|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
bush
Kreisi kasutaja

|
23.05.2006 18:36:34
|
|
|
Uus päts on väljas.
Patch
Päris palju ägedaid asju. Eriti Co-op. See võib fun olla.
_________________ >OSTA ÕLUT |
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
23.05.2006 18:42:47
|
|
|
squadhopping läinud : p
aasta hiljem parandavad buge veel, mis oleks tulnud kohe parandada..ja 'red tag bug' nagunii on ikka veel alles.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
23.05.2006 19:08:12
|
|
|
Mis see squadhopping on?
_________________ >OSTA ÕLUT |
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
23.05.2006 20:15:29
|
|
|
- If the player joins a squad while dead, the player will not be able to use the
squad leader as a spawn point until they have respawned once.
ehk siis hüppad mängu ajal squadist squadi, et kasutada SL'il spawnimis võimalust. seda enam teha ei saa :/
#Fuck_EA/DICE chan sai 10 minutiga mingi üle 200 tüübi kokku
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kivi89
HV kasutaja
|
23.05.2006 21:12:46
|
|
|
| peale pätsi installimist viskab mind peale sisselogimist mängust välja... tore
|
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
23.05.2006 21:45:19
|
|
|
Kas M95 saab Zoomida ka rohkem?Või ei saa ühegi snaiperiga?
EDIT: Kas keegi oskaks öelda kas minu arvuti on liiga nõrk medium detailide jaoks ,sest ma proovisin medium detailidega 1280x1024 65 hz ja siis jõnksas nii et.Kuigi ta peaks mediumil ilusti välja vedama või on mul mälu vähe?
Äkki peaks veel 512 ostma?
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
23.05.2006 21:50:50
|
|
|
| 1giga mälu on normaalne BF2 jaoks. 512 natuke liiga vähe vist :/
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MarekSäde
HV veteran
|
23.05.2006 21:58:18
|
|
|
| madness kirjutas: |
| 1giga mälu on normaalne BF2 jaoks. 512 natuke liiga vähe vist :/ |
mitte vist aga raudpolt kindel. Mees, osta giga või more mälu! Video veab veel uuemaidki mänge välja mediumiga aga mälu mitte. Ja pane fraps mängu ajaks käima ehk siis näed fps jooksmas nurgas ning kui ikka fps langeb alla 25 siis on juba nõksutamine video süü ka.
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
23.05.2006 23:38:31
|
|
|
| Linnapea kirjutas: |
| 1giga mälu on normaalne BF2 jaoks. 512 natuke liiga vähe vist :/ |
mitte vist aga raudpolt kindel. Mees, osta giga või more mälu! Video veab veel uuemaidki mänge välja mediumiga aga mälu mitte. Ja pane fraps mängu ajaks käima ehk siis näed fps jooksmas nurgas ning kui ikka fps langeb alla 25 siis on juba nõksutamine video süü ka. |
!giga mälu on normaalne jah sõltuvalt muudest faktoritest!! Olen ise omanud 1,5 kah aga kui video lahja siis ei päästa RAM. Endal x800gto ja giga rAMi ja kõik põhjas AA 4X jookseb korralikult.
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
j22lind
HV kasutaja
|
24.05.2006 00:06:20
|
|
|
aasta hiljem parandavad buge veel, mis oleks tulnud kohe parandada..ja 'red tag bug' nagunii on ikka veel alles.  |
Hea seegi, et nad aasta hiljem parandavad buge. Oman ise ühte EA publitseeritud üllitist, millele järgnes vaid üks patch ja mitte midagi muud.
Aga sain ise ka käpa peale Battlefield 2-le. Esmamulje on väga hea ja mitte väga kirves hind ajendab mind tõsiselt seda mängu legaalselt muretsema(praegu mängin sõbra litsenseeritud koopiaga, kuid ka sedamoodi mängimine pole aus). Ma treenin ennast snaiperiks selles mängus, siis kavatsen kuhugi klanni ka pürgida - snaiperiks
Tõesti väga mõnus mäng, isegi kui vahel snaiperiga lähedalt ja vargsi sihitud kuul ei taba seisvat vaenlast, samas kui tunduvalt kaugemal olev vaenlane langeb ühest kuulist
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
24.05.2006 00:46:02
|
|
|
| Kui ma õieti mäletan siis oma accounti nime ei saa muuta???!!Või mäletan ma valesti??
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
FeZ
HV kasutaja
|
24.05.2006 02:43:29
|
|
|
snaipri kohapealt klannis, et VÄGA harva läheb vaja . Snaipri kõrvalt proovi ka ennast anti-tankistiks harjutada.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
24.05.2006 08:59:40
|
|
|
Njah ehk 8 vs. 8 mängus on kuskil kükitavast snaiprist kasu, aga suureskaalalistes kaartides on nad rohkem parasiitide eest ... . Lähedalt saab meediku komplektiga neid üsna hästi maha niita (peale tabamust kohene ravimise võimalus).
Üldiselt on 64 mängijaga serveri ja mängu sätete suhe selline: 512 MB -> "low" (mõned "medium" võimalused); 1 GB -> "medium" (mõned "high" võimalused); 2 GB -> "high" (kõik).
Mida suurem kaart (map) seda paremat videokaarti on vaja.
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
j22lind
HV kasutaja
|
24.05.2006 09:26:38
|
|
|
Minu arust on just snaiper kasulik, eriti linnalahingutes. Saab vaenlase kaugelt maha võtta kuskilt katuselt
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
24.05.2006 10:23:07
|
|
|
seletan siis lahti mida Fez silmas pidas..
ametlikes infantry matshides pole snaipritest tolku kuna claymore miinid on keelatud ja vastased reeglina "põrkavad" liiga palju et mingi snaiper kaugemalt neid piisavalt efektiivselt kui üldse maha võtaks..lähedalt on jälle snaiper ise kaitsetu.. automaatrelv on lihtsalt tõhusam.. eranditult kõik on alati infantry matshides meedikud või siis assault
conquest matshis on snaipri asemel palju kasulikum anti tank. snaiper ei tee soomusmasina vastu midagi.. ja just soomusmasinad on need mis matshide käiku olulisi pöördeid võivad tuua.. Eryx/SRAW-ga tapab nii jalaväe kui soomusmasina..inimese pihta laskmist peab muidugi kõvasti harjutama.. aga kui juba oskad siis lühikese maa pealt ei pea isegi granaadiheitja optilist sihikut ette võtma lased otse ja pihta saades tapad mehe ühe tabamusega..antitankide pisikesed automaatrelvad on ka head, eriti MECi oma
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
1 :: |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
24.05.2006 14:01:37
|
|
|
| 1,5 GB peaks enamus ju high peal välja vedama ( video kaart on 6600 GT). Mul oli ennem üks küsimus et kas M95 saab siis veel zoomida suuremaks või ei saa?Ma suht algaja veel ei tea seda värki.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
j22lind
HV kasutaja
|
24.05.2006 14:22:28
|
|
|
Ah nii, sellisel juhul oleks snaiperile vaja ühte abimeest, kes siis valvaks teda ja ümbruskonda. Nii lahe oleks ju nagu kahekesi grupis omavahel rääkida, et "Jääme õige siia valvesse. Olgu ootame....tead, mul läks eile autokumm katk....aaagh..VAENLANE!!!!!!!!..tuld!!!"
Muidu linnalahingus, kus on palju maju peaks snaiprist ikka kasu olema ju katustel Ja see, et ma muidugi ei spetsialiseerukski ainult snaiperile, vaid ikka automaati peaks ka oskama käsitleda, lihtsalt super tunne tuleb peale kui saan võistkonda kuskilt kaugemalt aidata täpsete laskudega ja siis oma tiimi mehed ütlevad :" Ai raisk, see Rain on seal taga ikka heaks abiks"
Küsimus selline, mida kujutab endast claymore miin?
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kivi89
HV kasutaja
|
24.05.2006 14:33:19
|
|
|
| selline tore asi mis niidab mehi nagu muda...õige kasutuse korral 8)
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
24.05.2006 14:35:47
|
|
|
Delta Force Landwarriori sai kunagi kõvasti ühes klannis pelatud ja seal kasutasid snaiprid claymore miine enda positsiioni kaitseks/teavitamiseks, et vaenlane on lähedal.
Ehk siis ronid näiteks sellisesse kohta snaipima kuhu saab ainult ühte kaudu ja enda positsioonist natuke tagasi paned miinid maha. Kui vaenlane sind otsima tuleb või kogemata sinna ära eksib, siis saad miinide lõhkemise näol lihtsalt nö. hoiatuse, et ollakse lähedal.
Btw...kui kellelgi peaks olema müüa nii BF2 kui ka expansion, siis ps!
EDIT:Ost pole enam aktuaalne...sattusin üle tee olevasse ON/OFF`i ja ostsin ära
viimati muutis Cyberlord 24.05.2006 16:04:04, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
24.05.2006 15:18:05
|
|
|
| coolmode kirjutas: |
| 1,5 GB peaks enamus ju high peal välja vedama ( video kaart on 6600 GT). Mul oli enne üks küsimus et kas M95 saab siis veel zoomida suuremaks või ei saa?Ma suht algaja veel ei tea seda värki. |
Ei saa. Ühelgi optilise sihikuga relva ei saa zoomida, õigemini BF2 polegi relva/masinat/lennukit millel "zoomida" saaks. Ehk see mis sa näed seda ka näed.
Njah isegi clymore otsa koperdanud ja neid snaipreid kirunud .. krt nagu rotid roomavad ringi ja jätavad oma ekskremendid kõikjale vedelema.
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
24.05.2006 18:07:50
|
|
|
Ma mängisin eile Strike at Karkandi.Seal on üks hea katus kui oled USA poolel ja liigud paremalt äärest seal on esimene redel ja teine redel kui sealt teisest üles minna saab veel ülesse minna.Ma sain eile Rus serveris oma 23 killi seal ja esimesed parimad punktid.Panin claymorid redeli juurde ja keegi ei jõudnud minuni .Üks hea koht on veel Strike at Karkandis seal "Train Acident" sinna jooksed ka kohe alguses kui oled USA.Paremalt hästi äärest lähed mäest alla peaaegu piirist väljas peab hästi äärt kõndima.Jooksed sinna rongi vaguni juurde ja lähed redelist ülesse.Seal saab ka palju kille.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
24.05.2006 18:53:40
|
|
|
| Cyberlord kirjutas: |
Delta Force Landwarriori sai kunagi kõvasti ühes klannis pelatud ja seal kasutasid snaiprid claymore miine enda positsiioni kaitseks/teavitamiseks, et vaenlane on lähedal.
Ehk siis ronid näiteks sellisesse kohta snaipima kuhu saab ainult ühte kaudu ja enda positsioonist natuke tagasi paned miinid maha. Kui vaenlane sind otsima tuleb või kogemata sinna ära eksib, siis saad miinide lõhkemise näol lihtsalt nö. hoiatuse, et ollakse lähedal.
Btw...kui kellelgi peaks olema müüa nii BF2 kui ka expansion, siis ps!
EDIT:Ost pole enam aktuaalne...sattusin üle tee olevasse ON/OFF`i ja ostsin ära  |
Klanniga pole soovi liituda?
Sniper on clanwaridel kõige vähem mängitavam kit üldse. Kui aim paigas laseb medicu või spec opsi relvaga mehe kah kaugelt maha ja mõtteaineks veel seda, et kui kaks meest kükitavad maja katusel ja üks neist saab ainult lasta (teine hoiab ümbruskonnal silma peal), teeb heal juhul mõne killi, kui on eriti pro aimer ja teeb headshote. Aga vaata palju kasu nendest kahest mehest oleks lipu all koos medic kiti ja AKga. Trikk ongi see, et võluda oma mehed lipu alla, 6 mehega bande teeb igaljuhul lipu valgeks ja arvatavasti omastab ka selle ära.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
24.05.2006 20:12:58
|
|
|
snaip ikka omab küll. eriti kui veel mingi hea koht
kuigi praegu kõige suurem spree ikkagi apc'ga kui tegin väikest spawn reipi 8)
jummalast hea kuulata kuidas tüübid kiruvad ja üritavad sind ära kickida
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MarekSäde
HV veteran
|
24.05.2006 21:15:29
|
|
|
Snaip omab kui on lollid vastased, mida nad muidugi 90% on. Kui mind näiteks mingi snaip kusagilt katuselt/peidupaigast maha tõmbab, siis ma ei jäta enne kui olen ka tema maha tõmmanud. Ma pole eriline skoori tagaajaja ja proovin mängu võimalikult huvitavaks teha ja mingeid pea seljas jooksjaid ning campijaid mulle meeldib kohe noppida , vahel mõni ikka ei õpi ja mõtleb, et ma olen ta äkki unustanud...eriti pull on panna claymore sama kohta ja tappa sama kutti mingi 5 korda Teamitöö on muidugi kõige huvitavam aga tavaliselt on serverid üksiküritajaid täis ja korralikku teami satub harva . Peaks ka mingi klanni teamitöö ära proovima, see oleks alles huvitav kogemus
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
24.05.2006 22:39:30
|
|
|
Ma mängisin eile Strike at Karkandi.Seal on üks hea katus kui oled USA poolel ja liigud paremalt äärest seal on esimene redel ja teine redel kui sealt teisest üles minna saab veel ülesse minna.Ma sain eile Rus serveris oma 23 killi seal ja esimesed parimad punktid.Panin claymorid redeli juurde ja keegi ei jõudnud minuni .Üks hea koht on veel Strike at Karkandis seal "Train Acident" sinna jooksed ka kohe alguses kui oled USA.Paremalt hästi äärest lähed mäest alla peaaegu piirist väljas peab hästi äärt kõndima.Jooksed sinna rongi vaguni juurde ja lähed redelist ülesse.Seal saab ka palju kille. |
Squari ümbruses on kaks katust millest üks on kõrgem (üle platsi, kohe lipu juures) kust oleks saanud sind kiiresti maha lasta.. teine katus on kohe Hotelli lipu taga vahekäigust paremale jääv maja kuhu saad sisse minna, lähed trepist katusele ja oled nagu peopesal.. 32-64 matsiga servudes on need kohad ja head sest mõni üksik vaevuks sind otsima, väiksemates on raudpolt et saad arty-granaadi pähe või on peale paari killi kättemaksuhimulised vastased sind kusagil passimas..
keegi on juhtunud tegema granaadikilli kus viskad granaadi vastasele vastu pead ja paljas löök tapab ta enne kui granaat plahvatab:))) või siis hüpanud katuselt alla,langevari ei avane aga kukud vastasele täiesti kogemata lagipähe ja tapad ta, jäädes ise täiesti vigastamata? mõlemat on korra juhtunud ja nii ohvrid kui mina ei jõudnud ära irvitada..
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
24.05.2006 23:46:44
|
|
|
Ma mängisin eile Strike at Karkandi.Seal on üks hea katus kui oled USA poolel ja liigud paremalt äärest seal on esimene redel ja teine redel kui sealt teisest üles minna saab veel ülesse minna.Ma sain eile Rus serveris oma 23 killi seal ja esimesed parimad punktid.Panin claymorid redeli juurde ja keegi ei jõudnud minuni .Üks hea koht on veel Strike at Karkandis seal "Train Acident" sinna jooksed ka kohe alguses kui oled USA.Paremalt hästi äärest lähed mäest alla peaaegu piirist väljas peab hästi äärt kõndima.Jooksed sinna rongi vaguni juurde ja lähed redelist ülesse.Seal saab ka palju kille. |
Seda ei maksaks nüüd võtta jah kui kindlat skoori tegemise viisi Kõik sõltub vastase proffesionaalsusest.Olen 100%kindel et neid mehi kes sealt laskureid KÕIGEPEALT otsivad on tuhandeid Kindlat soovitust turvalise ja väärtusliku dislokatsiooni kohta selles mängus ei ole olemas-on olemas erinevad inimesed erinevate kogemustega,mõni viitsib jahtida snaipreid mõni lihtsalt campereid ,mõni teeb skoori osad üritavad kindlasti leida ´´head kohta´´ ja seda juba aasta .Kindel on see et kui oled laisk siis oled sa kerge saak!
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A-Circus.
Kreisi kasutaja

|
25.05.2006 00:20:52
|
|
|
| Ausaltöeldes minu nimekirjas on snaiprid esimesed keda tappa. Nii rotti kiti ikka annab teha, aga õnneks enamik snaipreid on mingid kobakäpad/algajad
|
|
| Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
25.05.2006 00:29:27
|
|
|
| A-Circus. kirjutas: |
| Ausaltöeldes minu nimekirjas on snaiprid esimesed keda tappa. Nii rotti kiti ikka annab teha, aga õnneks enamik snaipreid on mingid kobakäpad/algajad |
Kas ta nüüd just ROTT kit on??päris nõus ma sinuga ei saa olla kuid...kuid sellega et enamus on kobakäpad...SEDA KINDLASTI !!!Vaata kui palju on mängijaid...ja kui palju on neid kes omandanud mingeid kogemusi .Kellega võib olla tegu seda näitab nime ees olev auaste kuigi kah mitte alati .Olen mänginud tüübi vastu kes oli äärmiselt tüütu(loe hea snaiper ) ja ta noppis vendi päris korralikult ja viitsis oma positionit ka vahetada,ehk vend oli ropult harjutanud ja kogemusi omandanud. Usun et 10% snaipritest on siiski head !!!
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
25.05.2006 12:20:04
|
|
|
Ei tõsi ta on et nii sama lambist snaiperdama hakata polegi nii lihtne. Paned küll selle ristikese vastasmängija "keha" peale ent pahatihti ikka pihta ei saa. Pean tunnistama et ise olen vast 10 min. snaiprit sihtotstarbel kasutanud ... selleks et snaipriga kille saada kasutan teda lennukis
Ma trehvasin kord lennukiga lennates langevarjurit silmama ning otsustasin temast lihtsalt "üle sõita" ent paraku purunes kokkupõrke tagajärjel ka minu lennuk (tema sai kah surma). Ehk targem oleks langevarjur kuulipritsiga enne maha niita.
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
25.05.2006 12:32:49
|
|
|
Mul on mingi totaalne kamm online saamisega
Tegin accoundi ära läbi mängu aga hakkas lampi andma parool vale errorit. Siis avastasin, et peaks gamespy account ka kärama, ok see oli mul vanast ajast olemas aga ei meeldinud talle ka see. Tegin siis gamespysse uue accoundi ja õnnestus korra läbi mängu ka serverlisti näha. Hilisemad üritused lõppesid "Connecting to account server" kirjaga ja vsjo. Gamespy enda utiliidis vajutades BFII peale ei tule mitte midagi...valge leht ja kõik
Loodan, et ei ole tegu minu mingite anomaaliatega. 1.3 patch on peal ja sf plaadi sain ka just kätte.
|
|
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanelmees
HV vaatleja
|
25.05.2006 13:44:47
|
|
|
Kui netist image tirida ja siis key kuskilt osta, kas asi niiviisi toimib? Mõni hea koht kus neid key-si müüakse? Ostaks isegi mängu, aga tundub olevat defitsiit, k-salong, +/- ja dr peep tühjaks ostetud
Ja zebrast 500.- ka ostma ei hakka.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
25.05.2006 14:21:13
|
|
|
Erm ma ostsin eile ON/OFF`ist 600 eest
Kas siis seda BFII ennast müüakse oluliselt odavamalt? See expansion on mingi 200 kopikatega
|
|
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanelmees
HV vaatleja
|
25.05.2006 14:34:39
|
|
|
| Ebayst saab 100% "puhta" key 200 eegu eest BF2 tavapaketi jaoks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
25.05.2006 14:35:55
|
|
|
Noojah...karp maksab ka:P
Selle key värgiga saab nii teha küll (vähemalt ei ole siiamaani ma kohanud mäng, millega ei saaks).
|
|
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kivi89
HV kasutaja
|
25.05.2006 18:58:57
|
|
|
| kas full pätsiga saab bf2 downgradeda?? st kui mul on nt 1.3 ja vaja saada 1.22 peale kas siis tuleb appi 1.22 full patch või peab ikkagi reinstalli radu mööda käima??
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
25.05.2006 19:30:01
|
|
|
| kivi89 kirjutas: |
| kas full pätsiga saab bf2 downgradeda?? st kui mul on nt 1.3 ja vaja saada 1.22 peale kas siis tuleb appi 1.22 full patch või peab ikkagi reinstalli radu mööda käima?? |
aga sa tee proovi ja anna teada
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
25.05.2006 20:47:34
|
|
|
Oeh minu hädad ka sellest patchi jamast tingitud vist:(
Üks nuub küsimus ka - SF on eraldi patchitav eks? SF lehel 1.3 versiooni patchist ei kohanud nagu.
|
|
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
j22lind
HV kasutaja
|
25.05.2006 20:57:41
|
|
|
ei

viimati muutis j22lind 19.03.2007 22:29:13, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
25.05.2006 20:58:48
|
|
|
Üks nuub küsimus ka - SF on eraldi patchitav eks? SF lehel 1.3 versiooni patchist ei kohanud nagu. |
see 1.3 patch uuendab nii BF2 kui ka SF´i ära
_________________ Salamander |
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
25.05.2006 21:06:39
|
|
|
| thebull kirjutas: |
Üks nuub küsimus ka - SF on eraldi patchitav eks? SF lehel 1.3 versiooni patchist ei kohanud nagu. |
see 1.3 patch uuendab nii BF2 kui ka SF´i ära  |
Yeap.peale igat lisapaketi paigaldamist olgu see siis SF voi EF lased viimase patchiga uuesti ule. Kui sul on 1.22 /1.3 ule tegemise patch ja jamad sellega siis tiri tais patch mis oli ule 400mb ja lase sellega ule. Mina tirisin tais patchi ja mingeid jamasid ei ole olnud. Eelnevatele meestele> krrt 600 on kuradi kova hind BF2 le aga oleks vahva kull kui mone mangu hinnad langemise asemel touseksid. Ise ostsin oma mangu siitsamast foorumist 6 kuud tagasi 350 Eeguga ja tutikas!!!
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
26.05.2006 01:22:14
|
|
|
Enda "erialaks" on (viimasel ajal) snaiprina, snaipreid jahtida...
Muidu Paugun kopteriga ringi :wink
EDIT:
Mõlemal juhul suht korralik "skoor" garanteeritud 60 + punni...
Tankiga "cruisivaid" vendi ikka leiad, või, "paha aimamata" ringi liduvaid/roomavaid snaipreid...
|
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
26.05.2006 13:08:41
|
|
|
| Küsimus:Kas te kasutate lendamiseks joysticky või klaverit?.Ma ei tea vahepeal jääb küll mulje et mõned tüübid ainult lendavadgi Bf2 mingised hullemad prod lasevad ringi.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
26.05.2006 13:10:24
|
|
|
| Lennata kindlasti rõõmupulgaga parem...klaveriga on see ikka eriline piin imo.
|
|
   |
449 |
|
| tagasi üles |
|
 |
FeZ
HV kasutaja
|
26.05.2006 14:58:15
|
|
|
| klaver + hiir, aga muidu lennukit parem joysta ja pedaalidega, kopterit hiire ja klaviatuuriga.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
26.05.2006 15:03:10
|
|
|
| Küsimus:Kas te kasutate lendamiseks joysticky või klaverit?.Ma ei tea vahepeal jääb küll mulje et mõned tüübid ainult lendavadgi Bf2 mingised hullemad prod lasevad ringi. |
klaver + hiir on ikka minuarust parim... ma ei kujuta ette kuidas ma mängiks pulgaga. ilmeslt ei laseks mitte kedagi maha.
|
|
   |
2 :: |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
26.05.2006 16:39:21
|
|
|
Mis lennumasinatesse puutub, siis viimaste patchide ja rakettide jälitamistegevuse parendamise/halvendamisega on asi nii kaugele viidud et lennuaparaadid on oma manööverdamise poolest tuntavalt erinevad. Parim on ründelennuk on Hiina J-10, siis järgnevad MEC Su-29 Fulcrum, US F/A-18C Hornet ja US F-35 Joint Strike Fighter. Pommitajad tunduvad kõik võrdselt aeglased olevat. Näiteks J-10 saab väga edukalt rakettide eest ära põigelda samas F-35 on nagu vana lehm, keda iga suvaline pull rajalt maha niidab.
Vanasti kui õhk-õhk raketid loobusid juba väga väikse nurga alt jälitamise, siis põhiline oli kuulipilduja, mis andis Ameerika lennukitele eelise kuna neil on kasutada 600 padrunit.
Põhiliselt lendamisest elatuvad mängijad vahetavad esimesel võimalusel end MEC või Hiina meeskonda ... 8)
Ise lendan hiirega ning hetkel on tapmiste/surmade suhe: 7428/710. Kõik on võimalik, lihtsalt vali õige lennuriist.
viimati muutis Le Inc 31.05.2006 15:11:26, muudetud 1 kord |
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oravapoiss
HV kasutaja
|
30.05.2006 14:10:24
|
|
|
kas keegi BF2 keyd müüb?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
2 :: |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gansta
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
3 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
30.05.2006 18:27:48
|
|
|
| oravapoiss kirjutas: |
| kas keegi BF2 keyd müüb? |
Ikka pakuti seda 250.- ringis
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanelmees
HV vaatleja
|
31.05.2006 10:08:35
|
|
|
Natuke aega mänginud ja tundub täitsa hea. Aru ma ei saa kuidas suudavad osad lennuki või siis helikopteriga nii puhtalt navigeerida
Eila sattusin mingi profi helikopteri juhi peale. Ma oli see teine gunner. Kutt sõitis terve selle aja kui map kestis ringi, ilma, et oleks kuskile crashind või siis surma saanud. Ma olin tänu temale kohe top 2 mängija 8)
Kutt pani igast torudest ja kitsastest kohtadest läbi nagu kaskadöör. Käis vahepeal parandamas ja siis jälle uuele ringile.
Ise juht olles paned varem või hiljem puusse või siis lastakse alla
Lennukiga saan kah mingi paar pööret teha ja siis kuskil teises maailma otsas juba
Et, kas nad kasutavad ikka inside view-d või vaatavad eemalt neid lennumasinaid?
Hetkel ainult oman 203-ga seda ka tänu Americas Army 4 aasta kogemusele
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|