Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto: San Andreas märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 133, 134, 135  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 13.05.2006 17:05:19 vasta tsitaadiga

Holy Moly... 100inimese serverid on üle kõige ikka icon_eek.gif julmalt lahe!!

http://www.zone.ee/wrc2006/1/GTASA_MP_1.jpg
http://www.zone.ee/wrc2006/1/GTASA_MP_2.jpg

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Etsike
HV veteran
Etsike

sõnum 13.05.2006 17:15:34 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias, võrgumängu jätaks ikka SA võrgumängu teemasse https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=233237
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tanel112
HV kasutaja

sõnum 13.05.2006 18:35:20 vasta tsitaadiga

kas sellist koodi ei ole mis lõpetaks missooni. Mission Compllete. See lennukivärk ikka rikkub mängu ära.
Muidu annaks mängule 5/4 aga nüüd 4/5
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Juhan88
HV Guru

sõnum 13.05.2006 18:37:40 vasta tsitaadiga

Karr000 kirjutas:
Rääkige keegi, mis kamm on. Hakkasin teist korda SA-d nö läbi-tegema, tegin ära tolle High-Noon missiooni, kus tapad Pulaski ära ja nüüd enam edasi ei tule midagi. Idee järgi peaks keegi helistama, aga ei helista, kohe tükk aega juba pole helistanud.

Lennukool? Autokool?

Ernits
HV veteran
Ernits

sõnum 13.05.2006 18:40:05 vasta tsitaadiga

Juhan88 kirjutas:
Karr000 kirjutas:
Rääkige keegi, mis kamm on. Hakkasin teist korda SA-d nö läbi-tegema, tegin ära tolle High-Noon missiooni, kus tapad Pulaski ära ja nüüd enam edasi ei tule midagi. Idee järgi peaks keegi helistama, aga ei helista, kohe tükk aega juba pole helistanud.

Lennukool? Autokool?

Autokool on suht savi, ma nägin creditsid ära ja alles hiljem tegin niisama autokooli läbi ja tuli veel missioone; selle taha pidama ei jää.
Lennukool saab tükk aega varem ära juba. Juhan88, varu kannatust, küll hakkab midagi toimuma beer_yum.gif
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 86
tagasi üles
XCX
Kreisi kasutaja
XCX

sõnum 13.05.2006 19:44:21 vasta tsitaadiga

Ei ole sel lennukoolil ka midagi võimatut.. Mul oli ka algul tunne, et jätaks asja üldse katki, aga pärast katsetamist ja katsetamist suutsin teha lennukooli isegi üllatavalt hästi ära, enamus asju kas hõbedale või kullale, mõni üksik jäi pronks..
Autokoolis polnud midagi rasket..
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 0 :: 20
tagasi üles
Karr000
HV veteran

sõnum 13.05.2006 20:15:16 vasta tsitaadiga

Koolid on kõik tehtud, selle taga asi ei seisa. Samas seal deserted airportis on Rustleri ees see punane ring, seal tundub veel midagi teha saavat. Asi selle taga?
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
Etsike
HV veteran
Etsike

sõnum 13.05.2006 20:29:30 vasta tsitaadiga

Karr000, muidugi selle taga.
tagasi üles
tanel112
HV kasutaja

sõnum 13.05.2006 20:31:37 vasta tsitaadiga

autokool on väga lihtne võrreldes selle piixuga mis lennukoolis tuleb
tagasi üles
Etsike
HV veteran
Etsike

sõnum 13.05.2006 20:34:18 vasta tsitaadiga

tanel112, harjutamise asi, algul osutus minu jaoks kah lennukool ikka pagana võimatuks, lasin ühel ära teha, siis lendasin pärast küll ja kui pärast huvipärast uuesti tegin siis oli imelhtne.
tagasi üles
Karr000
HV veteran

sõnum 13.05.2006 23:14:50 vasta tsitaadiga

Etsike, tänud, lähen lendama seega. Ise olen alates GTA3-st lennanud (Oli vaja klassivennale tõestada, et Dodoga saab lennata ja veel ükskõik kui kaua icon_lol.gif )

EDIT: Kas siis, kui mul GTA-s näiteks real-cars mod peal on, ei saa ma SA-MP mängida?
tagasi üles
Ernits
HV veteran
Ernits

sõnum 14.05.2006 00:09:28 vasta tsitaadiga

Karr000 kirjutas:
Koolid on kõik tehtud, selle taga asi ei seisa. Samas seal deserted airportis on Rustleri ees see punane ring, seal tundub veel midagi teha saavat. Asi selle taga?

See missioon ju icon_lol.gif
Kuda sa üldse nii kaugele jõudsid? Joppamise peale icon_razz.gif
tagasi üles
Karr000
HV veteran

sõnum 14.05.2006 02:09:54 vasta tsitaadiga

Ei asi on selles, et ma enda teada tegin kõik "lennuki-missioonid" ära ja arvasin, et see punane ring seal ees tähendab, et lihtsalt mingid suvalised missioonid, nagu kaevanduses vms. Igaljuhul nüüd lõpetasin just missiooni Los-Desperados (mängu eelviimane missioon). Homme saab teist korda mäng läbi. Esimene kord pakkusid missioonid ikka pinget, teist korda on lihtsalt läbi-jooksmise vaev ja kõmmutamine.
tagasi üles
Ernits
HV veteran
Ernits

sõnum 14.05.2006 02:21:17 vasta tsitaadiga

Karr000 kirjutas:
Ei asi on selles, et ma enda teada tegin kõik "lennuki-missioonid" ära ja arvasin, et see punane ring seal ees tähendab, et lihtsalt mingid suvalised missioonid, nagu kaevanduses vms. Igaljuhul nüüd lõpetasin just missiooni Los-Desperados (mängu eelviimane missioon). Homme saab teist korda mäng läbi. Esimene kord pakkusid missioonid ikka pinget, teist korda on lihtsalt läbi-jooksmise vaev ja kõmmutamine.

icon_razz1.gif
Esimene kord oli mäng tõesti haarav ja story pakkus pinget. Kui mängu ise kätte sain, tegin pool läbi.
tagasi üles
Karr000
HV veteran

sõnum 14.05.2006 15:46:59 vasta tsitaadiga

Nüüd siis juba teist korda :

Kõige "toredam" on muidugi see, et lõputiitrite lõpus otsustas mäng et aitab, paneks pange. Nüüd tuleb uuesti "end of the line" teha ja loota, et seekord saab rahus tiitrid lõpuni vaadata, sest ära ei saa neid kohe mitte mingi nupuga panna icon_sad.gif

EDIT: Oskab keegi öelda, kuidas credits-eid skippida saaks, juba teist korda jooksis kokku icon_evil.gif
EDIT2: Heh, kolmas kord ei jooksnud icon_lol.gif
tagasi üles
Hosta
HV kasutaja
Hosta

sõnum 14.05.2006 18:12:56 vasta tsitaadiga

Mul eelmisest aastast saadik ootab see "end of the line" miss kuna ma selle ära teeks, aga vot ei viitsi teha ja nii on mul kõigi mängudega enamvähem icon_biggrin.gif hakkab lõpp paistma mängus ja ei viitsigi mängida enam tee mis tahad icon_eek.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Karr000
HV veteran

sõnum 14.05.2006 18:20:22 vasta tsitaadiga

Hosta kirjutas:
Mul eelmisest aastast saadik ootab see "end of the line" miss kuna ma selle ära teeks, aga vot ei viitsi teha ja nii on mul kõigi mängudega enamvähem icon_biggrin.gif hakkab lõpp paistma mängus ja ei viitsigi mängida enam tee mis tahad icon_eek.gif
Tee ikka ära, ei ole seal midagi võimatut ja pealegi suhteliselt vaheldusrikas ja põnev missioon ka.
tagasi üles
XCX
Kreisi kasutaja
XCX

sõnum 14.05.2006 18:21:43 vasta tsitaadiga

Neid credit ´e ei saagi skippida.. Loogiline ka, siis keegi lihtsalt ei vaataks neid icon_wink.gif
tagasi üles
morgue666
HV vaatleja
morgue666

sõnum 14.05.2006 18:59:46 vasta tsitaadiga

Tegin ise nii et ühekorra tegin mängu 100% läbi a teine kord tegin peaaegu kõik missioonid(tegin riot-ini enam ei teinud) siis oli hea selles esimeses linnas ringi möllata, kõik yksteist lasid. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
tanel112
HV kasutaja

sõnum 15.05.2006 23:59:05 vasta tsitaadiga

kas kuidagi saaks vaadata gtas mis missioonid juba tehtud on. ma üle 4 kuu ei mänginud ja nüüd ei saa mitte midagi enam aru.

See lennuki värk on ikka haige. Ma prioovisin 1,5 tundi,kus peab hästi madalal lendama et USA õhujõud sind alla ei laseks. Otse läbi metse minnes suutsin vastu puud lennata. Siis läksin mööda mere äärt. Siis jõudsin kohale. Sõitsin tagasi ja siis see maandumine on ikka eriti haige veel. Pöörata ümber ei saa siis läheb see näit üle skaala jne.

See on raskem kui GTA VC lõppumissoonid. Mäng ikka ära solgitud. thumbs_down.gif
MA proovin veel. Ma tahan teada, mis lõppu poole juhtuma hakkab.
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 16.05.2006 00:36:08 vasta tsitaadiga

tanel112 kirjutas:
kas kuidagi saaks vaadata gtas mis missioonid juba tehtud on. ma üle 4 kuu ei mänginud ja nüüd ei saa mitte midagi enam aru.

See lennuki värk on ikka haige. Ma prioovisin 1,5 tundi,kus peab hästi madalal lendama et USA õhujõud sind alla ei laseks. Otse läbi metse minnes suutsin vastu puud lennata. Siis läksin mööda mere äärt. Siis jõudsin kohale. Sõitsin tagasi ja siis see maandumine on ikka eriti haige veel. Pöörata ümber ei saa siis läheb see näit üle skaala jne.

See on raskem kui GTA VC lõppumissoonid. Mäng ikka ära solgitud. thumbs_down.gif

See misioon on jumala eht icon_razz.gif ära lenda madalat kui hakkama ei saa ega nad ni kergestikapihta ei sa teed trikke õhus saad ilusti hakkama icon_razz.gif

Mul on mingi misioon lennukiga millest ma aru ei saa mis tehatuleb icon_mad.gif viimases linnas sealkuskil tammi lähedal eisaa aru mis tehatuleb mingi punkt on pandud agaseal polemidagi lennukis välja hüpata ka ei saa :S
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 3 :: 28
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 16.05.2006 07:32:37 vasta tsitaadiga

H!tman kirjutas:
tanel112 kirjutas:

See misioon on jumala eht icon_razz.gif ära lenda madalat kui hakkama ei saa ega nad ni kergestikapihta ei sa teed trikke õhus saad ilusti hakkama icon_razz.gif

Mul on mingi misioon lennukiga millest ma aru ei saa mis tehatuleb icon_mad.gif viimases linnas sealkuskil tammi lähedal eisaa aru mis tehatuleb mingi punkt on pandud agaseal polemidagi lennukis välja hüpata ka ei saa :S

See on jah normaalne missioon ,ise mitu korda s*ttusin selle ära.

EDIT: H!itman-->kus sul tühik on icon_lol.gif

UMMI9999
HV kasutaja
UMMI9999

sõnum 16.05.2006 07:35:29 vasta tsitaadiga

H!tman kirjutas:

see punkt asub hästi kõrgel, peaaegu max kõrgusel kuhu selle lennukiga tõusta saab, tiiruta natuke ringi, küll siis lennuk ka kõrgust kogub

tagasi üles
Fiocchi
HV kasutaja
Fiocchi

sõnum 16.05.2006 12:49:06 vasta tsitaadiga

Ja sealt ringist läbi lennates tuleb välja hüpata. Varem ei saa, sest pole õige aeg.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 16.05.2006 13:02:57 vasta tsitaadiga

soovija kirjutas:
H!tman kirjutas:
tanel112 kirjutas:

See on jah normaalne missioon ,ise mitu korda s*ttusin selle ära.

EDIT: H!itman-->kus sul tühik on icon_lol.gif

Vähekene pereses icon_biggrin.gif
tagasi üles
Karr000
HV veteran

sõnum 16.05.2006 16:31:55 vasta tsitaadiga

tanel112, kui tavaline maandumine tundub raske, lase enne maandumist juba gaas lahti ja raja lähedal keera nina natukene allapoole. Kui sa just täitsa vertikaalselt alla ei kuku, jääd ellu ja ka lennuk jääb seisma icon_biggrin.gif
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 16.05.2006 18:43:10 vasta tsitaadiga

hmm huvitav kunas uus GTA versioon tuleb tavaliselt on iga aasta septembri v oktoobri kuus uus tulind ei tea kas ka see aasta nii on icon_razz.gif
tagasi üles
CnZ
HV veteran

sõnum 16.05.2006 18:45:00 vasta tsitaadiga

H!tman kirjutas:
hmm huvitav kunas uus GTA versioon tuleb tavaliselt on iga aasta septembri v oktoobri kuus uus tulind ei tea kas ka see aasta nii on icon_razz.gif

versioon? sa mõtled järgmine GTA?
http://rockstargames.com/grandtheftauto4/
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 16.05.2006 18:46:18 vasta tsitaadiga

CnZ kirjutas:
H!tman kirjutas:

versioon? sa mõtled järgmine GTA?
http://rockstargames.com/grandtheftauto4/

Jap ohhhhhoo icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif huvitav kunas sellest rohkeminfi juba tuleb:P
tagasi üles
CnZ
HV veteran

sõnum 16.05.2006 18:55:06 vasta tsitaadiga

rohkem ei teagi, kui et tuleb PS3 ja XBox 360 peale.. PC reliizist pole veel räägitud.
E3'l Microsoft esmalt rääkis asjast.

stoorit ega mitte midagi muud pole teada.

(btw, seda juba mainiti siin foorumis hiljuti)
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
tanel112
HV kasutaja

sõnum 16.05.2006 20:49:02 vasta tsitaadiga

sa sain selles lennukijamast lahti. Kõige lihtsam on mööda merd minna. Miks koha ma selle peale ei tulnud??

Sain selle misiooni tehtud aga midagi ei ole enam teha. Kaart nimedest tühi. Mida ma tegema pean et tegevust leiaksin?
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 16.05.2006 21:43:00 vasta tsitaadiga

Aga mina ei saa hakkama missiooniga "Freefall", kus tuleb Dodo lennukiga miski reaktiiv kinni püüda, enne kui ta Las Venturasesse jõuab. Mission Impossible, võiks selle kohta öelda. icon_evil.gif Dodoga tuleb läbi lennata Learjeti (Shamal) kohal olevast rõngast. Learjet on aga nii palju kiirem ja Dodo nii sita juhitavusega, et Learjet kas kihutab eest ära või, nagu ükskord juhtus, jõudsin juba peaaegu rõngani, kui Las Venturas paistma hakkas ja "Mission Failed" ette tuli. icon_evil.gif icon_evil.gif icon_mad.gif icon_mad.gif Kuidas teie selle sitaga hakkama saate? On mõned salanipid või teate mõnda koodi/trainerit, mis tolle missiooni läbitavaks muudaks (ei taha sinna toppama jääda, sooviks mänguga edasi minna, aga kõik on selle taga kinni raisk).

Aidake palun!

Teine mure on Millie ja tema magnetkaardiga - võtan küll kaardi ära, kuid ühtegi telefonikõnet ega midagi ei järgne. icon_mad.gif Kas asi on Freefall missiooni taga kinni või on probleem selles, et autokooli viimane sõit (ring läbi linna) tegemata? Või on põhjus milleski muus?

tanel112
HV kasutaja

sõnum 16.05.2006 21:44:34 vasta tsitaadiga

kust neid missiooe juurde saab?
Viimane missioon mul on "green goo" ja on kaardil tühjus. Midagi pole teha.
tagasi üles
Etsike
HV veteran
Etsike

sõnum 16.05.2006 22:04:16 vasta tsitaadiga

.Scorps., lenda lennukile täpselt vastu ja kogu koguaeg kõrgust, päris kõrgel peab olema kuid mitte ka liiga kõrgel, reaktiivist tsipa kõrgemal. Niipea kui näed lennukit vastu tulemas (kui liiga kõrgel oled siis võib alt nii läbi lennata, et silmsidet ei saagi) pöörad järsult tagasi (head kordinatsiooni on vaja) ja tuled siis sirgjooneliselt järgi sellele samal ajal kõrgust kaotades kiirust suurendades, gaas peal muidugi koguaeg. Sirgelt järgi lennates jõuad järgi küll enne LV-s. Lennata peab hästi oskama. Mul on juhtunud küll nii, et peale pööret veel lennukist ette jään, siis peab oskuslikult pidurdama, et õigele positsioonile saada. Seda rõngast ei tule väga täpselt tabada, kui enamvähem pihta saad siis läheb vieoklipp käima ja siis pole sul enam midagi teha.

viimati muutis Etsike 16.05.2006 22:07:39, muudetud 1 kord
tagasi üles
Zoig
HV veteran
Zoig

sõnum 16.05.2006 22:05:02 vasta tsitaadiga

.Scorps., selle frefall missiooni teed niimodi äa, et lenda alguses sellele lennukile vastu, ning kui kõrgust kogud jälgi hetke mil te olete koos samal kõrgusel. siis lenda temast veel natuke kõrgemale, palju pole vaja aga niipalju,et oleks võimalik pikeerides kiirust koguda. teise asjana jälgi radarit, ning proovi pöörata õmber natuke aega ennem seda, kui tema su alt läbi lendab. kui radari peale on näha, et see lennuk on juba läheduses, siis on tagumine aeg keerama asuda. igatähes, kui oled lennukist piisavalt krgemal püsinud, ning pöörde sobivalt ajastanud, siis on ideaalselt võimalik sobival ajal pikeerides sinna rõngasse laskuda.
ise olen seda missiooni kokku 3 inimesele teinud, siiani (õnneks) on kõik pea esimese korraga tehtud saanud.

reitz90
HV kasutaja

sõnum 16.05.2006 22:11:43 vasta tsitaadiga

.Scorps. kirjutas:
Aga mina ei saa hakkama missiooniga "Freefall", kus tuleb Dodo lennukiga miski reaktiiv kinni püüda, enne kui ta Las Venturasesse jõuab. Mission Impossible, võiks selle kohta öelda. icon_evil.gif Dodoga tuleb läbi lennata Learjeti (Shamal) kohal olevast rõngast. Learjet on aga nii palju kiirem ja Dodo nii sita juhitavusega, et Learjet kas kihutab eest ära või, nagu ükskord juhtus, jõudsin juba peaaegu rõngani, kui Las Venturas paistma hakkas ja "Mission Failed" ette tuli. icon_evil.gif icon_evil.gif icon_mad.gif icon_mad.gif Kuidas teie selle sitaga hakkama saate? On mõned salanipid või teate mõnda koodi/trainerit, mis tolle missiooni läbitavaks muudaks (ei taha sinna toppama jääda, sooviks mänguga edasi minna, aga kõik on selle taga kinni raisk).

Aidake palun!

Teine mure on Millie ja tema magnetkaardiga - võtan küll kaardi ära, kuid ühtegi telefonikõnet ega midagi ei järgne. icon_mad.gif Kas asi on Freefall missiooni taga kinni või on probleem selles, et autokooli viimane sõit (ring läbi linna) tegemata? Või on põhjus milleski muus?

Seal, kus dodoga jetile järgi pead lendama, lendab jet tsipa aeglasemalt, kui sina dodoga lennata saad. lenda natuke kõrgemal ka, ja kui juba sabas oled siis lasku vaikselt alla poole ning saad veel kiirust juurde. Sabas olles lenda hiirega (või joystickiga) siis ei kaota nii palju kiirust ja saad sujuvamalt lennata.
Arvatavasti ikka freefall missioon takistab edasi minekut, sest autokooli ei pea läbima, kui tahad pea missioone ära teha.
Ma ei saa aru, miks kõigil on lennukitega missioonides muresi. Mulle on alati mängudes lennata meeldinud ja seda ka gta'des ning pole mingeid probleeme lennu missioonidega olnud.
E:ette jõuti
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 16.05.2006 23:06:04 vasta tsitaadiga

Tänan, eks varsti proovin. thumbs_up.gif
reitz90, lennata mulle samuti meeldib ja üldiselt on lennumissioonid enam-vähem sujunud.

Karr000
HV veteran

sõnum 16.05.2006 23:19:48 vasta tsitaadiga

Minul juhtus "Freefall" kohe esimese korraga õieti. Ei tulnud meeldegi, et see on toosama missioon, mis paljudele raskusi valmistas.
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 16.05.2006 23:41:42 vasta tsitaadiga

MA ei oska seda misiooni ära teha mingi tammi juurde peab lendama ja välja hüppama aga EI SAA HÜPATA MA EI MÕISTA KUS JA KUIDAS TULEB HÜPATA ET SAAKS icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Etsike
HV veteran
Etsike

sõnum 17.05.2006 07:16:46 vasta tsitaadiga

H!tman, sa pead sellest ringist läbi lendama mis seal kõrgel õhus on, tee ringe ja otsi õige kõrgus üles. Kui sa otse LV lennuvälja poolt tuled siis sa ei jõua isegi maksimaalse kiirusega tõustes nii kõrgele, aga näed küll peakohal, tee ring ja kogu kõrgust veel. Lendad ringist läbi siis tuleb kiri "Jump now" vms ja siis hüppad.
tagasi üles
XCX
Kreisi kasutaja
XCX

sõnum 17.05.2006 08:10:13 vasta tsitaadiga

tanel112 kirjutas:

Peale seda pidi minu mäletamist mööda SF ära ostma selle autopoe vms..
tagasi üles
UMMI9999
HV kasutaja
UMMI9999

sõnum 17.05.2006 08:31:33 vasta tsitaadiga

XCX kirjutas:
tanel112 kirjutas:

autopoe missioonid ei kuulu põhimissioonide alla

tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 17.05.2006 10:50:28 vasta tsitaadiga

Etsike kirjutas:
H!tman, sa pead sellest ringist läbi lendama mis seal kõrgel õhus on, tee ringe ja otsi õige kõrgus üles. Kui sa otse LV lennuvälja poolt tuled siis sa ei jõua isegi maksimaalse kiirusega tõustes nii kõrgele, aga näed küll peakohal, tee ring ja kogu kõrgust veel. Lendad ringist läbi siis tuleb kiri "Jump now" vms ja siis hüppad.

Ok tänud eks ma hiljem vaatan ma olen kogu aeg hästi madalal tiirutanud ja otsinud kus kohas see on icon_biggrin.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 17.05.2006 13:05:55 vasta tsitaadiga

Kas mitte üheltmaalt vahepeal niisama töllama ei pidand tükk aega kuni woozy helistab?
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
me@homeq
HV veteran
me@homeq

sõnum 17.05.2006 13:36:42 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Kas mitte üheltmaalt vahepeal niisama töllama ei pidand tükk aega kuni woozy helistab?

mina tapsin selle Millie ära ja kohe helistas Woosie icon_smile.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
ffw
Kreisi kasutaja

sõnum 17.05.2006 16:49:21 vasta tsitaadiga

.Scorps. kirjutas:

Aidake palun!

kui üldse kohe hakkama ei saa, siis tee see oma lennuk kiiremaks natuke. modi handling faili natuke.icon_wink.gif
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 17.05.2006 19:10:41 vasta tsitaadiga

me@homeq kirjutas:
Auron kirjutas:

Ka võimalus, aga ma ei raatsi...
Freefallist sain ka läbi. Peale seda võtsin kaardi, tulin majast välja ja mobla juba helises.
Praegu töötan Hulllu Koerra villa tagasivallutamise kallal. icon_razz1.gif

tanel112
HV kasutaja

sõnum 17.05.2006 20:42:29 vasta tsitaadiga

XCX kirjutas:
tanel112 kirjutas:

selle autopoe olen ära ostnud. Ma lasin mängu maha ja siis uuesti peale.
Need missioonid tekkisid tagasi.
Ei tea milles asi oli
tagasi üles
XCX
Kreisi kasutaja
XCX

sõnum 18.05.2006 08:06:38 vasta tsitaadiga

me@homeq kirjutas:
Auron kirjutas:

Täpselt nii ka minul icon_smile.gif
tagasi üles
Olver
HV kasutaja
Olver

sõnum 19.05.2006 07:47:17 vasta tsitaadiga

Raskused igaühel individuaalsed. Endal täielik mission impossible reisilennukiga rõngast läbilendamine ning langevarjuga allahüppamine, et elektrit katkestada. Ükskord sõitsin üle tunni edasi-tagasi , kuid siis ei pidanud enam närvid vastu ning lõpetasin selleks korraks
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto: San Andreas mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 133, 134, 135  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.