link on tõesti kaks eri asja ning ma ei pea kumbagi andma. Kui ta ise ei viitsi otsida siis miks mina peaks? Foorum on siiski vabatahtliku osalemisega koht, ma lihtsalt suunasin ta õigest kohast otsima sest nähtavasti ta ise ei tea et taoline teema juba eksisteerib. Miks muidu topelt teema tehti.
Kõige rohkem häirib mind antud hetkel see et tüüp on kusagilt alla tõmmanud pira versiooni (eeldusel et ta siiski pole ametlik beetatestija) ning nüüd käib siin virisemas et ei saa sellega hakkama. Sorri küll kuid see polegi ette nähtud kellelegi testele kui beetatestijatele ning neile pakub tuge MS ise. See et mõned õpetusi foorumis jagavad on kõrvalnähtus ning neid võiks ikka ise viitsida üles otsida. OS'i ju leidsid, kui raske see paari õpetuse leidmine olla saab.
Minu soovitus on oodata kui mitte ametlikku releaset siis vähemalt public betat. MS'i lehel oli kirjas et public beta peaks tulema lähinädalatel.
http://www.microsoft.com/Windowsvista/
Praegu on sealt võimalik alla tirida 60MiB wordi dokument mis peaks olema ettevalmistuseks Vistaga tutvumiseks (~300 lk suurte värviliste piltidega).
|
tagasi üles |
|
 |
XsXn0
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.05.2006 15:57:50
|
|
|
Support ja link on tõesti kaks eri asja ning Kui ta ise ei viitsi otsida siis miks mina peaks? Foorum on siiski vabatahtliku osalemisega koht, ma lihtsalt suunasin ta õigest kohast otsima sest nähtavasti ta ise ei tea et taoline teema juba eksisteerib. Miks muidu topelt teema tehti
|
No kes kurat käskis sul üldse siia midagi kirjutada!!! Ja mina vabatahtlikult andsin paar näpunäidet?
Palun tsiteeri seda kohta kus sa suunasid teda infot otsima! Kas see?
Lisaks on vista teema siin foorumis juba olemas kus neist asjadest on korduvalt räägitud
|
|
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
31.05.2006 16:47:32
|
|
|
Ho Ho, mis mõttega sa siin endale poste kogud palju lihtsam oleks olnud need paar näpunäitet ära anda ja oleks rahu olnud majas.
kui oled nii tark, mis mõttega sa siis oma tarkust endale hoiad. või äkki kardad et teised saavad sinust targemaks.
dreamx, mille alt ma saan endale ketta sektsioon teha?
ette tänades!
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
31.05.2006 16:53:06
|
|
|
ärihai kirjutas: |
Ho Ho, mis mõttega sa siin endale poste kogud palju lihtsam oleks olnud need paar näpunäitet ära anda ja oleks rahu olnud majas.
kui oled nii tark, mis mõttega sa siis oma tarkust endale hoiad. või äkki kardad et teised saavad sinust targemaks.
|
Talle ilmselt ei meeldi et täiesti avalikult räägitakse ilmselt probleemist pira softiga.
Pirast aga siin foorumis reeglite järgi ei tohi kirjutada/rääkida
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.05.2006 17:21:54
|
|
|
dreamx, mille alt ma saan endale ketta sektsioon teha?
|
Boodi plaadilt siis peaks tulema koht kus arvuti küsib kas ja kuhu ta paneb selle Windooza On optsioon loo uus partitsioon ja sinna sisestad uue suuruse näiteks.10000 mb(saad 10 giagse part-i)
Sinu win-i kohta ei oska täpsemalt öelda kuna pole ise kasutanud
|
|
tagasi üles |
|
 |
|