Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
inc
HV veteran

|
13.04.2006 21:26:39
Kõik heli läheb otse kõrvaklappidest mikrisse. Miks? |
|
|
Püüan seda keerulist olukorda seletada.
Esiteks, emaplaadiks on gigabyte GA-K8N-SLI. Heli ajurite plaat olemas ja selle pealt installisin Audio Codec 97. Sellega sain heli tööle aga miker ikka jamab.
Asi on nii, kui mina kuulan näiteks muusikat ja panen mikriga lindstama, siis ükspuha kui kõvasti ma häält teen, seda ta ei ära lindista. Lindistab vaid selle heli mis kõrvaklapidest tuleb ja selle täitsa puhtalt (milline hea võimalus unost laule lindistada ).
Selline probleem on mõnel inimesel veel peale minu.
Kas keegi võib öelda mis viga võib olla?
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
13.04.2006 22:55:07
|
|
|
Mina suutsin sellise olukorra tekitada kui recording control'i (mitte segamini ajada volume control'iga) all oli microphone asemel märgitud stereo mix
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
13.04.2006 23:29:31
|
|
|
tsihh kirjutas: |
Mina suutsin sellise olukorra tekitada kui recording control'i (mitte segamini ajada volume control'iga) all oli microphone asemel märgitud stereo mix |
Ehk vihjaksid kust ma selle leiaks?
|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Crz
Kreisi kasutaja
|
14.04.2006 00:28:29
|
|
|
selle põhjuseks on sageli "Stereo Mix", mine cpanel -> sound & volume adjustments -> view all settings, ning kui stereo mix ees on linnuke, siis võta ära, peaks korras nagu olema, endal oli täpselt sama jama ventrilo kasutamisega, et teised kuulsid minu muusikat kui ma seda lasin ja seda lausa eriti puhtalt, nagu otse arvutist oleks jooksnud, samas minu häält ie kuulnud
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
10 :: |
5 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
14.04.2006 10:21:41
|
|
|
Crz kirjutas: |
selle põhjuseks on sageli "Stereo Mix", mine cpanel -> sound & volume adjustments -> view all settings, ning kui stereo mix ees on linnuke, siis võta ära, peaks korras nagu olema, endal oli täpselt sama jama ventrilo kasutamisega, et teised kuulsid minu muusikat kui ma seda lasin ja seda lausa eriti puhtalt, nagu otse arvutist oleks jooksnud, samas minu häält ie kuulnud |
Ei saanud päris nii, aga sain Sounds And Audio Devices > Audio > Sound recording > Volume > Options > properties > Stereo Mix. Ei aidanud. vahet ei ole kas mul on see peal või ei ole. Sama koguaeg.
Veel ideid?
|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
14.04.2006 10:28:38
|
|
|
klapid ikka korras? ehk kuskilt juhtmed lühises ja annab väljundist otse mikri sisendisse?
|
|
Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
1 :: |
419 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
14.04.2006 20:06:33
|
|
|
virks kirjutas: |
klapid ikka korras? ehk kuskilt juhtmed lühises ja annab väljundist otse mikri sisendisse? |
Kõrvaklapid on kindlalt korras. Just proovisin teisel arvutil.
EDIT - Võtsin kõrvaklapid ja mikri tagant ära. MP3 mängima. Sound recorder lindistama. Ta lindistab kohe selle laulu (lindistab kõik mis peaks kõlaritest tulema kui mul oleks kõlarid). Ehk oskab keegi nüüd midagi öelda? Viga emaplaadi int. helis?
EDIT2 - Emaplaadi CD pealt installitud draiverid näitavad, et mikker on ühendatud. Ainuke asi mis kahtlust äratab on see punane error...
|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
14.04.2006 20:11:20
|
|
|
sul arvatavasti recording control'i alt midagi muud sisse lülitatud kui mikrofon.
|
|
Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
1 :: |
419 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
14.04.2006 22:42:32
|
|
|
LÕPUKS! Tundub et sain korda.
Kuidas te küsite?
Control panel > Sounds an... > Voice > Test Hardware
|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|