Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 233, 234, 235  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
YvaaT
HV kasutaja

sõnum 10.03.2006 21:04:39 vasta tsitaadiga

"hea" tujuga kirjutasin wifi.ee-sse:
Läksin siis ühel hommikul ka pealinna poole ning Kuivastu sadamas tuli umbes pool tundi aega parajaks teha. Egas midagi panin arvuti tööle ja varsti leidsingi wifi leiviala. Saatsin nende toredale telefonile sõnumi ja jäin parooli ootama. Ootasin ja ootasin, aga parooli ei tulnud. Helistasin, et küsida kuhu see parool siis jääb. Mingi vant saatis mind pehmelt öeldes seenele, et ma pean oma 15 min ootama.
Viisaka inimesena ma siis ootasin, aga ei midagi. Helistasin tagasi juba vähe kurjema häälega. Sel korral vastas keegi vene aktsendiga naisterahvas ja lubas asja uurida, ning tagasi helistada.
Umbes samal ajal sai see praami ooteaeg läbi ning sõitsin laevale. Wifi jäigi tol päeval kasutamata ning tagasi ei helistanud mulle keegi elionist, pole siiani keegi helistanud.
Wifi parool saabus mulle mingi 6 tundi hiljem, ajal kus ma enam ammugi kuivastu sadamas ei viibinudi. Loomulikult kasseeris elion selle olematu teenuse eest 24 krooni.
Aitäh elion!

Mis teha, vihaseks tegi... icon_rolleyes.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.03.2006 21:31:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Wifi parool saabus mulle mingi 6 tundi hiljem, ajal kus ma enam ammugi kuivastu sadamas ei viibinudi. Loomulikult kasseeris elion selle olematu teenuse eest 24 krooni.
Aitäh elion!

Mis teha, vihaseks tegi...

tee pretensioon ja saad raha tagasi, see smsi teel teenuste tellimine lonkab vist kõikidel teenustel, ei ole isegi sellele pihta saanud aga midagi tuleks nende jamadega ette võtta.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 12.03.2006 13:48:39 vasta tsitaadiga

[quote="indrekp"]
tsitaat:

tsitaat:

Mnjah, helistasin ka kord Elioni helpdeski, kuna sain uue paroolikaardi, no ei saa ühendust, tee mis tahad, nemad aga räägivad, et minupoolne viga on, lõpuks lubasid 4h jooksul tagasi helistada, mis muidugi ei juhtunud. Helistasin ise tagasi ja lõpuks ometi ühendati mind tehnikuga ja ütles, et nendepoolne viga.

said uue paroolikaardi ja helistasid helpdeski??? miks?
kui oled uus klient ja said uue ühenduse ja interneti ühenduse loomine ei õnnestunud siis oli ilmselt Elioni viga küll, probleemiga tegeletakse, uute ühenduste seadistamisel ei konfigureeritud porti automaatselt ära kuid helpdedski töötajatel ei olnud seda lihtne näha, paistis vaid, et modem on otsas (DSL ok) kuid paroolidega logimine ei õnnestunud..ilmselt.

Miks? Aga miks mitte kui ma ühendust ei saanud?
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 12.03.2006 18:17:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Miks? Aga miks mitte kui ma ühendust ei saanud?

sõnastasid vales järjekorras, selles oli asi icon_smile.gif
tagasi üles
HannesH
HV kasutaja
HannesH

sõnum 19.03.2006 21:33:47 vasta tsitaadiga

ma ikka jälle ajan oma joru selle elion kodu3 nigelast seisust lasnamäel kärberis...
elioni enda www.itv.ee no mitte ei taha joosta icon_sad.gif hakib nagu salatit.
ometi sai kõik mis vähegi netti kasutab kinni keeratud ja ruuterist vaadatud, ega juhuslikult "külalisi" pole siginenud.
"teie ühendusega on kõik korras" - ahh, savi.
Kolin uude kohta kevadel ringi, seal võtan kohe tööjuures kellel vaja munad pihku ja keeran senikaua kuni ühendus ON 2Mbit/sek ja kiba rohkemgi icon_evil.gif
eks näis, madalama hoonestusega elurajoonis peaks vist netiga veidi lahedam kah olema.

madmel
HV veteran
madmel

sõnum 19.03.2006 21:42:25 vasta tsitaadiga

Lihtsalt küsin
Kas ilma ruuterita(ainult modem) oled proovind?
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 20.03.2006 00:30:19 vasta tsitaadiga

HannesH kirjutas:
...
Kolin uude kohta kevadel ringi, seal võtan kohe tööjuures kellel vaja munad pihku ja keeran senikaua kuni ühendus ON 2Mbit/sek ja kiba rohkemgi icon_evil.gif

Ja siis me naerame koos, kui Elion keerab kraani kinni ja leiad postkastist kirja, et "Kuna pole võimalik kvaliteetset teenust osutada, lõpetame teenuse osutamise" icon_lol.gif

indrpo
HV Guru

sõnum 20.03.2006 10:26:39 vasta tsitaadiga

tõsine häda selle piraatlusega, ütleme nii, et olin väike abliline ühe väikese küla internetiseerimisel, selgitasin kõigile, et kui me selle püsiühenduse siia toome siis ei ole selle kiirus väga stabiilne ning aegajalt võib esineda ülekoormust ning interneti kiirus kõigub 512Kbit/s-1Mbit/s, kõik olid rahul ja väga tänulikud, et sellisegi asja ära korraldada suudame.

6kuud hiljem tahaks mõni klient mind juba (piltlikult) kohtusse kaevata, et mis jama see siis on, te ei suuda korralikku püsiühendust mulle tagada, selgitan veelkord, et me selgitasime juba enne, et võib kõikumisi olla ning teine asi, et leping ei kohustagi pidevalt maksimaalset kiirust tagama ning kui veebilehti külastada ja meili lugeda ei ole märgatavat vahetki kas kiirus on 512Kbit või 1Mbit/s.

Aga mis sa ikka teed, kõik heateod tulevad kaarega kunagi tagasi.

kahjuks istun ise ka jaama otsas kus paar korda kuus ei saa kodu3 max. kiirust kätte aga vähemalt töötab..aastaid katkestuseta.
tagasi üles
HannesH
HV kasutaja
HannesH

sõnum 20.03.2006 12:06:39 vasta tsitaadiga

@madmel - krt olen nii otse kui veel saab - telefoniliini otsas istub "UFO" (router,wifi AP,switch 3in1) ja selle küljes mina.

@bigmarx - ega ikka kinni ei keera kui antud ühendus mõeldud ka e-meeste käepikenduse tööülessannete täitmiseks icon_razz1.gif

@indrekp - jama on selles, et failide downloadi kiirus kui tulema hakkab suht-koht stabiilne, aga paistab, et streami puhul tekivad julmad augud sisse, sama ka ringi browsimisel.

darkside
HV veteran
darkside

sõnum 20.03.2006 19:39:21 vasta tsitaadiga

indrekp, harjusid sellega ära ja läksid ahneks kätte icon_lol.gif
endal sama mis sinulgi, kuid viimasel ajal hakkab ka segast panema, muu savi kui vahest kui online mänge tahad mängida siis asi kalab icon_confused.gif
kuid siis mäng nurka ja teeme midagi muud 8)
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
sadamson
HV kasutaja

sõnum 22.03.2006 02:29:39 vasta tsitaadiga

Jutt jumalaõige, sest arvutiga tehakse tööd ja kui ostad on tähtsaim stabiilsus, mitte kellamine. K-ga on ju nii, et arvuti läheb "garantiisse" pigem karantiini mitmekskuuks ja kui arvuti maksab 10000 krooni aga et teda pole jääb töö tegemata 50000 krooni väärtuses, siis tuleb odavam isegi arvuti rentida. Sest siis sa ei pea mõtlema, et mis siis saab kui mahapõleb.
Alati sõltub kõik lepingust, kas on odavam rentida või osta.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 27.03.2006 00:56:07 vasta tsitaadiga

HannesH,
võin öelda nii palju, et STV ringi browsimisel ka pidurdab õhtuti vahepeal, ja samuti downloadimiseks on kiirus stabiilne icon_wink.gif

marxius
HV kasutaja

sõnum 27.03.2006 20:49:44 vasta tsitaadiga

Hea see, et eramajade kliendid ka netti saavad. Kortermajas ju valik suurem. Hinnasõjaga nad ainult kaasa ei lähe.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Overkilla
HV veteran

sõnum 05.04.2006 20:51:29 vasta tsitaadiga

Mis jama on? Täna mängides avastan hirmuga, et "ping" on 50% parem ehk väiksem. Kui muidu oli 50, siis nüüd 25-27. Kas Elion kruttis kuskilt midagi või on see mööduv nähtus? Hiljuti olin ääretult kuri nende peale, äkki tahavad head teha ja ära leppida? Kodu2 ühendus Tallinnas. Eile sai tegelikult ka ADSL modemi "firmware update"-tud.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 80
tagasi üles
m6mm
HV kasutaja

sõnum 05.04.2006 20:54:27 vasta tsitaadiga

probleemi olemus on lihtne - uue tehnoloogiaga on see "ec peal" efekt vähem näha.
mul nt oli just eile vastupidine ehmatus - ping oli kõrgeks läinud. aga polnud ka nii kõrge, et oleks aru saanud, et ec on peal. täna võeti ec maha uuesti ja ping läks tavaliseks tagasi.

loodan, et said aru icon_razz.gif

edit: miks sõna "ef_f_ekt" asendatakse sõnaga "efekt"?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Raiku
HV Guru
Raiku

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.04.2006 21:39:38 vasta tsitaadiga

m6mm kirjutas:
edit: miks sõna "ef_f_ekt" asendatakse sõnaga "efekt"?

võibolla sellepärast, et õige ongi ühe f-ga? icon_wink.gif

kaabakas
HV veteran
kaabakas

sõnum 06.04.2006 19:20:24 vasta tsitaadiga

Vaatasin huvi pärast täna (kusjuures _pärast_ arve maksmist) saabunud e-arve kirja headereid ja mis sa näed:
elioni e-arve kirjutas:
Received: from localhost ([192.168.99.76]) by mail.elion.ee with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.1830);
Thu, 6 Apr 2006 16:24:09 +0300

Kas sellepärast ongi elioni serveritega kogu aeg jama, et nad Mico$ofti tarkvara kasutavad?

elioni e-arve kirjutas:
NB! Palun ärge vastake sellele kirjale "Vasta" funktsiooni (Reply) kasutades, vaid saatke kõik arvetega seotud küsimused alati aadressile info@elion.ee.
Kui kasutate "Vasta" funktsiooni (Reply), ei pruugi Teie kiri meieni jõuda.

Kas eesti suurim ISP ei oska lisada mailidele Reply-to: rida?

naljamehed

mTim
HV Guru
mTim

sõnum 06.04.2006 20:54:47 vasta tsitaadiga

Minu reply läheb küll kohale koguaeg, ma praegust vaidlen ühe Elioni onuga maili teel icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Silver?!
HV veteran

sõnum 07.04.2006 11:05:48 vasta tsitaadiga

kaabakas kirjutas:
Kas eesti suurim ISP ei oska lisada mailidele Reply-to: rida? naljamehed

Mail from ja relpy to on kaks erinevat asja ning sellega on tihti lugu mingi kamm kuna erinevad mailiserverid saavad sellest erinevalt aru. Arved genereerib masin ning saadab laiali ka. ilmselt ei oska nende soft neid aadresse korralikult panna.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 07.04.2006 13:21:45 vasta tsitaadiga

kaabakas, kas maili lõpuni ka vahest loed icon_question.gif

NB! Palun ärge vastake sellele kirjale "Vasta" funktsiooni (Reply) kasutades, vaid saatke kõik arvetega seotud küsimused alati aadressile info@elion.ee.
Kui kasutate "Vasta" funktsiooni (Reply), ei pruugi Teie kiri meieni jõuda.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
kaabakas
HV veteran
kaabakas

sõnum 07.04.2006 14:26:27 vasta tsitaadiga

Ehh, sa vist ei saanud üldse aru, mida ma öelda tahtsin.
Kirja vastus läheb tagasi aadressile arved@elion.ee ehk ei pruugi elionini jõuda sest pole määratud Reply-to aadressi. Selle asemel et kasutajale märkamatult lisada kirjale 'Reply-to: info@elion.ee', millest iga mailiklient aru saab ja asja õigesti teeb, läheb elion ringiga ja lisab NB.

Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 07.04.2006 19:15:32 vasta tsitaadiga

kaabakas,
info@elion.ee on kindlam icon_wink.gif Kuna seda saadetakse edasi siia, kus Teile kindlasti oskavad aidata

Tsitrus
HV vaatleja

sõnum 10.04.2006 22:27:18 vasta tsitaadiga

Pingiga on kehvad lood elionil hetkel. Õhtuti on ping ka rootsi 60+ ning isegi soome on ping 50 ligidal icon_confused.gif Nagu siin ka eelnevalt mainitud läheb ping pekki telia sees. Paistab, et Elioni see eriti ei huvita...peaasi, et Eesti sisene ping korras on.. icon_neutral.gif
skiptomylo
Piiratud kasutaja
skiptomylo

sõnum 23.04.2006 00:20:29 vasta tsitaadiga

Mis ma leidsin . http://zeran.dyn.ee/

Tsiteerin :

Mida onu Elion inimestele ei selgitanud, on see, et ühendus on jah 12Mbit/s, kohati isegi rohkem, ADSL2+ baasil, kuid see jagatakse virtuaalselt kaheks. Allalaadimine 2Mbit/s, üleslaadimine 256Kbit/s jääb siiski internetis surfamiseks ja ülejäänud ühenduse kiirus jääb telepildi ja IPkõne (VoIP) edastamiseks.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 53
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 23.04.2006 11:30:09 vasta tsitaadiga

skiptomylo kirjutas:
Mis ma leidsin . http://zeran.dyn.ee/

Tsiteerin :

Mida onu Elion inimestele ei selgitanud, on see, et ühendus on jah 12Mbit/s, kohati isegi rohkem, ADSL2+ baasil, kuid see jagatakse virtuaalselt kaheks. Allalaadimine 2Mbit/s, üleslaadimine 256Kbit/s jääb siiski internetis surfamiseks ja ülejäänud ühenduse kiirus jääb telepildi ja IPkõne (VoIP) edastamiseks.

Kellega on siis täpsemalt tegu? Ja siiani on vist nagu elion öelnud, et kui telepilti EI edastata, siis on kiirus 12mbit ikkagi netis käimiseks (loogiliselt siis ka, et kui VOIPi ei edastata, siis samuti kiirus 12mbit)... TBH, siis ma võiks ka enda blogikesse kirjutada, et sorry, elion tõmbab kõigil kiiruse alla 1mbit peale, olen ma ju tegelikult sama anonüümne kui see härra zeran või kesiganes, ei tea kas seda samamoodi usutakse
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 233, 234, 235  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.