praegune kellaaeg 09.08.2025 08:58:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aq
HV kasutaja
|
07.02.2003 22:03:35
Millega teha heli valjemaks? |
|
|
Palun öelge mõni programm vms asi millega saaks heli tugevust failis suurendada. St mul on helifail (wav, kuid võib ju ka mp3-ele mõeldud proge olla), mille puhul tuleb kõlarid lausa põhja keerata, et üldse kuulda midagi. Selles pole hullu, et kvaliteet kannatab - nagunii jutufail on, muusikat pole. Praegu on nii, et kui seda kuulata, siis kui kõlarid põhjas on, siis ära unustad, siis hiljem ehmud ära, kui megasuur lärm lahti läheb mõnda muud asja kuulates.
Või on lootusetu selline asi? Igatahes kvaliteedi võimalik kadu pole kõige hullemaks probleemiks.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
07.02.2003 22:09:59
|
|
|
Audiograbberiga peaks vist Normaliseda faili muusikakõvadust saama
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
07.02.2003 22:11:59
|
|
|
Nääh, ma ka enam ei mõtle enne kui küsima tuleb. Mugavaks muutunud
NERO-ga sain juba hakkama. Kuigi üle 10 dB tugevamaks ei saa, aga piisab täiesti. Muidu oli ikka väga tasane.
Aga tänud ikkagi juba vastamise eest
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
zoybone
HV kasutaja

|
07.02.2003 22:16:26
|
|
|
mp3sid on mugav mp3Trim PRO v175`ga (mul on vähemalt see versa momendil) sättida
_________________ Räägi tõtt ja sul pole tarvis midagi meeles pidada. Mark Twain |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|