Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Auron
HV Guru

|
13.05.2006 10:06:45
|
|
|
Võibolla annab konsoolist mingi käsuga omale see sõrmus panna
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
1 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
13.05.2006 12:50:23
|
|
|
Damn. Mul tekkis ka mingi jama savegame'dega Ühest hetkest ma ei näe enam käesolevaid kindaid. Paljaid käsi on näha, kuid kui kindad kätte panna, siis characteril pole neid menüüs ega ka maailmas näha (aga kinnaste effectid ja AC lisanduvad ikkagi)...justkui nähtamatud oleks. Modid selles süüdi pole, kuna varasemad seivid töötavad ilusti (see välistab ka mingite kindatextuuride puudumise data kataloogist) Ainuke süüalune olekski nagu mingi corrupted savegame, mida ma tähele ei pannud
Suht kätetu olek on. Äkki kellelgi sama lambikas olnud ja teab rohtu selle vastu?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
13.05.2006 13:22:19
|
|
|
Kas on kuidagi võimalik üks Brotherhoodi kõrvalmission, kus Teinaava palus lõunasse rännata ja üks argonian külmaks teha, lõpetatuks märkida? Probleem nimelt selles, et korjasin selle missiooni kunagi üles, aga ei teinud kohe läbi. Nüüd läksin lõpuks sinna ja sain südame kätte, kuid väike tõrge seisneb selles, et Teinaava on ammu teises ilmas. Pole kellelegi üle anda ja mängu tegijad pole loomulikult sellisele võimalusele mõelnud ning roheline nool näitab rõõmsalt Cheydinhali punkrisse. Konsoolist ilmselt saab, aga kuidagi muudmoodi ehk?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
15.05.2006 19:03:14
|
|
|
Rsk mäng läbi, kõikide gildides master, mingi daedra shrine quest kah tehtud kus pidi kõigi kümne rassi soulid koguma, dark brtoherhuud läbi, päris kõvasti kõrvalmissioone läbi ja nagu teha pole midagi Nuh iseenesest saan aru, et saaks hakata kõiksugustes suvalistes pleissides otsima igast pealtkuulamismissioone aga neid juba ikka päris kõvasti tehtud kahh ja selline vägisi jebimine oleks nats jama kahh.Kas kellelgi veel sarnast asja nagu?
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
15.05.2006 19:23:02
|
|
|
mul just see jama et level on liiga madal et osa misioone teha. Nõutakse mingi level 27 vms aga ma alles 13 kuigi kõik gildides olen meister. Pea misioon tehtud. Jms pisi misioonid mille otsa olen koperdanud. Üks veiniotsimis värk ongi veel teha ja ülejäänud kõik nõuavad kõrgemat levelit.
Mingi kiire leveli saamis võimalus on mängus? Pean kõik kollid ära tapma koobastes vms et saada levelit ruttem juurde
Suht lollisti kukkus välja et see level nõnda madalaks lõpuks jäi
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
15.05.2006 19:30:41
|
|
|
angel, major skille pead paremaks saama, siis tulevad levelid üpris kähku, tihtipeale liigagi kähku.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
15.05.2006 19:35:52
|
|
|
Auron kirjutas: |
angel, major skille pead paremaks saama, siis tulevad levelid üpris kähku, tihtipeale liigagi kähku. |
mul mehike oskab nii ühte kui teist. Vist sellega keerasingi selle leveli värgi sutsu piixu. Kuigi mängus raske eriti ei olnud. Kuid viimases main questis seal linnas sain suht haledalt tappa (jooksin lihtsalt vastastest läbi ilma võitlemata ja end pidevalt healides)
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
15.05.2006 19:43:04
|
|
|
Ää point pole mitte selles, et skillid niiväga kapimaks tegelast teeks vaid major skillid kui arenevad tuleb kõvasti xp'i.Näiteks kui teed mingi siukese tegelase endale algul kel major skillid on blade, blocking,armorer, heavy armor/light armor (ja kohe hakkad ka kasutama), restoration (hiilid ju tihti), alteration (inviz, nighteye, water brathing jne.kasutad ikka päris sujuvalt), acrobatics, athletics ehk siis asjad mis satuvad hirmus tihti arenema siis tulevad ka levelid kiiresti.Endal kahh algul uimas kuna tegin eriti sellise tegelase kes tatsab heavy armoris ja caastib spelle ja tambib aga mängima sattusin tükiks ajaks tiifi siis absull level ei tulnud - sneak attacke tehes sai löödud suht vähe, spelle eriti ei caastind, kasutasin light armorit jne.Mingiaeg heavy armori peale läksin ja hakkasin kõvasti taguma siis levelid tulid liiga kähku ja ei saand korralikke boonuseid.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
15.05.2006 20:02:23
|
|
|
Endal sain akropaatika skilli suht tippu tänu sellele et mul oli alati kombeks liikuda hüppates. Ja nõnda see skill tuligi. Eks nüüd peab teisi skille kasutama siis peaks needki arenema. Ehk siis koopasse tonte peksma kuna mul mingi fighter vms mõõgaga koll 8)
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
15.05.2006 20:21:48
|
|
|
MitchriX kirjutas: |
Damn. Mul tekkis ka mingi jama savegame'dega Ühest hetkest ma ei näe enam käesolevaid kindaid. Paljaid käsi on näha, kuid kui kindad kätte panna, siis characteril pole neid menüüs ega ka maailmas näha (aga kinnaste effectid ja AC lisanduvad ikkagi)...justkui nähtamatud oleks.... |
Asi lahenes Süüdlane oli hoopiski vigane "ArchiveInvalidation" fail, mis oli tekitatud Automated Content Validator programmi poolt. Lõpp hea kõik hea
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
JJ
HV vaatleja
|
16.05.2006 11:29:52
|
|
|
Mul juhtus selline lugu, et tulin hobuse seljast maha ja hakkasin impiga madistama. Sain ta lõpuks siis maha ja tahtsin hobusega edasi ratstada, aga hobust ei kusagil. Kõnnin ringi ja otsin hobust ja järsku tuleb kursorile märk, et hobune on minu ees aga nähtamatu Olin just hiljti savenud ja tegin uuesti selle koha. Läksin siin impi poole nii, et piilusin ka hobust ja nii ta oligi, üks hetk muutus hobune nähtamatuks! Kolmas kord proovides sõitsin hobusega kaugemale kui varem, lõin impi maha ja hobune jäi nähtavaks. Vot selliseid asju juhtub pealinna provintsis.
Panin lõpuks ka kaks modi peale. Ära tüütasid need ründavad karud. Nüüd ringi liikudes vaatad kuidas karu marju nosib ja sinu rahulikult mööda laseb. patch on wildlife 1.3 ja teine mod on see, mis süütab öösel akendes tuled. Aga üldiselt ma neid visual mode kasutada ei saa, kuna arvuti suht miinimum nõuetel vurab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
16.05.2006 14:50:50
|
|
|
JJ kirjutas: |
Panin lõpuks ka kaks modi peale. Ära tüütasid need ründavad karud. Nüüd ringi liikudes vaatad kuidas karu marju nosib ja sinu rahulikult mööda laseb. patch on wildlife 1.3 ja teine mod on see, mis süütab öösel akendes tuled. Aga üldiselt ma neid visual mode kasutada ei saa, kuna arvuti suht miinimum nõuetel vurab. |
Ma kasutan ise Natural Wildlife Resized v11 Põhimõte sama, mis algsel wildlife modil aga osad metsloomad (nagu ka päriselus) paistavad antud modiga suurematena. Lisab jällegi vürtsi mängule
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
troglodyte
Kreisi kasutaja

|
22.05.2006 01:18:48
|
|
|
Ikaldus Dark Brotherhoodiga liitumisel -
liitumisega sain niikaugele, et pidin minema Cheydinhal-i mahaj2etud maja keldrisse ukse juurde.
Seal ma siis olen (Ancient Black Door to Dark Brotherhood Sanctuary) aga uksele vajutades kysimust ei tule. Proovisin iga 1h tagant uuesti koputada, et ehk on mingi kindel kellaaeg, aga ei midagi.
Midagi ei juhtu.
L6puks kasutasin lihtsalt teleportisin console kasutades ennast sinna sanctuary ja quest completed kuid sooviks teada siiski, et kas ma tegin midagi valesti v6i on see mingi common questist m66dapanek (mida googeldades küll ei leidnud)
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
22.05.2006 01:38:08
|
|
|
Dark brotherhoodi questides on endal suht tihti erinevaid buge sisse jooksnud, kuid päris seda konkreetset ei ole kohanud.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
JJ
HV vaatleja
|
22.05.2006 11:38:00
|
|
|
Kellel peaquest tegemata, ärge siis järgnevat teksti lugege.
Kuidas teil seal lahingus bruma all läks? Mul sai esimene kord kord Jauffre, Baurus ja 2 Bruma vibukütti surma. Olin nii rusutud, et otsustasin selle lahingu uuesti teha. Siis olin palju targem ja surma said Jauffre ja üks Bruma sõdur. Nii, et au kangelasele Jauffrele, kes hukkus suures lahingus bruma all. Kuidas teil seal läks, kes ja kui palju surma sai. Kirjutage!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
22.05.2006 14:21:24
|
|
|
Mäletan et mul oli paras laibarivi seal taga - ei tahtnud väga meestesumma sees vehkida kartes kellelegi piki küüru anda. Võtsin iga eluka kõige ennem ette, pehmendasin teda natuke ja kui juba sõdurid kohale jooksid, jätsin ta rahule.
kahekäemõõgal on tegevusraadius päris suur ma oleks seal omasid kassiitanud nagu suur töll krt
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhkLionu
HV vaatleja
|
22.05.2006 14:32:34
|
|
|
Kroonemägi demos täna hommikul Terevisioonis ORDI miskit supersülearvutit (19" LCD , kaks videokaarti). Demoks kasutas Oblivioni. Tore oli vaadata kuidas läpakas kiiresti ebaoluliseks muutus (nagu ka kõrval istuv saatejuht) ja Kroonemägi mängu sisse hakkas elama.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
22.05.2006 22:55:30
|
|
|
krt jah, level19 ja levelite uppimine on väga vaevaline
kulda 80k+ ja sõrmuseid/kaelakeid rohkem kui vaja..
potionide tegemises sain lõpuks ometi masteriks, nüüd saan isegi ühest komponendist saasta kokku keeta.
just müüsin ühe hunniku potione maha ja sain 20k, siis käisin korra arenal ja lõin kolm minotauri maha
sain 2.7k + kolm hammerit 0.8k tk
raha tuleb - oleks sellega siis miskit teha - noh maju võiks osta jne a ei viitsi
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.05.2006 00:06:09
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
krt jah, level19 ja levelite uppimine on väga vaevaline
kulda 80k+ ja sõrmuseid/kaelakeid rohkem kui vaja..
potionide tegemises sain lõpuks ometi masteriks, nüüd saan isegi ühest komponendist saasta kokku keeta.
just müüsin ühe hunniku potione maha ja sain 20k, siis käisin korra arenal ja lõin kolm minotauri maha
sain 2.7k + kolm hammerit 0.8k tk
raha tuleb - oleks sellega siis miskit teha - noh maju võiks osta jne a ei viitsi  |
Osta maju. Ja siis pead neid sisustama ja kohe kaob kogu su raha. Endagli oli mingi 20k käes ja pärast maja ostu hakkasin jälle raha koguma et sisustust talle osta. Seega hea raha kulutamise viis
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
23.05.2006 09:07:40
|
|
|
Raha saab vabalt (ja ausalt) kui on piisavalt laagriplatse avastatud - mingi aja tagant kolistad need jälle (quick traveling) läbi ja on sul hunnik Elven ja Glass armorit.
Mage Guild on norm - sai endale ~500 eest tehtud spell - "Charm" +96, 5sek - jutuajamised lähevad nüüd muretult . Samas astusin seal ka "ämbrisse" - lisasin Daedric Daggerile omaduse Strenght +90, kuid see +90 läheb hoopis vaenlasele . Uut daggerit pole ka kuskilt leidnud
Muidu selline Garret tüüpi tegelane - Sneak 100/Blade110/Chameleon75;lvl30, vaikselt hakkab ära tüütama - üldiselt siiski 9p (mürgid võiksis relvadel kauem püsida)
Üks viga häirib siiski - oled nii osav killer, et kui kaks tegelast omavahel räägivad ja ühele nuga selga lüüa siis teine lihtsalt jalutab rahulikult minema...
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
23.05.2006 09:47:49
|
|
|
Endal raha mingi 150k ja ostetud mitu maja koos full sisuga.Otseselt pappi ei kogu ja viimasel ajal ei viitsi ka igast suvalist equipmenti üles korjata, aint sellist mida selga võiks toppida.Tegelane mul level 33 ja saaks areneda veel.Arenal enam kapimaid kolle ei teki kui 3 minotaur lordi ja üldse ei paku vastased eriti pinget.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Martin_S
Team Estonia

|
24.05.2006 16:56:27
|
|
|
Level 44, raha 800+k, main questi pole tegema hakanudki
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.05.2006 15:56:43
|
|
|
Endal suht lambist tekkis väga rõve probleem oblivion mänguga. Nimelt ennem töötasid veatult Landscape LOD Texture Replacement modid jms mis panid kauguses olevad textuurid korda. Aga nüüd on igavene jama: see mode lihtsalt ei tööta. Kõik kauguses olevad alad on samasugused nagu enne seda modi olid ehk siis suht rõvedalt koladad. Ja mingi jama on et vaatekaugus on põhja pandud (v.a muru) aga ikkagist esemed hüppavda pidevalt ette ehk siis nagu oleks vaatekaugus kohati miinimumi peal.
Oblivioni profiili kaustas kustutasin kõik ära v.a savegame et ta uuesti need failid tekitaks (2 ini faili) aga seegi ei aidanud.
Beta patch on peal kuid ennemgi koos sellega kõik töötas. Lihtsalt otseses mõttes suht lambist keeldus asi töötamast ja läks selliseks lagi hunnikuks ja textuurid koledaks.
Ehk mingi bug mis teada (mille kohta pole ennem infot märganud) ning keegi oskab öelda kuidas saaks asjad jälle toimima.
Suht räme on see oblivion kui need textuurid on default
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |