Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
limp
HV Guru

|
02.05.2006 18:28:59
|
|
|
daman kirjutas: |
Kusjuures õige jutt, aknas jookseb mu configa paremini. Samas ei saa mängu nii sisse elada, kui taskbar ja msn ja outlook paistavad.
|
aitab kui taskmanagerist explorer.exe ära killid
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
02.05.2006 20:12:31
|
|
|
Mis te seletate, et morrowindis oli raskem jne.?Morrowindis mängu tundes andis vähem kui tunniga mängida ennast võitmatuks, igast constant health, fatigue recovery itemid, parim varustus mis saada jne.Minuarust oblivioni tohutu miinus ongi see, et igast varustus ja stuff genetakse vastavalt mängja levelile mis tähendab, et kunagi ei anna olla eriti tegija ja tuua ära mingeid spets asju.Sama fiiling tekib nagu mängida NFSU mõust wantedit kus vahet pole kas oskad lihtsalt asja või oled eriti osav - vastased on ikka tänu catch upile per*es kinni.Loomulikult võib öelda, et kui asja osata ja kiiresti überkapiks saad siis pole ju üldse huvitav aga mina pole sellega nõus.On küll huvitav, sest tekib nagu rohkem direct fiil maaimaga, olen täpselt niiosav kui olen.Miks peabki alati kunstlikult mängjat kammitsema.N00bide jaoks oli morrowind ju vägagi raske.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gooseman
HV kasutaja

|
02.05.2006 20:55:55
|
|
|
Kust saaks grand soulgeme?
viimati muutis Gooseman 02.05.2006 22:05:46, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
vanake
HV kasutaja

|
02.05.2006 21:02:37
|
|
|
Ostad minult mängu ja otsid Tegelikult saab soulgeme mage guildi majadest, kui liige oled. Vedelevad igalpool seal. Koobastest saab ka päris ohtralt.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
02.05.2006 21:20:06
|
|
|
Pete Bethesda official foorumist kirjutas: |
Update (5/1): Sorry for the delay but in trying to address everything and going back to cover a few things that came up late in the process, the fixing/testing cycle put us a couple weeks later than planned. The beta patch will be out this week for PC folks that want to try it/test it and -- assuming nothing else comes up as folks play with that beta patch -- the final PC patch and 360 update will be out a couple weeks later.
Todd and I wanted to give everyone an update on a number of things we have in the works.
|
PC'le beta patch sel nädalal.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
03.05.2006 10:12:07
|
|
|
link :: beta 1.1 patch
kuu aega tehti ühe megast patchi?
ohjah - saaks mängu reliisitud ja rahvalt raha kätte - muu ju poh
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
03.05.2006 10:16:58
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
kuu aega tehti ühe megast patchi? |
tohoo, sedalaadi mõtteavaldust poleks ma sinult küll oodanud.
edit: et siis mida sa ootasid? et tekstuurimodid jms oleks patchi integreeritud ja saaks paarsada mega alla sikutada?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 03.05.2006 12:59:13, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
03.05.2006 12:13:07
|
|
|
londiste kirjutas: |
tohoo, sedalaadi mõtteavaldust poleks ma sinult küll oodanud. |
no vahet pole - suht kopp ees sellest pidevast seivide corruptimisest
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
03.05.2006 12:21:59
|
|
|
Auron kirjutas: |
Mis te seletate, et morrowindis oli raskem jne.?Morrowindis mängu tundes andis vähem kui tunniga mängida ennast võitmatuks, igast constant health, fatigue recovery itemid, parim varustus mis saada jne.Minuarust oblivioni tohutu miinus ongi see, et igast varustus ja stuff genetakse vastavalt mängja levelile mis tähendab, et kunagi ei anna olla eriti tegija ja tuua ära mingeid spets asju.Sama fiiling tekib nagu mängida NFSU mõust wantedit kus vahet pole kas oskad lihtsalt asja või oled eriti osav - vastased on ikka tänu catch upile per*es kinni.Loomulikult võib öelda, et kui asja osata ja kiiresti überkapiks saad siis pole ju üldse huvitav aga mina pole sellega nõus.On küll huvitav, sest tekib nagu rohkem direct fiil maaimaga, olen täpselt niiosav kui olen.Miks peabki alati kunstlikult mängjat kammitsema.N00bide jaoks oli morrowind ju vägagi raske. |
Ei, kõik on õige. Morrowindis oli vägagi palju tagasilööke ja balansseerimata osi. (Näiteks alkeemia, kus võis tekitada potione fortify strength 45786328463 for 4387328483264 seconds), samas RPG-na oli ta igatahes rohkem väärt kui Oblivion. Justnimelt eelpool loetletud põhjused: raamat tuli ise läbi lugeda ja sealt ise teksti seest otsida, mida peaks tegema ja kuhu minema, asukoha info anti sulle ümbritsevat maastikku kirjeldades, mitte map markeriga. Fast travelit ei olnud, tuli kenasti vantsida või sõita nende limukate seljas/paadiga. Koopaid oli rohkem, erinevaid ja huvitavaid queste oli rohkem (näiteks vampiiride questid Morrowindis), unikaalseid ja kordumatuid maagilisi esemeid oli rohkem. Erinevaid armor ja relvaklasse oli rohkem. Armor koosnes rohkematest juppidest, spelle oli rohkem, skille oli rohkem. Ma ei väida et Morrowind veatu oli, aga valikuid ja mängusügavust oli palju rohkem ja see tegi mängu tõsiselt nauditavaks.
Kui nüüd Morrowindi plussid (eelnevalt loetletud) kombineerida Oblivioni plussidega, milleks võiks olla suurepärane graafika ja füüsika, võitlussüsteem, spellcasting süsteem, NPCde ja elukate leveldumine koos tegelasega, igasugu pisimängud (lukkude muukimine, speechcraft), siis minu väide oli, et kokku saaks ühe pagana hea mängui. No kohe sigahea mängu saaks.
Ma ei viitsi enam pikalt kirjutada, aga igaüks, kes on Morrowindi ja Oblivioni mänginud peaks aru saama, mida ma silmas pean.
Winterwind kirjutas: |
no vahet pole - suht kopp ees sellest pidevast seivide corruptimisest |
Ma ei tea, kui paljudel inimestel on sama probleem mis sinul (praegu tundub, et sa oled HV foorumis ainuke, paranda kui eksin), aga võib-olla on süüdi su profiilist kopeeritud read:
tsitaat: |
CPU: Intel Pentium D 920 2,8GHz 2X2MB L2 cache @ 4,5GHz
RAM: 4 x 512MB Kingston DDR2 PC2-3200 400MHz @ 464MHz
GFX: ATi Radeon X700PRO 256MB 425/864 @ 555/1110
|
Ise pole täheldanud ainsatki corrupted seivi ega lugenud mitte midagi analoogset, aga samas võib mu ignorantsuse põhjuseks olla vähene foorumites tuhnimine.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
03.05.2006 12:31:53
|
|
|
klokkimisega need küll seotud pole kuna seivid ju töötavad aga enam progress to next levelit juurde ei tule
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
03.05.2006 12:40:24
|
|
|
daman sinuga samuti nõus oblivionis näiteks mulle just ei meeldi, et niikui nats jala tallad siis muudkui aga hulgimal hulgal leiad neid elven ruine.Igast haldjavärk änd sh*t võiks olla ikka special jne.ning suht joppamine võiks olla leidmine.Sellega olen kahh nõus, et morrowindis oli special jubinaid mõnusamaid ja rohkem aga eks see olegi oblivioni siuke nats diablolik viga, et teeme mingi itemite genereerimise ja igast prefixe suffixe on liialt vähe.See, et maagilisi asju ikka muudkui leiab on tegelt norm sest kui maage palju miks siis mitte ei võiks neil igast kergemate chantidega asju seljas olla.Special jupid on ikkagi ju olemas.Samas oblivioni suur pluss on sellised sidequestid mis nagu kuigi on suvalised sidequestid ja mille leiad "nagu" juhuslikult lähevad üle üsna mõnusaks ja kabeda stooriga pikask tegemiseks.
PS:Winter kas corrupted seivide all pead silmas seda, et kui teed quicksave siis error ja seiv tuksis ve Nii tore ju Pane autosave ON'i muidu nu**ib närvid läbi.siis vähemalt seivib igast uksest läbi minnes ja quickseivi pekkiminemine ei saa sellist pikemat tegemist unstus keerata.Paistab, et seda jama ei juhtu alguses, sest siis salvestamisel datat vähe aga kaugemale jõuad siis hakkab nalja juhtuma.Endal läks mingi 3h pelamist pekki nii
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
03.05.2006 12:49:20
|
|
|
endal olnud ainult üks vigane seiv ja see kah ainult tänu miskil põhjusel masina pangestumisele
autosave on kah peale jäetud
seega se winteri mure on täiesti võõras mure minu jaoks
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
03.05.2006 13:32:46
|
|
|
kõik seivid töötavad - loadid ära ja kõik ok
aga osad seivid on sellised, et level up pole enam võimalik
lihtsalt see process to next level on koguaeg nullis ja juurde ka ei tule..
skille ja saasta näitab üleval tulevat aga level up pole võimalik
ja btw sellest siin teemas ennemgi juttu
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
03.05.2006 13:39:24
|
|
|
75 tundi mängitud kokku, main quest läbi. yhtegi corrupted seivi. kaks korda viskas mängust välja mis pole sugugi palju. erilisi buge pole esinenud mis takistaks mängu läbimist. see et hobused vahest naljakates asendites mind ei häiri, paneb pigem muigama . vahest muidugi naljakas vaadata kuda mõned vennad sõbralikult jutustavad omavahel tänaval samal ajal kui tegelikult on nad vaenlased
yldiselt arvestades sellega kui komplitseeritud mänguga on tegemist siis on väga kvaliteetselt välja kukkunud produkt out of the box. esimene TES seeriast mäng mida ma viitsisin lõpuni mängida (vb ka selle tõttu et muud midagi mängida ei olnudki, igavusest sai isegi Freelancer välja kaevatud ja mängitud veidi ).
millest need Winterwind'i probleemid tulevad ei oskagi arvata...
yldiselt normaalne mäng paljude questidega ja suhteliselt suure maailmaga. paraku pole ise kunagi TES seeria suur fänn olnud ja ega see maailm ka eriti ei istu kuid siiski läbi mängitud ta sai(loomulikult oleks võinud palju kauem mängida, queste teha ja väravaid sulgeda kuid kogu see kupatus siiski pika peale muutub liiga yksluiseks). kõige rohkem tundsin puudust Troika/BlackIsle stiilis dialoogide ja musta huumori järgi, tekkis tahtmine Vampire the Masquerade või isegi Fallout2 peale panna ja uuesti läbi teha
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
03.05.2006 13:51:33
|
|
|
115 tundi ühte characteri. Corrupted savesid pole esinenud. Mängust väljudes viskab error reporti reeglina, kuid see pole nüüd asi, mis mängurõõmu kahandaks. Desktoppi lendamisi on olnud võibolla 5 korda, tavaliselt suure actioni keskel. Hobused jäävad tõesti mõnikord seina sisse, ka iseennast on nii mõnedki korrad kivi sisse müürida. Skingradi castle sillast vajub läbi mõnikord jne. Kuid Morrowindiga võrreldes (a la CTD ~5 korda päevas) on need tõesti mikroskoopilised probleemid ja üldiselt tuju ei riku. Korra läks pilt mustaks, ainult need alumised statsid olid ees, see oli nagu kõige ekstreemsem bug seni
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
JJ
HV vaatleja
|
03.05.2006 15:13:26
|
|
|
Ütleks kah siis paar sõna Oblivioni kohta.
Mänginud olen nüüdseks 12 tundi, nii et mingi ülevaate olen saanud.
Võrreldes morrowindiga on kassid ja sisalikud teinud läbi tugeva evolutsiooni, kuna morrowindis taarusid nad kõndides ja jalad olid veidi "kronksus". Oblivionid kõnnivad nad uhkelt sirge seljaga ja väärika sammuga nagu ülejäänud rassid. Selge evolutsioonilne areng! Ikkagi pealinna värk!
Fast Travelit ei kasuta, see rikuks mängumõnu ära. Kõnnin-ratsutan ikka nii kaua ühest linnast teise kui vaja. (Kaks korda olen siiski kasutanud ) Meeldib, et NPC-d teevad erinevaid asju - hängivad, istuvad, loevad jne. Isegi rohkem võiks ringi liikuda.
Mode enne esimest läbimängimist ei kasuta. Ainult võibolla selle mod, mis hobuse hitpointse kahekordistab. Üks põnev mod on "Life". Kavatsen selle teise ringi ajaks peale panna. See toob lapsed Oblivioni! Tundub huvitav. Üks mod toob Caius Cosadese sinna mäekloostrisse!
Questid on ka siiani huvitavad olnud. Teistkordsel läbimängimisel on muidugi lihtsam-igavam, aga siis on modid peal ja mäng teistsugusem.
Väga meeldib see klooster, kus Martin varjab ennast. Hängisin seal pikka aega ringi ja mõtlesin tema asukoha, tugevuse ja kaitsejate arvu üle võimaliku rünnaku korral. Kunagi võiks mõni mod tulla, kus pead kloostrit kaitsma. Samuti lisapakett kus Kvatchi saab üles ehitada.
Ühesõnaga esmamulje on hea!
|
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
03.05.2006 15:19:54
|
|
|
http://kvatch.net/
Kvatch rebuilt, teemast läbi käinud. asi peaks arenema juba
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
03.05.2006 15:42:02
|
|
|
Bethesda auks tuleb öelda , et äärmiselt stabiilne mäng on ( IMHO ) . 3 nädalase mängimise jooksul ( ala 5 - 8 tundi päevas ) tegi ta ainult 2 CTD-d .
Samuti meeldivad kiired loadimised nii alguses kui ka mängus . Modidega Morrowind kippus kuni 3 minti loadima alguses .
_________________ Back to Nvidia . |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
03.05.2006 16:14:42
|
|
|
mutabor kirjutas: |
Kõige rohkem tundsin puudust Troika/BlackIsle stiilis dialoogide ja musta huumori järgi, tekkis tahtmine Vampire the Masquerade või isegi Fallout2 peale panna ja uuesti läbi teha  |
Baldur's Gate FTW!
tsitaat: |
Kaks korda viskas mängust välja mis pole sugugi palju. |
Pärast "FFdshow" audio decoderi tray iconi eemaldamist pole mäng mul enam kokku jooksnud
JJ kirjutas: |
Mode enne esimest läbimängimist ei kasuta |
Hehe, modid on selle mängu MUST BE elemendid. Ainuke variant, kuidas NII katkisest RPG'st vähekenegi rõõmu saab tunda...
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
03.05.2006 16:59:29
|
|
|
MitchriX kirjutas: |
Hehe, modid on selle mängu MUST BE elemendid. Ainuke variant, kuidas NII katkisest RPG'st vähekenegi rõõmu saab tunda... |
Kuidas keegi. Pole veel ühtegi modi kasutanud ja ei saaks öelda, et mängust rõõmu pole tundunud. Peaaegu kõik questid juba tehtud ilma mode vajamata. Kunagi ehk niisama proovimise eesmärgil katsetan mõne ära. Sama lugu Morrowindiga, isegi lisapaketid said enne läbi tehtud, kui mõne modi peale lükkasin.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
03.05.2006 17:06:31
|
|
|
Mawrec kirjutas: |
MitchriX kirjutas: |
Hehe, modid on selle mängu MUST BE elemendid. Ainuke variant, kuidas NII katkisest RPG'st vähekenegi rõõmu saab tunda... |
Kuidas keegi. Pole veel ühtegi modi kasutanud ja ei saaks öelda, et mängust rõõmu pole tundunud. Peaaegu kõik questid juba tehtud ilma mode vajamata. Kunagi ehk niisama proovimise eesmärgil katsetan mõne ära. Sama lugu Morrowindiga, isegi lisapaketid said enne läbi tehtud, kui mõne modi peale lükkasin. |
mida sa sellega tõestada tahtsid ? mod != cheat.
mängu ilusamaks tegevad modid teevad asja liiga kergeks ?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
03.05.2006 17:09:11
|
|
|
Oblivionis pole veel modidega jamanud kuna pole ühtegi mõistlikku veel leidnud.
Aga morrowindis ilma moditeta läbi ei saanud. Lõpus oli morrowindil peaaegu 50 modi peal
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
2 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
03.05.2006 17:49:46
|
|
|
kui mängu sisu muuta ei soovi siis mängu ilu modidega võiks ikka paremuse poole muuta. Ehk siis jõudluse kadu ei ole aga pilt samas kenam
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
03.05.2006 18:19:07
|
|
|
No vähemalt visuaalselt näeb Oblivion piisavalt hea välja ilma et tekiks vajadus kõikvõimalikke modide järele. Morrowind lausa nõudis uuendusi, et nt. tegelasi kenamaks muuta, paremad armorid jpm.
Endal pole ühtegi märkimisväärset bugi olnud v.a error message peale exit game. Aga seda saab vältida, kui exit game asemel valida exit menu, natuke oodata ja alles siis mäng kinna panna.
Mängusiseste vigadega või save failide jamaga pole siiamaani küll kokku puutunud.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
03.05.2006 18:21:40
|
|
|
dstar kirjutas: |
Endal pole ühtegi märkimisväärset bugi olnud v.a error message peale exit game. Aga seda saab vältida, kui exit game asemel valida exit menu, natuke oodata ja alles siis mäng kinna panna. |
beeta patch peaks selle ju ära parandama ?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|