|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
s0p0s
HV vaatleja
|
01.05.2006 20:26:42
|
|
|
| aise kirjutas: |
Marber Bravo-Type Plasma Annihilator, sellel on veel lisaks peale kruditud amplifier, laser sihik ja optiline sihik
damaget teeb kuni 120, critical oli üle 200. range on asjal täpselt nii kauge kui radar näitab. ainuke asi on see, et
jube aeglaselt laeb seda, 13 lasku minutis
eile oli lahe juhus, mingi vend tuli ligi ja tahtis äri teha, rääkisin siis vennaga.
küsis raha, et mul nii kallis varustus, seega raudselt rikas, nuijas ja nuijas, lõpuks sain sõimata, et raha ei andnud talle  |
kui ainult seda kasutad siis jaad kull vaeseks osta parem opalo + mingi hea amp voi siis midagi voimsamat nagu naiteks mk2
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
02.05.2006 09:44:17
|
|
|
opalo (sellist ei leid)? mk2 all mõtled justifier mk2 ve? sel on ju 39 damage aga samas jah 40laksu minutis.
edit: üks küsimus diciple´ks olemise kohta, kas kõik need skillid mis sel listis on tuleb saada täis või
mingi arv neist, ma ei tahaks uskuda, et mingi 10 skilli tuleb 2000 peale saada see võtaks terve igaviku aega ja
terve maja täie raha ka
|
|
| Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
s0p0s
HV vaatleja
|
02.05.2006 16:02:57
|
|
|
opalo (sellist ei leid)? mk2 all mõtled justifier mk2 ve? sel on ju 39 damage aga samas jah 40laksu minutis.
edit: üks küsimus diciple´ks olemise kohta, kas kõik need skillid mis sel listis on tuleb saada täis või
mingi arv neist, ma ei tahaks uskuda, et mingi 10 skilli tuleb 2000 peale saada see võtaks terve igaviku aega ja
terve maja täie raha ka  |
ainult 1 ja ma motleisn seda tt rifle .See + amp on 5+ ning kui tahad EEEEga liituda siis pead endast midagi kirjutama avalduses
|
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
02.05.2006 20:01:22
|
|
|
irw, selle tt relvaga ei lähe eriti atrox´d jahtima ju lasta saab jah palju aga damage on olematu
sa nägid minu avaldust? kas ma saan teada ka kuidagi kui mu osalemise soov on läbi vaadataud? hetkel on nagu asi ikka üleval.
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
03.05.2006 01:02:23
|
|
|
Opalo+amp 104 läheb mul kuni trox prov vabalt
Enamasti ongi mul pöhirelvaks opalo.
kui vägevamat looma lasta siis kaugelt marber plasma ja EP40 mölemad ampitud
First aid skill ja norm fap tulevad ka alati kasuks.
Aise nüüd sa tulid mulle küll meelde. Mängus mötlesin, et kes sa oled
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
03.05.2006 11:42:20
|
|
|
Tre,
Hää näha, et vanemid tegijaid ka tagasi pöördub mängu juurde. Ise pole jällegi tükk aega jõudnud midagi teha seal kuna "kevad-kiired ajad" käimas. Opalo kohta jah, et koos korraliku Ampiga saab päris head mürtsu teha ja eriti kui skilli ka on
Equ
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
08.05.2006 13:39:01
|
|
|
Marber Bravo-Type Plasma Annihilator, sellel on veel lisaks peale kruditud amplifier, laser sihik ja optiline sihik
damaget teeb kuni 120, critical oli üle 200. range on asjal täpselt nii kauge kui radar näitab. ainuke asi on see, et
jube aeglaselt laeb seda, 13 lasku minutis
eile oli lahe juhus, mingi vend tuli ligi ja tahtis äri teha, rääkisin siis vennaga.
küsis raha, et mul nii kallis varustus, seega raudselt rikas, nuijas ja nuijas, lõpuks sain sõimata, et raha ei andnud talle  |
Nunii, alustame Bravost... See on puhas Tagimis( meeelitamis)relv! Pearelvaks ta ei kõlba mitte kuidagi.
Kuna sa oled alles disciple staatuses, siis sinu jaox on parim lahendus Ampitud Opalo. Ampiks soovitavalt A105 või kui seda ei saa lubada siis A104. Hädaolukorras kasutamiseks ma soovitan omale soetada ka suurema dmg-ga ja suure laskekiirusega relv. Selleks sobib väga hästi püstol EWE EP-40 Merchenary. Sellise varustusega varustatult peaks sul nemesises maha kukkuma ka Trox Guard ilma suuremate probleemideta.
PS. Alati hoia oma armor full repairis, sest mida rohkem ta kulunud on, seda rohkem DMG läbi tuleb.
PPS. Relvade valikul pea silmas põhiliselt 2-te asja:
1. DMG/PEC... lihtsamalt öeldes et mitu dmg-d sa võid antud relvaga teha 1 peci eest. Mida suurem number, seda parem.
2. DMG/SEC... ehk siis, kui palju dmg-d on sul võimalik teha 1-s sekundis.
Sinna juurde vaata veel range ja shots/min. Mida tihedamat tuld relv annab, seda parem ta on just lähivõitluses, kuna tihe tuli segab loomal sind lüüa. Nt. Pixie armoris,Kasutades Mann DLX+A104 ja Fap-50 võtan ma maha Atrox old ilma suuremate probleemideta. Aga Mann DLX teeb 57 lasku min.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
08.05.2006 13:56:35
|
|
|
bravo oligi mul esimene selline kallim relv nagu prooviks ostetud (suht ammu ka, hind on vahepeal tõusnud). hetkel treenin riflet, et disciple ära lõpetada, kasutan opalot (on ka a104 olemas aga skillimisel pole mõtet kasutada) ja lasen kanu ja muid väiksemaid elukaid fort ithaca juures (ilma armorita loomulikult). kas rifle treenimisel ka selline asi võib juhtuda, et lihtsalt ei tõuse enam see skill nagu oli algusaegadel selle higi kogumise skilliga? muidu olen tähele pannud, et 1000 kuuliga saab skilli ~10 levelit juurde, seda siis palja opaloga. paari päevaga olen mingi 200 levelit ilusti kasvatanud, kuigi jah 1100 levelit veel vaja enne kui disciple läbi. siis selline küss, et kui ma selle läbi teen ja mentor ei võta oma asja välja, mis ta saab minu suure vaeva eest siis nagu jääb lõpetamata ikka?
muidu hoian jah alati kallimad jupid korras, parem kohe kopikate eest parandada kui pärast hunnikuga raha matta sinna.
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
08.05.2006 14:14:01
|
|
|
Opalole pane aga kenasti A104 peale, sa tõstad sellega korralikult ona relva ECO-t ja hoiad korraliku raha kokku, sest Opalo enda Eco on suht pask, isegi maxitus statidega. Minu soovitus on sulle: Osta teine 104 veel, siis teed 1 korralik run berydes vähemalt 2 full ampi, mis ammo kulus teeb kokku ca 110pedi ammot +ca 80pedi ampi kulu ja asukohaks oleks, kas Billysest W või Zeusist N . Opaloga Dischipleship läbida tähendab sulle ca 2,5-3k pedi läbipõletamist. Suuremate relvadega sa põletad veel rohkem pede läbi.
Kui mentor Gifti välja ei võta, siis minu arust sina oled siiski selle läbinud ja peaks mentori nimi ära kaduma. Kui mentori nimi ei kao ära 48 tunni jooksul, siis võid teha support Case ja MA-le asja ära selgitada. Aga samas selleks p0le vajadust kui sa just skille Chippida ei taha.
PS: Skillgain muutub järjest aeglasemaks ja eriti hulluks muutub ca 1900-2000. siis on slowdown skillgainil.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
08.05.2006 14:15:32
|
|
|
| ma ei saa aru, kas ampitud opaloga saan siis rohkem skilli? millest see skilli tõusmine sõltub, kas laskude arvust või damagest
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
08.05.2006 14:28:09
|
|
|
Skillgain sõltub mitmest asjast.
Sinu LVL
Mob lvl (kõigi eelduste kohaselt mobi AGro lvl) ehk siis, mida agressiivsem loom, seda parem skillgain
Laskude arv
Kulutatud raha
Nende kõigi asjaolude kokkupanemisel tuleb leida optimaalne lahendus ja selleks peaks olema Ampitud opalo vs Bery ja armoriks võiks olla alates Pixie, kui tahad arendada ka First Aidi, või siis kuni Rascal, millega võiks korralikult sisse lennata kanade punti ja saada ka korralik skillgain Evades.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
10.05.2006 13:28:36
|
|
|
| kukkus siis esimene korralik loot bery´lt, 559ped väärtuses (500ped ja igast jubinaid hunnikus) 8)
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
10.05.2006 18:13:07
|
|
|
| kukkus siis esimene korralik loot bery´lt, 559ped väärtuses (500ped ja igast jubinaid hunnikus) 8) |
GRATUM MAN
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DVBGod
Kreisi kasutaja
|
04.06.2006 01:59:05
|
|
|
SELLINE PAKKUMINE !!!
Kui kellelgi on entropia account kusagile mingi nänniga seisma jäänud ja ise enam ei mängi siis pakuksin reaalset eeku selle ära ostmiseks koos asjade ja skillidega.
Kui kellelgi on huvi siis PM mulle.
_________________ Never loose your dreams! |
|
| Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
8 :: |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
23.06.2006 02:41:45
|
|
|
Krt esimest korda oli mul armor repair 40PED
Täiesti uskumatu. Lasin 20k ammot troxides, ithacas.
Kasutasin mk2+a104 ja opalo+a104.
Miinus oli ikkagi suht räige arvestades seda, et sain ikkagi ühe väikese globali
atrox guardian 53ped. Teine suurim loot oli 25ped.
armoriks kasutasin nemesis+2a
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
27.06.2006 02:06:51
|
|
|
lol, troxid söövad armorit nagu leiba
Eriti nemmi ja muid samasuguse konfiga armoreid. 40 peedu on veel normaalne decay troxides armorile
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
05.07.2006 15:38:44
|
|
|
Ei tea, kas seda mängu on ka nii mõtet mängida, et ei pane üldse pappi sisse. Higi või maaki saab vist ka ilma raha investeerimata koguma hakata? Kui ma õigesti mäletan, siis ma aastaid tagasi toksisin seda väheke. Ja kuskilt sain ma särgiraha kokku
EDIT: Crap...niiaplju kui ma EntropiaForum.com ist aru sain, siis kaevandada ikka ilma varustuse ostmiseta ei saa. Hmm...aga ma mäletan, et mingi pistul mul ikkagi oli ja mingeid elukaid ma sellega ka killisin. Aga ma ei ostnud seda püstolit
Ehehee...eriti julgustav: "If you do not want to invest anything, gather sweat till you literally are bored to tears. And then gather some more sweat."
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
05.07.2006 19:36:33
|
|
|
Tre,
Jah nii ta on. Tasuta saab läbi ajada ainult sisuliselt higi kogudes või kellelegi oma teenuseid pakkudes. Aga piinarikas see on.
Samas mina olen alati öelnud, et need kes üritavad kuidagi seda "tasuta" liini ajada - neil jääb pool mängu võlu saamata.
Et nautida täiel rinnal pead investeerima enda char-i. Tasuta lõunaid pole olemas ja kui tundub et ongi vahepeal siis on need kellegi poolt ikkagi kinni makstud
Edit: Ja isegi sweatimisega ei saa lõputult läbi ajada ühe char-i kohta muskil seal level 100 ümbruses lihtsalt sa seda skilli edasi arendada ei saa.
Equ
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
05.07.2006 20:33:52
|
|
|
Aga mingi jama on. Taastasin oma vana kasutajanime ja parooli. Entropia kodulehel saan sellega kenasti sisse logitud aga kui mängu sisse login siis ütleb, et kasutaja või parool on vale. Mis värk on? Kuidas ma sisse logida saan? On kellelgi ideid?
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
06.07.2006 11:07:15
|
|
|
Saada supporti kiri.
Sweatimis limiit on uues VU's maha vöetud
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
06.07.2006 12:04:46
|
|
|
Saatsin jah. Juba eile õhtul. Siiani pole vastutst tulund. Aga ma arvan, et mu account on pendimisel. Siis pidigi nii olema, et ok, veebilehele saad sisse logida aga mängu ei saa. Samas on see nati kummaline, et nad seal alles kaaluvad seda minu accoundi asja, sest põhimõtteliselt peaks mul seal mängus juba avatar olemas olema, sest mingi paar aastat tagasi ma mängisin seda väheke. Dai pohh, kui mu sinisele särgile kulutatud raha raisku on läinud
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
06.07.2006 12:19:23
|
|
|
Supportis vötab asi aega.
et oma kogemata TT visatud fap50 tagasi saada läks mingi nädal vist
Ütlesid ka, et enam nad sellist teenust ei paku - tasub tähelepanelik olla
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
06.07.2006 23:08:32
|
|
|
Ähh polegi see higi kogumine nii hull. Paari tunniga mingi 179 ühikut. Ühte ühikut ostetakse 1.25 ga ainult et kas see on tõesti 1.25 PEDi või 0.125 PEDi?
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
07.07.2006 10:52:11
|
|
|
Tre,
| Bastardo kirjutas: |
| Ähh polegi see higi kogumine nii hull. Paari tunniga mingi 179 ühikut. Ühte ühikut ostetakse 1.25 ga ainult et kas see on tõesti 1.25 PEDi või 0.125 PEDi? |
Ma usun, et see 1.25 on PEC-ides e. sentides. 100 pudelit = 1.25PED-i.
Equ
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
07.07.2006 12:21:43
|
|
|
| tsitaat: |
Ma usun, et see 1.25 on PEC-ides e. sentides. 100 pudelit = 1.25PED-i.
|
Masendav
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
07.07.2006 13:23:11
|
|
|
Tre,
Masendav  |
Ja sa mõtlesid, et saad ratsa rikkaks kohe vai?
Ei ole mina veel näinud firmat mis maksaks sulle peale selle eest, et sa mängiks. Nagu ennist mainisin, kui tahad mängu täiel rinnal nautida pead ise raha sisse panema. Kui veab võid tagasi ka võita ja plussi jääda. Kui aga raha "paigutus" soovi pole, pole ka see mäng sinu jaoks. Karm reaalsus.
Equ
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
07.07.2006 13:53:32
|
|
|
siis kui veel sai trapitud loomasi higistada lasin ise ka kambas, päevas ikka paar sotti tuli, muidugi midagi erilist selle eest loomulikult osta ei saanud
ja nii läkski krediitkaart käiku
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
07.07.2006 14:07:04
|
|
|
Nojah...karta on, et varem või hiljem tuleb hakata investeerima. Kui mäng ikka meeldib. Aga nõnda vist kah pole mõtet, et ostan endale kohe mingi über varustuse selga ja siis hakkan alles mänguga tutvuma. Esialgu on mul piisavalt lõbus ka higi nõristada.
Ja noh, see "masendav"..... see polnud mõeldud nii, et : "ähh, nõme ja loll mäng." Pigem oli see nentimine mitte hinnang.
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
s0p0s
HV vaatleja
|
07.07.2006 16:56:36
|
|
|
| kui on juba paar kilo siis on trademisega suht lihtne pappi teenida
|
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
07.07.2006 17:00:29
|
|
|
Nojah...karta on, et varem või hiljem tuleb hakata investeerima. Kui mäng ikka meeldib. Aga nõnda vist kah pole mõtet, et ostan endale kohe mingi über varustuse selga ja siis hakkan alles mänguga tutvuma. Esialgu on mul piisavalt lõbus ka higi nõristada.
Ja noh, see "masendav"..... see polnud mõeldud nii, et : "ähh, nõme ja loll mäng." Pigem oli see nentimine mitte hinnang. |
Nu ybervarustuse jaox peab ikka suht suur krediitkaart olema, enamvähem "yber" varustus maksab tiba rohkem, kui 50k eeku
Alustusex, kannad nt 200 peedu sisse ja saab normaalselt mänguga tutvuda. Saad selle eest basic varustuse ja jääb raha usinasti ja ammo jaoks yle
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
07.07.2006 17:54:48
|
|
|
Ahnii....nojah...ma kõigepealt proovin oma rikastumise plaani. Esmalt higistan. Higistan nii kaua kuni kaevandamiseks vajaminevate atribuutide raha koos (ei ole veel leidnud seda kohta, kus neid müüakse, äkki keegi ütleks, palju need maksavad) siis hakkan kaevandama ja kaevandan, kuni saan mingi relva osta. Seejärel jahin niikaua kuni saab mingi armori jaoks raha. Seejärel hakkan jälle parema relva jaoks pappi koguma jne.
Eee...primitiivne vist nati aga ehk toimib
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
07.07.2006 18:54:39
|
|
|
Ahnii....nojah...ma kõigepealt proovin oma rikastumise plaani. Esmalt higistan. Higistan nii kaua kuni kaevandamiseks vajaminevate atribuutide raha koos (ei ole veel leidnud seda kohta, kus neid müüakse, äkki keegi ütleks, palju need maksavad) siis hakkan kaevandama ja kaevandan, kuni saan mingi relva osta. Seejärel jahin niikaua kuni saab mingi armori jaoks raha. Seejärel hakkan jälle parema relva jaoks pappi koguma jne.
Eee...primitiivne vist nati aga ehk toimib  |
Eee... mitte just kõige paremini... Kaevamine on krdi kallis tegevus alustuseks. 1 pomm maksab 1ped ja 1probe maksab 50peci. pommidega kaevad oresid ja probedega enmattereid! Alla 100 pommi ei soovita mitte välja minna ja kasum ei ole mitte garanteeritud
Parem on algul higistada trade jaox, või siis relva(Sollomate Opalo) jaoks, mille saab osta 3,8 pediga tt-st.
Seejärel higistad väikseid loomi ja pärast tapad, ehk siis... higistad ammo jaoks. Järgmine asi mis osta higi raha eest, on amp relvale. Hea on alustuseks A103, mille leiad tänavalt ja hind on ca tt+1-3. Kogu varustust pead ikka aegajalt remontima, sest see kulub. Kõige viimane mis osta, on armor. Alustuseks on hea Goblin või Pixie. Need leiab ka tänavakaubitsejate käest.
Tegelt kõige parem on, võtta yhendust mõne eestlasega mängu sees.Ex siis saad katiba toetust ehk
PS. Pärnu poisse olen ma ikka nõus aitama
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
07.07.2006 20:28:26
|
|
|
Tegelt kõige parem on, võtta yhendust mõne eestlasega mängu sees.Ex siis saad katiba toetust ehk icon_wink.gif
PS. Pärnu poisse olen ma ikka nõus aitama icon_smile.gif
Noh:) Selle panen ma kõrva taha. Tegelikult tahakski mõne eestlaste soc iga ühineda. Aga mis su avatari nimi on? Vaevalt, et ma nüüd esialgu kaasa joosta saan, liialt noob alles aga niisama kah hea juttu puhuda. Eile liitusin suvalt ühe soc-iga sest selle liider palus. Aga jama on selles, et see soc on nüüd siis koos minuga 3 liikmeline ja liidriks on 12 aastane poiss. Mitte et mul midagi laste vastu oleks aga...nojah.
P.S tänud õpetuse eest. Trademine on see, et ostan mingeid jubinaid odavamalt kokku ja müün kallimalt maha?
Ja 3,8 PEDiga saab relva kätte? See küll ju hea. Praegu mul juba siis pea aegu pool tuki raha koos
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
07.07.2006 23:01:26
|
|
|
Minu full name on EU-s Rainer "lord of Destruction" Mossemees ja soovitan sul yhendust võtta sellise sociga nagu EEEE!!
Sinna kuulun ka mina ja põhimõtteliselt ainuke enamvähm korralikult toimiv eesti soc. Täidad avalduse ja avaldust täites järgid reegleid, siis ei tohiks olla probleem soci saamisega. Reegel on see, et pead endast avaldust tehes ikka tiba rääkima ja ennast tutvustama.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
07.07.2006 23:55:42
|
|
|
Ja soci avaldust sai teha vist kuskil terminaalis?
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
08.07.2006 00:05:37
|
|
|
| Yup, soc terminalis. Selle leiad igas suuremas linnas olevates tradecenterits.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
08.07.2006 10:48:18
|
|
|
Tegin avalduse eile ära. Võtsin seda enda kohta kirjutamist liiga tõsiseslt. Neli korda ei läinud avaldus terminalist läbi, ilmselt seetõttu, et jutt oli liiga pikk.
Viienda tegin lühema ja lakoonilisema ja läks läbi.
Eks siis näis.
(Mäng on haarav, hommikul viieni higistasin ja jahtisin) Nüüd viis tundi magand ja uuesti 8)
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
08.07.2006 11:18:48
|
|
|
Selle acceptimisega võib minna tiba aega, sest seda acceptivad ainult 2 inimest... soci CEO ja Vice president. Oleneb millal nad liinile tulevad Sa ilmselt Nozzy Old Punk
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
08.07.2006 12:42:33
|
|
|
Jap:) Tegelikult küll Nozzu OldPunk Muide ma ostsin eile endale juba mingi rifle ühe mängija käest. 1.5 PEDi laseb mediom cellidega, armor burn(oli nii?) on 2.
A rifle marki ei mäleta
Korra isegi õnnestus luutida. Sain 12 PECi
EDIT: Aga see ajab küll marru, et kui maängu ajal disconnect tekib, siis peab mingi pool tundi ootama, enne kui uuesti sisse saab. Praegu olen juba 20 mintsa oodanud ja ikka tuleb logimisel kiri ette, et avatar on juba sisse logitud ja proovi minuti pärast uuesti.
Edit: Juba tund ootamist.
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
08.07.2006 12:52:56
|
|
|
| see on mingi bugi neil, sa pole ainuke. Seesama bugi oli eelmise VU algul ka.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
08.07.2006 14:21:00
|
|
|
Lugesin jah nende foorumist. Et bug siuke. Aga nii kui jälle supporti kirja saatsin, sain kohe sisse. Eelmie kord oli sama pull.
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
09.07.2006 01:13:33
|
|
|
esimene rifle osta ikka Sollomate Opalo, sellel skill bonus alguses.
ja kui uber varustusest rääkida siis 50k jääb ka nati väheks ma arvan.
Selle eest saab vist suht ainult korralikuma first aid kiti
ma olen mängu pand ~1.5k ja kui peaks mängu löpetama olen kenasti plussis omadega
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
09.07.2006 05:05:34
|
|
|
Nojah. Minu esimene rifle on praegu Jester D1. Sain selle 1.5 PEDi eest. Mingid imelikud Dixie armor jupid on kah seljas(mask, kehaturvis ja ümber säärte vidinad). Praegu olen nagu surnud ringi sattunud. Sweadin, ostan saadud raha eest (2 PEDi eest tavaliselt) 200 kuuli sweadin ja lasen tühjaks lüpstud loomad maha, saadud raha eest kuule jälle (aeg ajalt lasen endale mingeid imelikke armoreid pähe määrida) ning jälle sweadin ja kütin. Ja nii öö läbi. Nõu oleks vaja, mida edasi teha, et sellest ringist pääsed. Rohkem sweatida, mitte kuulide peale raha raisata ja koguda ning siis mingi tõsisem rifle osta ja suuremaid loomi küttida. Nii aga nagu kah ei saa vist, sest praegu selle pisikese riflega hea arjutada ja skille üles töödelda. Keeruline on. Võtke mind juba EEEEsse vastu, siis saan mängu sees nõu küsida
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
10.07.2006 10:58:11
|
|
|
Tre,
No aga see ongi "surnud ring". Sellest saab välja siis kui sul loot-iga joppab. Senikaua kõigud seal 0 ümbruses. See mäng on oma iseloomu poolest "kasiino".
Equ
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
10.07.2006 11:09:35
|
|
|
Njah...ja pikas perspektiivis jääb enamus inimesi tugevasti rahaliselt miinusesse, sest tegijad ju kahjumiga kaubelda ei taha. Aga noh, vähemalt saab oma kulutatud raha eest mängurõõmu.
Igatahes mõnus mäng. Lineaget tagudes tekkis mul üheltmaalt identiteedikriis või nii...noh, ma hakkasin juurdlema, et mis selle mõte on, et lähen aga jälle kuskile platsile loomi killima, killin niikaua kuni level käes, siis saan uued spellid, siis killin jälle natuke suuremaid loomi, kuni saan jälle uued spellid jne. jne. Aga milleks see kõik?
Siin mängus ma saan oma tegevuse mõttest nagu rohkem aru. Kuigi süsteem on sama aga....noh, see lisab asjale võlu, et mängus on päris raha. Ja kui ma ei eksi, siis on tegutsemisvõimalusi kah ikka rohkem. Kui pappi on. Tahan käin jahil, tahan tegelen põllumajandusega, tahan hakkan maakleriks, tahan tegelen kaupade vahendamisega, tahan kaevandan. Mida iganes.
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
10.07.2006 13:52:25
|
|
|
Tre,
Jah nii see on. Nagu minagi olen koguaeg märkinud siis just nimelt mänguvõlu ja mängumõnu on see mis sellest mängust saab. Paljud aga tahavad just selle raha teenimise pärast seda mängima hakata. Siis muidugi ei joppa (eriti kui veel midagi pole mängu sissegi pandud rahalises mõttes) ja öeldakse, et oh täiesti sitt/mõttetu mäng. Bla-bla-bla. Mina olen seda mängu vahelduva eduga aastast 2003 juba mänginud ja ikka selle mängurõõmu ja seltskonna pärast. Kas ma kasumit olen teeninud - vaevalt. Jah kindlasti on ka neid kellel on jopanud. Ma olen sinna selle aja jooksul oma 2-3k kindlasti sisse matnud ja ma arvan, et kokkuvõttes olen kindlasti kergelt miinuses.
Equ
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
10.07.2006 15:13:00
|
|
|
| Equinox kirjutas: |
Tre,
Jah nii see on. Nagu minagi olen koguaeg märkinud siis just nimelt mänguvõlu ja mängumõnu on see mis sellest mängust saab. Paljud aga tahavad just selle raha teenimise pärast seda mängima hakata. Siis muidugi ei joppa (eriti kui veel midagi pole mängu sissegi pandud rahalises mõttes) ja öeldakse, et oh täiesti sitt/mõttetu mäng. Bla-bla-bla. Mina olen seda mängu vahelduva eduga aastast 2003 juba mänginud ja ikka selle mängurõõmu ja seltskonna pärast. Kas ma kasumit olen teeninud - vaevalt. Jah kindlasti on ka neid kellel on jopanud. Ma olen sinna selle aja jooksul oma 2-3k kindlasti sisse matnud ja ma arvan, et kokkuvõttes olen kindlasti kergelt miinuses.
Equ |
Ma arvan et oled tiba plussis, kui sul ikka skilli on, mina olen seda ca 1,5 aastat tagunud ja sisse olen pannud mingi 5-6k eeku. Sama raha olen juba välja võtnud ja skillide näol peaks mingi 15-20k veel olema. Ehk siis, kasumis.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
20.11.2006 19:11:47
|
|
|
| Mängib keegi seda veel või.Probleem, ei saa mängu tööle.Tõmbasin stuffi ära ja sõkun siis icooni deskil.Tuleb se EULA ja siis connectin to server, siis kaob see connectin ära ja kõik.Mida ma valesti teen.
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
20.11.2006 19:42:22
|
|
|
Tre,
| jeanman kirjutas: |
| Mängib keegi seda veel või.Probleem, ei saa mängu tööle.Tõmbasin stuffi ära ja sõkun siis icooni deskil.Tuleb se EULA ja siis connectin to server, siis kaob see connectin ära ja kõik.Mida ma valesti teen. |
Tulemüür äkki blokeerib ühenduse ära. Kõige kindlam variant proovida on korraks Windowsi tulemüür maha võtta. Kui läheb tööle on asi selge, kui ei siis tuleks edasi uurida. Kui tulemüür on see probleem, siis tuleb sinna vastavad augud teha. Pordid peaks EU kodulehel kuskil ära ka toodud olema. Hetkel peast ei oska öelda.
Equ
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
21.11.2006 03:05:56
|
|
|
SEis siis selline,et loaderi sain tööle aga probleemid jätkuvad.Nimelt saan hakata avatari looma ainult Window modes ja umbes minuti pärast ütleb et connection lost.Firewalli lülitasin üldse välja aga ei miskit
Keegi kellel on ADSL ühendus võiks aidata mul seda tulemüüri asja cońfida,sest ma arvan et selles viga, kuigi ma lülitasin ta välja.
Edit, no aidake keegi, jubedalt tahaks seda pela proovida.
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|