Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elder Scrolls 4: Oblivion. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 87, 88, 89  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 25.05.2006 16:27:04 vasta tsitaadiga

Seda selle beta patchi kohta räägitakse jah, et textuuri ja lodi modid ei tööta koos sellega.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.05.2006 16:43:57 vasta tsitaadiga

Antikrist kirjutas:
Seda selle beta patchi kohta räägitakse jah, et textuuri ja lodi modid ei tööta koos sellega.

veider peaks sellepeale ütlema kuna ennem töötasid kõik värgid kuigi beta patch oli peal. Samas peab siis uuesti reinstalli tegema ja proovima milles kala. Loodan et ametlik patchiga ikka asjad töötavad kuna suht BS on see default graafika vaate kaugus. Nagu jõudluse vahe ei ole kah märgata kui textuuri load mode peal.

edit

tundub jah et oligi beta patch süüdi. Samas mäletan et algul sellist värki ei märganud. Loodetavasti ametliku patchiga seda viga ei ole. Suht öö ja päev on see mäng mõnes kohas kui võrrelda moditud mängu ilma moditud mänguga. Ehk siis textuuri modid teevad asja kenamaks kui kaugusesse vaadata.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 25.05.2006 19:29:40 vasta tsitaadiga

angel, sul äkki sama viga, mis mul esines kinnaste textuuridega icon_rolleyes.gif - konflikt "ArchiveInvalidation.txt" failis, mis patchib lisaelemente mängu?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 25.05.2006 19:38:17 vasta tsitaadiga

MitchriX kirjutas:
angel, sul äkki sama viga, mis mul esines kinnaste textuuridega icon_rolleyes.gif - konflikt "ArchiveInvalidation.txt" failis, mis patchib lisaelemente mängu?

mingit veateadet ta mulle andnud ei ole. Samas kui patch i maha võtsin oli kõik jälle normis.
tagasi üles
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 25.05.2006 21:35:03 vasta tsitaadiga

Selle failiga ei tekigi mingit veateadet. Mäng lihtsalt kasutab selle faili abil neid textuure, mashe ja muid vidinaid, mis pole originaalis kaasas (ehk siis on lisatud modidega või niisama) Piisab ühest puuduvast reast näiteks LOD'i textuuri valdkonnas ja see osa jääbki juba mängus vigaseks. Mängumootorit see aga otseselt ei huvita kuna tema käitub selle faili etteantud käskude järgi. Seda "ArchiveInvalidation.txt" faili on võimalik mitut viisi luua: ise manuaalselt või spets progedega. Pärast mitmeid lisasid muutub see uuendamine aga üsnagi tülikaks (mul selles failis ligi 1400 entryt) ja vead on ka kergesti sisse tulema. Mõni originaaltextuur jäetakse näiteks tahaplaanile ja mängus seda edaspidi ei ilmugi (mul oli selle kinda textuuriga sama jama...lehekülg tagasi mainisin ka seda) Aga õnneks on tegu vaid lihtsa teksti failiga ja alati on sinna võimalik kiired muudatused sisse viia icon_wink.gif
tagasi üles
voltc
HV kasutaja

sõnum 26.05.2006 16:26:05 vasta tsitaadiga

http://xbox360.qj.net/Oblivion-Demonstrates-Domino-Effect/pg/49/aid/46186

mida kõike mõni vend ka vabal ajal ei teeks icon_eek.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 26.05.2006 16:39:48 vasta tsitaadiga

voltc kirjutas:
http://xbox360.qj.net/Oblivion-Demonstrates-Domino-Effect/pg/49/aid/46186

mida kõike mõni vend ka vabal ajal ei teeks icon_eek.gif

kellelgi on vist VÄGA igav olnud või tahtis midagi teha mida teised järgi ei viitsiks proovida icon_lol.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 26.05.2006 16:44:22 vasta tsitaadiga

Sigakõva thumbs_up.gif icon_eek.gif
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 26.05.2006 16:52:23 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Sigakõva thumbs_up.gif icon_eek.gif

teeme järgi... seekord terve map raamatuid täis 8)

Huvitav kaua nad sellega mässasid kuniks kõik valmis sai ja mitu korda läks valesti icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 26.05.2006 17:14:20 vasta tsitaadiga

Construction setiga pole tegelt eriti raske, aint fantaasiat vaja.
tagasi üles
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 27.05.2006 13:19:32 vasta tsitaadiga

See on sama mis "ma oskan ka klaverit mängida, ma pole ainutl kunagi proovinud". Video on aga tasemel. Tõesti hea fantaasia ning tugev viitsimine.
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 27.05.2006 17:46:18 vasta tsitaadiga

haha, väga ehe video
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
JediMihkel
HV veteran
JediMihkel

sõnum 28.05.2006 19:44:04 vasta tsitaadiga

wtf ? mis mängus mingi eriline room kus saad domino värk kokku panna ve ? või mingi eriline mod või asi ve ?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 28.05.2006 20:03:18 vasta tsitaadiga

JediMihkel kirjutas:
wtf ? mis mängus mingi eriline room kus saad domino värk kokku panna ve ? või mingi eriline mod või asi ve ?

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=2809074#2809074
Construction set
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 30.05.2006 01:22:19 vasta tsitaadiga

Olen proovinud igatmoodi seda mängu enda jaoks haaravamaks muuta aga sellist icon_eek.gif effekti nagu Baldur's Gate aegadest meenub, kahjuks pole icon_neutral.gif

Hehe icon_wink.gif ja just selle postituse inspiratsiooni sain vanast heast Baldur's Gate music pack'st. Väga võimas igatahes 8) Avastasin, et selle seeria mängudel oli pea poole rohkem tracke kui Bethesda vaimusünnitustel: linnad, kõrtsid, paleed, öö ja päev erinevates paikades, vestlused tähtsate NPC'ga ja veel kõiksugu battle theme'd. Kuna ise olen väga muusikalembeline, siis minu jaoks omab väga suurt tähtsust just see meeleolu, mis on vaid muusika abil võimalik mängudes saavutada icon_smile.gif

Nagu Bethesda ise väitis, tegu on järgmise põlvkonna RPG'ga. Pean nõustuma, kuna midagi analoogset pole tõesti varem näinud AGA (siin juures on üks suur AGA icon_razz.gif ) miks ei võiks see üllitis olla seega ka parim RPG? Ajapuudus? Kes teab icon_rolleyes.gif
Oblivionis on suur rõhk on pandud visuaalsele kvaliteedile ja vabadusele teha, mis iganes pähe tuleb. OK, see on osa justkui rahuldav ja enesest mõistetav, sest tänapäeva mängurid on tõesti selles valdkonnas nõudlikud. Kõik muu, mis moodustab ühe solid RPG on aga millegipärast vääääga tahaplaanile jäetud. Ja üks nendest elementidest on kindlasti muusikaline pool. Mõned tühised trackid sööbivad juba mõne tunniga ajju icon_neutral.gif Sellise suurejoonelise mängu juures võiks juba kohata mõnisada tracki - lood, mis käivituvad VAID special olukordades, erinevate ilmade- ja tegelastega või teatud paikadesse saabumisel.
Vot see oleks juba uhke thumbs_up.gif
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 30.05.2006 09:23:43 vasta tsitaadiga

Kõik oli mängus ilus.
Kuid relvavalik oli lahja, õhustik oli liiga rõõmus (devilid pressivad peale kuid mingit sellist rusuvat tunnet polnud), "lõpukollide" puudumine (vahet polnud kas lükkasid noa selga koopa ees passivale kollile või koopas olevale "kurjami"võlurile.)
Visuaalne 10, mängitavus 7, üldmulje 6.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 64
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 30.05.2006 09:39:09 vasta tsitaadiga

IMHO on oblivionis kaks põhiprobleemi tegelt mis rikuvad sellist tõelise seikleja meeleolu.Esiteks see, et kõik relvad ja pudi genereeritakse vastavalt levelile mis nagu kaotab täielikult nö.igast kohtade mõtte - kõike võid leida kõikjalt kui level vastav on või siis mitte midagi.Teiseks on liialt palju selliseid spetsimaid kohti ja need spetsid kohad pole eriti spetsid.Pean silmas, et mingeid elven ruine jne. kohti mis võiks nagu olla lahedad ja raskestileitavad on igalpool lademetes.Tahaks aga näiteks midagi siukest kus kuskil mingi ime kohapeal on mingid vanad lossivaremed, kuskil põõsas on mingi luuk kust maalla koopasse ja selt edasi minnes jõuab kuhugi väikesesse maalusesse linnavaremeisse kus mingid spetsid altarid, varandused jne.Näide morrowindist kus oli mingi suvaline koobas, koopast ühest kohast sai minna vette ja veest sai läbi tunneli u7judes maaalusesse daedric shrine mis oli üks selline üsna haruldane koht kus mingil ahvil oli full ebony set seljas, ilmselgelt oli näha e,t see oli suht uhke shrine, igast varanduse kaste oli, gem'e, ja ühes nö.altari ruumis kui kõrgele üles vaadata oli laeall unikaalne kilp seinapeal mille tähelepabnemine oli täielik juhus.See tekitas sellise tõeliselt special tunde.Oblivionis seda pole kuna kunagi ei anna midagi cooli avastada (va.siis need daedra shrine questid) vaid kõik oleneb ainult levelist.
tagasi üles
koromon
HV vaatleja
koromon

sõnum 30.05.2006 11:20:33 vasta tsitaadiga

Auron, mina leidsin küll sellise erilise koha. Vee all oli üks uks mis viis vee alla jäänud koobastiku ja sealt leidsin daedric axe mis lvl10 oli päris pro. Kuigi jah, see on üks vähestest sellistest kohtadest. icon_sad.gif
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 30.05.2006 17:08:52 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
On liialt palju selliseid spetsimaid kohti ja need spetsid kohad pole eriti spetsid.

Jah, tõesti puuduvad mängust unikaalsed kohad. kõik oleks nagu vorbitud ühe šablooni järgi icon_neutral.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 30.05.2006 17:15:57 vasta tsitaadiga

MitchriX kirjutas:
Auron kirjutas:
On liialt palju selliseid spetsimaid kohti ja need spetsid kohad pole eriti spetsid.

Jah, tõesti puuduvad mängust unikaalsed kohad. kõik oleks nagu vorbitud ühe šablooni järgi icon_neutral.gif

Ehk varste mäng moditakse sobivaks. Tootjad andsid tooriku kätte ja nüüd modijad ise kujundavad kuidas soovivad et asi välja näeks. Samas tootja ise üritab mingi lihtsaid ja pisi mode 2$ eest maha müüa icon_rolleyes.gif
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 30.05.2006 17:20:01 vasta tsitaadiga

terve see mäng on üks copy-paste
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 30.05.2006 20:39:32 vasta tsitaadiga

kurat ma level 21 ja ikka sama saasta saab koobastest kui mingi level 10-ga icon_neutral.gif
midagi normi pole vabsee kuskilt saada ei armorit ega relvi icon_neutral.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
angel
HV Guru
angel

sõnum 30.05.2006 21:06:35 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
kurat ma level 21 ja ikka sama saasta saab koobastest kui mingi level 10-ga icon_neutral.gif
midagi normi pole vabsee kuskilt saada ei armorit ega relvi icon_neutral.gif

see ongi üks mängu suurim viga. Samas ei mõika kuidas nad sedasi mööda panid. Suht tavaline RPG et osa vastaseid on alguses ropult rasked ja oma skilli tõstmisega muutuvad nad lihtsamaks. Ehk siis midagi nagu Fallout is oli. Seal sai alati igast träni kõikjalt kui vaja ainult kasutada ei saanud kuna skill ei olnd vastav või rammu polnud kanda.

Ehk siis see üks suur viga minuarust oblivionis et tava hea rpg süsteemi ei ole.

peab vist kah modid peale viskama et normaalsem oleks icon_rolleyes.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 31.05.2006 09:24:29 vasta tsitaadiga

kas miski hetk see tunne ka tekib, et kerge jumal oled?
falloudiga võrreldes siis umbes see, et lähed oma powerarmori ja rakettidega linnarahva ribadeks kui tuju on vms.

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 31.05.2006 09:52:55 vasta tsitaadiga

raskuse muutmiseks on olemas 1000 +1 modi, vingumise asemel minge brausige ametlikke foorumeid.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 31.05.2006 10:02:40 vasta tsitaadiga

Ei, seda mitte. Linnades guardid levelduvad koos karakteriga. Kui nad ikka 6kesi peale lendavad, siis pole kasu ka "über-armorist" ega "sword of bloody chopping"-ist. Paaki pannakse igal juhul.

Ise kasutan esemete balanssimiseks mingit modi, häbi on, aga nime ei mäleta. See tagab olukorra, kus pea kõikjalt ongi võimalik leida ainult steel ja iron relvi, kõike muud leiad haruharva. Dwarwen asju on pisut rohkem saadaval.

Kui kohutavalt joppad, siis võib saada röövlibossidelt midagi asisemat. Endal juhtus nii, et mina, level 21 battle-mage, hüppasin koopasse, nüpeldasin maha täpselt 27 kaaki. Kõigil oli käes steel relvad, viimasel neist aga daedric longsword. Krabasin selle omale ja väits missugune.
Ilma modimata Oblivionis on level 21 juba võimalik korjata omale elven träni ja kogu muud moosi nii et tapab. Momendil on hea, kui leiab kuskilt omale paari Mithril kindaid (kasutan Light armouri), olen ka kohanud paari Dwarwen ja Orcish ülikonda. Üldiselt see teeb asja vähe põnevamaks, kuna midagi head leides venib suu ikka kõrvuni. Ilma modimata variandis oli iga 5 minuti tagant seljakott daedrik kraami täis, ei mingit rõõmu. Liiatigi on Oblivionis selgelt liiga vähe erinevaid relvi ja relvatüüpe (oh Morrowind, oh Morrowind...)

Atren
HV vaatleja

sõnum 31.05.2006 11:40:02 vasta tsitaadiga

Minu lvl 23-24 char on täis ebony välja arvatud mõni eri item, samuti oleks mul juba täis daedric kui ma sooviksin (meeldib ebony rohkem daggerfalli ajast). Mul pole yhtegi modi peal ning enamus vastaseid paistavad mul olevat glass tüüpi armoriga. Samas ma rohkem teen missioone kui niisama ringi hulkumist.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 31.05.2006 12:01:25 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
kas miski hetk see tunne ka tekib, et kerge jumal oled?
falloudiga võrreldes siis umbes see, et lähed oma powerarmori ja rakettidega linnarahva ribadeks kui tuju on vms.

falloutis sai ikka nõrgemates linnades nõnda teha. Aga ise mäletan et lõppupoole kus mängu viimene level tuli sain ma ikka väga haledalt peksa.

Aga oblivionis level up toimub kõikidel sinuga koos mis on puhta BS. Ehk siis sellist olukorda ei tekki kus sa satud kokku kellegagi keda sul võita võimalik ei ole ennem level X saavutamist. Ehk siis tekib tunne et mäng on pidevalt ühe ja sama raskusega.

Ma ükskord isegi läksin oblivionis linna laamendama ja nuh niikaua laamendasin kuni ära väsisin. Lihtsalt need valvurid küll jooksid kokku igast kohast ja külarahvas tuli kallale võttes surnud valvurite mõõgad. Aga kui natuke põigelda ja ringi liikuda siis saab kogu sellest karjast jagu. Samas neid tuleb lõpmatuseni juurde ehk siis spawnivad kusagil nurgataga ja võib jäädagi neid tapma.
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 31.05.2006 12:45:59 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif jah, Fallouti mäletatakse nagu pensiokad nooruspõlve - rohi rohelisem, taevas sinisem...
Aga nii ta kahjuks on...sest skillid ja relvad olid nii hästi tehtud, et isegi ilma stoorita Tactics oli nauditav. F3-est - lootus sureb viimasena aga ta sureb siiski

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 31.05.2006 13:54:33 vasta tsitaadiga

marcor1 kirjutas:
icon_lol.gif jah, Fallouti mäletatakse nagu pensiokad nooruspõlve - rohi rohelisem, taevas sinisem...
Aga nii ta kahjuks on...sest skillid ja relvad olid nii hästi tehtud, et isegi ilma stoorita Tactics oli nauditav. F3-est - lootus sureb viimasena aga ta sureb siiski

oblivion on hea mäng aga sellised veidrad apsakad on tehtud mis paneb mõtlema et mös neil vennikestel peas toimus kui nad seda tegid või otsustasid nõnda teha.

Paljudel RPG del on juba selline klassikaline süsteem et kui ikka level 1 oled siis ei tasu igalepoole ronida. Alles siis kui suurem level võib igale poole jõudu minna katsuma. Ehk siis ei olnud midagi ajuvaba ja ei tekkinud sellist tunnet pidevalt et keegi ei suuda sind mättasse lüüa terve mängu jooksul.

Ma loodan et fallout 3 tuleb sarnane eelmistele mängudele ja full 3 d graafikaga (väga väga räme oli vahest fallioutist mingit asja otsida kui see otsustus maja taga olema ja kuna kaamerat keerata ei saanud siis aja asju hiirega taga mööda ekraani). Samas kellele 3D ei meeldi ehk siis aju ei võtta välja 3D maailma ainult 2D sobib need võivad kaamera rahule jätta ja ongi nagu 2D icon_razz.gif
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 01.06.2006 00:18:17 vasta tsitaadiga

mul väga veider lugu graafikaga. mingid imelikud vead on tekkinud. vahest jooksevad pikad kiired maa seest taevasse või siis inimeste küljest jumalteabkuhu icon_neutral.gif teistes mängudes on pilt puhas. driverid on uuesti installitud, mäng on uuesti installitud - ikka sama jama. on kellelgi veel sellist asja olnud?
jt234
HV veteran
jt234

sõnum 01.06.2006 00:20:36 vasta tsitaadiga

Mul on ühe korra, põhjust ei teadnud ja peale mängu taaskäivitamist neid enam pold... uuesti pole tekkinud, lahendust ei tea.
limp
HV Guru
limp

sõnum 01.06.2006 09:19:22 vasta tsitaadiga

OCUser kirjutas:
mul väga veider lugu graafikaga. mingid imelikud vead on tekkinud. vahest jooksevad pikad kiired maa seest taevasse või siis inimeste küljest jumalteabkuhu icon_neutral.gif teistes mängudes on pilt puhas. driverid on uuesti installitud, mäng on uuesti installitud - ikka sama jama. on kellelgi veel sellist asja olnud?

sama juhtunud ka siin, minul oli tegu gf6600gt ning aitas kui uued videokaardi driverid installisin.

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
MarekSäde
HV veteran

sõnum 01.06.2006 18:24:19 vasta tsitaadiga

OCUser kirjutas:

See tekib harilikult siis, kui jahutus on puudulik klokitud videol.
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 01.06.2006 18:50:55 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
OCUser kirjutas:

See tekib harilikult siis, kui jahutus on puudulik klokitud videol.

sama asi ka siis kui klokid maas ja teistes mängudes ju pilt puhas. ja jahutus... profiili ikka vaevusid vaatama? gpu max temp on 55C.

enivei, proovin cat6.3esid, nendega oli viimati pilt korralik (6.4 ja 6.5 on pilt nässus olnud).

MarekSäde
HV veteran

sõnum 01.06.2006 19:32:40 vasta tsitaadiga

mul oli näiteks 6800 kaardiga ka temp kõik korras, aga klokkida ei kannatanud üldse. 3d margi tegi ilusti ära ja mõnedes mängudes polnud ka hullu aga näiteks battlefieldis olid majad taevas ja meestel jänese kõrvad peas icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 01.06.2006 20:21:08 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
hullu aga näiteks battlefieldis olid majad taevas ja meestel jänese kõrvad peas icon_biggrin.gif

icon_biggrin.gif

aga klokkida kannatab korralikult ja kolmdeemarke jooksutab ka puhta pildiga ja veatult icon_confused.gif ja varem ka ju oblivioni tagunud kõvasti, nüüd järsku lõi pildi selliseks...

Buratino
HV kasutaja
Buratino

sõnum 04.06.2006 12:22:50 vasta tsitaadiga

tahan kodu osta, siis ytleb, et i dont trust you enoguh to talk about that?
mis teema on
tagasi üles
jt234
HV veteran
jt234

sõnum 04.06.2006 12:28:42 vasta tsitaadiga

sa pead talle rohkem meeldima.
vanake
HV kasutaja
vanake

sõnum 04.06.2006 12:42:44 vasta tsitaadiga

Pakku talle raha (Bribe) siis ta hakkab sind äkitselt usaldama icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
Buratino
HV kasutaja
Buratino

sõnum 05.06.2006 22:16:17 vasta tsitaadiga

jt234 kirjutas:

ta soovitas mul mingi kadunud pildi yles otsida, aga kõik keda ta kysida soovitas torisevad ja ei räägi eriti midagi vajaliku, puine
tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 06.06.2006 08:57:56 vasta tsitaadiga

Buratino kirjutas:
jt234 kirjutas:

ta soovitas mul mingi kadunud pildi yles otsida, aga kõik keda ta kysida soovitas torisevad ja ei räägi eriti midagi vajaliku, puine

jällegi: raha paneb rattad käima.
Kommentaarid: 211 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 170
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.06.2006 09:05:18 vasta tsitaadiga

oeh, npcde arvamuse tõstmise mängust pole kuulnud? või siis bribemisest sealsamas?
ja rääkisid iirc üsna palju vajalikku isegi sind sõbraks pidamata.

tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 06.06.2006 21:27:01 vasta tsitaadiga

The Elder Scrolls IV: Oblivion v1.1.511 Patch
http://www.gamershell.com/news/30681.html
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 07.06.2006 08:57:13 vasta tsitaadiga

zajebonks, saab ära pätsida lõpuks. ma seda beta värki eriti ei julgend peale lasta icon_smile.gif
tagasi üles
Buratino
HV kasutaja
Buratino

sõnum 08.06.2006 09:51:42 vasta tsitaadiga

pealuu kirjutas:
Buratino kirjutas:
jt234 kirjutas:

jällegi: raha paneb rattad käima.

pani käima jah, aga andis aint 25, kuna ma ei ytled talle kogutõde, teisel juhul ,kui ma selle C tähga naise yles oleks and, oleks 50 saand, suht peenraha ju :S
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 08.06.2006 13:26:29 vasta tsitaadiga

questide rewardid on suht väiksed jah, mingi mod vist oli isegi mis seda parandas.

samas... ma ei tee ka queste raha pärast (seda niikuinii ei saa), vaid questide endi pärast icon_smile.gif
äraelatumine toimub lootimisest

peale selle fame kah kasvab
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 09.06.2006 11:36:02 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:

Rate pede !!!

Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 09.06.2006 12:43:04 vasta tsitaadiga

Totu user kirjutas:
Paganarh kirjutas:

Rate pede !!!

ma pilgutasin mõned hetked mõistmatult silmi ja siis möirgasin paar minutit naerda thumbs_up.gif
thnx, päev läks helgemaks kohe icon_biggrin.gif
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 09.06.2006 13:08:13 vasta tsitaadiga

hahahaha, Pagan ja rate pede icon_lol.gif

fame on ju kasulik, lisaqueste saab.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elder Scrolls 4: Oblivion. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 87, 88, 89  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.