Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
YvaaT
HV kasutaja
|
10.03.2006 21:04:39
|
|
|
"hea" tujuga kirjutasin wifi.ee-sse:
Läksin siis ühel hommikul ka pealinna poole ning Kuivastu sadamas tuli umbes pool tundi aega parajaks teha. Egas midagi panin arvuti tööle ja varsti leidsingi wifi leiviala. Saatsin nende toredale telefonile sõnumi ja jäin parooli ootama. Ootasin ja ootasin, aga parooli ei tulnud. Helistasin, et küsida kuhu see parool siis jääb. Mingi vant saatis mind pehmelt öeldes seenele, et ma pean oma 15 min ootama.
Viisaka inimesena ma siis ootasin, aga ei midagi. Helistasin tagasi juba vähe kurjema häälega. Sel korral vastas keegi vene aktsendiga naisterahvas ja lubas asja uurida, ning tagasi helistada.
Umbes samal ajal sai see praami ooteaeg läbi ning sõitsin laevale. Wifi jäigi tol päeval kasutamata ning tagasi ei helistanud mulle keegi elionist, pole siiani keegi helistanud.
Wifi parool saabus mulle mingi 6 tundi hiljem, ajal kus ma enam ammugi kuivastu sadamas ei viibinudi. Loomulikult kasseeris elion selle olematu teenuse eest 24 krooni.
Aitäh elion!
Mis teha, vihaseks tegi...
_________________ Elu on imelik, aga kõik kipuvad seda kole tõsiselt võtma... |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.03.2006 21:31:39
|
|
|
tsitaat: |
Wifi parool saabus mulle mingi 6 tundi hiljem, ajal kus ma enam ammugi kuivastu sadamas ei viibinudi. Loomulikult kasseeris elion selle olematu teenuse eest 24 krooni.
Aitäh elion!
Mis teha, vihaseks tegi...
|
tee pretensioon ja saad raha tagasi, see smsi teel teenuste tellimine lonkab vist kõikidel teenustel, ei ole isegi sellele pihta saanud aga midagi tuleks nende jamadega ette võtta.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
12.03.2006 13:48:39
|
|
|
[quote="indrekp"]
Mnjah, helistasin ka kord Elioni helpdeski, kuna sain uue paroolikaardi, no ei saa ühendust, tee mis tahad, nemad aga räägivad, et minupoolne viga on, lõpuks lubasid 4h jooksul tagasi helistada, mis muidugi ei juhtunud. Helistasin ise tagasi ja lõpuks ometi ühendati mind tehnikuga ja ütles, et nendepoolne viga.
|
said uue paroolikaardi ja helistasid helpdeski??? miks?
kui oled uus klient ja said uue ühenduse ja interneti ühenduse loomine ei õnnestunud siis oli ilmselt Elioni viga küll, probleemiga tegeletakse, uute ühenduste seadistamisel ei konfigureeritud porti automaatselt ära kuid helpdedski töötajatel ei olnud seda lihtne näha, paistis vaid, et modem on otsas (DSL ok) kuid paroolidega logimine ei õnnestunud..ilmselt. |
Miks? Aga miks mitte kui ma ühendust ei saanud?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.03.2006 18:17:24
|
|
|
Miks? Aga miks mitte kui ma ühendust ei saanud?
|
sõnastasid vales järjekorras, selles oli asi
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
HannesH
HV kasutaja

|
19.03.2006 21:33:47
|
|
|
ma ikka jälle ajan oma joru selle elion kodu3 nigelast seisust lasnamäel kärberis...
elioni enda www.itv.ee no mitte ei taha joosta hakib nagu salatit.
ometi sai kõik mis vähegi netti kasutab kinni keeratud ja ruuterist vaadatud, ega juhuslikult "külalisi" pole siginenud.
"teie ühendusega on kõik korras" - ahh, savi.
Kolin uude kohta kevadel ringi, seal võtan kohe tööjuures kellel vaja munad pihku ja keeran senikaua kuni ühendus ON 2Mbit/sek ja kiba rohkemgi
eks näis, madalama hoonestusega elurajoonis peaks vist netiga veidi lahedam kah olema.
_________________ who is general error and why is he reading my harddisk? |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
19.03.2006 21:42:25
|
|
|
Lihtsalt küsin
Kas ilma ruuterita(ainult modem) oled proovind?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
20.03.2006 00:30:19
|
|
|
HannesH kirjutas: |
...
Kolin uude kohta kevadel ringi, seal võtan kohe tööjuures kellel vaja munad pihku ja keeran senikaua kuni ühendus ON 2Mbit/sek ja kiba rohkemgi
|
Ja siis me naerame koos, kui Elion keerab kraani kinni ja leiad postkastist kirja, et "Kuna pole võimalik kvaliteetset teenust osutada, lõpetame teenuse osutamise"
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
20.03.2006 10:26:39
|
|
|
tõsine häda selle piraatlusega, ütleme nii, et olin väike abliline ühe väikese küla internetiseerimisel, selgitasin kõigile, et kui me selle püsiühenduse siia toome siis ei ole selle kiirus väga stabiilne ning aegajalt võib esineda ülekoormust ning interneti kiirus kõigub 512Kbit/s-1Mbit/s, kõik olid rahul ja väga tänulikud, et sellisegi asja ära korraldada suudame.
6kuud hiljem tahaks mõni klient mind juba (piltlikult) kohtusse kaevata, et mis jama see siis on, te ei suuda korralikku püsiühendust mulle tagada, selgitan veelkord, et me selgitasime juba enne, et võib kõikumisi olla ning teine asi, et leping ei kohustagi pidevalt maksimaalset kiirust tagama ning kui veebilehti külastada ja meili lugeda ei ole märgatavat vahetki kas kiirus on 512Kbit või 1Mbit/s.
Aga mis sa ikka teed, kõik heateod tulevad kaarega kunagi tagasi.
kahjuks istun ise ka jaama otsas kus paar korda kuus ei saa kodu3 max. kiirust kätte aga vähemalt töötab..aastaid katkestuseta.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
HannesH
HV kasutaja

|
20.03.2006 12:06:39
|
|
|
@madmel - krt olen nii otse kui veel saab - telefoniliini otsas istub "UFO" (router,wifi AP,switch 3in1) ja selle küljes mina.
@bigmarx - ega ikka kinni ei keera kui antud ühendus mõeldud ka e-meeste käepikenduse tööülessannete täitmiseks
@indrekp - jama on selles, et failide downloadi kiirus kui tulema hakkab suht-koht stabiilne, aga paistab, et streami puhul tekivad julmad augud sisse, sama ka ringi browsimisel.
_________________ who is general error and why is he reading my harddisk? |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
20.03.2006 19:39:21
|
|
|
indrekp, harjusid sellega ära ja läksid ahneks kätte
endal sama mis sinulgi, kuid viimasel ajal hakkab ka segast panema, muu savi kui vahest kui online mänge tahad mängida siis asi kalab
kuid siis mäng nurka ja teeme midagi muud 8)
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
sadamson
HV kasutaja
|
22.03.2006 02:29:39
|
|
|
Jutt jumalaõige, sest arvutiga tehakse tööd ja kui ostad on tähtsaim stabiilsus, mitte kellamine. K-ga on ju nii, et arvuti läheb "garantiisse" pigem karantiini mitmekskuuks ja kui arvuti maksab 10000 krooni aga et teda pole jääb töö tegemata 50000 krooni väärtuses, siis tuleb odavam isegi arvuti rentida. Sest siis sa ei pea mõtlema, et mis siis saab kui mahapõleb.
Alati sõltub kõik lepingust, kas on odavam rentida või osta.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
27.03.2006 00:56:07
|
|
|
HannesH,
võin öelda nii palju, et STV ringi browsimisel ka pidurdab õhtuti vahepeal, ja samuti downloadimiseks on kiirus stabiilne
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxius
HV kasutaja
|
27.03.2006 20:49:44
|
|
|
Hea see, et eramajade kliendid ka netti saavad. Kortermajas ju valik suurem. Hinnasõjaga nad ainult kaasa ei lähe.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Overkilla
HV veteran
|
05.04.2006 20:51:29
|
|
|
Mis jama on? Täna mängides avastan hirmuga, et "ping" on 50% parem ehk väiksem. Kui muidu oli 50, siis nüüd 25-27. Kas Elion kruttis kuskilt midagi või on see mööduv nähtus? Hiljuti olin ääretult kuri nende peale, äkki tahavad head teha ja ära leppida? Kodu2 ühendus Tallinnas. Eile sai tegelikult ka ADSL modemi "firmware update"-tud.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
6 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mm
HV kasutaja
|
05.04.2006 20:54:27
|
|
|
probleemi olemus on lihtne - uue tehnoloogiaga on see "ec peal" efekt vähem näha.
mul nt oli just eile vastupidine ehmatus - ping oli kõrgeks läinud. aga polnud ka nii kõrge, et oleks aru saanud, et ec on peal. täna võeti ec maha uuesti ja ping läks tavaliseks tagasi.
loodan, et said aru
edit: miks sõna "ef_f_ekt" asendatakse sõnaga "efekt"?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
05.04.2006 21:39:38
|
|
|
m6mm kirjutas: |
edit: miks sõna "ef_f_ekt" asendatakse sõnaga "efekt"? |
võibolla sellepärast, et õige ongi ühe f-ga?
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
06.04.2006 19:20:24
|
|
|
Vaatasin huvi pärast täna (kusjuures _pärast_ arve maksmist) saabunud e-arve kirja headereid ja mis sa näed:
elioni e-arve kirjutas: |
Received: from localhost ([192.168.99.76]) by mail.elion.ee with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.1830);
Thu, 6 Apr 2006 16:24:09 +0300
|
Kas sellepärast ongi elioni serveritega kogu aeg jama, et nad Mico$ofti tarkvara kasutavad?
elioni e-arve kirjutas: |
NB! Palun ärge vastake sellele kirjale "Vasta" funktsiooni (Reply) kasutades, vaid saatke kõik arvetega seotud küsimused alati aadressile info@elion.ee.
Kui kasutate "Vasta" funktsiooni (Reply), ei pruugi Teie kiri meieni jõuda.
|
Kas eesti suurim ISP ei oska lisada mailidele Reply-to: rida?
naljamehed
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
06.04.2006 20:54:47
|
|
|
Minu reply läheb küll kohale koguaeg, ma praegust vaidlen ühe Elioni onuga maili teel  
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silver?!
HV veteran
|
07.04.2006 11:05:48
|
|
|
kaabakas kirjutas: |
Kas eesti suurim ISP ei oska lisada mailidele Reply-to: rida? naljamehed |
Mail from ja relpy to on kaks erinevat asja ning sellega on tihti lugu mingi kamm kuna erinevad mailiserverid saavad sellest erinevalt aru. Arved genereerib masin ning saadab laiali ka. ilmselt ei oska nende soft neid aadresse korralikult panna.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
07.04.2006 13:21:45
|
|
|
kaabakas, kas maili lõpuni ka vahest loed
NB! Palun ärge vastake sellele kirjale "Vasta" funktsiooni (Reply) kasutades, vaid saatke kõik arvetega seotud küsimused alati aadressile info@elion.ee.
Kui kasutate "Vasta" funktsiooni (Reply), ei pruugi Teie kiri meieni jõuda.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
07.04.2006 14:26:27
|
|
|
Ehh, sa vist ei saanud üldse aru, mida ma öelda tahtsin.
Kirja vastus läheb tagasi aadressile arved@elion.ee ehk ei pruugi elionini jõuda sest pole määratud Reply-to aadressi. Selle asemel et kasutajale märkamatult lisada kirjale 'Reply-to: info@elion.ee', millest iga mailiklient aru saab ja asja õigesti teeb, läheb elion ringiga ja lisab NB.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tsitrus
HV vaatleja
|
10.04.2006 22:27:18
|
|
|
Pingiga on kehvad lood elionil hetkel. Õhtuti on ping ka rootsi 60+ ning isegi soome on ping 50 ligidal Nagu siin ka eelnevalt mainitud läheb ping pekki telia sees. Paistab, et Elioni see eriti ei huvita...peaasi, et Eesti sisene ping korras on..
_________________ America is the only country that went from barbarism to decadence without civilization in between. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
skiptomylo
Piiratud kasutaja

|
23.04.2006 00:20:29
|
|
|
Mis ma leidsin . http://zeran.dyn.ee/
Tsiteerin :
Mida onu Elion inimestele ei selgitanud, on see, et ühendus on jah 12Mbit/s, kohati isegi rohkem, ADSL2+ baasil, kuid see jagatakse virtuaalselt kaheks. Allalaadimine 2Mbit/s, üleslaadimine 256Kbit/s jääb siiski internetis surfamiseks ja ülejäänud ühenduse kiirus jääb telepildi ja IPkõne (VoIP) edastamiseks.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
5 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
23.04.2006 11:30:09
|
|
|
skiptomylo kirjutas: |
Mis ma leidsin . http://zeran.dyn.ee/
Tsiteerin :
Mida onu Elion inimestele ei selgitanud, on see, et ühendus on jah 12Mbit/s, kohati isegi rohkem, ADSL2+ baasil, kuid see jagatakse virtuaalselt kaheks. Allalaadimine 2Mbit/s, üleslaadimine 256Kbit/s jääb siiski internetis surfamiseks ja ülejäänud ühenduse kiirus jääb telepildi ja IPkõne (VoIP) edastamiseks. |
Kellega on siis täpsemalt tegu? Ja siiani on vist nagu elion öelnud, et kui telepilti EI edastata, siis on kiirus 12mbit ikkagi netis käimiseks (loogiliselt siis ka, et kui VOIPi ei edastata, siis samuti kiirus 12mbit)... TBH, siis ma võiks ka enda blogikesse kirjutada, et sorry, elion tõmbab kõigil kiiruse alla 1mbit peale, olen ma ju tegelikult sama anonüümne kui see härra zeran või kesiganes, ei tea kas seda samamoodi usutakse
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|