Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
juku626
HV veteran
|
01.04.2006 20:21:47
|
|
|
Sixten sa mõtled msn 8 beta - t?
Kui seda ,siis lisa mind msn-i ja ma saadan sulle selle kutse ! siis saad alla laadida beta 8 ja korras !
_________________ OSTAN Žiguli/VAZ/Lada. 56989256 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihhkel
HV veteran

|
01.04.2006 20:23:48
|
|
|
enam ei ole ju vaja kutset
_________________ ... |
|
tagasi üles |
|
 |
juku626
HV veteran
|
01.04.2006 20:44:04
|
|
|
vot seda ma öelda ei oska,aga kui vaja siis minu käest saab
|
tagasi üles |
|
 |
mihhkel
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
juku626
HV veteran
|
01.04.2006 21:18:09
|
|
|
no tore siis
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
02.04.2006 05:31:25
|
|
|
mul oli msn webmessengeris selline juhtum, et r22kides mone inimesega natuke pikemat aega, ei joudnud minu tekst enam temani- sonumid lihtsalt ei l2inud enam kohale. Seda, mida tema kirjutas, ma n2gin. Millest see tingitud vois olla?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja

|
04.04.2006 23:02:56
|
|
|
terekest!
Imelik asi on uue msni konto tegemisega. Mul 1 on, hot.ee-adre peal, aga tahan uut. Ja ka mitte hotmailiga.
Regasin ära, kõik korras, kiri tuli ka mulle, aga kui tahan sisse logida, on asi puuksus -- peksab punaselt segast:
The e-mail address or password is incorrect. Please
retype the e-mail address and password, or sign up if
you haven't already done so. Need help signing in?
Ja uue salasõna sain ka teha. Ikka ei aita. Igal pool oleks nagu kõik korras ja olemas, kuni ei pea sisse logima. Sisse logida üritades on kohe "vale see ja vale teine" jne.
Äkki ma tegin konto valesti? Ma enam ei mäleta, kuidas esimese tegin, sellest on juba üle aasta...
Nägin, et mingid credential-id mängivad veel mingit rolli, aga mis see credential sihuke on?
Ja valed andmed ju pole, sest valede andmetega üritades saab vist aint 3 korda proovida, aga ma olen oma õigete andmetega üritanud üle 10x ja asjatult. Help ei aita -- mõttetud asjad seal, mul nagunii on küpsised lubatud jne. Vaatasin kõik üle. Messenger ka ei lase sisse logida. Muidu proovisin .NET Paskport-i veebilehelt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
04.04.2006 23:07:04
|
|
|
kuidas aMsnil eemaldada taskbarilt "grupp puudub" enne nime jutuakna pealkirjast?
|
|
tagasi üles |
|
 |
PC_man
HV kasutaja

|
04.04.2006 23:32:59
|
|
|
borru kirjutas: |
kuidas aMsnil eemaldada taskbarilt "grupp puudub" enne nime jutuakna pealkirjast? |
millleks see amsn hea on ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru

|
05.04.2006 14:01:25
|
|
|
krt.ma ei saa viimase msniga (mitte beta vms.) contacte kustutada kustutan kontakti ära,lähen msnist välja ja nüüd sisse taas logides on kustutatud kontaktid jälle näha
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
05.04.2006 14:09:54
|
|
|
digweed,
sul hotmaili konto? endal ka selline anomaalia esinenud, kustuta hotmaili kaudu, siis peaks funkama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
08.04.2006 01:23:26
|
|
|
verify kiri tuli hot.ee kontole? kui sa neti kaudu sinna sisse logisid, siis jah see link ei toimi millegipärast, tõmba näiteks OE -ga arvutisse, siis peaksid saama selle verify ära teha. viga on hot.ee -s mitte selles kirjas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lada
HV vaatleja

|
08.04.2006 15:27:59
|
|
|
SGM kirjutas: |
terekest!
Imelik asi on uue msni konto tegemisega. Mul 1 on, hot.ee-adre peal, aga tahan uut. Ja ka mitte hotmailiga.
Regasin ära, kõik korras, kiri tuli ka mulle, aga kui tahan sisse logida, on asi puuksus -- peksab punaselt segast:
Ja uue salasõna sain ka teha. Ikka ei aita. Igal pool oleks nagu kõik korras ja olemas, kuni ei pea sisse logima. Sisse logida üritades on kohe "vale see ja vale teine" jne.
Äkki ma tegin konto valesti? Ma enam ei mäleta, kuidas esimese tegin, sellest on juba üle aasta...
Nägin, et mingid credential-id mängivad veel mingit rolli, aga mis see credential sihuke on?
Ja valed andmed ju pole, sest valede andmetega üritades saab vist aint 3 korda proovida, aga ma olen oma õigete andmetega üritanud üle 10x ja asjatult. Help ei aita -- mõttetud asjad seal, mul nagunii on küpsised lubatud jne. Vaatasin kõik üle. Messenger ka ei lase sisse logida. Muidu proovisin .NET Paskport-i veebilehelt. |
Mul on midagi sarnast MSN 8ga. Kirjutan parooli ära ja vajutan SIGN IN, siis lisab automaatselt paroolile 2 tärni juurde ja natukese aja pärast ütleb, et vale parool. Sama probleem ka 7.5ga. Saan ainult windows xp-ga kaasas oleva msniga sisse (6.0?)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru

|
08.04.2006 18:31:13
|
|
|
digweed kirjutas: |
krt.ma ei saa viimase msniga (mitte beta vms.) contacte kustutada kustutan kontakti ära,lähen msnist välja ja nüüd sisse taas logides on kustutatud kontaktid jälle näha |
2 trini kirjutas: |
digweed,
sul hotmaili konto? endal ka selline anomaalia esinenud, kustuta hotmaili kaudu, siis peaks funkama. |
ei aidanud
|
|
tagasi üles |
|
 |
tonu89
HV veteran

|
08.04.2006 19:08:58
|
|
|
Sain kunagi edukalt gen_msn sellise pluginaga tööle..kuid enam ei saa..
Msn Messenger on Version 7.5 (build 7.5.0324)
Winamp 5.1
Äkki keegi teab head nõu anda ..?
Võlusõna oli gen_toaster.dll mis tuli pluginate kausta panna winampis..
viimati muutis tonu89 09.04.2006 13:38:26, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
08.04.2006 22:14:02
|
|
|
krt.ma ei saa viimase msniga (mitte beta vms.) contacte kustutada kustutan kontakti ära,lähen msnist välja ja nüüd sisse taas logides on kustutatud kontaktid jälle näha |
digweed,
sul hotmaili konto? endal ka selline anomaalia esinenud, kustuta hotmaili kaudu, siis peaks funkama. |
ei aidanud  |
Kui sul on grupid tehtud, siis vaata üle hotmailis, et sama kontakt ei oleks mitmes grupis. Võib ka muidugi olla serveri poolne jama, aga siis peaks üldiselt kohe sellekohase teksti ekraanile viskama, et ei saa kustutada vms.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
09.04.2006 15:20:07
|
|
|
lada kirjutas: |
SGM kirjutas: |
terekest!
Ja valed andmed ju pole, sest valede andmetega üritades saab vist aint 3 korda proovida, aga ma olen oma õigete andmetega üritanud üle 10x ja asjatult. Help ei aita -- mõttetud asjad seal, mul nagunii on küpsised lubatud jne. Vaatasin kõik üle. Messenger ka ei lase sisse logida. Muidu proovisin .NET Paskport-i veebilehelt. |
Mul on midagi sarnast MSN 8ga. Kirjutan parooli ära ja vajutan SIGN IN, siis lisab automaatselt paroolile 2 tärni juurde ja natukese aja pärast ütleb, et vale parool. Sama probleem ka 7.5ga. Saan ainult windows xp-ga kaasas oleva msniga sisse (6.0?) |
Kui sisse ei saa logida nii MSN Messengeri kui ka mõne veebimessengeriga, on tegemist ikkagi e-maili ja parooli mitte klappimisega. Kuidas see juhtuda sai, ei oska öelda. Vaata ikka 9 korda üle, enne kui midagi sisestad.
Kui õnnestus veebimessengerist sisselogida, siis on ilmselgelt viga MSN Messengeris. Sarnane viga on veakoodiga 0x81000303. Sellekohaselt tuleks toimida nii:
1) Kliki Start -> Run ja sisesta: regsvr32 softpub.dll ning vajuta enterit.
2) Kui eelnev punkt ei abistanud, proovi seda: Ava Internet Explorer -> Tools menüü -> Internet Options -> Advanced. Otsi üles security sektsioon ja veendu, et check for server certificate revocation oleks väljalülitatud. Samas, use SSL 2.0 ja use SSL 3.0 peaksid olema sisselülitatud. MSN Messenger vajab neid kontoandmete valideerimiseks.
Muidu ei jää muud üle, kui MSN Messengeri või koguni Windowsi reinstall.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lada
HV vaatleja

|
09.04.2006 15:27:02
|
|
|
Ei aidanud. Ikka lööb automaatselt kaks tärni juurde paroolile kui vajutan enterit/hiirega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
09.04.2006 15:38:29
|
|
|
Parooli pikkuse muutumine (mõne tärni lisandumine/vähenemine) iseenesest ei olegi tänapäeval enam nii kummaline. Programmid on sunnitud nii käituma, et oleks keerulisem ära arvata paroole. Mõned asjapulgad räägivad sama ka Messengeri kohta. Ise ei ole seda täheldanud.
Aga kuna sa kasutad WLM'i, äkki proovid MSN Messenger 7.5't? WLM puhul on seda varem esinenud. Samuti võib Messenger 7.5 puhul see tekkida Messenger Plus! 3.54.0132'ga, millel on kohandatud nimed sisse lülitatud. Või kasutatakse vanemat StuffPlugi. Proovi näiteks parooli sisestamist Notepadi ja selle kopeerimist sealt.
Rohkem ei oskagi öelda. Pead järgmist versiooni ootama jääma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lada
HV vaatleja

|
09.04.2006 15:54:07
|
|
|
Kui kopeerisin siis töötas
|
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
09.04.2006 16:44:04
|
|
|
PC_man kirjutas: |
borru kirjutas: |
kuidas aMsnil eemaldada taskbarilt "grupp puudub" enne nime jutuakna pealkirjast? |
millleks see amsn hea on ? |
ei tea.. harunud kasuama seda knopete ja gaimi asemel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mmz
HV veteran
|
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru

|
10.04.2006 08:44:06
|
|
|
digweed,
ei aidanud  |
Kui sul on grupid tehtud, siis vaata üle hotmailis, et sama kontakt ei oleks mitmes grupis. Võib ka muidugi olla serveri poolne jama, aga siis peaks üldiselt kohe sellekohase teksti ekraanile viskama, et ei saa kustutada vms. |
no krt.ei saa pihta.kõik võõrad msnid sai kustutatud ja raiped ikka messengeris näha
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
10.04.2006 10:08:22
|
|
|
digweed,
Ega sul varem messengeri beeta pole olnud installitud? Kui on, siis kustuta ära kaust C:\Documents and Settings\KASUTAJA\Contacts.
Ja kas sa ikka vaatasid, et need nimed said kustutatud nii MSN'ist kui ka hotmaili aadressiraamatust?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|