Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jänene
HV vaatleja

|
17.04.2006 07:10:45
|
|
|
hmhh, mina küsisin guardilt luba peole - ütles, et olen kahtlane vennike ja ta pole mind siin varem näinud, kuid tegi mulle ukse lahti
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
17.04.2006 10:06:36
|
|
|
Väikest hinti oleks vaja. Nimelt ma ei leia kuidagi selle väikses provintsilinnas asuva mage guildis istuva seniilse vanamuti mälukiipi (seer stone) ülesse. Üks noormees seal guildis nahgu teadis midagi asjast aga ei räägi mulle. Ütleb ainult et vot ongi hea, et kadund ja bla-bla aga ei midagi enamat, ehki ma charmisin ta totaalselt ära.
Üritasin ka venda ära killida, lootes, et äkki tal on see kivike taskus (ei tulnd algul selle peale, et sneakides tema taskuid sobrada). Tapaplaan lõppes sellega, et kogu see majatäis soolapuhujaid tormas mulle kallale. Võimas vaatepilt oli, nagu aastavahetuse ilutulestik paraku nägin seda üsna vähe aega, sest läksin kärmelt loojakarja.
See selleks, nüüd panin sellelt mehelt (kes kiibi kohta midagi teab) tema apaartmendi võtme pihta. Öelge, kas ma olen õigel teel? Kas ma nüüd pean ta maja üles otsima linnast? Või äkki resideerub see ülbe põrsas hoopis gildi hoones? Sel juhul pole mul mõtet hakata kõiki linna maju läbi kammima.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
17.04.2006 10:10:04
|
|
|
Seer stone'i sai siiski kätte ühest kaugest krüptist minu mäletamist mööda. Sai NPC'delt info kätte ka ilma röövimise&tapmiseta minu meelest samuti.
See 'kes midagi teab' on vist keldris elutsev kodanik ? Tolle käest ei saanud üldiselt midagi vajalikku. Ei infot ega muud.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
17.04.2006 10:31:06
|
|
|
TanElofJ kirjutas: |
Seer stone'i sai siiski kätte ühest kaugest krüptist minu mäletamist mööda. Sai NPC'delt info kätte ka ilma röövimise&tapmiseta minu meelest samuti.
See 'kes midagi teab' on vist keldris elutsev kodanik ? Tolle käest ei saanud üldiselt midagi vajalikku. Ei infot ega muud. |
Ei, ei see vend, kes teadis asjast midagi, passib sealsamas guildis, tavaliselt istub ta ukse kõrval oleval pingil ja loeb raamatut, vahepeal käib söögitoas kartulit pugimas. Kõik NPC-d kellega rääkinud olen ütlevad, et teavad ainult niipalju kui see kartuliõgija (nimi ei tule meelde, noh) neile rääkinud on ja seda ei ole eriti palju.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
17.04.2006 10:36:17
|
|
|
Kalthar peaks mainima tolle Dagaili isa mingis dialoogis. Siis pidavat kellegagi rääkima Dagaili isast ... ning lõpuks läbi pikkade läbirääkimiste peaks keegi avaldama Dagaili isa krüpti asukoha.
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
17.04.2006 10:41:26
|
|
|
räägid dagailiga, siis agaiaga vms, kalthariga, dagailiga, käid krüptis.
sellises järjekorras.
ja quest list on rämedalt abiks.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
jannu
HV kasutaja
|
17.04.2006 12:52:10
|
|
|
Kuidas soul gemme täita saab? Et päris hulgi on neid kogunenud ja tahaks midagi enchantida ikka ka. Soultrap spell on olemas, aga mina seda kasutada ei oska.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
17.04.2006 13:01:07
|
|
|
paned vastasele soultrapi peale ning kui sa ta ära koksad, läeb tema hing gemmi sisse
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
17.04.2006 13:06:36
|
|
|
KAs piisab kui gemm on inventaris või tuleb see pärast killimist kätte haarata? Juhul kui piisab, et on inventaris, siis kas hing valib ise endale sobiva gemmi välja kuhu sisse pugeda?
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
17.04.2006 13:07:20
|
|
|
Soulgemmide täitmiseks:
1) Kasuta spelli mingi vastase peal
2) Löö vastane mättasse enne kui spell üle läheb
3) Soul läheb ise automaatselt väikseimasse gemi, kuhu ta mahub.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
17.04.2006 13:16:29
|
|
|
Gemmide kohta veel selline küsimus, et kuhu siis neid kõige kõvemate daedrate hingi mahutada? Isegi Azura Star liiga väike neile tundub Täiesti tühi ta inventorys, aga ikka ütleb, et pole piisavalt suurt. Morrowindis oli just Azura tähega võimalik ükskõik, millist kinni püüda.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vops
HV kasutaja
|
17.04.2006 13:53:26
|
|
|
Keegi vampiiri tapmise queste on teinud? Pean mingi mehe üles leidma, murdsin majja sisse aga seal ühtegi vihjet polnud, vähemalt mina ei märganud. Kõik kastid, kirjas jms läbi vaadanud. Ah muide ise olen vampiir ka veel
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flab
HV Guru
|
17.04.2006 14:29:05
|
|
|
Vops kirjutas: |
Keegi vampiiri tapmise queste on teinud? Pean mingi mehe üles leidma, murdsin majja sisse aga seal ühtegi vihjet polnud, vähemalt mina ei märganud. Kõik kastid, kirjas jms läbi vaadanud. Ah muide ise olen vampiir ka veel  |
Kui me nüüd räägime samast questist siis peaks laua peal raamatu peal mingi kirjake olema,kus on ühe üti asukoht kus eelpool nimetatud vampiir viibib.
|
|
Kommentaarid: 986 loe/lisa |
   |
780 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
17.04.2006 15:02:23
|
|
|
Imperial Cityst on lääne pool kohe 2 majakest, milles ühes mingi onu tahab kalasoomuseid vms. Kalad peaks elama sealsamas järves aga peale 1 tunnist ringiujumist olen ainult 1 kala näinud
Küss, et kuidas neid kalu nagu kiiremini leiaks?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
17.04.2006 15:05:21
|
|
|
kaart/kompass? see elusate asjade nägemise spell on kah abiks.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
17.04.2006 15:28:45
|
|
|
Mawrec kirjutas: |
Gemmide kohta veel selline küsimus, et kuhu siis neid kõige kõvemate daedrate hingi mahutada? Isegi Azura Star liiga väike neile tundub Täiesti tühi ta inventorys, aga ikka ütleb, et pole piisavalt suurt. Morrowindis oli just Azura tähega võimalik ükskõik, millist kinni püüda. |
'Inimesed'/NPC'd - nende hingi saab püüda vaid black soul gem'i.
Nood Daedra Valkynaz'id jmt. kuuluvad ka NPC'de alla. Nagu ka näiteks vampiirid.
Flab kirjutas: |
Vops kirjutas: |
Keegi vampiiri tapmise queste on teinud? Pean mingi mehe üles leidma, murdsin majja sisse aga seal ühtegi vihjet polnud, vähemalt mina ei märganud. Kõik kastid, kirjas jms läbi vaadanud. Ah muide ise olen vampiir ka veel  |
Kui me nüüd räägime samast questist siis peaks laua peal raamatu peal mingi kirjake olema,kus on ühe üti asukoht kus eelpool nimetatud vampiir viibib. |
Jep tilluke paberike, ei pruugi eriti märgata, vihjeks veel niipalju, et toda hütis redus olevat tegelast ei tasu maha lüüa
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
17.04.2006 15:44:49
|
|
|
Kust kohast health potioneid osta saab? Otsustasin lõpuks main questi tegema hakata, kuigi alles lvl 2. Esimese värava tornis kulutasin kõik potionid ära, aga ikka sain kotti. Tulin tagasi linna, et uued potionid osta, aga ei leia. Muidugi võiks ju 'diffuculty' kergemaks lükata, aga see tundub cheatimisena. Ja minuarust selline nipp ka ei tööta, et peale elukate tapmist nt. 1 tund puhkaks. Tavaliselt on nii, et ei saa puhata, kui "vaenlane on lähedal"...
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
17.04.2006 15:47:41
|
|
|
dstar, mis neid ikka osta, tee ise või kasuta energia taastamise spelli
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
17.04.2006 15:49:17
|
|
|
dstar kirjutas: |
Kust kohast health potioneid osta saab? Otsustasin lõpuks main questi tegema hakata, kuigi alles lvl 2. Esimese värava tornis kulutasin kõik potionid ära, aga ikka sain kotti. Tulin tagasi linna, et uued potionid osta, aga ei leia. Muidugi võiks ju 'diffuculty' kergemaks lükata, aga see tundub cheatimisena. Ja minuarust selline nipp ka ei tööta, et peale elukate tapmist nt. 1 tund puhkaks. Tavaliselt on nii, et ei saa puhata, kui "vaenlane on lähedal"... |
See viitab sellele et pead enne side queste äkki tegema ?...
ja healing potte saad ise ka teha.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
17.04.2006 16:05:29
|
|
|
healing potione müüakse alchemy poodides.. nagu ka muid potione..
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
17.04.2006 16:06:53
|
|
|
Kas keegi oskab öelda, mida konsooli kirjutama peab, et questil järgmist objectivet saada?
Mängu bug on ees, ei saa questi edasi teha kuigi ülesanne lihtne.
_________________ Dima oli siin |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
Iron miki
HV kasutaja

|
17.04.2006 16:28:53
|
|
|
Krt mingi täielik teema on juba tükk aega töllerdan mingi shrine juures, et teada saada kuidas Daedric artifacti saada aga pole seal shrine juures midagi
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
17.04.2006 16:47:31
|
|
|
Sa Shirine questi ei taha teha? Sealt peaks midagi saama. Nagu reward. See peaks olema Daedric artifact vms
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Iron miki
HV kasutaja

|
17.04.2006 16:53:12
|
|
|
flameas kirjutas: |
Sa Shirine questi ei taha teha? Sealt peaks midagi saama. Nagu reward. See peaks olema Daedric artifact vms |
Kuidas? kus? kellega? räägi lähemalt sellest shrine questist?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
17.04.2006 17:09:15
|
|
|
Seal juures peaks inimesed olema..need tavaliselt ütlevad, mis teha vaja.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|