Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  Boinc märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 43, 44, 45  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 08.01.2003 17:13:19 vasta tsitaadiga

Ausõna, kõik postitused lugesin läbi!

Aga selle aja sees, kui mul message kirjutamise aken ees oli (pidin korra ära ka käima), tekkis siia terve müriaad üllitisi juurde ja post oli aegunud juba enne postitamist.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
dvd vader
HV Guru

sõnum 08.01.2003 17:19:36 vasta tsitaadiga

vaatasin järgi, alguses jah oli tõesti nii, et ma domeeni nime tiiminime sisse ei pakkunud, aga pärast esimest-teist lehekülge postitusi ma sellele vastu ei vaielnud, pärast väikest mõtetevahetust teistega siin foorumis. aga see lühike ingliskeelne lause/sõna/väljend domeeni järel kuluks küll ära.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 08.01.2003 17:42:29 vasta tsitaadiga

Nagu aru saan, on kõik nõus nime komponendiga "hinnavaatlus.ee"
Paljud pooldavad ka nime komponendina projektinime "boinc", lõpuks ka dvd-vader.

Aga dvd-vader on nõus "hinnavaatlus.ee@boinc" variandiga, võideldes variandi "boinc@hinnavaatlus.ee" vastu, sest see olevat e-maili aadressi kujuga. Vot siin ei saa ma aru, mis selles halba on, minu arust on see ju hea ja kasulik, see võiks saada meie ametlikuks tiimi maili aadressiks, ja "boinc.hinnavaatlus.ee" oleks sel juhul tiimi web. Minu arust nii loogiline, selge ja informatiivne. Igasugused lisandid (mis keeles tahes)
muudavad nime ju ainult kohmakamaks, mitte kompaktsemaks ja ähmasemaks. Mõlemad mainitud variandid on minu arust parimad, ja maili kujuline isegi parem.

dvd-vader tahab siin kindlasti väita, et ma olen ingliskeelse komponendi vastane, aga ei ole. Lihtsalt ei ole veel välja käidud sobivat väljendit, mis nime ära ei solgiks, asja segaseks ei ajaks jne.

Argument, et nimi tuleks väga halli massi sarnane, pole tugev. Sest mainitud probleem pole oluline. Kui me edetabelis kuskil esimese tuhande keskel asuks, ei huvitaks me mitte kedagi, kui me tipus oleks, on vaja just lihtsat ja kõigile arusaadavat nime, mis juhiks asjast huvitatu kohe kas HV lehele, või meie tiimi tulevasele lehele.

Ja argument, et mainitud ingliskeelsete sõnadeta jääb meie olemus arusaamatuks on ka nõrk. "hinnavaatlus.ee" ütleb ju kõik - HV'ga seotud isikute tiim. Elementaarne nagu S.Holmes öelda armastas. Ja kui keegi leiab, et oleks vaja tiimi ikkagi iseloomustada, olemust lahti seletada, siis sobib selleks ideaalselt praegune lause: "powerusers of HinnaVaatlus (pricewatch) , from Estonia icon_smile.gif"

Pole vaja nime sisse mingit liigset tilu-lilu.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
flylow
HV vaatleja

sõnum 08.01.2003 23:17:32 nimi vasta tsitaadiga

miks ei võiks jääda sama nimi nagu on praegu - seti@hinnavaatlus.ee???
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dvd vader
HV Guru

sõnum 08.01.2003 23:23:50 Re: nimi vasta tsitaadiga

flylow kirjutas:
miks ei võiks jääda sama nimi nagu on praegu - seti@hinnavaatlus.ee???

ma arvan, et ma pean vist tegema mingi eraldi saidi selle kohta, et miks minu meelest ei sobi, kuna MÕNED EI VIITSI SIIT TEEMAST MITTE ÜHTEGI EELNEVAT POSTITUST LUGEDA ja lisavad enda geniaalse küsimuse kõige lõppu.

isegi otsinguga leidsin ma vastused sellele korduvalt esitatud küsimusele siit teemast üles icon_evil.gif mina enam ülilaiskadele midagi ei seleta, kuna kõik mis on selle tiiminime tematika kohta öelda, on ka öeldud.

küsitluse ma kustutan ja lisan küsitluse kõige viimase tulemuse esimesse postitusse.
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 09.01.2003 02:05:52 vasta tsitaadiga

link :: listi kirjad

boinc-i beeta listi saadetud kirjad...

üsna jube vaatepilt. boinc ja astropulse tunduvad praegu nii kalased olevad, et sügavalt kahtlen, kas mingi laiem beeta jaanuaris üldse käima läheb.
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 11.01.2003 13:48:18 vasta tsitaadiga

carramba@>seti@hinnavaatlus.ee - ~600 WU/D< kirjutas:

L E T S _ K I C K _ S O M E _ A L I E N _ B U T T !

vot see on nimi-hakkas juba kaugelt silma,hv-d pidi tükk aega otsima
seda peaks ka arvestama BOINC-i puhul

Seda tulebki just vältida.
Mingit värdialikku nime, mis naeruvääristaks tiimi ja ka projekti
Me ei pea oma nimega kekutama (libekala poolt mainitud alaväärsuskompleks), vaid oma tabeli seisuda kuulsust koguma.
Tulge mõistusele!
tagasi üles
Some_
külaline

sõnum 12.01.2003 12:45:06 vasta tsitaadiga

Ässitaks veel veidike icon_wink.gif
Nime paneb tiimile teatavasti founder - kes saab uue tiimi founderiks? Praegu on soodne võimalus - igaüks teeb oma nimega tiimi ja kes kõige rohkem liikmeid saab selle nimi on parim icon_lol.gif
Muide, tiimi nimi pea olema ahvatlev just potentsiaalsetele liitujatele, statistilised tulemused ei sõltu sellest kas türklane suudab nime välja hääldada või mitte. Ja vähemalt mina pole ühtegi väljastpoolt Eestit tiimi viitsinud uurida, lihtsalt vaatan mitmest tiimist lähiajal mööda uhame. Ja konkurentide nimed ei lähe mulle üldse korda... Ainus mis huvitab on et mööda saaks icon_wink.gif Teglt hetkel ei huvita seegi eriti...
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 12.01.2003 15:52:40 vasta tsitaadiga

Some_ kirjutas:
Ässitaks veel veidike icon_wink.gif
Nime paneb tiimile teatavasti founder - kes saab uue tiimi founderiks? Praegu on soodne võimalus - igaüks teeb oma nimega tiimi ja kes kõige rohkem liikmeid saab selle nimi on parim icon_lol.gif

see asi käis juba enne läbi... nimelt ma ütlesin, et hoolimata sellest, kes esimesena tiimi teeb, siis loodetavasti ei hakka keegi "karistuseks" teist tiimi tegema (mina kah loomulikult ei hakka tegema, kui ma esimene tiimitegija ei ole) ja vastuvaidlejaid selles küsimuses mulle ei olnud.
tagasi üles
SETI@Estonia
HV vaatleja

sõnum 13.01.2003 07:20:10 vasta tsitaadiga

Some_ kirjutas:
Miks peab nimi meid ainult HV-ga seostama? Äkki teeks ikka kogu Eestit hõlmava suure tiimi? Ja saaksime praegused tiimi liikmed ja Seti@Estonia jne rahva endale taha. Vaevalt et Seti@Estonia asutajal miskit selle vastu on kui tekiks uus ja veel suurem tiim ja ehk aitab ta meid oma know-how ja muuga.

Ei vastu ei ole midagi, idee on väga hea.

Ja ausalt öeldes suht tüdinenud SETIst, vähemalt praegusel kujul. Laseks teistel majandada ja tiimitada. Eks näeb kus ja kas ja kuidas Astropulsest osa võtab.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dvd vader
HV Guru

sõnum 13.01.2003 13:23:30 vasta tsitaadiga

seti@estonia võib siis meie tiimiga liituda küll. (ega see kunagi keelatud polegi olnud.) põhimõtteliselt on tegemist ju meie foorumi registreerunud kasutajaga. minu poolest võib harjutamise mõttes kasvõi kohe liituda icon_wink.gif
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 17.01.2003 16:00:20 vasta tsitaadiga

tundub, et üleeile keeras BOINC täpselt üheks minutiks "kraanid lahti" ja koristas mitteliitumist võimaldava teate ära. selle aja jooksul jõudis liituda neli uut liiget. kahjuks ma ei jõudnud jaole, sest kuigi ma uurin seda lehekülge tihti, ei uuri ma seda iga minuti tagant... ja paistab, et mingi eriliitumise sai veel Carolyn sealt oma kliiniku tiimist.

nüüd pandi üles veidi teistsugune teade: "We currently have enough volunteers for the beta test. Stay tuned for a wider release beta test in the upcoming months."

"upcoming months" - seda enne küll ei olnud, pidi ikka jaanuaris olema, nii et asi venib natuke. teisest küljest jällegi, statistikalehele on tekkinud esimesed tulemused, mida veel täna öösel ei olnud. aga need arvud on küll nagu udu: vaadake ise
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 18.01.2003 23:18:59 vasta tsitaadiga

too Mr. O käis minuga yhes klassis seti I projektis
dvd vader
HV Guru

sõnum 23.01.2003 17:40:30 vasta tsitaadiga

seoses astropulse'iga võita ära unustada senised seti@home'i 340 KB suurused paketid. astropulse'i raames on hetkel käibel kahes suuruses work uniteid: 5 ja 8 MB icon_eek.gif
seega tundub, et modemiga kasutajad võivad astropulse'i lahendamise (esialgu) küll ära unustada...
sama jällegi väidavad boinc'i listis osad beetatestijad, et ühte praegust astropulse'i paketti lahendab arvuti kiiremini kui senist seti@home paketti.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 23.01.2003 18:24:05 vasta tsitaadiga

nii suured failid? ja lahendab kiiremini...nujah ööpäevas läks siis juba seti peale mul 40-70MB
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 03.02.2003 20:35:25 vasta tsitaadiga

hmm mida te sellest arvate: http://www.zdnet.com.au/newstech/communications/story/0,2000024993,20269164,00.htm
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 03.02.2003 20:43:35 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
hmm mida te sellest arvate: http://www.zdnet.com.au/newstech/communications/story/0,2000024993,20269164,00.htm

Kahju!
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.02.2003 20:48:38 vasta tsitaadiga

see jutt oli siis 18 oktoober 2002 - see 4-5 kuud on m2rtsi lõpuni
ehk siis selle ajani, kui seti2 peaks n2gu hakkama n2itama
uuemaid uudiseid seti finantsolude kehvenemisest pole minuni j6udnud - loodan, et neid pole tulemaski, kuna seti2 vaikselt beta n2ol annab ilmet
tol hetkel kui see uudis aset leidis, siis veel betadest juttu polnud icon_neutral.gif

dvd vader
HV Guru

sõnum 03.02.2003 20:51:46 vasta tsitaadiga

jama jutt. palju kära eimillestki. ma pakun, et kui seti@home projekt olekski tõesti rahalistes raskustes, siis sellest artiklist üksi piisas täesti, et paar suursponsorit juurde leida. mis see 400K dollarit aastas ikka niiväga ära ei ole.

UD-l oma kümnete miljonitega on minu meelest palju tõsisemad šansid kolinal kokku vajuda. kui ikka aktsionärid piisavalt nutsu sealt välja võtta ei saa, siis panevadki poe kinni ja kogu lugu.
tagasi üles
Jägermeister
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.02.2003 17:40:03 vasta tsitaadiga

lihtsalt et andke aga teada kui on võimalik hakata boinci jooksutama.. Kui tõesti uus statistika, siis tuleb kohe härjal sarvist haarata. Samas aga lugesin siin mingist artiklist välja et seti@home võib ka parallellselt töösse jääda ja siis on oht et pooled HV tiimi omad lähevad boinc-i ja pooled jäävad paika... mis sellest arvate?
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 23
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 12.02.2003 17:54:03 vasta tsitaadiga

Jägermeister kirjutas:
lihtsalt et andke aga teada kui on võimalik hakata boinci jooksutama.. Kui tõesti uus statistika, siis tuleb kohe härjal sarvist haarata. Samas aga lugesin siin mingist artiklist välja et seti@home võib ka parallellselt töösse jääda ja siis on oht et pooled HV tiimi omad lähevad boinc-i ja pooled jäävad paika... mis sellest arvate?

Ma arvan, et SETI integreeritakse lõpuks ikkagi BOINC süsteemi.
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 14.02.2003 03:24:33 vasta tsitaadiga

link :: screenshot

väike screenshot, kus näha, milline boinc-i aken välja näeb. sealt näete veel, kui suured on antud hetkel paketid ja kui kaua läheb aega nende lahendamiseks. screenshoti tegija arvuti on PIII 930 MHz, WinME ja seal jookseb lisaks boinc-betale ka seti@home commandline klient. sama mees kurdab veel, et tal läks kahe paketi tõmbamiseks 11 minutit SDSL ühendusega (24 KB/s)
tagasi üles
plugger
Kreisi kasutaja

sõnum 14.02.2003 03:40:56 vasta tsitaadiga

Seti projekt oli küll huvitav, aga sealt jäi midagi puudu ja see mis puudu jäi oli lootus midagi leida... face it, see oli 1 võimaluse otsimine lõpmatusest. Ise olen rohkem huvi tundnud selliste reaalsemate projektide vastu, nagu näiteks see mingi 54 bitise krüpteeringu murdmine millega peale aastast ragistamist vist ka siiski hakkama saadi- seal on teada, et lahendus peab kusagil olema, küsimus on lihtsalt selles, kes selle ennem välja suudab raalida. Pealegi sai võitja tiim seal ka päris hea summa auhinnaraha. Kui nad selle uue projekti raames midagi huvitavat suudaks sinna sisse genereerida ja näiteks lahenduse leidjale mingi nänni välja panna siis oleks ikka teine fiiling. Samas, kui selle uue süsteemiga saavad nad ette sööta suvalist infot, siis läheb asi arvatavasti kommertsiks ära... ei imestaks üldse kui kirjade järgi lahendab masin mingit koodimurdmist, tegelikult aga ragistab nuputada mingit tuumakatsetuse simulatsiooni, mille mõni superarvuteis mitte omav maa on tellinud icon_lol.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 7
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 14.02.2003 03:43:25 vasta tsitaadiga

sellel 54bit krypteeringu arvutamisel on yks puudus - ei ole reaalne seda koodi lahti muukida, kui sul ei ole pädevat arvutiparki taga
dvd vader
HV Guru

sõnum 14.02.2003 03:52:48 vasta tsitaadiga

plugger kirjutas:

Seti projekt oli küll huvitav, aga sealt jäi midagi puudu ja see mis puudu jäi oli lootus midagi leida... face it, see oli 1 võimaluse otsimine lõpmatusest.

loe meie seti-lehe KKK-d, seal olen kirja pannud (tegelikult tõlkinud ja natuke lühendanud) üht-teist selle kohta, et "te ei leia niikuinii mitte midagi" ja "mis kasu ma sellest kõigest saan" www.hinnavaatlus.ee/seti
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  Boinc mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 43, 44, 45  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.