Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
suurpealik
HV Guru

|
10.02.2003 18:32:01
Kuidas kasutada CD romi cd pleierina? |
|
|
Kunagi oli siin ka niisugune teema, aga ei leidnud üles.
Mure on niisugune, et vedeleb üks CD rom ja tahaks selle panna lihtsalt maki juurde, millel endal ei ole CD-d, panna.
Kas on võimalik seda kuidagi välise toite abil teha? Kas Cd rom kasutab mõlemat 12V ja 5V või ainult ühte neist? Mul vedeleb ka üks vana toiteplokk (AT 200W), millel ei ole venti, kui ma paneks selle cd romi toiteks, kas ta võib-olla ilma vendita, sest cd rom ei tohiks talle ju väga palju koormust anda.
|
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
10.02.2003 18:39:08
|
|
|
Töötab küll. Toitel võtad kõik muud peale lüliti ja yhe 4pin otsa ära (ei pea aga juhtmeid vähem jalus), ühendad cd-romiga ja ongi korras. Toite jahutamisega ei tohiks suurt muret olla, peaasi, et ta täiseti kinnisesse kohta ei läheks.
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
10.02.2003 18:43:03
|
|
|
Tänud, otsin kusgilt mingi lüliti ja lükkan selle asja siis tööle.
|
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
markob
HV vaatleja

|
13.02.2003 19:36:20
|
|
|
Ma võin Sulle sellise CD-Romi kesta pakkuda.
Annab Romile toidet ja kesta küljes on RCA väljundid keskuse vms.-ga ühendamiseks.
Tegelikult tal on veel paralleelport arvutiga ühendamiseks aga selle kaudu mina teda tööle pole saanud (pole vist õigeid draivereid leidnud).
Aga CD-ROM´I CD-pleierina saab edukalt kasutada ja ei ole mingeid lahtisi juhtmeid kuskil - korralik plastist korpus .
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
13.02.2003 20:46:52
|
|
|
Ma arvan, et sa tahad ka selle eest vist raha saada, aga praegu mul nagu eriti seda pole. Ma meisterdasin ise endale ühe kesta valmis cd romist ja vanast toitekast.
Aga kui sa tahad tasuta anda, siis oleks küll huvitatud.
|
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
markob
HV vaatleja

|
14.02.2003 13:13:36
|
|
|
Tasuta ei tahaks anda jah.
Ise sai ta 380 eest ostetud just sellel eesmärgil, et saaks kõvaketast ühendada teise arvuti külge ilma seda lahti monteerimata.
Ma vist teen ta ise ka CD-pleieriks - polegi praegu kohta kus CD-sid mängida v.a. arvutis.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|