Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.04.2006 00:24:20 vasta tsitaadiga

painkillah, täiesti võimatu on paari nädalaga täis tier2 selga saada, pigem kulub selleks 3-4 kuud, kui sa just pole ainuke oma klassi esindaja igas raidis. 20k on veidi palju aga, 10-15k täis gearis chari eest on küll täiesti normaalne. sina vaene eestlane jah ei mõista seda, kust selline raha saadakse, aga arvesta, et ülejäänud euroopa pole selline pommiauk kus keskmine palk on ca 6000kr icon_razz.gif ja miks ostetakse 60 level char on teine küsimus. vastus on väga lihtne, inimene tahab mängida siis kui mäng on huvitav ja pole niipalju mängu aega, et ise sinna mängida. WoWi huvitav pool ju hakkab alles 60 levelil. mina seda 60 leveli elu väga ei fänna, aga samas alla 45 leveli on wow ikka täitsa jura tegelt, kui oled seda paar korda juba teinud ...
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mairox
HV vaatleja
mairox

sõnum 10.04.2006 00:32:31 vasta tsitaadiga

Sai siin tund seda topicut lugeda, täiega köitis mind, need videod ja mä'ngijate ettevõtlikus on asjalik, et kas keegi oskab öelda, kust pärnust oleks väimalik see soodsalt saada.
razor
HV Guru

sõnum 10.04.2006 05:14:25 vasta tsitaadiga

coldbomb kirjutas:
Meie serveris see ka paar korda juhtunud. Nuud vist lubati karistusi jagada nendele kes seda teevad.

kahju, et wow nii nubisõbralikuks tehtud on. ikka paras pähkel võis olla tolle Kazzakiga tegeleda icon_razz1.gif

edit: http://video.google.com/videoplay?docid=5083604342827261091&q=Billy+Maclure
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 10.04.2006 09:02:38 vasta tsitaadiga

Kazzak peaks olema siis juba täitsa võitmatu kui ta linnas miski paar kümmned kuni paar sada tegelast maha on löönud icon_smile.gif
selle lvl 60 jutu kohta oskan nii palju öelda et on olnud kogemus olla grupis mängijaga kes ostis omale lvl 60 charri, ta oli priist icon_smile.gif pärast kolmandat wipet DM-is küsisin et miks sa ei heali tanki ja seda kes dämmi saab ? selle peale vastas ta mulle et kui ma vait ei ole siis ma sind enam ei heali. Kogu selle aja jooksul mil me DM-is olime castis ta aint kaks heali ja need olid ka vist need kõige nõrgemad mis priist saab
ehk siis jutu mõte selles et kui sa pole enne wowi mänginud ja ostad omale lvl 60 charri siis sa lihtsalt ei oska seda tegelast mängida ja ma väga kahtlen kas siis on nii lõbus ja fun nagu nendel kes on oma charri ise lvl 60 leveldanud icon_wink.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
FD
HV kasutaja
FD

sõnum 10.04.2006 09:47:59 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:
Kazzak peaks olema siis juba täitsa võitmatu kui ta linnas miski paar kümmned kuni paar sada tegelast maha on löönud icon_smile.gif
selle lvl 60 jutu kohta oskan nii palju öelda et on olnud kogemus olla grupis mängijaga kes ostis omale lvl 60 charri, ta oli priist icon_smile.gif pärast kolmandat wipet DM-is küsisin et miks sa ei heali tanki ja seda kes dämmi saab ? selle peale vastas ta mulle et kui ma vait ei ole siis ma sind enam ei heali. Kogu selle aja jooksul mil me DM-is olime castis ta aint kaks heali ja need olid ka vist need kõige nõrgemad mis priist saab
ehk siis jutu mõte selles et kui sa pole enne wowi mänginud ja ostad omale lvl 60 charri siis sa lihtsalt ei oska seda tegelast mängida ja ma väga kahtlen kas siis on nii lõbus ja fun nagu nendel kes on oma charri ise lvl 60 leveldanud icon_wink.gif

njah, meil siin üks müüs accoundi 2000.- eest maha, aga ise olen sellel seisukohal, et sisuliselt võõra nimega on nõme mängida...
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
tanelmees
HV vaatleja

sõnum 10.04.2006 09:54:30 vasta tsitaadiga

Ise mänginud wow-i ca 1.5 aastat. Selle ajaga oleks võind ma ei tea mitu lvl 60 charri teha ja kõigile über setid farmida. Kuna käin tööl ja on veel pereelu, siis sain tehtud 2 lvl 60 charri keskmise setiga. Ja hullem kari alla lvl 40. Keskmiselt mängisin 2-3 h päevas. Vahepeal olid muidugi mõne nädalased pausid kah. Lõpuks lihtsalt tüütas ära, pealegi irl kannatas selle all pidevalt. Müüsin konto 1k eegu eest asi läks 1 päevaga. Ebays oleks konto eest keskmiselt saand ca 3-5k. Aga ei viitsinud jännata seal.
Wow-i tüüpiline areng on minuarvates selline:
Hakkad toksima mingit noobi üles. Tundub igati nauditav. Teed queste, tapad teisi playereid, lisaks naudid ka instasi, kus õpid oma charri rolli. Skill tuleb, lvl kasvab. Siis avastad enda jaoks battlegroundid, mässad seal. Kõik tundub lahe. Unistad vaikselt max lvlist. Leveldad nii, et silmad punased. Lvl 30+ unistad moundist. Leveldamisest kopp ees, pushid sellepärast, et mounti saada. Lõpuks lvl 40 mount olemas. Paar päeva naudid moundi seljas eputamist. Siis kopp sajaga ees, paus... lõpuks jälle tagasi vaikselt toksid, ilma suurema õhinata edasi. Lvl ja skill kasvavad. Ja lõpuks oled lvl 60. Lahe sa ei pea enam kedagi kartma, kõikide mängijatega saad asuda võitlusesse, ei pea enam punnu panema kõrgema lvli venna eest. Avastad end-game instad. Nüüd pead kõik oma oskused antud charri puhul käiku laskma. 1-2 viga võib lõppeda raid kicki või äärmisel juhul guild kickiga. 40 man raidis, tapate bosse, unistad et bossi drop on just sinu jaoks. Lõpuks saad aru, et % seda saada on miski 1-2%. Ikka loodad ja lased edasi. Saad mõningad seti osad. Mööduvad kuud, kopp on ees, raidid ja raidid, üks ja seesama jama. Kui logid oma max lvl charriga sisse, peale 10 minutit mängimist kopp juba ees. Toksid vaikselt uut mees, kes on lvl 10 noob alles. Sama kamm hakkab otsast peale....niiviisi 2-3 korda...ja quitgame.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 10.04.2006 09:56:33 vasta tsitaadiga

etc_Shelob, jah , raidcalendari järgi võtaks ühe chari ülesgearimine tier2e nii kuskil paarist nädalast 2-3 kuuni. ja nt guildile nagu MH on see täiesti teostatav, BWL on neile käkitegu, AQ40 juures proovivad Cthuni juba. muidugi aeg oleneb kõvasti ka droprate lakkimisest... ühe bwl runiga võid saada mitu ühe klassi tier2 e, peasloti saad niikuinii onyst mida on võimeline tegema juba 30 mehega (meil guild teinud ca 30ga), kindlasti annaks vähemaga ka teha (mh on tasemelt VÄGA kõva. euroopas küll vist axemen kõige kõvem).
anoh, droppide hulgaga võib lakkida ka kõvasti, täna nt ony droppis 2x judgement helm :\ .

usakatest usun küll rohkem et nad võivad ülisuuri summasid maksta. eurooplastest seda eriti ei usu. kuna ka üpris suur osa mängijatest on põngerjaealised siis kahtlen kas neil sellist raha on.
muidugi paljud raidguildid omavad kõvasti vanemat kasutajahulka, ja omavad ka kasutajavanuse piiri (enamasti 16a). meie guildis nt ma vist üks noorematest üldse, enamus kõik 20+.

enivei, huvi pärast räägin hiljem nt MH või muu kõvema guildi liikmetega, mis nemad konto hindadest arvavad.

samas lvl 60 kohta, et vahest on küll selline tunne et tahaks ka lvl 60 chare nö "osta". lvldamine on igav, ja vahest tahaks end game nautida teise klassiga kah. aga no ühe teise klassi peale paladini leveldan ikka 60ni ära icon_razz.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
tanelmees
HV vaatleja

sõnum 10.04.2006 10:02:28 vasta tsitaadiga

FD kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:

njah, meil siin üks müüs accoundi 2000.- eest maha, aga ise olen sellel seisukohal, et sisuliselt võõra nimega on nõme mängida...

Eesti rekord on vist siiamaani 700$.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 10.04.2006 10:41:41 vasta tsitaadiga

Mis kõige kõvem koll ka WoW-is on?
Mängiks isegi seda aga cartoonish looks ennast ei tõmba mitte kuidagi. Kahju, et lvl60 max aint on kah. Kas WoW-is saab combati ajal potionitega healida ka? Sorry, newb WoW-i suhtes.

to Scart: Tundeid haavasin või? icon_lol.gif a muidu thx video eest, tirin alla

viimati muutis HDTanel 10.04.2006 10:56:21, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 10.04.2006 10:53:57 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
etc_Shelob, jah , raidcalendari järgi võtaks ühe chari ülesgearimine tier2e nii kuskil paarist nädalast 2-3 kuuni.

sa ei saa ka siis 2-3 kuuga oma tier 2 setti kokku, kui ainuke tahtja oleksid kogu raidis kogu selle aja. minul on 4 ja pool kuud täis ja Stormrage'st on käes 5 juppi. kui sul tõesti väga joppab ja jupid kukuvad järjest, palju õlle ja õnne, enamasti nad seda ei tee icon_wink.gif

painkillah kirjutas:

ja nt guildile nagu MH on see täiesti teostatav, BWL on neile käkitegu, AQ40 juures proovivad Cthuni juba. muidugi aeg oleneb kõvasti ka droprate lakkimisest... ühe bwl runiga võid saada mitu ühe klassi tier2 e, peasloti saad niikuinii onyst mida on võimeline tegema juba 30 mehega (meil guild teinud ca 30ga), kindlasti annaks vähemaga ka teha (mh on tasemelt VÄGA kõva. euroopas küll vist axemen kõige kõvem).
anoh, droppide hulgaga võib lakkida ka kõvasti, täna nt ony droppis 2x judgement helm :\ .

so, arathoris on ka Mythical Odour icon_biggrin.gif kalevlased on ka überguild, kuid see ei tähenda, et free epics kui 60 saad, kohe tier 2 selga ja läheb! ei lähe painkillah, ei lähe. asi võtab aega ja pühendumust, mida enamik ei evi, sest ollakse kuulnud, et saa 60 ja kohe on epicud seljas... elu pole siiski nii lihtne.

ja @ elias, lõpeta trollimine
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Vylx
HV kasutaja
Vylx

sõnum 10.04.2006 12:16:34 vasta tsitaadiga

Keegi WoW`i või acci ei müü soodsalt? charid ei huvita tahaks ise otsast alustada ...
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
slayer
HV kasutaja
slayer

sõnum 10.04.2006 12:33:50 vasta tsitaadiga

hmm ja kui müübki, siis mänguaeg tuleb endal ikka osta, 1 kuu hinnaks on 200 eeku ümmarguselt. kahtlen, et keegi müüb koos mänguajaga aga kunagi ei või teada soovin edu igatahes.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 58
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 10.04.2006 12:47:40 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
painkillah kirjutas:
etc_Shelob, jah , raidcalendari järgi võtaks ühe chari ülesgearimine tier2e nii kuskil paarist nädalast 2-3 kuuni.

sa ei saa ka siis 2-3 kuuga oma tier 2 setti kokku, kui ainuke tahtja oleksid kogu raidis kogu selle aja. minul on 4 ja pool kuud täis ja Stormrage'st on käes 5 juppi. kui sul tõesti väga joppab ja jupid kukuvad järjest, palju õlle ja õnne, enamasti nad seda ei tee icon_wink.gif

painkillah kirjutas:

ja nt guildile nagu MH on see täiesti teostatav, BWL on neile käkitegu, AQ40 juures proovivad Cthuni juba. muidugi aeg oleneb kõvasti ka droprate lakkimisest... ühe bwl runiga võid saada mitu ühe klassi tier2 e, peasloti saad niikuinii onyst mida on võimeline tegema juba 30 mehega (meil guild teinud ca 30ga), kindlasti annaks vähemaga ka teha (mh on tasemelt VÄGA kõva. euroopas küll vist axemen kõige kõvem).

so, arathoris on ka Mythical Odour icon_biggrin.gif kalevlased on ka überguild, kuid see ei tähenda, et free epics kui 60 saad, kohe tier 2 selga ja läheb! ei lähe painkillah, ei lähe. asi võtab aega ja pühendumust, mida enamik ei evi, sest ollakse kuulnud, et saa 60 ja kohe on epicud seljas... elu pole siiski nii lihtne.

ja @ elias, lõpeta trollimine

kalevlased on über ? mis otsast
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 10.04.2006 13:13:36 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:

kalevlased on über ? mis otsast

serveri üks parimaid gilde ja aq's twin empside juures?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
eldarion
HV vaatleja
eldarion

sõnum 10.04.2006 13:41:57 vasta tsitaadiga

Scarti antud video

Väga vinge video, healerid peavad ikka megahästi oma tööd tundma, mul läks juba esimese kolli juures täiega segi kes kus on...
Eks kui oma priest kunagi valmis saab, saab oma nahal tunda mida see tähendab...

Oskamatu Priest pidi olema esimene põhjus, miks instades surma saadakse...
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Rain01
HV kasutaja
Rain01

sõnum 10.04.2006 22:14:50 vasta tsitaadiga

eldarion kirjutas:
Scarti antud video

Väga vinge video, healerid peavad ikka megahästi oma tööd tundma, mul läks juba esimese kolli juures täiega segi kes kus on...
Eks kui oma priest kunagi valmis saab, saab oma nahal tunda mida see tähendab...

Oskamatu Priest pidi olema esimene põhjus, miks instades surma saadakse...
kas mingit otse linki pole kust saaks tõmmata? seal peab mingi registreerimisega jamama vms
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 10
tagasi üles
coldbomb
HV vaatleja

sõnum 11.04.2006 01:42:08 vasta tsitaadiga

razor kirjutas:
coldbomb kirjutas:
Meie serveris see ka paar korda juhtunud. Nuud vist lubati karistusi jagada nendele kes seda teevad.

kahju, et wow nii nubisõbralikuks tehtud on. ikka paras pähkel võis olla tolle Kazzakiga tegeleda icon_razz1.gif

"nubisõbralikuks" poleks ehk oige sona selle jaoks. Asi lihtsalt selles, et kui tema Stormwind'i saada siis rikutakse manguelamus nendel kes on tegemas seal queste voi monel muul eesmargil. See on muidugi minu arvamus.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
razor
HV Guru

sõnum 11.04.2006 02:02:33 vasta tsitaadiga

mitte ainult selle pärast. keskmine mängija on ikka väga kaitstud keset Stormwindi ning see ongi minu arust natukene vale. käimas on sõda kahe vihavaenlase vahel ning ainuke viis, kuidas sa sellest aru saada võid, on see, kui sind gankivad 5 vastaspoole esindajat kuskil suvalisel lagendikul keset kvestimist. ei ole linnade raidimist, NPC'de tapmist (mis ju strateegilises mõttes annaks mängule uue huvitava punkti, pidurdades vastaspoole majandust jne). balantseerida võib ju alati valvurite hulga suurendamisega või nende leveli tõstmisega - mõte oleks lihtsalt selles, et seda kõike saaks teha. ikka jube mõttetu tunne on epic setti kokku krabada ainult selleks, et kunagi uuemaid epicuid saada või battlegroundil "Capture the flagi" taguda.

see arvutimängude (ka filmide jms) idioodi tasemele toomine tekitab ikka natukene pettumust. ise mängin wowi teadlikult vaid itemite peale ning naudin oma guildi seltskonda (UK guild, käisid ca. kuu aega tagasi 20'kesi meid Eestis vaatamas, veetsid siin 5 päeva).

tsitaat:
"nubisõbralikuks" poleks ehk oige sona selle jaoks. Asi lihtsalt selles, et kui tema Stormwind'i saada siis rikutakse manguelamus nendel kes on tegemas seal queste voi monel muul eesmargil. See on muidugi minu arvamus.

ma sain aru, et enam nagu ei spawni ta sinna, kuhu varem? lihtsalt imho sellised asjad ei saa olla ära keelatud, pigem peaks mängutegijad välistama sellised juhtumid muude vahenditega. mängija peakski saama erineval moel mängumaailma "kasutada", kasvõi teistele mängijatele käru keerates. mina sellises olukorras küll väga pahane ei oleks olnud, oleks hoopis huvitav asi mida mänguajast mäletada - teeks maailma elavamaks. mäletan, et betas raidisid päris lõpupoole nii alliance kui horde linnu suured npc'd (nn. herod) ning lammutasid ikka suhteliselt vihaselt - mis sellest nüüd saanud on?

maksja tellib muusika?
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 11.04.2006 03:38:51 pandacub vasta tsitaadiga

Kuu oli ümmargune (tegelikult ei olnud kuud näha) ja samal päeval World of Warcraft EU serverite avamisega tõi kuller World of Warcraft Collectors Editioni.

Olin vaimustuses. Karbi ilu, mäng ise, kogu see tohutu maailm, mis mind ootas..

Möödus kuu ja vaimustus kadus. Osaliselt selle tõttu, et valisin vale klassi, server oli ülerahvastatud, aja puudus. Möödus teinegi kuu ning otsustasin, et müün wowi maha. Rõõmus ostja oli täiesti olemas ning 900 krooni eest läks müüki wow ce account, installi plaadid ja manual (karbi ja muu kraami jätsin endale, sest karp oli ilus).

Ei olnud kahetsusi ega negatiivseid tundeid. Kõik tundus ääretult loogiline ja elu läks edasi nagu tavaliselt. Nii umbes 6-8 kuud ning hinge hakkas tekkima mingi imelik tunne. Alguses oli raske mõista, mis see oli.. kuid ühel päeval (protsess oli pikem, aga detailid ununenud) mõistsin: igatsen panda cubi.

Panda Cub - wow ce eksklusiivne loomake (mida tavalise wowiga ei saa). Ei jäänud muud üle, kui poodidesse lipata ning osta wow CE.

Mis juhtus? Juhtus see, et MITTE KUSAGIL ei müüdud seda enam. Väljamüüdud, väljamüüdud, väljamüüdud. Maaletoojaga sama lugu. Lõpuks lõin käega ning omastasin tavalise wowi (pandacubi.. jäi endiselt kusagile alateadvusse.. oma aega ootama).

Jõudsin umbes nädala mängida, teeseldes et kõik on korras, kui Loch Modani kallastel kalastades, kuu valguses ning hirmunud level 60 dwarf priesti kohalolekul, tuli mulle meelde midagi.. keegi.

Panda cub!

Just siin samas rohelistel aasadel, kõrgete puude all ning täiskuu taustal olime kunagi.. koos. Endiselt jäi tema puudu minu õnnest ja taaskord tervikuks saamisest. Jutustasin dwarfile, kui tore meil Pandacuba oli. Dwarf vaikis. Seletasin talle, mida Pandacub mulle tähendas.. Dwarf vaikis. Rääkisin talle sellest kõledast üksindusest ning ahastusest, mis mu hinges valitses.. Dwarf ütles: "you are scaring me". Pandacub.. Pandacub.. kus sa oled?

Ma ei suutnud leida rahu ega lunastust, igatsus oli liiga tugev/ püsiv. Ei grindimine, alkohol ega rikkus aidanud selle üksinduse vastu. Liikusin tühjas maailmas edasi, eesmärgiga.. mis on silmi ees, kuid ikka kättesaamatu (sest iga kord, kui teda nägin.. oli tema kaaslaseks mõni järjekordne ebard, kes ei hinnanud Pandacub ilu, mõistust ning seda seletamatut, mille jaoks pole sõnu).

Ükskõik mida tegin, jäi sellest puudu, ükskõik kuhu vaatasin oli tulemus sama.

Seitsmendal aprillil, aastal 2006.. spämmiti mulle msnis, et keegi müüb wow collectors editionit. Ma pidin selle saama. Pidin päästma Pandacubi, aitama tal jõuda koju. Siiani mäletan seda, kuidas südamelöögid kiirenesid ning vererõhk tõusis.. kuni hetkeni, mil oli selge, et ta tuleb koju - koju.. minu juurde.

Samal päeval omastasin enda elu kolmanda World of Warcrafti eksemplari ja mõistsin:

Pandacub ei ole eksklusiivne wowi pet.
Pandacub ei ole lihtsalt kujutelm.
Pandacub on tõeline.

ja

Pandacub on osa minust, ta elab minus ja minu hinges ning ka see, kui ma ei oma enam wowi.. saa minult võtta teda.

Minu looming.. sinule.

Pandacub alatiseks - sa oled ülim.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
XPsass
HV kasutaja

sõnum 11.04.2006 07:12:29 vasta tsitaadiga

Ma ostsin enda nuubile esimese rare relva täna icon_biggrin.gif .Aga muide,kuidas Roquel mingi energywatch vms. saab? Ma mäletan keegi seletas siin kunagi midagi.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
FD
HV kasutaja
FD

sõnum 11.04.2006 09:45:42 Re: pandacub vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Kuu oli ümmargune .....

.....Pandacub alatiseks - sa oled ülim.

ta vist võttis narkotsi.... ei oska kohe kommenteerida..... icon_lol.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
tolm
HV kasutaja
tolm

sõnum 11.04.2006 10:02:01 vasta tsitaadiga

XPsass kirjutas:
Ma ostsin enda nuubile esimese rare relva täna icon_biggrin.gif .Aga muide,kuidas Roquel mingi energywatch vms. saab? Ma mäletan keegi seletas siin kunagi midagi.

seleta lahti energywatch icon_razz1.gif

üldiselt comboenergybar ftw :p
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 11.04.2006 10:03:55 vasta tsitaadiga

Päris haige sõda oli seal Scarti antud videos. See draakon siis kõige tugevam WoW-is? Aga see mingi vend kes seal toolil istus lõpus... seda ei saanud maha killida? icon_razz1.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 11.04.2006 10:09:19 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Päris haige sõda oli seal Scarti antud videos. See draakon siis kõige tugevam WoW-is? Aga see mingi vend kes seal toolil istus lõpus... seda ei saanud maha killida? icon_razz1.gif

ei ole kõige tugevam imho. otsi BWL videosid, siin ka old neid linke, sealt näed kuidas suuri bosse tapetakse ....
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 11.04.2006 10:22:21 Re: pandacub vasta tsitaadiga

FD kirjutas:
Timberg kirjutas:
Kuu oli ümmargune .....

.....Pandacub alatiseks - sa oled ülim.

ta vist võttis narkotsi.... ei oska kohe kommenteerida..... icon_lol.gif

minu arust super thumbs_up.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.