Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Zlegrer
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
10.02.2003 02:27:53
|
|
|
ok lahjad lehed tõi nähtavale jälle mingi imeliku lehe. ma vaatan, et iga suvalisel sellil on tõesti varsti oma foorum, jutukas ja uue asjana lisandub sellel ka veebilehtede valmistamise "bisnis". aga jälle üks uus mõte jurandi lehe täienduseks.
http://www.hot.ee/naidisleht/
samas ma ei ole üldse kindel, kas see leht pole samuti mingi pilamise mõttes tehtud. aga liiga korralik tundub välimuse poolest siiski olevat... või on tõesti nii peen nali, et tõesti raske aru saada.
update: üllatus-üllatus, keegi hea inimene on ok lahjadesse lehtedesse ka jurandi koduka üles lükanud... see on siis juba teine kord lausa. esimesel korral panin ma küll ise, aga seekord mitte.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
kraaks
HV kasutaja

|
10.02.2003 03:04:27
hmm |
|
|
aga, kas on siin õige kritiseerida, maha teha teiste lehti(me ju enamus teame, mis too jurand tähendab).
ja äkki tõesti tegu eip ole naljaga?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
10.02.2003 03:13:05
|
|
|
tsitaat: |
ja äkki tõesti tegu eip ole naljaga?
|
seda ma kardangi, et ei ole. point lisaks tegelikult ju ka selles, et kui iga mats pakub mingi 500 eest asja, mida julgeb nimetada "koduleheks", siis see tõmbab ka normaalsete ja õigete tegijate hinnad alla, sest pigem ostavad rahaliselt nõrgemas seisus olevad kodulehe soovijad (väikefirmad näiteks) 500 eest kodulehe mingilt suvalt tüübilt (ja saavad seega mingi käki, aga nad ei saa heauskselt ise aru, et käkk on, sest puuduvad kogemused veebilehtedega), kui 5000 eest korralikult tegijalt.
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Poco
HV kasutaja

|
10.02.2003 03:47:34
|
|
|
Mis see ime asi on, mis teeb kodulehe valmistamise absurdselt kalliks? On see hind nö. kunstlikult üles aetud nagu Eestis ikka kombeks igasuguste erinevate asjade ja toodete puhul? Nagu näiteks ka arvutid ja kõik sellega seonduv! Ok, kui firmast tellida koduka tegemine, siis omahind muidugi on a´la poole väiksem - igasugu maksud, palgad jne. Aga kui tehakse nö "haltuura" korras, siis ma ei tea... Palju ühe koduka tegemiseks aega läheb? 20k kuus teenida pole ju sellisel juhul mingi proble (mõnele võibolla sedagi vähe) - nädalas üks leht ja papp jookseb.
_________________ Ei tea vist üldse midagi... või siiski? |
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
kraaks
HV kasutaja

|
10.02.2003 03:50:42
umm |
|
|
dvd vader, kes siis ütleb, et sina parim oled?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kraaks
HV kasutaja

|
10.02.2003 03:54:34
umm |
|
|
ja meil eip ole ju kohtuid, kes otsustavad koduka üle.
ok. saan aru, too jurandi oma on eeskujuks, kuid ainult.
miskipärast arvan, et too ei ole hea.
hea ei ole , et sa nimoodi arvustad.
mõni mees võib ka 1000 krooniga või üldse ilma rahata korralikku koduka teha.
asi ei ole nii must valge ala 500=5000.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
10.02.2003 13:21:56
|
|
|
kraaks kirjutas: |
dvd vader, kes siis ütleb, et sina parim oled?
|
tohoh! mis puutub siia minu paremus? mina ise pole näiteks kusagil väitnud, et mina parem oleksin. ja ega ma olegi.
Poco kirjutas: |
Mis see ime asi on, mis teeb kodulehe valmistamise absurdselt kalliks?
|
õiged tegijad on näiteks tihti saanud vastavat koolitust, omavad mms. paberieid, mis pädevust tõestavad, ja arvutikursused ja erialad on üsna kallid. lisaks on tarvis kuidagi tagasi teenida riist- ja tarkvara soetamiseks tehtud kulutused ja arvutikaubad ei ole keskmise palgaga võrreldes sugugi mitte odavad. jne. (ja ei ole vaja väita, et nii mõnigi iseõppinud teeb lehe paremini kui mõni 4 aastat ülikoolis õppinud. see on mõnikord tõesti õige)
kraaks kirjutas: |
mõni mees võib ka 1000 krooniga või üldse ilma rahata korralikku koduka teha.
asi ei ole nii must valge ala 500=5000.
|
mõni mees teeb küll madala hinnaga korraliku lehe, aga kui suur on tõenäosus, et sa näiteks 500-vendade seast ka sellise peale satud? julgen väita, et mitte just eriti suur.
eriti jama on see, et nii mõnedki 500-vennad ei saa lihtsalt arugi, et see kodulehe tegemise teenus, mida nad pakuvad, on alla igasugust arvestust.
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Matrix
HV vaatleja
|
11.02.2003 09:17:06
|
|
|
Appi see on impossible... liiga palju Java scripte liiga palju ressursse võtab nõme jama graafika kõik on jama ... hea et omal kavõi NATUKE parem leht on
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
11.02.2003 14:31:50
|
|
|
Lord Matrix kirjutas: |
hea et omal kavõi NATUKE parem leht on  |
ei ole sul mitte parem leht, arvestades seda, et jurandi leht on nimme selliseks tehtud, aga sinu lehelkajastub lihtsalt sinu maitse
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
carramba
läburaator

|
11.02.2003 14:38:25
|
|
|
ega jah Jurandile kasvab noor konkurent
lugedes neid jutukesi seal lehel pidin kohe -t peale võtma,
kamp ajukääbikuid
_________________ he came,he got banned,he logged out - R.I.P |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Matrix
HV vaatleja
|
11.02.2003 16:06:55
|
|
|
minu lehest räägite?? njaa ma muudan selle muide täna õhtul ära ilusamaks ... praegu on nagu hunnik stta aga ikka parem kui see default
Carramba kirjutas:
lugedes neid jutukesi seal lehel pidin kohe -t peale võtma,
|
Terviseks
|
|
tagasi üles |
|
 |
rob2
HV vaatleja
|
17.02.2003 21:24:46
|
|
|
link :: õige kodukas
see on ju täielik jabur kodukas noh mitte päris aga vaata kui vana on heretic 1 ma mängin ikka 2 ja 3 ka 4 demo on mul aga vaata et sul oleks ikka siukene vara
red alert 2
commandos 2
heretic 3
worms 2
nfs 4
need peavad ikka igal inimesel kindlasti olema
|
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
17.02.2003 21:42:57
|
|
|
WTF?
rob2, vahendan jurandi teadet: ma ei saa aru, mida sa sellega nüüd öelda tahtsid? et jurand peaks oma lehele panema need nimetatud mängud?
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Matrix
HV vaatleja
|
17.02.2003 21:51:45
|
|
|
nuh ju siis seda enam ei uuendata...
Aga selle eelneva teksti kohaselt:
Kodulehtede tegijaid on häid halbu ja kriminaale. Head on need kes teevad oma lehe selliseks et kõigil on hea vaadata. Halvad teevad oma lehe nii nagu NEIL on parem vaadata ja kriminullid teevad lehe selliseks et kui leht valmis on siis ei julge ise kah sinna minna sest muidu peab võibolla resa tegema.
Ja kui ma tahan siis ma ju võin ka nii teha et lasen kellelgi omale VÄGA ilusa koduka teha ja siis kirjutan sinna et kui soovite omale samasugust siis makske mulle umbes 500 eeku ... maksavad ära (pangakontole) siis lihtsalt kopeerin oma lehe ümber... nii on ju kah võimalus teha ja mõned jobud teevadki nii
näiteks maksis oma algse kujunduse eest 1500 tuli 5 idiooti kes tahtsid saada sarnast kodukat ja maksid talle kokku 2500 värk sai kasumit 1000 lihtsalt copy pastega ... see on ju ebaaus selle originaal tegija kohta ja isegi tellija kohta... sest samasugused lehed on BORING!
sai juba pikk text kuid on veel niipalju öelda... ei viitsi ikkagi enam
|
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
17.02.2003 21:56:45
|
|
|
näiteks maksis oma algse kujunduse eest 1500 tuli 5 idiooti kes tahtsid saada sarnast kodukat ja maksid talle kokku 2500 värk sai kasumit 1000 lihtsalt copy pastega ... see on ju ebaaus selle originaal tegija kohta ja isegi tellija kohta...
|
dääm... nii ju microsoft rikkaks saigi: tegi windowsi valmis ja siis lihtsalt palju kordi copy-paste ning müüs need siis ropu raha eest maha. väga ebaeetiline käitumine.
muuseas, on ju olemas ettevõtted, kes müüvad valmistreitud tüüplehekülgede pakette. kahjuks ei mäleta enam, kuidas neid asju täpselt kutsuti, aga isegi tehnokrati saates TV-s kunagi nägin. väga mõnus firmale: ostab sellise lehe (isegi karbi sees oli koos plaatide ja asjadega), paneb arvutisse, täidab vajalikud lahtrid ära (n. "lehe pealkiri", "alamrubriigid" jne.) ja programm teeb talle täpselt tüüplehtede alusel kena lehe valmis.
viimati muutis dvd vader 17.02.2003 21:58:23, muudetud 1 kord |
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
17.02.2003 21:57:21
|
|
|
Muideks, kas JUrand oma portaali ei hakka ka juba tegema?
Ma just katsetan siin erinevaid lahendusi ja peab mainima, et PhpNukega tuleb ka väike laps toime. Kõik foorum kaasas (mille ma ise asendan phpBB baasil tehtuga) jne. Nagu päris.
Ise olen igatahes soperdamise seal juba selgeks õppinud php alased teadmised aga 0
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Matrix
HV vaatleja
|
17.02.2003 22:09:50
|
|
|
mis on php nuke...
Jaa microsoft on jah selline ... aga mul on sihuke tunne et järjest buugisemaks muutuvad asjad...
95 - algversioon saadi mingi käkk valmis sadeti kohe müüki
98 - Tehti ilgelt parandusi väga heaks muudeti
Millenium - pandi uued ikoonid aga VÄGA paljud buugid tulid 95 kaasa
2000 - sama asi mis Milleniumil kuid erinev versioon (kusjuures paljud arvadvad et Millenius on sama mis 2000 aga 2000 on ju hoopis NT peal ehitatud)
XP - Enam vähem korralik (vist võeti aluseks 98, pandi uued ikoonid, ja veel paar proget ja updatemist jne...
ex siis tehke omad järeldused
PS sorry kui ma midagi valesti ütlesin või mainimata jätsin aga noh ... need olid siis minu teadmised microsoftist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
17.02.2003 22:16:09
|
|
|
link :: PhpNuke
OFFTOPIC:
Php Nuke on GNU litsentsil põhinev valmis portaali lahenduse komplekt php ja MySQL-i baasile. Algne andmebaas, mis SQL serveri andmepanka viia jne on olemas. Natuke näha vaeva konfimiseks ja ongi korras. Tõlkimiseks lang failid jne. Täpsem info lingil.
Teine kohati isegi veel lihtsam lahendus on PhpKit aga see on saksakeelne ja puuduvad lang failid. Seega raskem tõlkida.
Neid süsteeme on muidugi veel küllaga.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
18.02.2003 10:11:10
|
|
|
Lord Matrix kirjutas: |
mis on php nuke...
Jaa microsoft on jah selline ... aga mul on sihuke tunne et järjest buugisemaks muutuvad asjad...
95 - algversioon saadi mingi käkk valmis sadeti kohe müüki
98 - Tehti ilgelt parandusi väga heaks muudeti
Millenium - pandi uued ikoonid aga VÄGA paljud buugid tulid 95 kaasa
2000 - sama asi mis Milleniumil kuid erinev versioon (kusjuures paljud arvadvad et Millenius on sama mis 2000 aga 2000 on ju hoopis NT peal ehitatud)
XP - Enam vähem korralik (vist võeti aluseks 98, pandi uued ikoonid, ja veel paar proget ja updatemist jne...
ex siis tehke omad järeldused
PS sorry kui ma midagi valesti ütlesin või mainimata jätsin aga noh ... need olid siis minu teadmised microsoftist. |
WTF? XP ju ka minuteada NT mootori peale ehitatud. Ja Win2k on stabiilseim OP süs mis minu silmad näinud.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Matrix
HV vaatleja
|
18.02.2003 14:49:49
|
|
|
jah ise kah kasutan 2000 aga seal on siiski paar buugi sees... ja paljud mängud ei lähe tööle aga see on pohh kuna ma ikkagi mängudega ei tegele
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ihv
HV Guru

|
21.02.2003 01:14:13
|
|
|
daman kirjutas: |
WTF? XP ju ka minuteada NT mootori peale ehitatud. Ja Win2k on stabiilseim OP süs mis minu silmad näinud. |
jah, xp on NT liini toode...aga kas sinu silmad siis tõesti ühtegi unixipõhist op süsteemi näinud ei ole?
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
24.02.2003 04:47:43
|
|
|
jurandi koduka update:
lõpuks ometi leidsin ühe bonzi buddy bänneri, see on nüüd seal kusagil ka üleval
likvideerisin häkkimisprogrammi, kuna see tegelikult ei toiminud päris nii, nagu oleks pidanud
selle asemel panin üles üsna viisaka ja konkreetse "teenuste" lehekülje
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
27.02.2003 19:41:13
|
|
|
jumala eduline leht, parem kui minuoma
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
01.03.2003 03:46:53
|
|
|
siinkohal väike tähelepanek netist -
võrrelge nüüd neid kahte alljärgnevat väljavõtet
1. menüü jurandi kodukal (kõige hirmas värvide kombinatsioon lugemiseks, mis üldse leidub - sinine tekst punasel tasutal)
2. menüü ühe erakonna promoleheküljel
erilised kommentaarid on vist liigsed. või on erakonnale sellise lehe teinud inimesed teisest parteist.
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|