Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mount & Blade märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 20, 21, 22  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
aX
Kreisi kasutaja
aX

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.05.2006 01:24:27 vasta tsitaadiga

Igati äge pela thumbs_up.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 84
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 09.05.2006 07:21:57 vasta tsitaadiga

Ehhe.. Proovige hobuse seljas olles hüpata (def. klahv on tühik) icon_lol.gif
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 09.05.2006 09:37:12 vasta tsitaadiga

see obese hüppe on jah suht koomiline, veel naljakam on vibuga CS stiilis bunny hopimine ning river piratite nuhtlemine icon_lol.gif
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 09.05.2006 15:48:04 vasta tsitaadiga

Mina avastasin, et mõttetu on partyt omale teha - võtavad ainult raha. Ostsin hea hobese, korraliku vibu ja mõõga ning nahutan üksi lõdvalt 11 liikmelise seltskonna hobusega ringi kapates ära. Kusjuures settingud on max raskusel. Või teen ma partyga miskit valesti?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 09.05.2006 15:50:26 vasta tsitaadiga

No ma tõsiselt kardan, et kui sa üksi mingi 10 dark huneri vastu lähed, siis sa ei tee seda kuidagi ära.. Veelvähem, kui vastased vibudega on.. icon_wink.gif
Proovi näiteks swadian deserteridega ära teha üksi hobudega, kui neid 20 tükki crossbow'dega on..
Mis level party liikmed sul muidu on?
horseman'id ja knight'id on ainukesed mõtekad.. sharpshooterid suudavad ka veel vastaseid tappa, aga muidu on enamus suht weak..

mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 09.05.2006 15:57:33 vasta tsitaadiga

Aga kust ma neid asisemaid võiks saada, mul parimad olid watchmanid ja need ei saa ju areneda.
tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 09.05.2006 16:09:29 vasta tsitaadiga

mirko27 kirjutas:
Aga kust ma neid asisemaid võiks saada, mul parimad olid watchmanid ja need ei saa ju areneda.

palka kas vaegir või swadian militiat ning katsu neid seni elus hoida, kuni nad kuhugi arenevad.. elus hoidmiseks on kõige mõistlikum kohe alguses "hold position" kisada ja ise katsuda vastastele teises kaardi otsas tegevust pakkuda..
võimalikud arenguteed olid siin eespool kuskil kaardina olemas ka..
teine võimalus on näiteks taguda mättasse gruppe, kellel on vange, pärast saab need vangid endale party'sse võtta ning aegajalt liigub isegi river pirate kampasid, kellel knightid vangideks on icon_biggrin.gif suht hea diil iseenesest icon_razz.gif
ja noh.. 11-liikmelised grupid on ikka väiksed.. ma viimasel ajal madistan pigem 30-stega icon_wink.gif

tagasi üles
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 09.05.2006 16:19:04 vasta tsitaadiga

Ja seda ka, et kuda oma partyt varustada? kas neile hobuseid ka anda saab?
tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 09.05.2006 16:41:21 vasta tsitaadiga

mirko27 kirjutas:
Ja seda ka, et kuda oma partyt varustada? kas neile hobuseid ka anda saab?

ei, tavalised sõdurid on sellised nagu on, varustus paraneb siis, kui nad järgmisele tasemele arenevad.. võid vaadata sealt samast meeste tabelist, seal on juures märked näiteks, et chance of horse või chance of ranged weapon.. kõik on vastavalt sellele icon_wink.gif
Marnidile ja Borchale saad ise varustust anda, kui nendega räägid ja ütled, et sul on midagi üle.. nad vastu võtavad kõik aga tagasi andmise eest tahavad raha saada, nii et ole ettevaatlik icon_razz.gif

tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 09.05.2006 18:56:41 vasta tsitaadiga

mirko27 kirjutas:
Mina avastasin, et mõttetu on partyt omale teha - võtavad ainult raha. Ostsin hea hobese, korraliku vibu ja mõõga ning nahutan üksi lõdvalt 11 liikmelise seltskonna hobusega ringi kapates ära. Kusjuures settingud on max raskusel. Või teen ma partyga miskit valesti?

oot mis 11 mehelised grupid, mis sa siis teed kui 90+25 meest grupp vastu tuleb? ja ühtegi khighti pole välja treenitud?

tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 09.05.2006 20:15:10 vasta tsitaadiga

Mis see +25 seal lõpus loeb võitluses? icon_biggrin.gif
Ise lvl 15 ja sai enne nende black kreghit knight'ide ja horseman'idega vms võideldud enne.. 1knight ja 6 horsemani..
Oleks ma teadnud, et need raisad on vibudega.. Poleks läinudki võitlema..
Igatahes knight tappis 2 oma meest vibuga ära ja mina vanglajuht olin oma 22b relva ja kilbiga suht täbaras olukorras..
Lõpuks nad võtsid nooltega mu hobuse maha, kui knight ja 3 horsemani veel elus oli.. 1 horseman oli polearmiga muidu..
Igatahes suri mu hobune parajasti laia puu juures ja selle tagant sai neid päris edukalt maha võtta.. jooksis juurde.. pani vastu puud.. lõid ühe laksu ja jooksid puu juurde tagasi.. Siis üritasin ühe kooma löödud hobust võtta, aga sealt tuli nool ja hobune oli maas.. Lõpuks kui oli 1 polearmiga horseman ja 1 vibuga jooksin vahelduva eduga 70 meetri kaugusel oleva hobuse juurde.. Tee peal võtsin vibuka maha ja hobuse seljast sain paari löögiga ka polearmi tüübi maha..
Vahepeal puu taga seistes oli pulss mõnusalt 120 peal. icon_lol.gif Karm adrenaliini laks oli, kui 2 tüüpi korraga tuli..
Lõppkokkuvõttes sain KÕIGEST 500 eest asju ja natukene kogemust.. Muidugi jäin oma hobusest ilma, kelle eest ma ~980 maksin (lvl3 heavy hobune.. pruunikas see).. Ja alles jäi 2/49HP.. icon_razz1.gif Seega suht palju vedamist oli ja järgmine kord üritan kiiremini joosta. icon_idea.gif

EDIT: Muide selle 90 mehe vastu saab väga hästi, kui sul kannatust on.. Ohutuim on see, et paned 2 venda max võitlusesse.. et nagu 1vs1 oleks ja siis vibuga võtad oma kasti juurest (kastis palju nooli) või siis lased mingi 1vs5 ja tapad neid niisama. icon_wink.gif

ak47
Kreisi kasutaja

sõnum 09.05.2006 20:28:15 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
Mis see +25 seal lõpus loeb võitluses? icon_biggrin.gif
Ise lvl 15 ja sai enne nende black kreghit knight'ide ja horseman'idega vms võideldud enne.. 1knight ja 6 horsemani..
Oleks ma teadnud, et need raisad on vibudega.. Poleks läinudki võitlema..
Igatahes knight tappis 2 oma meest vibuga ära ja mina vanglajuht olin oma 22b relva ja kilbiga suht täbaras olukorras..
Lõpuks nad võtsid nooltega mu hobuse maha, kui knight ja 3 horsemani veel elus oli.. 1 horseman oli polearmiga muidu..
Igatahes suri mu hobune parajasti laia puu juures ja selle tagant sai neid päris edukalt maha võtta.. jooksis juurde.. pani vastu puud.. lõid ühe laksu ja jooksid puu juurde tagasi.. Siis üritasin ühe kooma löödud hobust võtta, aga sealt tuli nool ja hobune oli maas.. Lõpuks kui oli 1 polearmiga horseman ja 1 vibuga jooksin vahelduva eduga 70 meetri kaugusel oleva hobuse juurde.. Tee peal võtsin vibuka maha ja hobuse seljast sain paari löögiga ka polearmi tüübi maha..
Vahepeal puu taga seistes oli pulss mõnusalt 120 peal. icon_lol.gif Karm adrenaliini laks oli, kui 2 tüüpi korraga tuli..
Lõppkokkuvõttes sain KÕIGEST 500 eest asju ja natukene kogemust.. Muidugi jäin oma hobusest ilma, kelle eest ma ~980 maksin (lvl3 heavy hobune.. pruunikas see).. Ja alles jäi 2/49HP.. icon_razz1.gif Seega suht palju vedamist oli ja järgmine kord üritan kiiremini joosta. icon_idea.gif

EDIT: Muide selle 90 mehe vastu saab väga hästi, kui sul kannatust on.. Ohutuim on see, et paned 2 venda max võitlusesse.. et nagu 1vs1 oleks ja siis vibuga võtad oma kasti juurest (kastis palju nooli) või siis lased mingi 1vs5 ja tapad neid niisama. icon_wink.gif
Ei tea midagi, kas asi kannatuses, sest raisad kargavad igaltpoolt seljatagant peale ja raske on olukorrast välja saada, kui kõik kaigastega ja mõõkadega sind ümberringi taovad.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 33
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 09.05.2006 20:29:59 vasta tsitaadiga

Nu kui sa hobusega oled, siis pead vaatama, et sa kellelegi, millelegi otsa ei sõidaks ja et mõni värd kambast eemaldudes sulle ette ei jookseks.. Muidugi, kui vastased on hobustega, siis on see natukene raskem..
ranger'id ja hobustega tüübid tekitavad enim probleeme

Noname
HV Guru
Noname

sõnum 09.05.2006 21:04:06 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:

no tead tegelikut saab 900000 kõige tugevama mehe vastu ka. aga see pole asja point?

tagasi üles
Raziel
HV vaatleja
Raziel

sõnum 09.05.2006 21:07:23 vasta tsitaadiga

Mulle meeldib mäng väga. Võitlus on ikka väga kaasakiskuv. Olen hetkel level 6, mingit partyt mul hetkel pole ja tapan River Pirate. Mitu korda olen surma saanud, sest need kappan hobusega kellelegi otsa ja siis tulevad teised ja võtavad hobuse maha. Ja üksi 9 vastu, pealegi kilp läheb mul kohe katki, on täitsa haletsusväärne.

Pappi teenin enamusajast Tournamendil.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 09.05.2006 21:49:06 vasta tsitaadiga

hobusega peabki otsa kappama aga sips külje pealt, riivamisi. Ise teen kogu aeg nii, tõmban mõnele noole pähe, sõidan vastatse seast täie raksuga läbi ja pööran teisel pool jälle ümber kui amb laetud on icon_wink.gif Aga mounted tüüpide vastu ammuga ikka naljalt ei saa icon_neutral.gif Peab swordi ja kilbi välja rebima. Viimasel ajal olen mõelnud selle käsioda peale, mis teise kätte kilpi lubab - hea range ja kiirus thumbs_up.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LJ
Kreisi kasutaja
LJ

sõnum 09.05.2006 23:16:02 vasta tsitaadiga

Herr Kurm kirjutas:
hobusega peabki otsa kappama aga sips külje pealt, riivamisi. Ise teen kogu aeg nii, tõmban mõnele noole pähe, sõidan vastatse seast täie raksuga läbi ja pööran teisel pool jälle ümber kui amb laetud on icon_wink.gif Aga mounted tüüpide vastu ammuga ikka naljalt ei saa icon_neutral.gif Peab swordi ja kilbi välja rebima. Viimasel ajal olen mõelnud selle käsioda peale, mis teise kätte kilpi lubab - hea range ja kiirus thumbs_up.gif

ma ise tavaliselt teen nii et hobesega hakkan ringe tegema ja ringitades siis mööda minnes virutan möögaga vasta peapekki. kuigi jah mind hakkab vaikselt ära tüütama asi icon_razz.gif ma lvl 28
Kommentaarid: 154 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 10.05.2006 05:15:53 vasta tsitaadiga

njahh, sai lõpetatud nüüd kui asi crashis desktopile icon_biggrin.gif

lahingu ehtsus on lihtsalt hämmastav. Igast raamatutest on küll ja küll loetud kuidas ratsavägi mureta jalaväelasi kotib ja ratsavaerünnakute jõulisest jnejnejne
See mäng tegi mulle need asjad oma kogemuse kaudu selgeks icon_biggrin.gif Lausa kahju on vaadata, kuidas viis ratsanikku jalaväelastest üle sõidab icon_lol.gif

ei tea kas see on mingi mängu graafiline nipp või mis aga noole või viskoda kilpi püüdmine tundub lausa võimatult ehe ja kui kellegi oled maha niitnud siis käib nagu mingi tuksatus läbi icon_rolleyes.gif

ehk oskab keegi soovitada kohta kust saaks korraliku one handed swordi osta ca 3k eest? Kuskil sai nähtud sellist aga ei tule meelde kus icon_wink.gif
on keegi proovinud ka mõne poolega liituda, kui on mõlema poole tüüpe pundis? Mis neist saab siis, kes on juhtumisi vastaspoolel?

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 10.05.2006 07:27:30 vasta tsitaadiga

Herr Kurm, peaksid alles jääma, sest olen ise vahest saanud endale vaegir'i forcesid sõdalasteks mitte prisonerideks (vana char'iga)..
Aga proovige vibukate vastu mängida.. Võtke sellised tugevamad mehed, kes kohe ei kärva.. Ning siis hoidke kilpi ees.. Pärast rämedalt nooli sees seal. icon_lol.gif

RMasta
HV kasutaja

sõnum 10.05.2006 11:16:34 vasta tsitaadiga

väga kõva pela on - aga StoryMod peab peal olema, toob vähe vaheldust, muidu viskab lõpuks kaklemine kopa ette. Keegi Storymod'i Three Horsemen and One Pedestrian'ga on proovinud kakelda? Päris kiire surm oli.. icon_rolleyes.gif

BTW lv13
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 10.05.2006 14:53:16 vasta tsitaadiga

nüüd 2 päeva mnb'ga tegeletud - võtab sõnatuks. võitlused on lihtsalt võrratud ja teoses endas kasutatud vana head äraproovitud meetodit: lihtsus, kauplemine, vägivald (kurat kuidas ma armastan mänge, kus pole üritatud jalgrattast leiutada). loodan südamest, et tegijad või tootjafirma saab jalad alla (või majandusliku tuge mõnelt suuremalt edasimüüjalt), sest praeguse hetkeni pole ÜHTEGI mängu näinud, milles oleks nii hea mängitavus, saad vibga headshote teha ja HOBUSEGA SÕITA.

ise kusagil.. level 11-13 (ei mäleta).. ehee.. ja raha tegemine käib alguse linnas turniiridega, sest sealt tulevad võidud kiirelt, kuigi naguke tüütavaks muutub (see on muidugi hea, et relva oskused pidevalt arenevad - neetult raske oli lance kasutamisele selgeks saada).

fulli ostjatele.. mis kaarti kasutasite? unet? ego?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 11.05.2006 17:51:55 vasta tsitaadiga

Ise praegu lvl9 ja mõnikord ajab ikka julmalt närvi. Üksi 11 forest pirate vastu. 4 hobust ja ülejäänud niisama kollid. Tapan mingi 10 ära ja ikka suudab mingi värd mulle headshoti lasta ja ühe laksuga surnud. Päris mitu korda oli nii enne kui nad ära tagusin.
See ka vähe imelik ,et vaatad mingi mees jookseb nool peas sinu poole...

Noname
HV Guru
Noname

sõnum 11.05.2006 18:45:12 vasta tsitaadiga

Jäi koljusse või kiivrisse kinni, mis siin imelikku?
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 11.05.2006 20:06:50 vasta tsitaadiga

Nool on läbi pea. Arvan ,et see peaks eluküünla lõpetama küll kui nool ühest kõrvast sisse teisest välja.
XPsass
HV kasutaja

sõnum 11.05.2006 22:14:48 vasta tsitaadiga

Kus tead,võibolla oli ta rambo? icon_biggrin.gif .Aga mul sõber mängis lasi koguaeg vibuga mööda aga kui ma laskma hakkasin siis lasin vibunoole hobusepealt vihinal mehele munadesse...See, vot see on imelik kui ta jookseb minupoole nool munades...ma saan aru kui pähe aga ... Igatahes järgmine nool lendas kõhtu ja asi korras.Kindlust ära vallutama mine kui sul ranged mehi pole,mul oli umbes 5 knighti,umbes 5 militiat ja kuskil 10 peasanti,kõik said surma aga kui läksin vibumeestega siis vallutasin ära icon_lol.gif .
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mount & Blade mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 20, 21, 22  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.