Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
v2hja
HV Guru

|
28.04.2006 01:07:46
|
|
|
soulshaker kirjutas: |
Muideks, ma arvasin siiani, et Ipodi originaal kõrvaklapid on väga tasemel, aga olude sunnil ostsin 200+ eek eest Sony mingid Twin Turbo kui ma ei eksi, ja no need on ikka way paremad kui originaalid.
Esiteks bass on meeletu, mis mulle meeldib, ning 100% volume`t pole mõtet proovidagi, sest seda ei kannata kõrv lihtsalt välja.
Jutu iva on selles, et kellel on 3k+ raha endale player osta, võiks leida ka need 200-300eek et endale ka korralik heli kõrva lasta  |
DUH !
_________________ www.ninjatune.net
RIP Monkey Radio |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
28.04.2006 01:10:06
|
|
|
v2hja kirjutas: |
soulshaker kirjutas: |
Muideks, ma arvasin siiani, et Ipodi originaal kõrvaklapid on väga tasemel, aga olude sunnil ostsin 200+ eek eest Sony mingid Twin Turbo kui ma ei eksi, ja no need on ikka way paremad kui originaalid.
Esiteks bass on meeletu, mis mulle meeldib, ning 100% volume`t pole mõtet proovidagi, sest seda ei kannata kõrv lihtsalt välja.
Jutu iva on selles, et kellel on 3k+ raha endale player osta, võiks leida ka need 200-300eek et endale ka korralik heli kõrva lasta  |
DUH ! |
Ma nüüd ei saa aru, miks see vajalik oli? Igati teemakohane, aga sinu kommentaar ei ole seda mitte.
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
1 :: |
219 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
28.04.2006 07:10:41
|
|
|
soulshaker, räägi täpsemalt kust ostsid ja mis see täpne nimi oli nendel Sony kõrvaklappidel?
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
28.04.2006 11:21:00
|
|
|
Selline mure tekkis eile:
õhtul koju saabudes nagu alati panin nano arvutile taha laadima. kõik toimis ilusti, õhtul ennem magama minekut (aku oli täis juba) ära võttes (korralikult eject itunesist) aga enam ei lasknud ennast kinni panna. Play/Pause nuppu all hoidmine ei aidanud. Ei viitsinud siis asja uurida, sest tavaliselt ta lülitab ennast välja iseenesest ka kui on idle's veidi seisnud.
Hommikul ärgates oli pilt ikka ees, aga aku näitas et viimane minimaalne punane joon veel alles. Aga aku tõesti hea, pidas veel vastu selle aja kui ma tööle sõitsin 30 minta, oleks kauemgi, aga siis panin laadima. Hetkel siis laeb usinalt siin. Kuid kinni ta ikkagi ei lähe, mis selle põhjuseks võib olla?
Kui ma reseti teen, kas siis kaovad ka lood ära? Selles kartuses ei ole julgenud seda veel proovida, vaja päeva peale ja õhtul veel kuulata. Muus mõttes töötab laitmatult, ainult kinni ei saa panna. On kellelgi veel midagi sarnast juhtunud?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
28.04.2006 11:37:49
|
|
|
Dominus: Neid Sony klappe peaks praktiliselt igas +- Elektroonikas ja Vivas müügil olema. Twin Turbo klapid on. Neid on 2 varianti, 185-200eek on ilma volume nuputa juhtmega, ning 200-225 on koos volume jullaga juhtme küljes.
Selle raha eest tasub proovimist!
Helga: julgelt aga restart, ja seda siis: MENU + Keskmine nupp all hoida. Lood jäävad sul kenasti alles. Sellise nupu vajutusega restarditakse ainult software. Kui reseti teeb läbi Ipod Updateri, siis kustutatakse lood ära.
PS! Kas sul siis lugusid oma iTunesis pole, et kardad lood ära kaotada?
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
219 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
28.04.2006 11:47:27
|
|
|
Ei ei, lugusid kodus kordades rohkem ikka kui väikse nano sisse mahub
Aga tööinimesena ei ole mul päeva ajal oma itunesile ligipääsu, nii et hommikul tööl avastada et kõik lood kadunud, oleks üpris ebameeldiv üllatus.
Tänud, kohe kui laetud saab, restardin
Nii, nüüd siis laetud ja restarditud. Hakkas jälle reageerima. Kõik korras. Tänud veelkord.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
29.04.2006 18:30:07
|
|
|
Käisin Kaubamajas neid kõrvaklappe kaemas siis.Leidsin eelpool mainitud Sony Twin Turbod ka sealt, ilma voluuminuputa mingi 149.- ja voluumiga 219.- vms.(ise soovitaks voluuminuputa,ei sega ja pärast ei tule probleeme sellega)
Muhe müüja soovitas ka omalt poolt variante,valik oli igatahes hea
Seekord nööpkõrvaklappe ei võtnud,vaid valisin sportlike Nike ja Logitechi omade vahel Logitechi kasuks,disain hakkas meeldima
Kui keegi tahab veel osta siis Sonyl olid kvaliteetsed isendid(3 erinevat Twin Turbot),Panasonicud pole vast kõige paremad aga kes voluumi taga ajab siis võib need võtta(parim hz/db).
Teenindus oli igatahes meeldiv,võrreldes teiste kaupluste tuimade müüjatega.Mees näitas kõik variandid välja,ning seletas ilusti üle,teine müügineiu lisas ka oma arvamuse ja sain klapid ostetud
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pohlakas
HV vaatleja
|
10.05.2006 09:33:03
|
|
|
tere, oskab keegi öelda, mis hinnaklassis on iPod Nanod Sitsiilias?
Odavamad/kallimad kui Eestis?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
13.05.2006 21:29:53
anapod ja rockport - tegelt iPodi teema |
|
|
Anapod - on keegi proovinud nimetatud softi oma iPodi peal? olen küll inkakeelsetest saitidest lugenud inimeste kommente, kuid tahaks teada, kas on ka siin käe jala juures kedagi, kellelt võiks nõua ja abi küsida., sest ise suht dambjuuser
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
davey
HV kasutaja

|
21.05.2006 14:00:51
iPod shuffle annab errorit |
|
|
probleem järgmine: taskus olles läks tõenäoliselt miljon nuppu korraga alla ning selle tagajärjel hakkas ipod errorit loopima (ehk siis tuledega blinkima, kui midagi vajutada). ipod updateriga restoret tehes annab "disk write errori". my computeri all näitab removable diski. sealsamas paremklikk->format valides ei juhtu midagi. itunes ära ei tunne.
mida järgmiseks proovida? tahaks omal jõul jagu saada, garantii oleks viimane võimalus.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
21.05.2006 14:17:32
|
|
|
Mac.ee
http://www.mac.ee/page.php?p=imarvutid
IM Arvutite salong-kontor asub Tallinnas, aadressil Endla 69/Keemia 4. Oleme avatud esmaspäevast-reedeni kella 9-18, laupäeviti 10-15. Meie asukoha kaardilt leiate, kui klikite siia.
Ühendust saate meie müügisalongiga telefonil 610 5980 või faksil 610 5981. Esindaja mobiil 50 73 428, arvutite hooldus 610 5982. Digitaalselt on meiega ühendust võimalik võtta e-mailil info@mac.ee
Aga seda sa vist juba teatsid
Laurikre:.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
22.05.2006 18:57:29
|
|
|
Tahaks küsida, et kas ipodiga filme vaadates saab neile ka mingi nipiga subtiitreid lisada! ipod on vist mingi ipod video 30gb
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
=THC=
HV vaatleja
|
28.05.2006 10:29:28
Probleem iPodiga |
|
|
On siis selline jama et ipod mini sai põrutada ja jooksis kokku.Peale restarti enam pilti ette ei tulnud ja ka arvutiga ühendades ei loe arvuti teda välja,näitab et unknown hardware connected.Pole proovinud seinalaadijast laadida kuna ei ole.Oleksin väga tänulik kui keegi saaks aidata sest ostsin ta eraisiku käest ja garantiid vist kahjuks ei ole .Muidugi ma usun et ega selle parandamine ei maksaks ka nüüd metsikult palju aga äkki kellelgi on juhtunud sama jama ja suudab aidata ja kui keegi on viinud siis ipodi parandusse siis palju umbes see võiks maksta.Aitäh abi eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
annK
HV vaatleja
|
31.05.2006 15:25:44
|
|
|
Selline probleem, et 30GB 5. generatsiooni iPod on pooleaastane ja on siis 2 korda teinud üllatuse - iTunesis lööb ette akna nagu esimesel korral, kui iPodi sisestad. Väidab, et faile peal ei ole ning iPod on tuhiuus. Registreerisin küll iPodi Apple'i leheküljel, aga kui teist korda mulle selle n-ö triki tegi, olin juba suhteliselt vihane, sest kaduma läks nii 2000 laulu. Täitsa mures olen juba. iPod on täiesti update'tud ja kasutan koguaeg ka ainult ühte arvutit, ikka ei saa aru, miks ta nii teeb. Igasugune abi on teretulnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
01.06.2006 21:40:48
|
|
|
Ei tea vastata eelmise postitaja murele..
aga endal on vahest nii et iTunes ei leia minu nimelist kausta üles,siis üritan mitu korda kinni,lahti iTunes klõpsida ja siis leiab tavaliselt üles.
Samas tekkis endal üks teine mure,iTunes ei lase ühe artisti albumeid peale laadida.Teisi kõik lubab.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
jankunz
HV vaatleja
|
06.06.2006 18:55:49
ipod nano ... |
|
|
tahtsin endale ipodlinuxi peale panna ... kõik nagu sujus hästi korra sain töölegi nii ja siis tegin uuesti kõik asjad panin peale ja nüüd ülteb asi ainult nii et must pilt on taustaks ipodil ... ja siis siuke tekst /dev/hda2 /hp da on / hp failed: No pin 32: failed 256 ordings Shell invoked to run f /hp/start: No such fil Command : podzilla nii oli kirjas ja mitte midagi ei saa teha ükski nupp ei tööta ja usb ei võta seda enam tahagi ... kinni panna ei saa kuidagi ja see restardi värk et menu ja play nuppu all hoida ka ei tööta ... ? mis teha nüüd ? kas peab ära viskama siis selle
|
|
tagasi üles |
|
 |
v6sa
HV Guru

|
06.06.2006 19:04:46
|
|
|
Lasid oma ipodi niiöelda telliseks
Siin pole muud teha kui pöörduda mõne spetsialisti poole kes teab mis tähendab JTAG
_________________ Otsid kohta nokitsemiseks? Pole vajalikke tööriistu varnast võtta? Kodus lapsed ei lase rahus tööd teha? Tule kiika meie hackerspace'i k-space.ee
viimati muutis v6sa 06.06.2006 19:13:37, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
jankunz
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
v6sa
HV Guru

|
06.06.2006 19:14:17
|
|
|
Kõige naljakam on see et pildilt pole mitte kui midagi aru saada
_________________ Otsid kohta nokitsemiseks? Pole vajalikke tööriistu varnast võtta? Kodus lapsed ei lase rahus tööd teha? Tule kiika meie hackerspace'i k-space.ee |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
jankunz
HV vaatleja
|
06.06.2006 20:38:32
|
|
|
sain korda
|
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
07.06.2006 19:08:53
|
|
|
Uus IPod U2

tsitaat: |
DELFI - Apple lasi oma U2 Special Edition iPod pleierist välja uue versiooni. Selle kõvaketta maht on 30GB, aku peab vastu 14 tundi. Hind on $329. Eelmisel versioonil olid need näitajad vastavalt 20GB, 12 tundi, $349. Silmatorkava välimusega pleier on eelkõige mõeldud ansambli U2 fännidele.
Uue pleieriga antakse lisaks U2 muusika allalaadimisvõimalusele kaasa ka võimalus tasuta allalaadida 30 min pikkune U2 video. Apple pole avaldanud andmeid U2 pleieri müügi kohta. Nähtavasti ostjaid jätkub, muid poleks ju olnud mõtet uut mudelit turule tuua.
Reklaam |
Laurikre:.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tegelinski
HV vaatleja

|
18.06.2006 19:36:23
|
|
|
Sain omale siis nüüd selle 30gb olendi ipod-ist aga olen probeelmi ees sellee iTunes-iga see kohe kuidagi ei taha kõiki mu laule sisse võtta talle lihtsalt ei lähe osad laulud peale noh seletan nii, et on laule üle 800 aga peale lähevad ainult 780 laulu mis värk on ? ja küsiks siia juurde kohe kas seda itunes-i keegi eesti keeles pole leidnud ?
|
 |
VilX
HV kasutaja
|
18.06.2006 21:49:09
Re: ipod nano ... |
|
|
jankunz kirjutas: |
tahtsin endale ipodlinuxi peale panna ... kõik nagu sujus hästi korra sain töölegi nii ja siis tegin uuesti kõik asjad panin peale ja nüüd ülteb asi ainult nii et must pilt on taustaks ipodil ... ja siis siuke tekst /dev/hda2 /hp da on / hp failed: No pin 32: failed 256 ordings Shell invoked to run f /hp/start: No such fil Command : podzilla nii oli kirjas ja mitte midagi ei saa teha ükski nupp ei tööta ja usb ei võta seda enam tahagi ... kinni panna ei saa kuidagi ja see restardi värk et menu ja play nuppu all hoida ka ei tööta ... ? mis teha nüüd ? kas peab ära viskama siis selle |
Juhul, kui sa pole veel korda saanud, siis proovi pikalt menu ja keskmist nuppu all hoida, et reseti teeks ,ja siis kohe, kui pilti enam ees pole, hoia keskmist ja play/pause nuppu all, et minna siis disk modesse. Siis peaks arvuti ta ilusti ära tundma ja saad edasi toimetada.
Ise ka täna jamasin ~2h linuxi peale saamisega, aga sain lõpuks hakkama, peab lihtsalt kiirelt keskmist ja play/pause nuppu all hoidma ja tutoriali ilusti jälgima, muud midagi.
Endal iPod nano 2GB.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |