praegune kellaaeg 20.06.2025 08:38:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ebardkonn
HV kasutaja

|
06.02.2003 23:23:36
boot problem |
|
|
Nii siuke lugu on et otsin endale lisaks 120gb WD ketta. Toppisin arvutile taha(muidugi alguses tegin slavex). Siis tegin windozaz korralikult kahex NTFS partiks. Siis võtsin vanal ketal toite tagant ja muutsin uue ketta MASTERIX. Panin arvuti tööle ning siis akkas tio sammul drive device otsima mille ta ikka lõpux üles leidis. Panin win xp plaadi bootima ning selle tegevusex läks pool aastat aega. Lõpux sain sepui lahti ja tuli kiri et arvutis pole ühtegi kõva ketast kuigi uuem ketas töötas täiesti normaalselt.
Nii siis mix selle kettaga biossi laadimine nii aeglane oli??
Mix windoza setup ketast ära ei tundnud???
Ning mida maa pean tegema et sellele kettale ikka os peale lasta??
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
06.02.2003 23:28:25
|
|
|
Vaata kuidas BIOSis on määratud ketta leidmine. Kui manuaalselt parameetreid määratud siis võib see kalane olla. Peaks olema valik a la IDE HDD Auto Detect või siis seal kus kettad kirjas pane Auto, Manual vms asemel.
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
ebardkonn
HV kasutaja

|
07.02.2003 00:39:28
|
|
|
nih probleem edukalt lahendatud. Tuleb välja et süüdi olin ikkagi mina kuna ma ei usknd et ainult siiniga ühendatud ilma toiteta ketas võib segada teist sama siini otsas ripuvat ketast.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|