Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sperov
HV kasutaja
sperov

sõnum 17.04.2006 23:46:51 vasta tsitaadiga

saab ka midagi skype-i ja hotifoni taolist sisse konfida ja siis muudkui saba külge ja helistama thumbs_up.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 92
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.04.2006 00:22:52 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
tsitaat:
Elioni interneti- ja andmesidevõrgu direktori Toivo Praakli sõnul levib aga digi-TV aasta lõpuks kõigis Eesti linnades ja ligi sajas suuremas asulas.
icon_biggrin.gif

Elion alias ET, omast kogemusest saan kosta, et 800 ja natuke peale elanikuga asula ei ole mingi asula.
Elioni arvates on tegu külaga,ka käesoleva aasta seisuga ikka veel ei ole ega tea, kas niipea ka tuleb tehnilisi võimalusi, et saaksime teile pakkuda telefoni ja Kodu-ADSL ühendust.Nii see klienditeenindus mulle kirjutab.
On aasta 1956... icon_biggrin.gif

P.S. WiMax küll tulemas aga... ennustatav 600 krooni kuus(keskmine palk),hea,et tööl saan oma neti annuse kätte.

pigem on küsimus vähestes taotlustes, adsl jne toodaks sellise rahvahulgapeale kasvõi raadiolingiga kohale kuid digitvst on paljud ilma, seal kus optika puudub on seis k*sine... ise ka üks neist, nimelt teatavad organid ei luba optikat maha künda..sellest ka suur pidur.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
8
HV Guru

sõnum 18.04.2006 01:27:27 vasta tsitaadiga

blas kirjutas:
Shelby-SV kirjutas:
taifunk kirjutas:
Iga telekas vajab digiboxi ja iga boxi jaoks on vaja eraldi toode (iptv) tellida.

eem... et kui nett on ruuteriga jagatud kolmeks, siis on vaja tellida 3 iptv paketti? et 3x kuumaks?

kolme telkupildi andmevoog vist ei mahu korraga yhe toru otsa ära neh

Nii ta on jah. See teenus ongi juba algusest peale ideeliselt mõeldud arvestusega et 1 abonent(pakett) = 1 silmapaar. Elionile muidugi väga kasulik pikemas perspektiivis. Sest mingi tehnilise nipiga enam sinna taha lokaalset majavõrku (külavõrku) TV-osas ei poogi, kui just kõigile ühte ja sama kanalit ei hakka serveerima. Aga sellegipoolest, minu arvates on see ADSL-TV Eesti hajusates oludes perspektiivikam kui mistahes lairiba-kaabel-TV. Kui veel realiseeritakse ka saadete salvestamise võimalus serveri poole peal, siis üks vaataja ei saakski midagi enamat tahta. Sedasi tehakse veel koduste videosalvestite ja salvestuskandjate müüjatele ka puuga pähe. Milleks pidada saadete ja filmide arhiivi oma riiulis või oma suurtel kõvaketastel, kui sama asja teeb sinu eest Elion icon_wink.gif
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
AO
HV kasutaja
AO

sõnum 18.04.2006 07:36:57 vasta tsitaadiga

praegu olen sidunud oma muutuva IP dyndns kaudu domeeniga, et alati oma masinale ligi saaks kui IP muutub, kas selles ruuteris on võimalik dyndns panna uuendama?
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 18.04.2006 07:48:00 vasta tsitaadiga

Mul on üks küsimus. Kui sõlmida see kolmeaastane seadme kasutuseleping siis kui palju peab kuus renti maksma nende eest?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tere112
Kreisi kasutaja
tere112

sõnum 18.04.2006 08:00:06 vasta tsitaadiga

Getomees kirjutas:
Mul on üks küsimus. Kui sõlmida see kolmeaastane seadme kasutuseleping siis kui palju peab kuus renti maksma nende eest?

siis saad tasuta need, pole mingit renti enam.

Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 18.04.2006 08:17:31 vasta tsitaadiga

Huvitav kas need 12 mega ja 1 mega üles hakkavad ka välismaailmaga suhtlemisel tööle? Või ainult vabariigi sisene värk?
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 18.04.2006 08:20:35 vasta tsitaadiga

Huvitav... Elioni lehel see saadavuse kontroll ütleb, et hetkel veel mina dtv (iptv) ei saa...
Elan Pärnus suht äärelinnas, nö. külas 1128 elanikuga, kas on võimalik, et elion veab enda super lux 24mb/s kaablid ka siia?
Ei tea ka väga palju sellest, aga elioni nö. "kaablimajake" asub minust ~50-70 meetrit eemal...
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 18.04.2006 08:26:53 vasta tsitaadiga

AO kirjutas:
praegu olen sidunud oma muutuva IP dyndns kaudu domeeniga, et alati oma masinale ligi saaks kui IP muutub, kas selles ruuteris on võimalik dyndns panna uuendama?
http://www.speedtouchdsl.com/pdf%5Cdatasheet716_716g.pdf
Selle järgi on DynDNS tugi tal olemas
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
lighter
HV kasutaja

sõnum 18.04.2006 11:33:50 vasta tsitaadiga

Arvestades, et 3a selles sektoris on ülimalt pikk aeg, siis võiksid "Kuusetaadid" prognoosida, mis selle aja jooksul võib juhtuda. Mind eeskätt huvitaks, milliseid lahendusi võib oodata digiboxide osas. Praegu pakuvad nad 3a lepinguga tasuta digiboxi, ent ma kardan, et aasta pärast ei kõlba see enam kuhugi. Endale jäi silma salvestusvõimaluse puudus, kuid kas midagi veel? Ja salvestamise koha pealt, kui ma praegu jään sellest võimalusest ilma, siis tõenäoliselt peaks selle töö digiboxi eest ära tegema ka suvaline kõvakettaga DVD-mängija? Või on digiboxil mingeid eeliseid?

PS! Ruuter tundub jah väga korralik, ent öelge nüüd palun, et WPA on ka koos portide suunamisega elementaarsete võimaluste hulgas, mida on lubatud katsuda?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
studiosus
HV kasutaja

sõnum 18.04.2006 12:57:50 vasta tsitaadiga

Ma vaatan, et siin räägitakse nii Mbit/s kui ka Mb, ehk siis megabittidest ning megabaitidest. Eeldan, et antud suuruse "12" puhul on jutt ikka Mbit/s (ehk siis tavamõiste ca 1,2 'mega' sekundis)?

See selleks, oskab ehk keegi aga kommenteerida, kas Elion kunagi oma DigiTv'd ka ilma igasugu Kodulahendusteta pakkuma hakkab, nö. autonoomselt? Endal on korteris, ehk korteriühistu poolt välja ehitatud võrk Elioni ühendusega 4 Mbit/s, mille maksimum on pea alati ka kättesaadav, kuna keegi eriti aktiivselt tõmbamisega ei tegele.

Küsimuse põhjus lihtne, iga korter maksab ühenduse eest ca 60 EEK/kuus... ning ei ole mingit soovi sellest loobuda. icon_wink.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
lighter
HV kasutaja

sõnum 18.04.2006 13:18:19 vasta tsitaadiga

studiosus kirjutas:
Ma vaatan, et siin räägitakse nii Mbit/s kui ka Mb, ehk siis megabittidest ning megabaitidest. Eeldan, et antud suuruse "12" puhul on jutt ikka Mbit/s (ehk siis tavamõiste ca 1,2 'mega' sekundis)?

See selleks, oskab ehk keegi aga kommenteerida, kas Elion kunagi oma DigiTv'd ka ilma igasugu Kodulahendusteta pakkuma hakkab, nö. autonoomselt? Endal on korteris, ehk korteriühistu poolt välja ehitatud võrk Elioni ühendusega 4 Mbit/s, mille maksimum on pea alati ka kättesaadav, kuna keegi eriti aktiivselt tõmbamisega ei tegele.

Küsimuse põhjus lihtne, iga korter maksab ühenduse eest ca 60 EEK/kuus... ning ei ole mingit soovi sellest loobuda. icon_wink.gif

Pakub ka praegu
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 18.04.2006 13:33:36 vasta tsitaadiga

lighter kirjutas:
studiosus kirjutas:

Pakub ka praegu
mega levialaga icon_wink.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 18.04.2006 13:44:04 vasta tsitaadiga

studiosus, Mbit = Mb, vähemalt praegu õpetatakse koolis, et b tähistab bitti ja B baiti... icon_biggrin.gif

Endal hetkel ärilahendus, vaatan veel mis ma edasi teen, sest hetkel lubab elioni leht mulle kuupäeva 1. juuli...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
lucky
HV vaatleja

sõnum 18.04.2006 14:15:03 Alternatiivsed DigiTV Seadmed vasta tsitaadiga

Otsustasin siis täna natkene süveneda DigiTV maailma. Tundub päris huvitav asi olevat aga...

...mõlemad, modem ja Digital IP Video Set (DigiBoks) on kahtlastelt firmadelt ja kahtlaste hindadega. Tundub, et Elion tahab meid jälle nöörida, nagu alati? Tahtsingi küsida, et kas on olemas mingeid masstootmises olevaid mudeleid ja kas keegi on midagi ka proovinud?

Digibokside alal tundub valik olevat päris suur...
http://www.iscsistorage.com/1/3h.htm

ADSL2+ masinaid poile veel jõudnud otsida.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 18.04.2006 14:28:03 vasta tsitaadiga

Digiboxiga on see värk, et ta on suhteliselt loll seade ning paras osa softi sikutatakse serverist kohale. Ehk siis serveris peab olema digiboxi soft ning vaevalt, et Elionil on iga maailmas oleva digiboxi soft olemas.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
lucky
HV vaatleja

sõnum 18.04.2006 14:31:12 vasta tsitaadiga

väga huvitav...

pole asjaga lihtsalr eriti kursis - uus teema. Aga lihtsalt on sellinne karvane tunne, et Elion tahab nöörida. Siiamaani olen kõik arvutividinad ja elektroonika asjad eBayst või mujalt välismaalt ostnud ja võrreldes eesti hindadega säästab lõppkokkuvõttes kuni 30%. Sellepärast ei kipugi eriti Elioni neid ostma. DigiTV aga tahanks küll.

Aga kuidas on lood ADSL2+ seadmetega?
tagasi üles
jyrka20
HV vaatleja

sõnum 18.04.2006 14:44:55 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
Endal hetkel ärilahendus, vaatan veel mis ma edasi teen, sest hetkel lubab elioni leht mulle kuupäeva 1. juuli...

Kasutan kah hetkel Ärilahendust. Kuidas sinu jutust aru saada? Ärilahendus ja 1.juuli? Ärilahendusele saab digitv alates 1.juulist 2006? Kus selline informatsioon Elioni lehel asub?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 18.04.2006 15:03:58 vasta tsitaadiga

... kontrolli saadavust:
http://tv.elion.ee/

arvutineeger
HV vaatleja
arvutineeger

sõnum 18.04.2006 15:15:05 vasta tsitaadiga

jyrka20 kirjutas:
mks kirjutas:

Kasutan kah hetkel Ärilahendust. Kuidas sinu jutust aru saada? Ärilahendus ja 1.juuli? Ärilahendusele saab digitv alates 1.juulist 2006? Kus selline informatsioon Elioni lehel asub?

See 1. juuli pole ärilahendusega vast kuidagi seotud. Aga 15.04 uurisin just seda, et kas ärilahenduse pealt tuleb nüüd kodulahenduse peale minna, et üle ADSLi televiisorit näha ja sain sellise vastuse:

Esialgu pakub Elion DigiTV teenust uutes elamupiirkondades. Hetkel tegeleme aktiivselt piirkondade laiendamisega ja Äriklientidele saabub valmisolek (sõltuvalt piirkonnast) DigiTV-d pakkuda 2006 aasta suvel.
Vabandame,viivituse eest toote turule toomisel.

Lugupidamisega,

Anu Kullamaa
Ärikliendi konsultant
tagasi üles
skulmars
HV Guru

sõnum 18.04.2006 15:23:18 vasta tsitaadiga

täna on 18.04 Eestis aga kodulahenduse tehniliste võimaluste kontroll arvab järgmist:

Saad Kodulahendusega telefoni ja interneti kohe, televisiooni saad hakata kasutama alates 10.04.2006.
Palun jäta oma tellimus ka siis, kui sul juba on Kodulahendus ja soovid lisaks televisiooni. Võtame sinuga ühendust, kui televisiooni võimalus tekib.

saatsin siis kirja, öeldi et saate mai-juuli icon_mad.gif
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 177
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 18.04.2006 15:23:33 vasta tsitaadiga

1 juuli tähendab seda, et sellest hetkest saan ma kodulahenduse koos digitv-ga, enne saaksin ainult kodulahenduse, aga sellel ei näe ma mõtet... aga võibolla siis saan ka ärilahenduse jätta alles icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
lurr
HV veteran
lurr

sõnum 18.04.2006 15:40:45 vasta tsitaadiga

Et siis ka väike küsimus - kui mul on 3 arvutit (eraldi ruuteriga) hetkel Elisa ühenduse taga, kas see jääb toimima ka selle Elioni ühenduse taga?
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
v2hja
HV Guru
v2hja

sõnum 18.04.2006 16:35:43 vasta tsitaadiga

nijaa
kahju et pole varianti 12-24Mbit alla
ja 1-2Mbit ülesse

(ja kuidas see ühendus käitub 2-3 teleka korral?)

et siis 12 alla tv'ga
ja 24 alla tv'ta

tegelt probleemi poleks
ei vaataks telekat ja netti korraga ju
aga kui on mitmele inimesele elukohaks üks aadress ....
maksaks isegi lisa 12mbiti eest 2-300 eequ

tagasi üles
ruutu
HV vaatleja
ruutu

sõnum 18.04.2006 19:04:40 vasta tsitaadiga

lucky kirjutas:
Otsustasin siis täna natkene süveneda DigiTV maailma. Tundub päris huvitav asi olevat aga...

...mõlemad, modem ja Digital IP Video Set (DigiBoks) on kahtlastelt firmadelt ja kahtlaste hindadega. Tundub, et Elion tahab meid jälle nöörida, nagu alati? Tahtsingi küsida, et kas on olemas mingeid masstootmises olevaid mudeleid ja kas keegi on midagi ka proovinud?

Digibokside alal tundub valik olevat päris suur...
http://www.iscsistorage.com/1/3h.htm

kas sa leidsid nende hulgast mõne "mittekahtlase" firma? icon_biggrin.gif

kindlasti on sul võimalus ise ruuter ja digiboks valida, ainult et kui nendega hätta jääd, siis pead ise hakkama saama. sõbrale soovitaksin kindlasti Elioni poolt pakutavaid ja testitud seadmeid. Teenusepakkuja käest saadud seadme korral tagab teenusepakkuja asja toimimise. kui sul mingi enda poolt välja valitud kollase ruuteri või mõne teise digiboksiga hakkab striim kokku jooksma vms, siis oled üksi oma seadmete otsas.
lucky kirjutas:
väga huvitav...

pole asjaga lihtsalr eriti kursis - uus teema. Aga lihtsalt on sellinne karvane tunne, et Elion tahab nöörida. Siiamaani olen kõik arvutividinad ja elektroonika asjad eBayst või mujalt välismaalt ostnud ja võrreldes eesti hindadega säästab lõppkokkuvõttes kuni 30%. Sellepärast ei kipugi eriti Elioni neid ostma. DigiTV aga tahanks küll.

Aga kuidas on lood ADSL2+ seadmetega?

kui Elion seadmed tasuta annab, siis kus see nöörimine on? icon_eek.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.