Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
oXiid
HV vaatleja

sõnum 22.05.2006 20:23:25 vasta tsitaadiga

Eesti ftpdest tuleb küll maksimum kiirusega alla.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 22.05.2006 20:29:22 vasta tsitaadiga

netmaster, kui ei kõlba, siis on 2 võimalust - kas ei kasuta üldse või kasutad midagi muud, kuid niisama endale ninaalla torisemie, ei muuda küll midagi ...
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.05.2006 20:43:53 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
netmaster, kui ei kõlba, siis on 2 võimalust - kas ei kasuta üldse või kasutad midagi muud, kuid niisama endale ninaalla torisemie, ei muuda küll midagi ...

täpselt samad sõnad, tegelikult polegi siin midagi toriseda, nagu netmasteri jutust selgub on tal juba praegu kõik ideaalne ning see väike tehnoloogiline pidur mis ei võimalda talle 4x digipilti korraga pakkuda ja ühe "näo" hinnaga pole tema jaoks probleem, lihtsalt halada oli vaja icon_smile.gif mis sa siis teed kui eetrist DVB-T tulema hakkab...ikka pead igale seadmele 2,5k boxi ostma icon_smile.gif

teadupärast oleks tehnika areng meie soovidest alati sammujagu ees kuid see oleks koledalt kallis, näiteks vaata täna mõne arvuti detaili hinda mis on hetkel nagu ulme mingi 750GB kõvaketas maksab 7500kr, kuu aja pärast juba 5000,- kuu hiljem 3500,- vms. sama on ka muu tehnikaga. ei ole mõtet ju maksimaalne kohe peale panna, kliendile 3digiboksi kaks neist salvestavad, ADSL2+ max käiku ehk 25Mbit/s-1Mbit/s kuna vanemad liinid ei laseks seda niikuinii kaugele ja mis siis saab, jälle hala.. ei tööta miskit icon_smile.gif
samas ei välista seda, kui firmadele sarnast paketti erilahendusena pakkuma hakatakse, et tehakse 25Mbit/s toode koos kahe digiboxiga vms...kui peaks vajadust olema.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
netmaster
HV kasutaja
netmaster

sõnum 22.05.2006 21:31:35 vasta tsitaadiga

Ma ei torise ja ei hala, ma küsin nende kogemuste kohta, kes juba kasutavad. icon_mad.gif
Mind teeb natuke ettevaatlikuks see, et kui mulle Elion'i uue digitv reklaami ukstest ja akendest sisse topitakse, on seal kirjas sellised sõnad (ma täpselt peast ei mäleta) nagu: suurepärane, esimesena, digitaalne, kiire, soodne ja muid ülivõrdeid, aga nüüd tuleb välja, et selle toote nimi on tegelikult "väike tehnoloogiline pidur". Paistab, et siit mõistlikku vastust ei tule, ju peab mõne juurde vaatama minema, kuidas nende kiirustega lood on...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
m6mm
HV kasutaja

sõnum 22.05.2006 21:35:04 vasta tsitaadiga

hm

mingi naljakas koom oli

edit: tegelt on ka hetkel - kogu välislink on siiralt kooma kakutud. estpak.ee lõpulised hostid asupaigaga tln-s pinguvad imeliselt vingelt üksteise suhtes:

3    21 ms    19 ms    19 ms  kjj-bb4-so-2-0-0-0.ee.estpak.ee [195.250.191.1]
4    92 ms   117 ms   130 ms  kjj-bb3-ae-0-0.ee.estpak.ee [194.126.97.253]
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 22.05.2006 21:36:10 vasta tsitaadiga

rahu rahu. küll nad 31 augustiks saavad asja korda icon_biggrin.gif
lednE
HV kasutaja

sõnum 22.05.2006 22:16:29 vasta tsitaadiga

netmaster kirjutas:
Ma ei torise ja ei hala, ma küsin nende kogemuste kohta, kes juba kasutavad. :x
Mind teeb natuke ettevaatlikuks see, et kui mulle Elion'i uue digitv reklaami ukstest ja akendest sisse topitakse, on seal kirjas sellised sõnad (ma täpselt peast ei mäleta) nagu: suurepärane, esimesena, digitaalne, kiire, soodne ja muid ülivõrdeid, aga nüüd tuleb välja, et selle toote nimi on tegelikult "väike tehnoloogiline pidur". Paistab, et siit mõistlikku vastust ei tule, ju peab mõne juurde vaatama minema, kuidas nende kiirustega lood on...

Ülivõrretest siis:
Suurepärane - minu jaoks küll, sest muud kaablioperaatorid väikelinna hajusasustusse oma nina ei topi ja pannipanekut takistab naabrivanamehe kaasik lõunasuunas
Esimesena - muud telefonioperaatorid otsivad samuti tulusamat-tihedamat kanti
Digitaalne - analoogi ju läbi vasepaari hästi ei pressi, mis sest, et viimane meeter on analoogis.
Soodne - kodu3-e puhul täpselt 0 krooni sõltumata 3 aastasest lepingust sest... (vaata esimest kaht ülivõrret)
pidurit pole veel kohanud, leping tehtud esimesest "ametlikust" päevast ja ei ole viitsinud vaatamas käia, et kas antennid veel katusel alles, või on mõni vares sinna pesa teinud.
Kiirus hetkel, kui telekas mängib: (ruuter.ee)
5063285.7 bit/sec
4944.6 Kbit/sec
4.8 Mbit/sec
618.1 KB/sec

Mis (mõistlikku) vastust veel ootad?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
taavi
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 22.05.2006 22:27:51 vasta tsitaadiga

netmaster kirjutas:
siit mõistlikku vastust ei tule

telekas on bs. suht korraliku kvaliteediga kodumaised kanalid ja tohutu hunnik jama. betatestija tunne tuleb peale, kui digiboxiga kaklema pean.
internet on parem kui enne. aga 2m alla/2m üles vs 12m alla / 750k üles on raske valik, kui 12m ühendusega telekat vaadata, siis 2m üles igatahes parem. uploadi tõstmine on igatahes elu rohkem ilusamaks teinud.

indrekp kirjutas:
kui firmadele sarnast paketti erilahendusena pakkuma hakatakse, et tehakse 25Mbit/s toode koos kahe digiboxiga

ma vaatan, et suht konkreetsed lubadused...
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 22.05.2006 22:50:33 vasta tsitaadiga

netmaster kirjutas:
Ma ei torise ja ei hala, ma küsin nende kogemuste kohta, kes juba kasutavad. icon_mad.gif

asi töötab lihtsalt nii nagu lubatud, tehnoloogilise piduri all pidasin silmas, et ei saa ju hoobilt maksimumi letti panna kui ei tea mis tagajärjed olla võivad, see tähendab lubadustest kinni pidamist, kui maksimaalne adsl2+ riba ära kasutada tekib tahes tahtmata jamasid sest osade klientide vasepaari kvaliteet on alla arvestust.

suurepärane võimalus ka nendel maailmakanaleid näha kelle pesurest vaid kolme hägust eesti pilti näitab,
esimesena IPTVga eesti turul,
digitaalne pilt kõige soodsamal viisil,
kiire internet sellega kaasa,
soodne kuna ei lisandu x tariife [kodu3] püsiühendusele (peale katseaega on siiski vaja väikese summaga [60kr kodu2 puhul] 2 klientgruppi eristada kes saavad ja kelleni dsl2+ tehnika ei küündi)

kuna elion garanteerib 12Mbit/s-512Kbit/s oma adsl sõlmeni siis ei sõltu absoluutselt elionist palju on eesti serverite läbilase, välislinki suurendatakse vastavalt vajadusele ning ega paljudel ispdel oma välislinki olegi. Oma testide tulemusena saab eesti serveritest kaupa kätte üsna stabiilselt ka kuni 25Mbit/s.

tsitaat:

indrekp kirjutas:
kui firmadele sarnast paketti erilahendusena pakkuma hakatakse, et tehakse 25Mbit/s toode koos kahe digiboxiga

Ei ole konkreetsed, vaid võimalikud, teadupärast on võimalik firmadel igasuguseid erilahendusi tellida, ühesõnaga kõik on võimalik aga summa paneb asja paika. Teisalt ei tea ma ühtegi firmat kes vajaks mitut iptv ühendust oma kontorisse...
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 22.05.2006 22:59:54 vasta tsitaadiga

taavi kirjutas:

indrekp kirjutas:

Kui on konkreetne rahapapp kliendil olemas siis pakutakse konkreetseid lahendusi. Mida rohkem klient nõuab ja samas sajalisi luhvtitab seda kiiremini tuuakse vajadusel ka kuu taevast alla. Kõik oleneb summadest.

Lisa: Indrekp jõudis ette.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 22.05.2006 23:50:18 vasta tsitaadiga

Terve või vähemalt pool rakvere Elioni ühendustest olid mingi tunnikese maas.icon_biggrin.gif Praegu alles tuli tagasi. Infoliinile helistades, vastati, et ülekoormatud.

-e-

Kuidas kurat ikka nii tööle saada, et vaatan erinevaid kanaleid ja nett ka funksib. Hetkel sain aint nii tööle, et vaatan erinevaid kanaleid, aga netti... pole.

Kui ma konfin CLI's port2'e endal digitv pordiks, siis selle pordi ja digiboxi mac'iga pilt on olemas, kui on arvuti mac siis pilti pole, kui on teises augus aga digitv mac siis ka pilti pole.
Krt ei jaga ka eriti. icon_redface.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
sfx
HV veteran

sõnum 23.05.2006 00:31:19 vasta tsitaadiga

Kas asi on minus, või on ühendus KOHUTAVALT ebastabiilseks muutunud? Loomulikult rääkimata 12Mbit ühendusest - seda paista mul kuskilt.
Kommentaarid: 170 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 151
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 23.05.2006 05:52:33 vasta tsitaadiga

pühapäeva hommikul oli netiühendus ülimalt ebastabiilne. lõpuks kadus üldse ära. Kui tagasi tuli siis oli upload ~512Kb/s thumbs_up.gif ning netiühendus stabiilsem kui paar kuud enne seda.
täna ühendusele disconnect->connect ning 12Mb/s olemas ning netiühendus eeskujulik banana_dance.gif (reaalne kiirus ruuter.ee väitel ~10Mb/s, ent sellise kiiruse puhul juba savi kui ideaalne kiirus pole)
kiirust tõesti põhimõtteliselt enam kui ära kasutada suudaks icon_smile.gif

üks veider lugu asja juures. kui netiühendus läbi USB (USB2.0 porti) siis max. kiirus automaatselt ~6Mbit/s peal. kellelgi teooriaid/teadmisi - miks ?
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
m6mm
HV kasutaja

sõnum 23.05.2006 13:53:42 vasta tsitaadiga

usb enda piirangud ilmselt. kuigi usb2 peaks omama väga suurt ribalaiust ei pruugi sinu usb port 2e peal nt töötada või on ta usb2 peal küll, kuid lihtsalt sead ei lase rohkem läbi. igast imesid on icon_razz.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 23.05.2006 16:59:15 vasta tsitaadiga

Pole mõtet vinguda, kui ühendus ebastabiilne on. ADSL2 on elionil eraisikule lapsekingades alles, seda oligi arvata, et asi on algul ebastabiilne.

BTW: rakvere inimestel telekas töötab?icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
ozzipov
HV veteran
ozzipov

sõnum 23.05.2006 17:16:34 vasta tsitaadiga

On keegi kulleriga DigiTV stardikomplekti kätte ka saanud?
Kommentaarid: 179 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 165
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 23.05.2006 17:19:16 vasta tsitaadiga

ozzipov kirjutas:

on icon_smile.gif

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
rasmusx
HV kasutaja

sõnum 23.05.2006 17:46:17 vasta tsitaadiga

Sain ka endale rohkem kui nädal tagasi DTV ja alguses asi töötas kenalt. Täna läks isegi 12mbit download tööle icon_biggrin.gif. Aga paar päeva tagasi enam ei näita telekast korralikult pilti. Mõnda üksikut kanalit näen ainult ja mõnel korral mitte kui midagi. Olen proovinud igast restarte teha modemile ja ka digiboxi välja lülitada. Miski pole aidanud icon_sad.gif. Äkki keegi oskab soovitada, et mida teha võiksin?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 23.05.2006 17:52:29 vasta tsitaadiga

rasmusx kirjutas:
Äkki keegi oskab soovitada, et mida teha võiksin?

callto: 8009966
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
davidco
HV veteran

sõnum 23.05.2006 17:57:30 vasta tsitaadiga

kuidas saab ruuteril firmware uuendada? Selles v5.3.3.5 veebivariandis pole update, kuidas ma saaksin mõnda teist firmware uploadida

viimati muutis davidco 23.05.2006 17:59:38, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 87
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 23.05.2006 17:57:36 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:
ozzipov kirjutas:

on icon_smile.gif

Kuidas tootelepingutega lood olid? Olid need kulleril kaasas? Kui jah, kas siis pidi kohapeal allkirjastama ja teistpidi tagasi saatma või hoopis hiljem postiga?
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
pinkd0g
HV kasutaja
pinkd0g

sõnum 23.05.2006 18:14:27 vasta tsitaadiga

sorri, kui küsimus siit teemast läbi käinud, aga ei jõudnud tervet seda teemat läbi lapata. küsimus siis suurele ringile, et kas ja missugused pordid on sellel DigiTV ühendusel lahti. nii palju kui ma olen testinud enda ühendust ütleb, et kõik on kinni. vastab see siis tõele?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 4
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 23.05.2006 18:49:48 vasta tsitaadiga

pinkd0g kirjutas:
... kas ja missugused pordid on sellel DigiTV ühendusel lahti.

See on tavaline kodulahendus + TV. kodu 2 on kinni, kodu 3-l valid ise, kas lahti või kinni.
tagasi üles
pinkd0g
HV kasutaja
pinkd0g

sõnum 23.05.2006 19:01:27 vasta tsitaadiga

mm. heaküll. tänan vastuse eest.

aga ometigi peaks ju port 113 lahti olema kodu kahel `?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 4
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 23.05.2006 19:18:35 vasta tsitaadiga

Jep. Aga kuidas testisid? Panid 113 otsa miskit vastama?
loe siit edasi: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=2711623#2711623
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.