praegune kellaaeg 20.06.2025 23:27:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bmwgangste
HV kasutaja
|
15.04.2006 22:46:34
Kõvaketaste lülitamise süsteem??? |
|
|
Ostsin omale 30Gb se vaikse kõvaketa, just selleks, et oleks kst vaikne, mõtlesin veel, et jätkub kah sellest 30Gb st, panen veel vana 10Gb se ka otsa ja ongi. Aga praegu hakkasin mõtlema, et kui ma 10Gb otsa anen, hakkab see jälle mürisema . Oleks nüüd vaja teada, kui ma panen winni vaiksele 30Gb kõvakettale ja 10Gb jääb niisama failide hoidmiseks, kas saab kuidagi teha nii, et see ketas hakkaks tööle ainult siis, kui ma temalt midagi otsima hakkan, kui ma teda ei puudu, sis ta ei kolisegi, nagu floppygi . Või kui nii ei saa, kas on mingi programm, millega saaks wini tööleminemisel valida, kas see 10Gb ne kõvaketas panna tööle või ei, bioses saab ka panna aga nii on väga ebamugav.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.04.2006 22:59:51
|
|
|
Kas winis mõnd programmi pole millega saaks kettaid standby'sse sundida? Võibolla ketta tootja kodukalt leiad midagi.
Linuxis oleks see äärmiselt lihtne (hdparm -S 1 /dev/hda) kuid wini kohta ei tea ma midagi.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
bmwgangste
HV kasutaja
|
15.04.2006 23:22:14
|
|
|
Sama asja läheb mul 2 nädala pärast Linuxsis ka vaja niiet thx sellegi eest.
Ei tulnud kohe sellepealegi, et mingi standbye programm otsida, ise arvan, et sellisede on küll olemas, mis seal neid siis teha, kui arvestada, millised imelikud programmid veel olemas on.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|